keskiviikko 12. lokakuu 2011

Konad-tutorial

Noni, nyt olis luvassa sitä aikaisemmin lupailemaani Konad-tutoriaalia videon muodossa! Perushuomiona heti alkuun (kuten tuolla videollakin taitaa tulla mainittua): Tuo on mun neljäs kerta kynsileimailussa, enkä siis todellakaan kuvittele olevani minkään sortin ammattilainen (tai edes hyvä :D) tuossa hommassa! Eli video amatööriltä amatöörille ;)

Niin ja kameran ajoittainen hillitön heiluminen johtuu siitä kun hekotetaan veljen kanssa jollekin tyhmälle jutulle ja vakaa kuvauskäsi vähän herpaantuu :D Katotaan jos joskus teen jotain bloopers-henkistä materiaalia näistä! Haha. Nyt nukkuloimaan!

Translation

Here’s a video tutorial of Konad -nail stamping! The video is just from one amateur to another, so I don’t claim to be any sort of professional when it comes to doing my nails :D But hopefully it was entertaining to watch! (Or to listen, Finnish is a funny language I think?)


Saatat pitää myös näistä:

68 Responses to “Konad-tutorial”

 1. Milja sanoo:

  Ei hitto! Oon kuunnellu puol yötä kauhuleffasoundtrackeja ja meinasin tosissaan saada aika reippaan slaagin, kun toi sun ”MmmOI” lävähti kajareista ihan täysillä volyymeilla :D Niin spooky…

 2. Delilah sanoo:

  Oot ihana :) Ei yhtään tullut sellainen kiusaantunut olo kuin yleensä näitä katsoessa. Tutorial oli selkeä ja hyvä, alan itsekkin nyt vähän innostua näistä todenteolla!

 3. mia sanoo:

  Kiitos hyvästä videosta! Ostin Konad-tarvikkeet jo kolme kuukautta sitten, mutta vielä en ole ”ehtinyt” kokeilemaan, vaikka muuten lakkaan kynsiäni monesti viikossa. Jos sitä tänään innostuisi!

 4. Minna sanoo:

  Mitäs sun veli oli mieltä, oliko iha vaivalloista naisten hommaa koko juttu? :) Itestä ainaki näyttää että menee niin kauan, et ei jaksais :D Nättejähän niistä tulee, mut silti!

  • ia ia sanoo:

   En kysellyt sen kummemmin asiasta, lähinnä se kommentoi miten rumanväristä tuo lakka oli :D

 5. tiude sanoo:

  Tuli ihan hirveä kateus: Olen intohimoinen kynsien lakkaaja ja suhteellisen nopeakin siinä, nyt kuitenkin kulutin tavalliseen lakkaukseen + kynsitarrojen laittoon enemmän aikaa, kuin videosi kesti.. Onhan koiranpennusta toki iloa, mutta kun joka toinen sekunti pitäisi olla kaivamassa sen suusta jotain, niin kynsien lakkaus on vähän hidasta (pakko toimia niin, että toinen käsi on koko ajan käytettävissä!)

  Palailen konadeihin lakkauksissani sitten, kun koira on vähän kasvanut :D

  • ia ia sanoo:

   Kyllähän mun videota oli nopeutettu, eli ei se ihan noin nopsaan suju! :) Tuitui koiranpentu! <3 Se on kyllä erittäin hyvä syy lakkailutauolle :)

 6. Sita sanoo:

  Kiitos paljon tästä! Oli oikeasti tosi kiva nähä kunnolla miten noita tehään – ja nyt on ehkä pakko itellekki tilata tollaset vehkeet :D Kyllä se kynnelle käsin maalailu on välillä niin ärsyttävän pikkutarkkaa että helpottais ku joskus sais vaan leimata kuvioita.

 7. killi sanoo:

  aivan tuhoihana video! oon niin myyty

 8. emmi sanoo:

  Vinkkinä että se Konadin oma päällyslakka on ihan hemmetin hyvää, sillä saa varsinki leimattuihin tai muuten koristeltuihin kynsii TODELLA hyvännäkösen pinnan :)

  • ia ia sanoo:

   Mikä siinä on muuten semmonen oleellisin ero muiden merkkien päällyslakkoihin? Pysyykö paremmint tmv? Oon harkinnut tilaavani sen!

   • emmi sanoo:

    Se on jotenkin sellasta paksumpaa ja sillä ei tuhraa niitä konadointeja niin helposti :) Kun tavallisella päällyslakalla ne voi vähän levitä joskus. Lisäks pysyy kyllä lakkaukset ihan järjettömän hyvin!

    • ia ia sanoo:

     Taidan kyllä laittaa tilaukseen! En oo kyllä vielä onnistunut päällyslakalla sotkemaan Konadeja, mutta toisaalta oon mennyt helpoimman kautta ja tehny esim. pelkkiä valkoisia kuvioita.. :D Veikkaan että mustan kanssa on vähän sotkuisempaa!

 9. anonyymini sanoo:

  Toi on aika turhaa tavallaan toi loppusiistiminen, koska mulla ainakin ne loput lähtee sitte kun käy suihkussa. Ei mee turhaan noita pumpulipuikkoja siihen.

 10. Nimetön sanoo:

  Ihana oot! Hyvin sun veljes kuvaajan virkaa toimitti, mut itellä ei kyllä kärsivällisyys riittäis noin pikkutarkkaan puuhaan, vaikka nätithän noista tuli. :)

  Tiia

 11. c88 sanoo:

  ”kato ku minä nyt lärssäsin!!” :—D voi sun kanssas – tää oli ihan LIIAN ihana <3

 12. Hosuli sanoo:

  Ne kynnen vierusten sotkut saa muuten kätevästi poistettua vaikka tiskaamalla. Lämmin vesi irrottaa lakat iholta. :)

  P.S. Sun puheesta silloin tällöin paljastuva Kainuun murre on ihanan kuuloista!

  • ia ia sanoo:

   Enpä oo tajunnut tätä, kiitti vinkistä! Joo kyllä nuo tuplakonsonantit pääsee välillä valloilleen.. :D

 13. Nanu sanoo:

  Olipa hellyyttävä video :) Vitsit, että aloin innostua noista Konadeista. Olen miettinyt niiden hankintaa joskus aikaisemminkin, mutta tämän videon myötä innostuin niistä lisää! En koskaan oikein tajunnut miten ne toimii, kiva että esittelit. Mutta hei, mistä ostitkaan nämä tarvikkeet? Aloin meinaan heti selailla nettisivuja, mutta tuo Konadin verkkokauppakin näyttää mun silmään vähän epäilyttävältä? :D

 14. Meri sanoo:

  haah ihana toi loppu ” sait edes päivän naurut” sen jälkeen kyllä nauratti mutta video muuten oli kivakivakiva. :) tätä on varmaan kysytty sata kertaa jo mutta mistä olet siis tilannut nämä konad tuotteet?

 15. Abbey sanoo:

  Kivalta näyttää! Mistä ostit nuo Konad-”jutut” (laatat ym.)? haluaisin itekkin kokeilla noita joskus :)

 16. Tiina sanoo:

  Kauanko tuossa meni aikaa yhteensä, ilman noita pikakelauksia?

  Söpöt kynnet kyllä ja hyvinkin havainnollistava video! Pitikö muuten veljeä paljonki lahjoa, että sait kuvaamaan? :D

  • ia ia sanoo:

   Varmaan parikymmentä minsaa, mutta teen yleensä samalla jotain muutakin (eli lakkauksen ajan kattelen telkkaria sivusilmällä ja kuivumisen ajan datailen), eli ei noihin ihan täpöllä tarvitse sitä koko aikaa keskittyä :) Toin sille ekstrahyvät Tallinnan tuliaiset, sillä saattoi olla osuutta asiaan.. :D

 17. larre sanoo:

  määäki tahooon! oon vasta jonku 4 viikkoo sitte alkanu kasvattaa kynsiä ja enne sitä en omistanu ees kynsilakkaa. naisellisuusprosentti on noussu huomattavasti ja ois ihana kokkeilla kaikkia tommosia. hii!

  • Nimetön sanoo:

   hei semmosta vielä, mitäpä luulet, että käykö alus- ja/tai päällyslakaksi joku perus kirkas lakka vai pitääkö olla konadin oma? selailin jo nettikauppoja, mutta pelottavan hoonolla soomella välillä nuo tilausjutut ni ei oikeen uskalla.. :D

   • ia ia sanoo:

    Mun mielestä käypi minkä tahansa muun merkin alus- ja päällyslakat, mutta kunhan ne on tosiaan base coat ja top coat eikä yks ja sama kirkas lakka! Ne kun käyttäytyy ihan eri tavalla :)

  • ia ia sanoo:

   Toivottavasti kynsienkasvatusprojekti etenee hyvin! Siitä vaan lakkailemaan :)

 18. Marpe sanoo:

  Tapaan itse aina pyyhkäistä ton skrapan paperiin heti kun sitä olen käyttänyt. Eli en jätä lakkaa siihen kuivumaan. Siten skrapa toimii paremmin ja samaa kuviota voi käyttää useamman kerran pötköön, eikä tarvi joka välis putsailla :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia vinkistä! Tuo mun taktiikka kyllä näyttääkin turhan sotkuiselta :D

 19. nimetön sanoo:

  kivat kynnet :-) eiks sul joskus ollu aika huonos kunnos kynnet? jos oli, nii miten oot saanu niist noin nätit ja pitkät? :)

  • ia ia sanoo:

   No oli!! Suurin syy ”parantumiseen” oli kolmen viikon kesäloma :D Oon alkanut rasvaamaan käsiä ja kynsiä tosi usein (väh. kerran päivässä), ja syön kalsiumia+d-vitamiinia aina kun muistan! Ja koitan varoa kynsiä enemmän, etten kolhisi niitä joka paikkaan :)

 20. Jenni sanoo:

  oi ku suloinen video ! ja oot kyllä tosi hyvä noiden konailujen kanssa, iteku en oo meinannu vieläkää oppia kunnolla :D

 21. Kissaämmä! sanoo:

  Mulla on kanssa tuo setti ja oon tykännyt tosi paljon. :) Eihän noita jatkuvasti tarvi väkertää, mutta olen mä nyt jo kohta kahden vuoden ajan jaksanut käytellä silloin tällöin. :) Noita kuvia vois vaan olla enemmän myös lyhyemmille kynsille, monet kuvista on niin isoja. :( (Mulla meni kyllä heti ekalla kerralla sormi suuhun, että miten sen kuvan saa siirrettyä siihen ”leimasimeen”, ei tarttunu millään! Pitkään googletettuani löysin kuitenkin neuvoja, ettei sitä saa painaa lähes yhtään, niin johan toimi! Meinasin jo totisesti turhautua :D)

  • ia ia sanoo:

   Joo, tuntuu että varsinkin ne ranskis-tipit on ihan liian isoja lyhyelle kynnelle kun se tipin pää tulee johonkin puoleen väliin kynttä :D Kiva kun säkin sait taktiikan haltuun! :)

 22. Mira sanoo:

  Harvemmin jaksan katella blogeissa olevia videopostauksia, kun ihmiset puhuu niin hiljaa ja on kiusaantuneen olosia, mutta sä oot videolla jotenkin kauheen luonnollinen ja sympaattisen- ja mukavanolonen, että näitä on kiva kattoo jo pelkästään sen takia. :D

 23. Mea. sanoo:

  Vitsit sulla on ihanan terveennäköset kynnet! :) Mulla on ongelmana ihan hirveä liuskottuminen, ei nää ehdi kasvamaan ollenkaan kun on niin hauraat. :( Muistelisin että sullakin joskus oli samainen ongelma, joten oletko jollain tuotteilla saanut noi noin upean näkösiksi ja pystytkö suosittelemaan jotain? :) Ihana video muuten ja tuli tarpeeseen!

  • ia ia sanoo:

   Mä kopsaan tähän aiemman vastaukseni! Eli suurin syy “parantumiseen” oli kolmen viikon kesäloma :D Oon alkanut rasvaamaan käsiä ja kynsiä tosi usein (väh. kerran päivässä), ja syön kalsiumia+d-vitamiinia aina kun muistan! Ja koitan varoa kynsiä enemmän, etten kolhisi niitä joka paikkaan :)

 24. milppu sanoo:

  Voi vitsit kun kaikki nää sun videot on niin sympaattisia. (: Ja kyllä oli kivempaa katsottavaa kuin mitä nää normaalit ”kynnet kuin ammattilaisen tekemät enkä edes sotkenut yhtään”-videot kun minäkin olen tällainen oho nyt sitä kynsilakkaa meni pöydälle-tyyppi :D Pitäisköhän sitä nyt sitten vihdoinkin pistää jotain Konad-juttuja tilaukseen kun on todisteita että meikäläisenkin kaltaiset voi niiden kanssa jonkinlaista tulosta saada aikaan…

  • ia ia sanoo:

   Haha, olisit nähnyt ensimmäisen videoyritelmän jossa tosiaan lorautin sitä lakkaa pöydälle :DD

 25. Riina sanoo:

  Ei asetonipohjaisia kynsille vai… itse on tullut joskus vetästyä ihan raa’alla asetonilla kynnet puhtaaksi, kun poistoainetta ei ole ollut:D

  • ia ia sanoo:

   Joo, et oo ainoa :D Kyllähän sillä lakka irtoaa! Se vaan kuivattaa kynsiä hulluna.

 26. Nimetön sanoo:

  toi xtra kynsilakanpostoaine tuoksuu niin hyvälle ! Joko oon aivan friikki tai sit kukaan muu vaan ei myönnä pitävänsä siitä… harmi et sen haistelu on vaarallista:D

  • ia ia sanoo:

   Haha, et sä oo friikki :D Tuo on varmaan vähän sama efekti mitä se, että bensa tuoksuu jonkun mielestä (mun.. ) hyvältä!

 27. Elsi- sanoo:

  Mistä tuota kärsimättömien lasten lempilelua saa mahdollisimman halvalla? :D Sisko on tulossa käymään täällä ranskanmaalla parin päivän päästä, vielä ehtisin pakottaa sen ostoksille mun puolesta!

  • ia ia sanoo:

   En kyllä yhtään tiedä että mistä tuo halvimmalla irtoaisi! Olisko ebay..?

 28. Kissaämmä! sanoo:

  Mä tilasin omani: http://www.cesarsshop.fi/konad-c-143.html . Jos Helsingissä asuu, niin voi käydä hakemassa tilauksen paikan päältäkin. Noita kamoja erillään myy jonkin verran myös Hkin Aleksanterinkadun Stockmann.

 29. sanoo:

  Taisin viimeistään nyt rakastua suhun! Hihi.

 30. ia ia sanoo:

  Kiitos teille ihanille noin suloisista kommenteista!! Oottepa kivoja :) Ehkä mä uskallan tehdä videoita vielä lisääkin taas! Konadit tilasin osoitteesta http://www.cesarsshop.fi , jota kyllä suosittelen oikein lämpimästi!

 31. Joanna sanoo:

  Voih, niin söpö video!♥ Ja ihanat juuri nuo höyhenet, niitä en oo kauheesti kellään nähnyt! (Niin paljon kun leopardi- ja seeprakuvipita yms. :)) Pitäisi itekkin tommoset tarvikkeet hommata, niin kivan näkösiä!

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia kovasti! Jostain syystä en itse lämpeä ollenkaan niille eläinkynsille :D

 32. -neulootikko- sanoo:

  Kiitos sinun videon, sait minut innostumaan myös Konad- kynsistä! :D Tilasin ks. sivulta konad-tuotteita ja en nyt malta pysyä hameessani. Haluan äkkiä kokeilla niitä!! :))

 33. Satu sanoo:

  Kiitos videosta,kärpänen puri ja nyt koristaa kynsissä perhoset. :) Tosin, vaatii tuo vielä harjoittelua että tulee kokonaiset kuviot :O

  Ja jos joku miettii nuita alus-ja päällyslakkoja, niin itse ostin Emotion-liikkeestä Kiss salon formula, base & topcoat-lakan. Hintaa oli jotakin 9e pyöristettynä, joten yksi pullo riittää:) Anteeksi mainostus, mutta ainakin itse tykkään lukea hyviä vinkkejä blogeista :)

  • ia ia sanoo:

   Eipä kestä, kiva jos videosta oli apua! Ja tottakai täällä saa vinkkejä jakaa, ilman muuta :) Mä en vaan oikein hoksaa että miten samasta lakasta saa toimivat alus- ja päällyslakat? Kun aluslakkahan tekee ihan erilaisen pinnan mitä päällyslakka!

 34. Eve sanoo:

  Ihana video! xD Kiitoksia kovasti, piristi mieltä kummasti <3

 35. emzi sanoo:

  Olisi tosi kiva kokeilla noita joskus! :D Ihana video!

 36. Heini sanoo:

  Hei, miten ihmeessä onnistut tekemään nuo kuviot? :D Ostin tänään itse värkit, mutta homma levisi siihen kun sillä jutulla otetaan ylimääräiset lakat pois, se koko lakka vaan levisi siihen levylle eikä kuviota saanut napattua leimasimelle :D En ymmärrä mitä teen väärin, koitin painaa kovaa, hiljaa, pystyssä ja kallellaan, mutta aina lakka vaan leviää O_o

  • ia ia sanoo:

   Tuossa videolla kyllä tulee koko mun osaaminen käytyä läpi! Ongelmiisi en osaa sen kummemmin vastata, mutta koitetaan: Onhan sulla käytössä Konadin oma lakka? Jos on, niin kyllä se lakka siitä laatalta siististi lähtee kun et laita lakkaa liikaa (vain niin että se peittää hyvin kuvion), ja sitten napakasti painamalla viistoon vedät scraperin kuvion yli! Voi olla, että sulla on liikaa lakkaa siinä laatalla, minkä takia se kuvio leviää. Pienet kuviot on kaikista helpoimpia, harjoittele eka oikeaa tekniikkaa niillä :)

 37. mursu sanoo:

  Heippa! Kuinkakohan kauan tuollainen operation kestää? Huomasin, että pari kertaa olit kelaillu sitä videoo.. Eli kannaattaako ruveta tekeen hätäisesti aamulla? Ja huikeet kynnet tuli!

 38. JM sanoo:

  Ei siis kissa sentään, miten vaikeeta tää voi olla?? :D Ei toi kuvio tartu niinku mitenkään päin tohon leimasimeen?

  VINKKEJÄ! Miten onnistut?
  Ja leimasinvärinä on valkee helmiäislakka. Ja se on tietenki Kodakin omaa.

  • ia ia sanoo:

   Ei mulla ole sen enempää vinkkejä tarjota kuin mitä tässä postauksessa jo on :D Onkohan vika siinä lakassa..? Oon kuullut, että Konadin hopea ja kulta ei oo mitään kovin hyviä, sama voi päteä siihen helmiäiseen. Ne perus musta ja valkoinen toimii mulla kyllä moitteetta!

 39. minde sanoo:

  IHA MAKSAN VÄRISTÄ XDD totaalinen hajoaminen! Oot iiiihana ia <3 (Selasin kaikki vimeo videos. Jatka samaan malliin ja tee lisää!)

Kommentoi