torstai 28. lokakuu 2010

takaisin

No mutta moi! Vihdoin ja viimein ollaan kotiuduttu lomailureissulta, ja täytyy muuten sanoa, että tekipä hyvää huilata viikon verran kaikista koulu-, työ-, ja  blogihommista. Nyt sitten jaksaa kahta kauheammalla temmolla taas eteenpäin. Kotiuduin tosiaan vasta nyt aamuyöllä, eli en ehtinyt merkintää mitenkään keskiviikon puolella kirjailemaan kun ei oikein mokkula tykännyt yhteistyöstä junamatkan aikana.
Reissasin siis parhaan ystäväni kanssa aluksi Sveitsin Luganoon, ja sieltä sitten loppulomaksi Italian Milanoon. Ajattelin pätkiä reissukuvia vähän pienemmiksi kokonaisuuksiksi, kun tulisi turhan ahdasta jos ymppäisin kaikki kuvat saman merkinnän alle. Ei hätää, olen muokkaillut kuvat jo aika lailla valmiiksi eli niitä meikälle ominaisia viivästyksiä tuskin mitenkään radikaalisti tulee, saadaan matkustusmerkinnät ulos jo ennen joulua :D Majapaikassa ei ollut wlania, joten en päässyt tosiaan merkintöjä omalla koneella julkaisemaan, mutten katsonut myöskään aiheelliseksi kikkailla kuvia tikun kanssa toisen koneen kautta blogiin asti. Ja ihan hyvinhän sitä viikon tauosta selvittiin, eikö vaan :)

Tässä muutama otos Sveitsin puolelta.

Taino okei, ei tässä vaiheessa taidettu olla vielä siellä asti. Mä elän edelleenkin siinä uskossa, että noiden pilvien päällä voi pomppia.

Oli ihan hienoa saada tietää vasta sillä menomatkalla, että kappas, siellähän on eri valuutta :D No pankkiautomaatit pelasi (vaikkei itse pankkikortti yhdessäkään paikassa, ei oo mun uskollisuutta Sampolle näköjään palkittu vieläkään..), ja Sveitsin frangit on kyllä meikäläisen mielestä kaunein rahayksikkö. Värejä ja nuotteja!

Perillä ei ensilumista ollut vielä tietoakaan, vaan saatiin nauttia just siitä kirpeästä 14 lämpöasteen syyssäästä, mitkä ainakin meikäläisen kotipaikkakunnalla tuntui jääneen kokonaan hellekesän ja hyytävän nollakelin välistä.

Mutta nyt kutsuu jälleen arki ja työvuoro. Tälle viikkoa pitäisi myös saada suoritettua aikamoinen läjä asioita, jotka lykkäsin sillä parhaalla ”no sitten reissun jälkeen ehtii, en stressaa vielä mistään!” asenteella juuri näille päiville. Mutta palataan mahdollisimman pian, myös kommenttivastailujen kanssa! Olipa kiva tulla takaisinkin :)


Translation

I’m finally back! Here’s some pictures from Switzerland. I have loads of stuff to tell you, but now I must hurry to work. Have a nice Thursday!


Saatat pitää myös näistä:

24 Responses to “takaisin”

 1. Martta sanoo:

  Hei!

  Teen opinnäytetyötäni blogeista. Olisi mahtavaa, jos sinulta liikenisi muutama minuutti kyselyyni vastaamiseen!

  https://www.webropol.com/P.aspx?id=486137&cid=41222595

  Kiitos paljon!

  • ia ia sanoo:

   Vastasin ainakin itse! Taisit saadakin Nelliinan puolelta aika reippaasti vastauksia :)

 2. Sofia sanoo:

  Ihania kuvia taas jälleen kerran! :)

 3. Riikka sanoo:

  Ihania kuvia! Miksi muuten päädyitte Sveitsiin ja sieltä Milanoon? Oliko teillä siellä jotain tuttuja vai..? Kamala utelu, mutta alkoi kiinnostaa ;)

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Sveitsissä asui kaverin sisko joten saatiin ilmainen majapaikka, ja meidän lennot meni Milanoon josta sitten mentiin bussilla Sveitsiin eli sitten mentiin vaan loppureissusta pari päivää ennakkoon Milanoon ennen kotilentoa :)

 4. jossu sanoo:

  olipa kiva saada sut tänne takaisin (—; reissailu tosin tekee hyvää ihan oikeasti, sen oon huomannu viime viikkojenki aikana !
  (ps oon selaillu sun vanhan blogin varmaan ihan puhki lävitse, ne tuolillaseisomiskuvat on niin cuteja ♥)

  • ia ia sanoo:

   Kiva jos olen tervetullut! :) Apua siis pääsetkö sä vielä Vuodatuksen puolelle, vai tarkoitatko tähän blogiin siirrettyjä vanhoja merkintöjä?

 5. Jasmin sanoo:

  Saataisko Suomeenkin kelloja keskelle katua?! Saa meinaan aika sumussa kulkea jos kännykästä loppuu akku ja ranteessa ei oo kelloa, voin kertoo..

 6. Nimetön sanoo:

  mites brasilian realit? :D http://colourlovers.com.s3.amazonaws.com/blog/wp-content/uploads/2008/03/the-color-of-money-from-around-the-world/brazil-real.jpg

  en nyt tuosta patsaasta(?) niinkään, mutta oikeenpuolimmainen rivistö = <3

 7. Bella sanoo:

  Tosiaan täältä ON jäänyt välistä se nollan ja helteen välinen aika, eihän tuota kun rannalta bikineistä about suoraan takkeihin niin eihän siinä mitään.
  Ihanan näkösiä nuo rahat kyllä oli, niin värikkäitä verrattuna meiän euroihin.
  Ja ootan innolla niitä ihania loppuotoksia joiden kuavt on tulossa, ja tietysti kuvia niistä vaatteista jotka ostit, luultavimmin :)

 8. Annika sanoo:

  Oli varmasti tosi kaunis paikka(kuvista päätellen :D)
  Mitäs kieltä siellä Sveitsissä puhuttiin?

  • ia ia sanoo:

   Oli aivan ihana :) Italiaa puhuttiin ainakin siellä kaupungissa, missä me oltiin.

 9. Oona sanoo:

  Kuvien perusteella Sveitsi vaikuttaa tosi kauniilta! Ja oi, haluan ehdottomasti nähdä lisää :)

 10. Ciara sanoo:

  Varmaan oli kiva lomailla näin syksyllä! Ei liity tuohon, mutta katseltuani Gleetä huomasin että se opo tai mikä onkaan se Emma on ihan sun näköinen! =)

  • ia ia sanoo:

   Ei meillä oo tuon Gleen Emman kanssa kyllä mitään muuta yhteistä kuin punainen tukka :D Mutta on se hurjan kaunis!

 11. laura sanoo:

  oi, ihanan näköistä. itse oon lähdössä sveitsiin ens vuoden alussa ja odotan kyllä innolla reissua :)

 12. Nimetön sanoo:

  Heh, aika hyvin, jos oot tänne saakka päässyt ilman tietoa, ettei Sveitsi kuulu EU:hun… ;D Mutta toisaalta kivahan se on, että jossain on vielä omat, kauniit, rahat!
  Juu ja oikein mukavalta näyttää maisematkin!

  • ia ia sanoo:

   No sano älä muuta, et usko että oli tyhmä olo sen jälkeen kun tuo selvisi :D

Kommentoi