keskiviikko 07. syyskuu 2011

look of the month

Voi miten iloisesti yllätyin, kun sain kuulla, että meikäläisen vaateparsi on valittu yhdeksi Indiedaysin Lookbookin elokuun lookeista! En ole ollut mikään maailman ahkerin Lookbookin päivittäjä, mutta kesällä tein pienen ryhdistäytymisiliikkeen ja se näemmä kannatti.

Samalla tulin voittaneeksi lahjakortin Sokosen kauneuden verkkokauppaan, ja vapaapäiväni kunniaksi surffailinkin jo vähän alustavasti, että mitä sieltä tilaisi:

Näköjään tämä mun kynsi-innostus ei ota laantuakseen :D Ajattelin tilata testaukseen Mavalan pikakuivattajan, jota olen huomannut kovasti kosmetiikkablogeissa kehuttavan. Myös korjauskynää tekisi mieli testata, pumpulipuikon ja kynsilakanpoistoaineen kanssa heilumisella en ainakaan toistaiseksi ole saanut kovin nättejä korjaustoimenpiteitä aikaan. Mun vanha taikaviila alkaa myös vedellä viimeisiään. Lisäksi joku uusi kynsilakkasävy houkuttelisi.. Niin, ja tarvitsisin uuden käsirasvan! Osaatteko suositella erityisesti kynsiä tehokkaasti kosteuttavaa käsirasvaa?

Meikkipuolelta tekisi mieli täydentää varastoa parilla vakkarituotteella, eli tuolla maailman parhaalla Clisin ripsivärinpoistoaineella, Lumene Natural Coden kivipuuterilla sekä Max Factorin False Lash Effectillä. Voisin myös vihdoinkin heittää roskin  ikuisuuden vanhan ripsiharjani, joka on itseasiassa vaan pesty jostain vanhasta ripsiväristä. Ainiin, ja kulmageeli on myös aivan lopussa! Bongasin sivustolta tuon kätevännäköisen matkasetin, johon voisin päivittää kyllä reissukosmetiikkani.

Hiustuotteista taidan tilata varastoon suursuosikkiani Osiksen Dust it! -hiuspuuteria, mutta hiusmuotoiluun tekisi mieli kokeilla myös ainakin Idan suosittelemaa Four Reasonsin muotoilusuihketta! Lisäksi uus hiusharja olisi poikaa, ja muotovaahtokin vetelee viimeisiään.

Hmm, pitääpä vielä vähän mietiskellä. Kertokaa hei mulle jos ootte löytänyt kosmetiikan saralta jonkin uuden supersuosikin, tekisi mieli klikata ostoskoriin jotain sellaistakin mitä en oo aikaisemmin kokeillut!

Kuten aikaisemmin totesinkin, niin mulla on vapaapäivä jei! Näin keskellä viikkoa ne tuntuu jotenkin erityisen kivoilta jostain kumman syystä. Oon käyttänyt koko aamupäivän (ja päivän..) koneella istumiseen (no vastasin sentään kommentteihin ja tein parit merkinnät luonnoksiin, jotain hyödyllistä sentäs!), mutta nyt ulkona kuikkii sen verran kivasti syysarska että taidan suunnata pihalle!


Saatat pitää myös näistä:

22 Responses to “look of the month”

 1. Sofia :) sanoo:

  Vau ^^ Hienoa!

 2. Riina sanoo:

  No mulle uusi innostuksen aihe on suolasuihke. Itse olen kokeillut tigin versiota. Toimii! Tuo ihanasti rakennetta hiuksiin.

 3. elina sanoo:

  Toi kulmakarvavaha/-geeli juttu on parasta! :)

 4. Saija sanoo:

  Mulla oli kerran tuota kuvassa olevaa keltaista käsirasvaa ja mun mielestä se ei ainakaan ollut hirveen tehokas. Jäi lisäksi käsiin sellanen ärsyttävän tahmea tuntu. Eli sitä en ainakaan suosittele :)

 5. ellu sanoo:

  Sillon kun ostit niitä kynsituotteita joskus aikoja sitten jollain lahjakortilla (en nyt muista mitä ostit) mut ostitko/tiiätkö mitään mikä auttais lohkeileviin kynsiin? Mun kynnet lohkeilee ihanihan liikaa.

  + Suosittelen lasiviilaa jos viilaat kynsiä.
  Ja vielä sitä että ei oo kokemusta Four Reasonin muotoilusuihkeesta mutta shampoota voin lämpimästi suositella!

 6. idalina sanoo:

  tuo käsirasva on aika huono, tai ainakin omasta mielestäni…

 7. Ansku sanoo:

  Älä ainakaan vaan mee tuota käsirasvaa ostamaan joka on tuossa kuvassa. Itse nimittäin ostin ja haisee aivan kammottavalle! Lisäksi se kuivuu ehkä maailman hitaimmin ja monta tuntia rasvaamisen jälkeen kädet tuntuu vieläkin tahmeilta. Ihan näin varoituksena :)

 8. hheidi sanoo:

  Kateus! Olisikin rahaa tilailla jotain tuolta.. Monen monta kertaa oon nimittäin käynyt vähän tsiigailemassa tuolla kaikenlaista pientä kivaa. Mut hei, onnea sulle!

 9. E sanoo:

  Ite tykkään tosi paljon madaran käsirasvasta :D ja tuoksuu myös hyvälle!

 10. Lottaaa sanoo:

  Tuo sitruunainenkäsirasva on kyllä ihanan tuoksunen! :—)

 11. Katri sanoo:

  Kannattaa muuten kokeilla kans Four Reasonsin hiuspuuteria (Duster). Mun käsiin se ei ainakaan tahmaa niin paljon kun tuo Osiksen vastaava ja hinta on melkein PUOLET halvempi. Jonkinnäköinen uutuus tää Duster on mut suosittelen kokeileen. Ite ainaki tykkäsin paljon! :)

 12. Minna sanoo:

  Hei niin opiskeletko sää jotain, mitä? :)

 13. millalaa sanoo:

  frantsilan käsivoidetta suosittelen! löytyy ainakin sokkarilta et eiköhän löydy tuolta nettikaupastakin! :-)

 14. Nebu sanoo:

  Max Factorin False Lash Effect Fusion, pelkkää rakkautta ♥ Mul on tosiaa ollu pelkkä FLE ja tää on viel parempi :) Ei oo vedenekestävää, mut olin kaatosateel ulkoon sit silmis eikä levinny ! Okei, laitoin joskus 5 minsan pääst hupun päähä mut kuitenkii….
  Ja tykkään kans hirmusest LNCn uusist kasvovoiteist =) Niitki voin vaa suositella, molempii.

 15. diamondgirl sanoo:

  ihana tuo sinun kuukauden look kuva :)

  diamondgirl-janika.blogspot.com

 16. hheidi sanoo:

  Tosta käsivoiteesta en tykänny yhtään! Tuo glyseriini tekee siitä niin rasvasen, että tuntu et se voide ei imeydy ikinä. Käsirasvoista en osaa suositella muita ku apteekin tuotteita. Acon käsirasva on ihan parasta! Tarpeeksi rasvasta, mut kuivuu nopeesti. Tarkka nimi on muistaakseni aco rich care hand creme.

 17. Milja sanoo:

  Ylihyvä kuvaaja sul ollu ainakI!

 18. sini sanoo:

  kynsille olen havainnut ihanaksi Yves Rocherin ”Arnica Essentiel” Precious hand and nail oilin. Kynnet näyttää hetkessä kun hoidosta tulleelta. Ainut miinus on ihmeellinen haju, ja että kyseessä on öljy, mikä ei sinänsä sovellu keskellä päivää bussissa rasvailuun kun ei imeydy rasvan tavoin, ja tavaroihin koskemista pitää hetki välttää. :—)

 19. iins sanoo:

  Kuten muutkin yläpuolella maininneet, tuo käsirasva ei välttämättä oo nappiostos! Pakko vielä mainita hiuspuutereista suosittelen Schwarzkopf got to be:n vastaavaa, löytyy suurinpiirtein samanlaisessa pikkupurkissa ja hinta on muistaakseni alle kympin :)

 20. Maimai sanoo:

  Tuo Lumenen ”Mineraali”puuteri osui niin pahasti silmään, että pitääpä esitellä oma uusi suosikki. Tilasin siis ihan oikeita mineraalimeikkejä everydaymineralsilta (http://www.everydayminerals.com) ja kunhan löysin itselle sopivan, rakastuin täysin ja ihokin kiittää. Itsellä on tuolta omaa sävyä intensive base ja finishing powder. Suosittelen erittäin lämpimästi ja huomaa myös halvat hinnat verrattuna Suomessa myytäviin mineraalimeikkeihin!

  Ja vinkiksi vielä, että itse luovuin ”parhaasta” silmämeikinpoistoaineesta kun kokeilin poistaa vedenkestävän silmämeikin tavallisella rypsiöljyllä – toimii loistavasti, ei sisällä mitään mistä iho ei tykkäisi, eikä ole hinnallakaan pilattu! (:

 21. amanda sanoo:

  heippa! saanko kysyä miksi bloglovin näyttää minulle kaikki indiedaysin blogien päivitykset vaikkakin seuraan niistä vain muutamaa? johtuuko tämä jostain yleisestä viasta vaiko jostain muusta? kiitos jo etukäteen:)

Kommentoi