torstai 08. syyskuu 2011

mokkashortsit

Hellou! Ajattelin kirjoitella vähän päivän kuulumisia teillekin asti. Kamera kulki mukana mutta visusti laukun pohjalle kätkettynä, joten kuvituksena toimii viimeviikkoinen asu!

Tämän päivän piti olla vapaapäivä, mutta sainkin hälytyksen töihin ja kävin paukuttamassa pienen aamuvuoron. Eipä siinä mitään, tulipahan herättyä ajoissa ja tehtyä jotain hyödyllistäkin :) Työvuoron jälkeen käytiin ystävän kanssa lounassalaatilla ja kahvilla, minkä jälkeen saatiin loistoidea ankeannäköiselle iltapäivälle: Käydään vuokraamassa leffa ja ostetaan vähän karkkia!

Tuntui ihan väärältä olla vuokraamassa leffaa ennen iltapäiväkolmea, mutta Makuunissa oli joku uusi systeemi ja kaikki leffat oli ennen kolmea puoleen hintaan. Matkaan lähti No Strings Attached (Natalie Portmanista huolimatta melko kehno), ja itseasiassa tuossa äsken lopeteltiin leffailta. Ihan hassua, mullahan on tässä vielä ilta aikaa! Enkä edes nukahtanut kesken leffan! Pitäisköhän tommoset iltapäiväelokuvat ottaa ihan tavaksi?

Katseltiin vanhoja valokuvia ja jälleen kerran tajusin, että pitäis noita vanhoja otoksia kehittää ihan paperiversioksi asti. Onko teillä havaintoa että mikähän olis paras mesta netissä kuvien tilaamiseen..?

Ainiin, nämä kamppeet! Ostopaikkana sekä paidalle että shortseille on kotoisasti H&M. ”Mokka”shortseihin ihastuin, kun oltiin tsekkaamassa työkaverin kanssa Iisalmen H&M:n avajaiset tuossa kuukausi takaperin. Jonot sovituskopeille olivat valovuoden mittaiset, joten päätin ostaa pöksyt sovittamatta (ja jonottaa sen kaks valovuotta kassalle). Istuivat onneksi kuin hansikas!

En osaa lopettaa merkintää ilman toivotusta, joten kivaa torstai-iltaa!


Saatat pitää myös näistä:

59 Responses to “mokkashortsit”

 1. Maya sanoo:

  Ihan supersuloinen asu taas! Aina kun tuun katsomaan sun asukuvia tuntuu vaan että voisin hankkia kaikki samat :D

 2. Jetta sanoo:

  Täällä myös toinen jonka pitäisi teettää kuvia. On vaan niin kova urakka käydä monta kymmentä tuhatta läpi ja kun ei oo se tilauspaikka täälläkään selvillä..

  • ia ia sanoo:

   Meitähän on siis kaksi! Tuo monta kymmentä tuhatta kuulostaa superpelottavalta, mutta pelottavammaksi siitä tekee se, että mun kuvat liikkuu kans samoissa määrissä.. :D

 3. Peippo sanoo:

  Mä oon nyt neljän vuoden ajan tilannu Ifolorilta omat kuvani. Ja jos mä oon aina onnistunu lahjakkaasti tilaamaan läjän kuvia ilman ongelmia niin on pakko olla helppokäyttönen ohjelma. :D Perus-kuvat on 19 senttii kipale (ja sit niillä on niitä kuvakirjoja, mut mä tykkään ennemmin tilata kuvat paperisina ja tehdä omat oikeesti persoonalliset albumit käsin..).

 4. hebluffed sanoo:

  Smartphoto on hyvä, ja sieltä saa vielä tänään muistaakseni 50 ilmasta valokuvaa tilata!

 5. Nina sanoo:

  Ite oon tilannu vuosikausia Ifolorilta (http://www.ifolor.fi/) ja oon tosi tyytyväinen, halpa hinta, hyvä laatu ja nopea toimitus.

 6. Jasmin sanoo:

  Noi shortsit on aivan ihanat! Itse koko kesän metsästäny korkeavyötäröisiä shortseja ja en löytäny kun vasta nyt syksyllä. Ja Ihan ylös napaan asti ei mitkään pöksyt yllä kun niin kaponen on mun vyötärö että aina pitäis olla kaventamassa.. Ja pallopaita supersöpö myös!

  http://jasminsmemoirs.blogspot.com/

  • ia ia sanoo:

   Nuo on kyllä tosi kivat! Kantsii käydä kokeileen kolmenepaa jos eteen sattuu, noi kolmekutoset on tosi istuvat vyötäröltä ainakin mulle :)

 7. alicee sanoo:

  tosi kiva asu:) satutko tietämään et onko noita paitoja yksivärisinä?;)

  • ia ia sanoo:

   Ei valitettavasti ollut muita kun tuo! Paita on alkukeväästä ostettu, joten en tiiä löytyykö ennää :o

 8. Katriina sanoo:

  Hei, kannatan tilaamista ifolorista:
  http://www.ifolor.fi

  Oon tilannnut sieltä pari kertaa, nyt on kohta kolmas tilaus lähdössä. Oon noin 200-400 kuvaa tilannut sieltä ja kaikki on olleet HUIPPUlaatua. Kannattaa aina lähettää kuvat sinne suurimpina mahdollisina, niin tulee kaikkein paras kuvanlaatu.

  Riippuu ihan ajasta, jolloin tilaa, kuinka paljon maksaa. Nyt taitaa olla 0,19 euroo per peruskuva, mutta siellä on tosi usein ale, jolloin kuvat on 0,09 euroo! Silloin tosiaankin kannattaa tilata.

  Kuvat tulee todella nopee ja oon muista paikoista kuullut paljon enemmän negatiivista. Lisäksi kuvat tulee pakattuina erivärisiin valokuvataskuihin, joissa niitä onkin ihan mukava säilyttää. Tilaus kesti vain… ehkä kaksi päivää tai vastaavaa? Eli nopeeta palvelua on, vaikka tosiaan tilasin noin 200 kuvaa kerralla :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos perusteellisesta kommentista, Ifoloriin päädyinkin! Ja kiitti alevinkistä, maltoin odottaa :)

 9. Nimetön sanoo:

  ihanat kuteet ia!

  tuohon kuvankehitysasiaan, ite oon jo 5 vuotta tilannu ifolorilta ja oon kyllä ollu tyytyväinen. kannattaa vaan vilkuilla niitä nettisivuja usein ja odottaa että kymppikuvat tulee -50% alennukseen (yleensä parin viikon välein sunnuntaista tiistaihin alennettu). ja kuvat tulee postilaatikkoon muutamassa päivässä :-)

 10. hanna sanoo:

  mulla on hyviä kokemuksia ifolorista, sieltä kannattaa tilailla. kuvat oli hirmuisen hyvälaatuisia (vaikka tilatessa ohjelma valittelikin liian pientä kuvakokoa). lisäksi silloin oli jonkinmoinen tarjouskin voimassa, eli n. 50 kuvaa maksoi jotakin 12 €!

 11. veerra sanoo:

  mä käytän kuvien kehitykseen ifoloria :) sieltä voi ladata koneelle semmosen tosi helpon ohjelman ja maksaakohan ne kuvat 19snt kappale. aika usein on vielä tosi hyviä tarjouksia :) kuvat tulee muutaman päivän sisällä ja laskulla voi maksaa :)

 12. maria sanoo:

  Kuvien teettämiseen suosittelen lämpimästi Fotonettiä. :) (http://fotonetti.fi/)

  Muutamia kertoja olen tuolla kuvatuksiani teettänyt, ei yhtään pahaa sanottavaa mistään vaiheesta. Mitä nyt nettisivut ovat ehkä hitusen kämäiset… Mutta hinnat ovat mielestäni kohdillaan, eikä toimituksessakaan kauaa mennyt. Tilaan vastaisuudessakin kuvani tuolta! :)

  P.s Tekniikan Maailmassa on ollut näistä ns. kuvavalmistamoista vertailua: http://tekniikanmaailma.fi/muu-tekniikka/vertailut/tm-vertailu-internetin-kuvavalmistamot Itse jutusta varsinaisesta lehdestä löytyy muuten paljon enemmän tietoa mitä tuosta tiivistelmästä.

 13. nelsuuu sanoo:

  kantsii tilata ifolorilta ! sieltä on tosi helppo tilaa eikä oo kallistakaa :-)

 14. minttu sanoo:

  tosi söpö, ihanan syksyinen asu :)

 15. liina_ sanoo:

  Ifolor! Tosi halpaa ja nopeeta :)

 16. anne sanoo:

  nice shorts

 17. jonna sanoo:

  http://www.ifi.fi on paras kun tilaat kuvia:) nopeaa ja halpaa

 18. HeidiP sanoo:

  oih ihanan väriset shortsit! pakko saada tuon väriset housut!

  http://facetomorrowtoday.blogspot.com/

 19. Marjo sanoo:

  Suosittelen kuvien teettämiseen lämpimästi Ifoloria. Toimitus on parissa päivässä ja laatu on mitä mainioin. Normaalisti kymppikuvat on 0,19 e kappale, mutta vähintään parin viikon välein ne on tarjouksessa 0,09 e kappale. Oon ollut itse ihan mielettömän tyytyväinen :–)

 20. paula sanoo:

  uiui tykkään ihan älyttömästi noista shortseista! super kivat:)

 21. Mirka sanoo:

  Paras paikka on omasta mielestä iFolor. Halpaa ja hyvää laatua tulee. :)

 22. tärpätti sanoo:

  Ihana asu jälleen :) Ite oon tilannu kuvat suurimmaksi osaksi ifolorilta helppo, nopeaa ja mikä parasta kuvat ovat joskus jopa heti jo seuraavana päivänä tilauksesta tipahtaneet postiluukusta :D

 23. Riiks sanoo:

  Itse oon ainakin ollut tyytyväinen Ifolorilta tilattuihin kuviin :) Siellä on tosi usein sellanen ”10-kuvat -50%”-alennus, et kannattaa odottaa sitä :)

 24. Teemu sanoo:

  Upee outfit! Love it!

 25. tintti sanoo:

  ifolor on varmastikkin paras paikka netissä kuvien tilaamiseen :)

 26. Marika sanoo:

  Olen miettinyt noiden mokkashortsien ostoa jo pidemmän aikaa. Halusin ruskeat nahkaiset shortsit, mutta kyllä nuo mokkaisetkin ovat aika namut ja ehkä nahkaa vielä vähän mukavammat. Olisikohan noita vielä H&M:llä täällä Kuopiossa..

 27. Nuppu sanoo:

  Mä oon tilannut Ifolorilta monta kertaa ja olen kyllä supertyytyväinen :) Kuvat on helppo ladata sinne suoraan, ne tulee hyvälaatusina eikä ole kallista. Toimituksessa kestää semmoset 2-3 työpäivää, eli kuvat myös tulee hirmunopeasti. Me ollaan tilattu Ifolorilta myös isoja kuvia (mm. omalle seinälle hääkuvat) ja häiden kiitoskortit ja niihinkin oltiin tosi tyytyväisiä. Eli suosittelen Ifoloria :)

 28. Nauski sanoo:

  Eläkä nyt kiusaa! Oon aina ollu se housutyttö ja nyt kun kävin kaupoilla (ei ollu tarkotus kun pitää vaan kaverille seuraa, koska painaa päälle toi takuuvuokran eräpäivä ja sitten vielä ihan vaan toi vuokranmaksupäivä ja kaikki muut laskut..) ja löysin kaks hametta ja vastaavanlaiset shortsit kuin sinulla. Jostain syystä aloitin karsinnan sitten niistä housuista (wtf?!) ja kotiutin kaks hametta. En todellakaan tiijä mitä siinä tilanteessa tapahtu, mut nyt sitten luonnollisesti kaipaan just tuollasia housuja, eikä tää sinun postaus helpottanut asiaa yhtään! :D

  /Suvi

  • ia ia sanoo:

   En kiusaa! Eikö sulla just ollu tarkotuksena alkaa enemmän hameilijaks ja mekkoilijaks vai muistanko ihan väärin? :o Eli sehän on vallan kovis saavutus tuo kaks syyshametta!

   • Nauski sanoo:

    Juu, siis todellakin oon alkanu laajentaa tuota vaatekaapin sisältöä! Mut tää dramaattinen muutos vaan taitaa olla liian dramaattista nyt… Ei pää kestä! ;D

 29. strange sanoo:

  ifolor on ehdottomasti paras! + halpa ku mikäki :)

 30. jansku sanoo:

  Mä suosittelen Smartphotoa, edullinen ja laadukas :)

 31. Pau sanoo:

  Täydellinen mekko!

 32. Nimetön sanoo:

  IHANA PUSERO!! <3

 33. Roosa sanoo:

  Ifoloria minäkin suosittelen ja aivan ihanat nuo housut! :–)

 34. Miniananas sanoo:

  En itse ees uskaltanu sovittaa noita housuja, kun en osannu sanoa mitä niille käy kastuessa.. Ootko sattumoisen käyttäny niitä jo pesukoneessa? Kerrothan kärsikö se kangas siitä. Tarvitsen asiantuntijakommentin ennen kun uskaltaudun sovittamaan niitä itse. :D

  • ia ia sanoo:

   En oo vielä käyttäny pesukoneessa, ja koitan elellä niiden kanssa sen verran varovaisesti että pärjättäis mahdollisimman pitkälle tuuletuksella ja muilla vedettömillä pesukeinoilla! :D

 35. essi sanoo:

  oletpa sinä söpö :>

 36. ia ia sanoo:

  Kiitos kovasti kaikille kuvakehityssuosituksista! Ifoloriin teidän vinkkien pohjalta päädyin, ja hyvältä vaikuttaa :)

 37. Leah sanoo:

  Oh I love so much this outfit, perfect match !

Kommentoi