keskiviikko 25. marraskuu 2009

ääniä


Koulutehtävien välttelyn aateliaa: Blogitekstien kirjoitus! Ottakaa huomioon, että alla oleva teksti on kirjoitettu äärimmäisen tuskastumisen tuloksena, eikä sillä ole minkäänlaista informaatioarvoa.

Mua on riivannut jo varmaan parin kuukauden ajan alakerrasta kuuluva omituinen naputus, jota tälläkin hetkellä joudun kuuntelemaan. Se alkaa aina iltapäivisin-iltaisin, kestää jopa pari tuntia, hiljenee välillä ja alkaa sitten taas uudestaan. Naputus on semmoista rytmikästä settiä, tempo vaihtelee ja välillä naputuksessa voi olla päivienkin tauko. Takaisin se kuitenkin palaa aina, ennemmin tai myöhemmin.

Image Hosted by ImageShack.us

Olen koittanut päätellä, että mistä hitosta moinen nappailu oikein kuuluu, ja päätin jakaa teillekin sherlockmaiset päätelmäni:

Teoria 1 Patteri. Patterithan aina pitää outoa ääntä, vähän niinkuin jääkaapitkin? Eliminoin patterin, kun ajattelin, että ei patterilla voi olla rytmitajua, että se voisi niksautella jotain kivaa komppia satunnaisen naksahtelun sijaan.

Teoria 2 Jalan naputus putkea/patteria vasten. Alakerran häiskä vois olla just niitä raivostuttavia jalannaputustyyppejä, jotka tunnistaa helposti esim. kahvilamiljööstä jalan armottomasta ylösalasvatkauksesta tai jalkaterän vimmaisesta heiluttamisesta pöydänjalkaa vasten. Mietin, että jos tyyppi esim. dataa aina iltapäivisin, ja siinä ajatuksissaan sitten naputtelee jotain putkea sillä koivellaan. Eliminoin jalan, kun aloin funtsimaan, ettei _kukaan_ jaksa ravisuttaa sitä jalkaterää montaa tuntia putkeen hirveellä tahdilla! Ei vaan jaksa. Ja oishan se nyt aika outoakin.

Teoria 3 Hyppynarulla hyppely. Tämä oivallus tuntui varsin nerokkaalta: Pehmeä napsautus on just semmoinen, mikä kuuluu, kun naru lasahtaa muovilattiaa vasten. Bingo! Tyypillä on reenikausi menossa. Teoria 3 täytyi kuitenkin hylätä, kun teoriaani tarkemmin tutkiessani tajusin, että naputuksen hillittömän tahdin mukaan hyppynarulla takominen olisi mahdoton tehtävä jopa Rockylle.

Tämänhetkinen teoria 4 SÄHKÖRUMMUT. Siis sen on pakko olla sähkörummut, ja sillä tyypillä on kuulokkeet päässä! Kivoja vapaa-ajan aktiviteettejahan aina harrastetaan iltaisin, ja niiden parissa saattaa vierähtää tunti jos toinenkin. Eikä semmonen naputuskomppi nyt voi olla mistään muusta, kun rummuttamisesta.

Tekis mieli melkein mennä näiden mittavien tutkimustulosten kanssa alakerran ovelle, ja kysyä, että osuinko oikeaan. Parempi viedä vaikka vähän jotain pullaa kans, ettei se mua ihan skitsahtaneena pitäis.

Mut miten ois ne koulutehtävät ->


Saatat pitää myös näistä:

99 Responses to “ääniä”

 1. Sanna sanoo:

  Tai ehkä ne naulaa jotain kiinni seinään ;–D

 2. Anonymous sanoo:

  Se voisi olla myös sellainen perusrytmi -laite, jolla pidetään rytmi tasaisena jos soitetaan jotain…Tosin aikamoinen mysteeri olisi sitten, että miksei kuulu musiikkia?

 3. tiitu sanoo:

  Tämän hetkinen teoriamme on nro 4 yläkerrassa! Tätä on pohdittu jo reilu 2 vuotta!

 4. NooranElämää sanoo:

  veikkaisin rockband-peliä. on muuten raivostuttavaa! :D (tai tanssimatto?)

 5. vivad sanoo:

  Ootko lukenut Supernaiivia? Ehkäpä joku on ostanut hakan ja naputtelee sitä päivät pitkät.

 6. jewna sanoo:

  oiskohan semmoenen musiikkitahistin hommeli, mikä napsuttaa että pysyy tahissa? :D

 7. k sanoo:

  se voi myös olla stepperitaimikälie !
  nimim. sellaisen omistajan alakerrassa asunut.

 8. elina sanoo:

  Siis mulla tuli tosta sun rumpu jutusta mieleen, että se oikeesti varmaan soittaa GUITAR HEROEE! ku siin soittaa rumpui, esim. oven läpi kuuluu vaa se naputus, sitä tv:n äntä ei edes erota!!!!!!! näin se on.

 9. amf8 sanoo:

  Eikä, mä oon kans just tommonen että joku asia alkaa mietityttää enkä osaa olla ajattelematta sitä ennenkun saan selville sen sit! Sun on ehkä pakko käydä siellä ovella kysymässä :D Tai esitä että myyt niitä sun tekemiä kukkasia ovelta ovelle ja kysyt samalla :D tai… hmmm :D

 10. Sadetar sanoo:

  Täytyy kyllä myöntää, että aika mielenkiintoinen tuo päättelyketju. En tosin osaa sanoa, auttaako se pulla siinä ollenkaan, että pitäisi sinua normaalimpana vai miettisikö vain, että olet vain enemmänkin tärähtänyt, kun ilmestyt pullan kanssa ovelle ja änget kohta jo kahvipöytäänkin. Ei, ei. Ia hyvä, perussuomalaista olisi mutista ärsyyntyneenä monta viikkoa, kuukautta tai jopa vuotta ja kun ärsytys tai uteliaisuus ylittää sen tietyn kipukynnyksen niin suomalaisena sinun ei missään nimessä tule pyrkiä lähikontaktiin vaan pikemminkin jättää tuohtuneita lappuja, joissa ilmaiset syvimmät tuntosi. ;)

  Niin ja vielä kerran "Whii!" ja "Kiitos, kiitos, kiitos! :D", siitä ihanasta luomiväripaletista!

 11. Reetta sanoo:

  Aika hyviä tutkimustuloksia sulla. Kyllä tuon raportin perusteella taitaa ehkä sähkörummuista olla kyse :D

  Jos tuo jatkuu niin lähesty naapuriasi koska eihän tuota jaksa kukaan.

 12. Anonymous sanoo:

  olet valloittava! :—)

 13. ritu sanoo:

  TÄÄLTÄ LÖYTYY AIVAN SAMANLAINEN NAAPURI! Tosin asuu yläkerrassa, ja parhaat rumpusoolot hän ilmeisesti tuntee vetävänsä illallasta yöhön ja etenkin baarista kotiutumisen jälkeen. Plussaa siitä, että talomme on rakennettu 30- luvulla, joka taas kertoo äänieristyksen laadun… Lohduttavaa, etten ole ainut joka ehtii miettimään naapuruston ääniä :D

 14. peppis sanoo:

  Miten ois toi Guitar Hero?
  Joskus kuuntelin seinän/katon läpi sitä mölyä ja en kyllä kovin montaa päivää jaksaisi. Mahtaa mun naapurit tykätä kun pompin tanssimatolla :D

 15. Neiti Holmes sanoo:

  Teoria numero 5 ! Selllainen komppalaite, sellainen mikä saattaa olla esim pianisteilla tai rumpaleilla (!). Sehän varmistaa että soittaja pysyy tahdissa. Tämä tuli mulle ekana mieleen. Ahaa !

 16. pup sanoo:

  tästä merkinnästä ei ny muuta voi sanoa ku että:

  AAAAAAAAAAAAAAW! <3

 17. Stello sanoo:

  En edes ehtinyt teorioihin asti, kun tuli mieleeni, etta naapurissa saattaa asua rumpali.. =D (Voi olla sahkorummut, tai vaikka rudimenttiharjoituksia pienella padilla..)

 18. iita sanoo:

  Ihanan väriset sukkiset tossa kuvassa :—)

 19. jadise sanoo:

  itsellä on ollut samanlainen ongelma. ajattelin sen raivostuttavan äänen johtuvan naapurin pesukoneesta..

 20. kejer sanoo:

  Taitaapi tyyppi pelata innoissaan Guitar Heroa tai Rock Bandia rummuilla, niistä kun tuppaa lähtemään juurikin tuollainen naputtava ääni.

 21. Mari sanoo:

  Hha, aivan mahtava! Naurahtelin tälle ihan kunnolla. Kirjotat tosi hauskasti ja elävästi. :)

 22. Anonymous sanoo:

  sähkörummut – tai guitar hero -rummut. voi sitä ihanaa naputusta.. not. :)

 23. Hilla sanoo:

  :DD paras!

 24. Anonymous sanoo:

  pudota toi koko epäilylista sen tyypin postiluukusta! Rastiruutuun-systeemi ja palautuspaikka vielä siihen ni a vot ;D

 25. H sanoo:

  Rumpalina ja myös sähkissetin omistajana kallistun jälkimmäisen vaihtoehdon puolelle… :)

 26. Anonymous sanoo:

  Rock Bandin tai muun vastaavan rummut? Sitten kyllä varmaan kuuluisi muutakin melua.

 27. Anonymous sanoo:

  Mun naapurista kuuluu myös raivostuttava naputus jatkuvasti ja sain selville mistä se tulee! Guitar hero! Tiedäthän, se maailman rasittavin ääni joka tulee siitä näppäimestä mitä hakataan. Rytmikästä.

 28. Anonymous sanoo:

  meillä kuuluu kanssa välillä sellasta ärsyttävää naputusta vaikka asutaan rivitalossa. Sekin naputus loppuu välillä ja sitte taas alkaa… ite oon ajatellu että jos se johtuu siitä kun on satanut vettä melkein joka päivä niin sitte se vesi jotenki tippuis pisaroina katolta!? mutta en kyllä osaa sanoa varmaksi mistä se naputus kuuluu. :D toivottavsti sun alkerran naputuksen syy selviää.

 29. She sanoo:

  Veikkaan pleikkaria ja Rock Bandia…. :)

 30. Zionnah sanoo:

  Heh, aika jännä mysteeri. 8D Itse olen just sellainen ärsyttävä jalannaputtaja, joka hytkyttää jalkaa varsinkin hermostuksissa. Mutta tosiaan, en minä ainakaan jaksa montaa tuntia naputtaa. XD

  Hei mutta voisikos se olla sellainen ikiliikkuja, jossa on niitä sellaisia toisiinsa törmääviä palloja tai joku semmoinen? :D

  (Watson ilmoittautuu palvelukseen!)

 31. Anonymous sanoo:

  Ehkä se on kummitus? =D

 32. H sanoo:

  Joku pelaa Guitar Heroa :D

 33. Anonymous sanoo:

  hih. ihana toi kuva <3

 34. Anonymous sanoo:

  Sähkörumpujen lisäksi toinen koukuttavampaa naputusta aiheuttava teoria voisi olla Rock band -peli.

 35. Anonymous sanoo:

  Jos joku pelaa siella guitar herosta niita rumpuja :)

 36. Jenniina sanoo:

  Toi teoria 4. on aika vakuuttava:D mitää muuta noista ei oikeen varmaan jaksa tehä kauaakaan putkeen… Meillä kuulu (tai no kuuluu edelleen) semmonen napsnapsnaps ääni kanssa, mutta se kuuluu ainavaan sillon kun sataa, on muuten kostee keli tai lumet sulaa. Tätä sitten on ihmetelty jo puoli vuotta, kunnes me, varsin fiksut ihmiset keksittiin että se tietenkin kuuluu rännistä kun sinne tippuu vesipisaroita. Se on just semmonen ärsyttävä tasanen ääni joka on parhaimmillaan sillon ku menee nukkumaan eikä sillon tietenkään saa unta, ku kaikki huomio on siinä naputuksessa:D Tulipas stoori…

 37. Anne sanoo:

  Heippa! En ole koskaan ennen kommentoinut sinun blogiisi, mutta lukenut olen tiiviisti, tykkään! Mutta siis nyt tähän tärkeään asiaan eli naputukseen. :D Meidän yläkerrasta kuuluu kans naputusta aina silloin tällöin, pitkän aikaa mietin mistä ihmeestä se ääni tulee kunnes keksin; pesukone! Ääni on juurikin sellainen mitä tulee, kun vähän isompi pesukone pyörittää pyykkiä, joten olen tullut siihen tulokseen, että mikään muu se ei voi olla. Voisikohan sinunkin tapauksessa olla kyse samasta asiasta..? Tässä siis yksi vaihtoehto lisää listaan. :D

 38. nau sanoo:

  tää postaus oli kyllä ihan paras!:–D hymyilyttää vieläki noi sun teoriat. ps.kannatan sähkörumpu-teoriaa myöskin

 39. Elle sanoo:

  Entäs steppaus? :DDD

 40. Anonymous sanoo:

  Jos sua yhtään helpottaa, mäkin joudun kuuntelee sähkörumpujen naputusta joka on hermoja raastavaa!
  Sulla sentään on katto välissä, mutta kun viereisestä huoneesta kuuluu soittoa niin että lattiat ja seinät tärisee alkaa mennä hermo…
  Kannattaa ehkä sopia joku tietty aika milloin se vois soittaa niitä niin pysyisit kaukana kotootasi :D:D
  nimimerkillä kokemusta on :D!!!!!!
  ah vihdoinki kohtalotoveri!

 41. Anonymous sanoo:

  hyi mua pelottas jos yksin siellä olisin :–D

 42. Elinainen sanoo:

  Mene kysymään! Mä kävin kerran muutamia vuosia sitten kerrostalossa asuessani yläkerran sinkkumiehelle viemässä huonekalutassua. Kun hyvin usein sänkynsä rupesi rytmikkäästi natisemaan aamuyöstä. Oli ehkä elämäni noloin keskustelu kun sitä tassua kaverille tyrkytin. Noh, natina loppui vaikkei yläkerran yövieraat loppuneet. Jos tämä sinun naapurisi voisi jotenkin naputusta vaimentaa…

 43. Anonymous sanoo:

  aww toi kuva :-D

 44. Anonymous sanoo:

  niin paras!:D

 45. Anonymous sanoo:

  Eiköhän siitä pian joku naapuri valita 8)

 46. emmi sanoo:

  GH:n ne rummut! Jos se pelaa sitä kato luurit korvilla! Poikaystävän pikkuveli pystyy vetää sitä putkeen joku 7h, eli täysin mahdollinen vaihtoehto :-D

 47. Ence sanoo:

  Tuli heti kuvailuistasi mieleen, että ihan varmaan on naapurillasi Guitar Hero World Tour tai Rock Band -peli, jossa on juurikin sellaiset "sähkörummut". Niistä kuuluu se naputus hyvinkin seinien läpi, vaikkei pelin musiikki kuuluisikaan.

 48. vveera sanoo:

  ahahah hauskoja päätelmiä siitä naputus äänestä :D ! oot niin ihana (-:

 49. momma sanoo:

  Tai sitten tää alakertalainen steppaa! Tai kenties hänellä on joku rock bandin kaltainen peli, jonka rumpuja hän pieksää… Ja sitä kyllä jaksaa tehdä vaikka koko päivän, mulla tuolla seinänaapurilla sattuu olemaan rockband ja jeppe aloittaa viikonloppuna rumpujen paukuttamisen joskus aamukympiltä ja lopettaa illalla yhdeksän aikoihin.
  Tai sitten alakerrassasi asuu joku kärttyinen mummo joka ihan kiusallaan naputtaa kutomapuikoilla kattoon >:D
  Tai hei, nyt sain neronleimauksen! Tyyppi yrittää morsettaa! Häntä tietenkin pidetään panttivankina ja raukkaparka yrittää hädissään morsettaa avunpyyntöjään. Kyllä, näin se on!
  Onnea matkaan mystisen naputtajan mysteerin selvittämiseen ;)

  Voisit muuten kokeilla vastata naputukseen… Tartu vaikka johonkin korkkariin ja kopsuttele sillä lattiaa ;D

 50. Anonymous sanoo:

  Jospa alakerrassa pelataan Rock Band-peliä, siinä on sellaset muovirummut mistä kuuluu naputus :)

 51. Aquila sanoo:

  Meillä kuuluu vähän väliä tasainen jyskytys alakerrasta sen takia, että siellä on kebabravintola jossa ne hakkaa pihvejä lihanuijalla. Ihmettelin sitä ääntä kolme vuotta sitten kun muutettiin tänne, mutta nyt en enää huomaakaan.

 52. 'enna sanoo:

  Jos joku on tosi pahasti hurahtanu ja koukuttunu Guitar Heroon ja etenkin niiden runpujen soittoon…? :D

 53. jassu sanoo:

  Hyviä päätelmiä neiti Sherlock ;D varmaan rasittavaa tuollainen naputus…

 54. annakulta sanoo:

  ihanat noi sun sukkahousut! sain muute idean tosta sun seinästä ja kaivoin kaikki vanhat vinyylileveyt ja rakensin melkeen samanlaisen sommitelman seinälle, oon aina kadehtinu noita ku ne on niin kivat =) löysin pari samanlaista levyy ku sulla! ja siellä oli niin kivoja levyjä, että pakko ostaa jostai sellanen soitin että vois vielä kuunnella niitä :–D mut tykkään sun kuvista tooosi paljon!

 55. ida sanoo:

  Ahahahahha, ihana salapoliisi-ia!:–D Toi vika sen on pakk olla, serkulla on sähkörummut ja kun se pitää kuulokkeita päässään, kuuluu vaan naputus.

 56. Anonymous sanoo:

  :______________D ihanaa ia <3

 57. peltopontus sanoo:

  loistavat päätelmät :D

 58. mertsa sanoo:

  mene ihmeessä ! haluun tietää =D

 59. Anonymous sanoo:

  Syttyi vaan leveä virne naamalle kun näin ton sun kuvan, aivan mielettömän söpö :D Ja mäkin kannatan sähkörumpuja oikeaksi vaihtoehdoksi!

 60. Anonymous sanoo:

  Loistavaa pohdintaa. Ehkäpä yläkerran asukki lukee blogiasi?

 61. Anonymous sanoo:

  Ehkä siel pelataan rock bandia

 62. Idu sanoo:

  Hahahah!
  Ehdoton päivän pelastus kaiken tämän tentiin lukemisen keskelle, ootpa yksinkertasesti vaan ihana!

 63. Anonymous sanoo:

  yks vaihtoehtoehto ois sähköpianon (siis pianon, ei syntikan) soittaminen. kotona ajaudun ite hulluksi kun kuuntelen tota jyskettä, ja siis tosiaankin jyskettä – musiikki kuuluu vain kuulokkeista sen soittajalle. voin kuvitella että naapurit kuulee ton naputuksena tai jyskeenä alakertaan.

 64. Anonymous sanoo:

  Tulin muka niin fiksuna kommentoimaan, että ne on varmasti Rock Bandin tai Guitar Heron rummut, mutta vaikka kuinka moni oli ehtinyt ensin… :D Mutta ne ne on varmasti, eikun lappua postiluukkuun!

 65. Anonymous sanoo:

  aah oot ihana :-D

 66. linda sanoo:

  :D Itseänikin vaivaa tollaset jotenkin hämmentävän paljon. Esimerkiksi yhtenä yönä kahden maissa kuului alakerrasta jotain mökää ja kolinaa. Ei siinä muuten mitään, mutta kun alakerrassa on asianajotoimisto. Olin jo lähes paniikissa että nyt on murtovaras talossa, kunnes huomasin että asianajotoimiston omistajan auto oli pihasssa ja toimistossa valot ;)

  Ja jalannaputtelijat! Ehkä kaikkein kamalinta on luennoilla isoissa auditorioissa kun ne jyskyttää sitä jalkaansa lattiaan JA nojaa kyynärpäällä pöydään niin siinä heiluu sekä takanaolevien pöytäsysteemi että edessäolevien penkki :( Tiedän yhden tyypin jolla on tapana naputtaa ja pyrin aina istumaan mahdollisimman kaukana kyseisestä henkilöstä…

  Niin ja tuo kuvan asento, maailman paras lukuasento! Niskat ei kipeydy yhtään <3 Lisäksi siinä voi neuloa (kokeiltu on)

 67. Anna sanoo:

  Meidän iskän talossa kuulu vuosikausia omituista hakkaamista keskellä yötä. Lopulta selvisi että se oli mummo joka hakkasi vasaralla lääkkeitään :D

 68. Missm sanoo:

  En ymmärrä blogisi suosiota, päivittelet harvoin, tyylisi on mitäänsanomaton ja postauksissa ei ole sisältöä. Ennen tämä oli lempiblogini nyt poistin sen kirjanmerkeistä.

 69. Rimpsuhelmat sanoo:

  Kekseliäät päätelmät! Muuten, mikä toi sun fonttis on? Ja miten oot saanut tollaisen ulkoasun, jonka oot ite tehnyt? Auta! :D

 70. Anonymous sanoo:

  ihan mylly toi kun ekaksi selitit innoissasi, mutta päädyitkin läksyjen pariin :D !
  rohkeesti vaa kysymää tai jos rappukäytäväs tulee vastaa niin pientä spiikkiä "sitä on rumpuja soiteltu?"

 71. Mari sanoo:

  Miks sun kuvat ei enää näy? Harmittaa.

 72. Anonymous sanoo:

  Heippa Julle, mä kävin täällä ^^ ! Mun veikkaus on ehdottomasti semmoinen vanhanaikainen kirjoituskone, ehkä siellä piilee joku tuntematon suuri lahjakkuus . Terkkuja jkl, täällä sattaa vettä >: .

  Toivoo T .

 73. Anonymous sanoo:

  Lämpölaajeneminen? Kesällä lämmössä laajentunut talo on nyt kylmän sään tultua alkanu sitte pienenemään ja pitää TODELLA rasittavaa naksutusta. Tämä häiritsi kerran leirillä niin paljon että jouduttiin 12 henkeä ahtautumaan kuuden hengen mökkiin, kun meidän kuuden porukan mökistä kuulu raivostuttava nopeatempoinen naksutus. Ja kyllä, mietittiin kaikki eläimet ja putket läpi mutta ei saatu muuta vastausta.

 74. Piitu sanoo:

  Nyt on kyllä pakko menettää kommentointineitsyys, niin vakava asia on kyseessä :D Rumpalin pikkusiskona mieleen juolahti myös sellainen ihmeen harjoitusjuttu, pad taitaa olla nimeltään. Veli ainakin jaksaa harjoitella sillä rytmejä vähintään tunnin, yleensä kai joka päivä. Sitä siis vaan naputellaan rumpukapuloilla, melko raastavaa kuunneltavaa.

 75. Anonymous sanoo:

  haha käy kysyy et mikä osu oikeeseen :DD

 76. henna sanoo:

  ettet ois eilen ollu prismassa? (:

 77. Anonymous sanoo:

  No täähän on ihan selviö. Näin se Manaajakin alko, naputuksella… (;

 78. Jenna sanoo:

  loistavat päätelmät neiti etsivä ! Veikkaisin itsekkin niitä GH:n rumpuja tai jotain vastaavia :)

 79. Anonymous sanoo:

  Hahaa, kun aloin lukee tätä niin olin kokoajan vaan että "Iaaaa, ne on sähkörummut, sähkörummut, Iaaaaa, huhuuuu, sähkörummut!" ja sitten pääsin tohon vikaan kohtaan ja huokasin helpotuksesta, olit tajunnu sen ite jo :> jos ne nyt sähkörummut on

 80. repe sanoo:

  Hei tehän teitte ysillä luokkaretken Italiaan ? (: Niin paljonko meni rahaa koko komeuteen ja minkä kokosella porukalla oltiin matkassa?

 81. maja sanoo:

  hhahaha voi sua, ihana salapoliisi-ia! :–D ei mut mä olisin varmaan kans samallalailla miettimässä eri teorioita, tommonen naputuksen kuunteleminen, tietämättä mitä se on, olis aika raastavaa.

 82. Rezzi sanoo:

  Niiin söpö kuva ja oon kyllä kans noiden rumpujen kannalla. :D

 83. Anonymous sanoo:

  Heeeei mulla on ihan samanlainen naputusongelma, naapurista kuuluu rytmikäs paukutus. :O Raivostuttavaa!
  Oon miettiny onko kyseessä kenties patteri tai pesukone vai hakkaako rakas naapuri seinää jollain kättä pidemmällä.

 84. Nightingale sanoo:

  Ihana kirjoitus! Ja hyviä päätelmiä. ;)

  Itse katson parhaaksi olla tuomatta omaan kerrostalo-asuntooni akustisia rumpujani, sillä tiedän niin, että ne häiritsisivät naapureita + saisin varmasti häädön! :D

 85. Jenni / North and South sanoo:

  hehe, mikä kuva! ystävälläni on sähkörummut ja voisin kuvitella et just tolta se kuulostaa niiden naapurissa!

 86. Anonymous sanoo:

  ajattelin HETI sähkörumpuja ennen kuin edes luin noita sun vaihtoehtoja! :–D

 87. Anonymous sanoo:

  voisko kyseessä olla tälläne;
  http://irc-galleria.net/user/EVOman/video/102166954 ?

  ;; D

 88. Kat sanoo:

  Minullakin on ollut samanlainen ongelma, tosin paikansin ääntä ikkunasyvennykseeni jossa on myös patteri, mutta ei ainakaan yhteisiä seiniä naapurin kanssa. Rytmikästä, terävää naputusta erityisesti iltaisin… Klik-klik-klikklik-klik… Onneksi olen muuttanut kotoa ettei enää tarvitse kuunnella. :)

  Mietin asiaa tuolloin äitini kanssa, ja arvelimme äänen johtuvan joko A) patterista tai B) ikkunapellistä, joka on päivällä lämmetessään laajentunut ja lämpötilan laskiessa alkaa naksumaan??

 89. Aamuviiteen sanoo:

  Hei millä saat nuo vinyylit pysymään seinällä ?
  Poikaystävä yritti meillä jokin tovi sitten virittää noita seinälle, mutteivät tuntuneet millään pysyvän, vaan tipahtelivat yksitellen lattialle.

  PS. Ihanan piristävä blogi !

 90. ia sanoo:

  Mieletön määrä kommentteja! Ootte ihan huippuja, kiitos :D GH-rumpuja en tullut edes ajatelleeksi, kiitos oivalluksesta! It all makes sense now :D Pistetään kaikki sijaiskärsijät adressi pystyyn, GH-rumpurajoitukset naapurustoon!

  Annakulta: Levysoittimet saattaapi olla vaan aika kalliita nykyään :) Mä kyllästyin jo seinävinyyleihin ainakin vähäks aikaa, saas nähdä millon jaksan niitä uuteen kämppään ripustaa!

  Momma: Haha, sais olla aika häiriintynyt mummo että naputtelis kutomapuikolla monta tuntia putkeen :D Tuo morsejuttu alkoi pelottaa, pitäsköhän käyä naapurissa?

  Aquila: Entä jos siellä on pimee kebabravintola :D

  Elle: Steppaus on aika hyvä!

  Elinainen: Eikä, tuo oli aika paha! Mulla ei ois koskaan ollu pokkaa :D

  Jenniina: Oli varmaan aika oivaltava olo sen jälkeen! :D

  anonyymi: Hah ois aika reilua mennä vaan sanomaan että tässä sulle aikataulu kun voit soittaa, meikä oon poissa sillon :D

  anonyymi: Ei saa pelotella!

  Zionnah: Ihan hyvä, mutta ei varmaan sekään kovin montaa tuntia itekseen naputtele :D

  anonyymi Oi vitsi pitäs kyllä laittaa!

  anonyymi ja Ritu: Hei jos teidänkin naapurit tykkää siitä Rock Bandista? :D

  Peppis: Voi ei, tykkääköhän mun naapurit kun mä tykkään tanssia tanssimatolla? :D

  Neiti Holmes, Jewna ja anonyymi: Eei se ole metronomi, kun se nakuttais tasaisesti!

  Sadetar: Joo! Mielellään vois lähetellä niitä nimettömiä lappuja ja jos vaan mahdollista, niin laittaa paikallislehteen nimetön väninä :D Hyvä että palkinto löysi perille!

  K: Voiko stepperi pitää niin törkeetä ääntä?!

  Anne: Voisko pesukone naputtaa niin pahasti :o Eikö ne tyhjennä housuntaskuja ennenku nakkaa pesuun :D Kiva kuulla että tykkäilet! :)

  Amf8: Joo, tai jotain joulunameja, ne vois mennä kaupaks! :D

  Vivad: En oo, pitäis lukea!

  Tiitu: Jes, kohtalotovereita!

  anonyymi: Herranen aika! Ei kyllä heti yhdistäis jyskettä pianoon :D

  anonyymi: Voi muuten olla, kun ei oo naputusta kuulunut vähään aikaan :D

  Linda: Joo, siis mä en käsitä miten ne saa sen koko penkkirivin tutisemaan! Koita siinä sitten keskittyä :D

  Anna: Haha, aika häiriintynyttä :D

  anonyymi: Oho! Saa kyllä olla aika rankka lämpölaajeneminen että näin pahasti naksuisi :D

  Piitu: Voi ei, onko semmoisiakin? Otan osaa :D

  anonyymi: Heh :D Joo, tietäs vaan vielä että miltä se alakerran naapuri näyttää! Vois varmuuden varalta small talkata kaikille?

  T: Okei, ihan varteenotettava vaihtoehto! Meilläpä sataa lunta, lälläslää ^^

  Missm: Ei jää ikke :o

  Rimpsuhelmat: Fontti verdana, ulkoasua oppii kikkailemaan kokeilemalla :) Ohjeita löytyy osoitteesta blogiterapiaa.blogspot.com!

  Henna: En tainnu olla :o

  anonyymi: Voispa hyvinkin olla! Ihana havainnollistava kuvamateriaali :D

  anonyymi: Ehdottomasti gh sielläkin päässä!

  Nightingale: Oisitpa mun naapuri :D

  Rezzi: hahaa :D

  Repe: Jep! En kuollaksenikaan muista rahamääriä mutta kovalla väännöllä me niitä pennosia kerättiin. Oisko meitä ollut joku reilu 20 oppilasta messissä, ehkä 24. Ootko kenties musiikkiluokalla? :D

  anonyymi: Hah, no onneks tajusin :D

  anonyymi: Ei sanaakaan mistään manaajasta!!! Oot kamala :D

  Kat: No onneks oot muuttanut niin ei tarvitse enää yöunia menettää nakutuksen takia! :D

  aamuviiteen: Taikasana on kaksipuoleinen teippi!

 91. repe sanoo:

  Voi kun olisinkin.. :)

  Riittikö tuohon reissuun 10 tonnia vai riittikö semmonen summa alkuunsakaan?

 92. ia sanoo:

  Repe: Siis mä en ihan oikeasti tiedä ollenkaan niitä summia! Mutta me majotuttiin perheisiin joten säästettiin hotellihinnat ja ruokakustannuksissakin jonkun verran, että mitä nyt lennot sinne jollain ryhmätarjouksella maksaa..? No idea :D Mihin muuten tarvitset tietoa? :)

 93. repe sanoo:

  Eikun ollaan suunnittelemassa oman luokan luokkaretkeä, niin ajattelin vain, että kuinka paljon pitäisi saada kasaan että ulkomaille asti päästäis. (:

 94. annika sanoo:

  hei tuu kertoo sit onks tää naputus juttu ratkennut !!

 95. Cube sanoo:

  hei apua! meilläkin kuuluu juurikin tollasta kuvailemaasi napututsta :D mut se alkaa jo päivällä ja kestää iltaan,,, yleensä, toki vaihtelee välillä ja nyt on ollu paljon päiviä kuulumatta, mua niin raivostuttaa! mut se on kuitenkin suhteellisen tasaista, välillä hieman vaihtelee, mut siksi just tuskin rummut kuitenkaan, se oli hyvä ehdotus, itse olen vaatimattomasti miettinyt onko joku muurattu seinän väliin ja se yrittää morsettaa tai lukittu vaatekaappiin, hmm tai sit just joku vähän hermoraunio, joka istuu 24 pöydän ääressä naputtamassa pöytää niin, että siinä on varmaan jo kolo siina lempparikohdassa. tai sit mietin myös olisiko ääni peräisin intiimipuuhien harrastamisesta ja sängyn reunan osumisesta seinään, muttei kai kukaan ihan niin kanikaan voi olla :D? no jaa, ehkäpä se jää mysteeriksi, olen kyllä myös harkinnut meneväni käytävään kuuntelemaan mistä ihmeestä se kuuluu, mut ehkä jätän sen väliin kuitenkin..

 96. Dina sanoo:

  Mulla ongelmana semmone pu-pu-pu-pu ääni yöllä 1-3aikaan.. ja omakotitalossa mettån reunalla asutaan.

Kommentoi