lauantai 03. joulukuu 2011

luukku 3

Kolmannen luukun takaa paljastuu kalenterin ekat kynnet! Saas nähdä, miten monet mä kokonaisuudessaan saan kalenteriin ympättyä :D Nämä lakkailin eräisiin pikkujouluihin, perinteisesti kunnon pikkujoulunpunaista ja hopeaa. Moni on haukkunut Konadin glitterlakat toimimattomiksi tapauksiksi, mutta itte sain ainakin sillä oikein kelvot tähdet kynnelle painettua. Kuva on muuten eka pokkarilla otettu kynsikuva, ei yhtään hassumpi! Paitsi jos ei katsota noita vähän yli rajojen väritettyjä osuuksia, jotka on tosin lakkaajan eikä kameran vika.. :D

Ps. Kameroista puheenollen, mä ajattelin toivoa ehkä joulupukilta ulkoista salamaa Canon EOS 1100D -kameralleni avuksi tämän auringottoman loputtoman talven selättämiseksi. Kertokaa ihmessä jos teillä on jotain suosituksia asiasta! Vai olisiko joku supervalovoimainen putki parempi ratkaisu..?

Translation

Window number three: Christmas Party nails, part 1 of 2 ! Traditionally red and silver.


Saatat pitää myös näistä:

24 Responses to “luukku 3”

 1. Annikri sanoo:

  Ulkoinen salama tekee jo todella paljon, sillä saa katon tai seinän kautta heijastettuna ihan erinäköistä jälkeä kuin suoraan kohteeseen osoitettavalla salamalla. Onko teillä valkoinen katto? Jos on niin suosittelisin sitä salamaa :) Sitä vaikutustahan voi kokeilla laittamalla kameran oman salaman eteen pienen peilin, jotta kohteeseen ei mene suoraa valoa salamasta. Tässä taas saattaa huomata, että kameran salaman teho ei enää riitäkään, kun katon kautta heijastetun valon kulkema matka onkin jo aika pitkä…

  • ia ia sanoo:

   On joo valkoinen katto! Oon kokeillut kaiken maailman paperiviritelmiä kameran salaman kanssa, mutta ei tosiaan tehot riitä ja kuvasta valoistuu pelkkä yläosa :D

 2. Hida sanoo:

  Suosittelen Nissinin DI622 salamaa! Hinta pyörii siinä n. 169-179 välillä ja on paljon halvempi vaihtoehto valovoimasiin putkiin verrattuna.. :)

 3. Suski sanoo:

  Nissin Di622 Mark II salama on oikein kelpo kapistus eikä hinnalla pilattu. Hinta-laatusuhdekin siinä on kohdillaan. Vehkeestä löytyy myös vahempi malli, joka on vielä halvempi enkä siitäkään ole moitteita kuullut

 4. Miffa sanoo:

  Mua harmittaa, kun en ehtiny väsätä pikkujoulukynsiä torstaille, tuli niin kamala kiirus. Mut noi on kivat! Ehkä mäki voisin lakkailla ihan huvin vuoksi (ja välttääkseni tenttiin lukemista)…
  Joulupukki vois tuua salaman kyllä tännekin, mulla ei kameran oma salama suostu nousemaan ylös ja nyt en haluais viedä sitä edes korjaamolle, kun pokkarikin meni hajoamaan :(

  • ia ia sanoo:

   Voiei! Väsää sitten jouluaattokynnet ainaski :) Toivottavasti joulupukki jeesii!

 5. kameli sanoo:

  sun postaukset on aina niin piristävii!
  ulkonen salama on tosi kiva kun sillä saa semmosen luonnollisen lopputuloksen jos heijastaa seinän tai katon kaut :)

 6. Pauliina sanoo:

  Oijoi, ihanat kynnet! ♥ Kelpais mullekin…

  http://kisstherain-p.blogspot.com/

 7. Markus sanoo:

  Laita mieluummin tuo Canonin EF 50/1.8 valovoimainen putki. Saat extrana taustat epäteräviksi. Salama vaan latistaa tunnelman. (Ja kannattaa opetella käyttämään myös korkeita ISO-herkkyyksiä)

 8. Accii sanoo:

  Oon ilkee ja angstaan nyt vähän… Kun mua ärsyttää se ku rakastan sun blogii mutta en saa sillee luettuu että näkisin bloggerista et joudun lukee nyt vaa anonyyminä tätä sun blogii ja mua ärsyttää se ku sit en aina kiireessä muista sua ja sit mööö.. Anteeks tää nyt :DD

  ♥:llä Assi (pieni lukiasi jolla on ongelmia)

  • ia ia sanoo:

   No voi kökkö! Vaikken nyt ihan koko vuodatusta ymmärtänytkään :D Mutta laita kirjanmerkkeihin tai sit käytä blogilistaa!

 9. Sofia :) sanoo:

  Oi miten suloiset kynnet :)

 10. Nuura sanoo:

  Aluks olin kynsijuttuihin vähän et meh, mut sit tilasin sun inspiroimana itsekin Konadeja ja nyt innoissani katselen, mitä sä oot taituroinu :> Nuo kun tuntuvat hieman vievän mukanaan nimim. ennen omistin 1 lakan ja nyt mulla on oma kynsiasialaatikko :D

 11. hheidi sanoo:

  Mitämitämitä?! Meikällä on tismalleen samanlainen Konadin hopea lakka eikä sillä kyllä saanut näkyvää kuviota mitenkään! Onko mulla kenties joku maanantaiversio? :D (ps. tällä hetkellä tuota kyseistä lakkaa koko kynnelle levitettynä, saahan sitä kuivumista odotella mutta on se sen arvoista :D)

  • ia ia sanoo:

   Heh, mitäs ihmettä! Missähän tässä nyt piilee vika :D Ei ne mitenkään superhyvin siis näy, mutta tietyssä valossa oikein passelit! Hui hitsi sehän kestää kuivua tyyliin päivän? :D

Kommentoi