perjantai 20. syyskuu 2013

virallisen syyspuseron korkkaus

Hei moikka moi moikkelsson! (Kuten mulla on tapana huikata kotiin tullessani, ei se pelkkä moooi riittäis ilmoittamaan, että kotona ollaan?) Instagramia seurailevat huomasivatkin, että mä livistin varhain tiistaiaamuna minivisiitille Helsinkiin! Kotiuduin itseasiassa tämän vuorokauden puolella, kun yöllä yhden aikaan erittäin puhelias taksikuski kyytsäsi tämän erittäin hapsottavan (olisitte nähneet sen nutturantapaisen linnunpesäkkeen pääni päällä seittemän tunnin junanpenkillä möyrimisen jälkeen), puolinukuksissa olleen tapauksen kotiovelle ja kohti neljän tunnin yöunia, mitkä ehdin kiskaista ennen tämänaamuista työvuoroa. Nyt noin 24 tuntia myöhemin ollaan vihdoin taas elävien olentojen vireystasolla! (Kiitos päiväunien, jotka nautin seittemän aikaan illalla. Fiksu veto, moro vaan sekoitettu unirytmi..)

Mutta tähän pallaan taas yksi asu! (Tassu ylös kuinka moni tietää ilmaisun ”tähän palaan”? :D Mä viljelen sitä ainakin töissä runsaasti ja niin tekee asiakkaatkin, mutta onkohan se joku murrejuttu..?)

http://farm8.staticflickr.com/7332/9764599664_5b157337f6_o.jpg

Virallinen syyspusero on näköjään jälleen korkattu! Viime syksynä pujotin tuon Monkista kotoisin olevan syyspaidan helman oranssin hameen sisään, tänä syksynä puolestaan nykersin paidan helman solmulle ja puin kaveriksi mustat shortsit sekä okrankeltaisen neuletakin.

http://farm3.staticflickr.com/2845/9764384302_3f96d861da_o.jpg

Ensin tosiaan mietiskelin pitkään tuon laukun kanssa että olisiko se sittenkin pitänyt napata kotiin tuttuna ja turvallisena mustana, mutta tuohan natsaa aika kivasti yhteen tommosen syysväripaletin kanssa.

http://farm3.staticflickr.com/2875/9764383732_1d93230df9_o.jpg

Paita, neule ja shortsit on kotoisin Monkista, laukku on H&M:n!

http://farm6.staticflickr.com/5454/9764385802_0aa8b2087f_o.jpg

Kengät on puolestaan Vagabondin.

Taisi olla minun lempparivarustus tälle syksyä! Mitäs te tykkäsitte?


Saatat pitää myös näistä:

36 Responses to “virallisen syyspuseron korkkaus”

 1. virve sanoo:

  Heips! Aika nostalginen olo tulee tuosta keltaisesta, okrasta, vai mikäs se sävy nyt onkaan, jota on tänä syksynä paljon esillä. Taitaa olla syksyn muotiväri! Törmäsin itse paikallisessa Pajakassa okran väriseen, korkeakauluksiseen neuleeseen ja voi! minulla on ollut juuri samanlainen neule ab. 30v. sitten!!! Näin nämä trendit kiertävät ;))
  Hyvää syntymäpäivää Sinulle, huomenna!

  • ia ia sanoo:

   Jep, se on aina vähän jokasyksyinen väri tuo okrankeltainen :) On kyllä yks mun lemppariväreistä! Kiitos paljon onnitteluista jee!

 2. Ellu sanoo:

  Ihana neuletakki <3 ja kaikki muukin tossa asussa <3 katon aina ootko päivittänyt tätä blogia :-D

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos paljon! Heh, kiva kun tsekkailet, ja pahoittelut ettei oo aina päivitystä :D

 3. hannamaria sanoo:

  On todella näyttävä asu! Tuo laukku sopii sun asukokonaisuuksiin todella hyvin, musta olisi ollut tylsä ;) Pitää tänään käydä tsekkaamassa josko löytyisi saman tyylisiä kenkiä, nuo on aika nätit ja vois olla hyvä lisä mun kokoelmaan. Vaikka ostoslistalla on matalapohjaiset, hupsss…

  hannamaria
  http:\\hannamariav.blogspot.fi

  • ia ia sanoo:

   Jep, mäkin päädyin siihen että musta olis ollut liian tylsä! Nuo kiilat on kyllä kivat syksykengät :) Vaikka ainahan ne matalat käytännöllisemmät olis, heh! Mutta kyllä kokoelmissa nyt aina ne muutamat korolliset kivatkin pitää olla :D

 4. Suvi sanoo:

  Oih kuinka ihanat kuvat!

  /Suvi

 5. Laura sanoo:

  Mä en ainakaa oo kuullu tommost pallaan sanaa ::D mitä se sit tarkottaa? tulee vaan mieleen esitellä :D

  • ia ia sanoo:

   Se on vähän niinkuin tähän hätään, esim. ”Olisitko muuta tarvinnut? En tähän palaan!” :D

 6. Hosuli sanoo:

  Hei mahtavat värit ja ootpa kaunis! Kiva kuvaustaustakin. :)

 7. E sanoo:

  Tykkään! Kauniin syksyiset värit! :) Ja laukku tosiaan sopii kuin nakutettu muuhun kokonaisuuteen :)

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.com/

 8. karo sanoo:

  voi kun oot söppänä ! ps. arvaas kenen nassu näkyy ekana kun laittaa googlen kuva hakuun ”marc jacobs tuoksut” ? ;)

 9. Oona sanoo:

  Tää on taas näitä mysteerejä, kaikki muut löytävät monkista aivan järjettömän kivoja vaatteita, paitsi minä. :D Alkaa jo turhauttaa kun kysyy kaverilta, että mistä uusi vaate on; ”Monkista”, enkä mie löydä sieltä ikinä mtn kivaa… Mutta tuo neule on ihan täydellinen!

  – Oona

  • ia ia sanoo:

   Haha, no on siellä kyllä myös sitä melko kummaa tavaraa :D Mutta välillä löytyy aarteita! Kuten tuo neule :) Kiitti!

 10. larpee sanoo:

  ehkä tuo ’tähän pallaan’ on taas joku kainuun murteen ihmeellisistä ulottuvuuksista, tuttu juttu ainakin mulle, täältä korpimetästä kun olen!

 11. Roosabbi sanoo:

  Tosi kiva! Neule ja laukku miellyttää mun silmää ihan hirmusesti :)

 12. Katrij sanoo:

  Kehitin juuri itselleni pakkomielteen tuonväriseen neuleeseen! :) P.S. Sulle olisi haaste minun blogissani! :)

 13. merenhelmi sanoo:

  Oi että sinulla on ihanan persoonallinen tapa kirjoittaa! <3 Olet niin kaunis, että!! :)

 14. Ellu-Kana sanoo:

  Hurrjan ihana on toi neuletakki♥

 15. Henna sanoo:

  Aivan ihana neuletakki<3 Pakko hankkia itelle samanlainen!! :)

 16. Heta sanoo:

  Tosi kiva asu!:) Nuo värit soppii tosi hyvin yhteen ja ossaat yhistellä vaatteita mahtavasti keskenään, me like!:-) Kuvat on muutenki ihania! Jotenki ihanan syksysiä ja tuo taustakin oikein toimiva! Lisäksi viellä, tuo neuletakki on täyttä rakkautta♥ Hupsista.. tulipas tästä kommentista nyt hirvee ylistyskommentti, kehua kehun perrään! :D noh, ei voi mittään… :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos tosi paljon, olipa kerrassaan ihana kommentti!! :) Mä tykkäsin itekkin tuosta taustasta, vaikka se löytyi melkeinpä vahingossa!

 17. Enni sanoo:

  Ihana neule!
  Tossa muuten lueskelin noita vanhempia postauksia, ja huomasin että noi vanhat videot ei näy enää, niiku esim 2011 vuodelta! :c

  • ia ia sanoo:

   Joo oon huomannut saman, ne on vissiin ne videot jotka on ladattu jonnekin muualle kuin Vimeoon :( Onko siellä jokin semmonen, mikä erityisesti kiinostaisi nähdä? Voisin koittaa tehdä uusintavideon!

Kommentoi