lauantai 17. joulukuu 2011

luukku 17

Kynttilämeri! Tai jos ei nyt ihan meri, niin ainakin pieni lammikko.

Mua harmittaa hurjasti kun en oo ennättänyt kirjoittelemaan, mutta kuten aikaisemmin sanottua: Kiireisimmät viikot töissä koko hemmetin vuoteen, buu! No jospa se tästä helpottaa. Heii ihanaa viikonloppua teille, tsemppiä viimeisiin joululahjatouhuihin ynnä muihin! Mä saan nauttia nyt lauantaina viikon ainoasta vapaapäivästäni, taidan aloittaa sen nukkumalla univelat poies.

Translation

Window number 17: Candle light!


Saatat pitää myös näistä:

21 Responses to “luukku 17”

 1. laulau sanoo:

  sori, mut nää sun joulukalenteriluukut on erittäin turhia ja en oo itse jaksanu lukee sun muitakaa päivityksii joulukuussa näiden takii :( onneks joulu on kohta!

 2. Julia sanoo:

  Eipäs, määhän on just kivoja <3 lisää samanlaisii vaa(:

 3. jonski sanoo:

  Minä ainaki oon tykänny näistä joulukalenteriluukuista! Todella nättejä ja tunnelmallisia kuvia, pitää joulumielen yllä tuosta vesisateesta ja harmaudesta huolimatta :)

 4. -e sanoo:

  pöh, mikä anonyymi! minun mielestäni nämä luukut ovat olleet aivan ihania! kuin lapsuudenajan kuvakalenteri päivitettynä nykyaikaan :) kuvat ovat kauniita, tunnelmallisia, jouluisia ja ennen kaikkea ihanan arkisia (hyvällä tavalla!). Monissa muissa blogikalentereissa näkee erinäisten puljujen mainoksia tai enemmän tai vähemmän sponsoroituja luukkuja, joten ihanaa että tämä on niin erilainen ja oikeasti tekijänsä näköinen. Tuli oikein paha mieli puolestasi, kun vastasit yrittäneesi kovasti. Kyllä se ainakin tänne ruudun toiselle puolelle on välittynyt! :) Aina ei ilmeisesti kuitenkaan voi kaikkia miellyttää, eikä tarvitsekaan ;>

  ihanaa joulua sinne pohjoiseen <3 toivotaan että edes siellä olisi oikea valkea joulu, täällä etelässä se taitaa jäädä vain haaveeksi…

  • ia ia sanoo:

   Kiitos tosi ihanasta kommentista! Tuli hirmu hyvä mieli :) Tuohan on kyllä tosiaan totta että ei kaikkia voi miellyttää, mutta minä kyllä ihan tosissani olen nähnyt vaivaa näiden eteen: Kuvien miettimisessä, ottamisessa ja muokkaamisessa menee oikeasti pieni tovi ja minä ihan oikeasti vaan haluaisin ilahduttaa teitä! Ihana siis kuulla että sinä tykkäät, kiitos vielä kerran superlämmittävistä sanoistasi :) Ja ihanaa joulua!

 5. veeera sanoo:

  toi laulaun kommentti on ihan väärin ): nää joulukalenteriluukut on ihania! ja muutenkin niin kauheen kivaa kun ei muihin mun blogeihin ole tullut sisältöä niin täällä ainakin on ♥

 6. Santtu sanoo:

  Tykkään ihan hirveästi näistä sun kuvista! Tässäkin on niiiiin ihanat värit! :)

 7. Salkko sanoo:

  Vähän samat fiilikset, tää taso on kyllä laskenu ku lehmän häntä. Ymmärrän et töissä on varmaa aika hektistä, mut olis parempi tehä pari kunnon postausta viikossa kun 7 huonoa. Toivottavasti kohta helpottaa :-)

  • ia ia sanoo:

   Tämä käsiteltiinkin jo seuraavassa kommenttiboksissa, mutta voin kyllä sanoa, että tuntui tosi ikävältä tuo ”olis parempi tehä pari kunnon postausta viikossa kun 7 huonoa”. Mitäpä lottoat: Teenkö minä nämä luukut, mietin kuvauskohteet, kuvaan hyvän tovin, valitsen parhaan, muokkaan kuvan, teen luukuksi ja lisään tekstit tahalleni huonoiksi?

 8. Eva sanoo:

  Moi,

  osaisitko sanoa mistä tuota testaamaasi Kevin Murphyn Hair.Resort.Sprayta voisi ostaa? Löysin netistä vain verkkokaupan, joka on tarkoitettu hiusalan ammattilaisille : (

 9. a sanoo:

  onpas osa noista kynttilöistä palanut hassun näkösesti :O

 10. jasmin sanoo:

  ia! halusin vaa tulla kertomaan miten paljon oot piristäny ja ilahduttanu mua joka päivä näillä joulukalenteripostauksillasi :) mun mielestä ei oo mitenkään turhia, päinvastoin! mutta kaikkia ei tosiaan voi miellyttää, mutta ei kukaan pakota lukemaan blogias joulukuun ajan jos niin ärsyttää.. mutta kaunista joulua sinulle, tää on mun lemppariblogi ollu jo kauan; jatka siis samaan malliin! <3

  • ia ia sanoo:

   Voi että, aivan ihana kuulla että sinä tykkäsit minun kalenterista! Toivottavasti sulla oli ihana joulu :) <3

Kommentoi