tiistai 30. syyskuu 2014

syysmeikin päivitys(yritys)

Loma jatkuu vielä parin päivän ajan, sain nimittäin tämän viikon vapaapäivät näin alkuviikkoon loman jatkeeksi! Keskiviikosta eteenpäin pungerretaankin sitten joku 10 päivän työputki.. Mutta ei mietitä vielä sitä. Olipas leppoisaa viettää maanantaipäivä ihan vaan kotona puuhastellen! Nukuin myöhään, kuvailin iltapäivän ajan blogijuttuja ja laittauduin vasta iltapäivän puolella kaikessa rauhassa ihmisennäköiseksi, vaikka päivän aktiviteettilistalla ei ollut posti- ja kauppareissua sekä kahvitteluhetkeä kummoisempaa.

syksymeikki11
Tuossapa päivän geari, vaikka sen kuvaaminen jäikin aikaan jälkeen auringonlaskun.. Lempparein syyspaita jälleen kerran korkattu! Sekä hatut!! Voi miten mulla olikaan noita huonon tukkapäivän pelastajia ikävä. Koko setti on pari vuotta vanhaa Monkia, kengät on Vagabondit. (Tuhnukuva ei tee noille törkeän kivoille syyskengille oikeutta lainkaan, mutta niistä on tulossa parempaa kuvamateriaalia piakkoin.)

syksymeikki2

Yleensä sutaisen naaman ja tukan valmiiksi jossain timakassa kymmenminuuttisessa koska mulla on poikkeuksetta aina kiire, mutta vapaapäivänä ehti askarrella otsisletin sekä kokeilla vähän uudenlaisia meikkitouhujakin.
idsyksymeikki3

Mä olen todella surkea meikkaamaan (oon varmaan kertonut joskus siitä surullisesta yrityksestäni luoda smoky eye -meikki, joka päätyi ennemminkin lopputulokseen halloweeniin sopiva väkivaltainen musta silmä -meikki..), mutta IsaDoralta saamani herkunsävyinen luomiväripaletti rohkaisia mua kerrankin kokeilemaan jotain muutakin, kuin sitä joka ikinen arkiaamu harjoittamaani ”vähän jotain vaaleeta luomiväriä sinnepäin ja rajaus” -settiä.

syksymeikki6

Siis voitteko kuvitella, uskaltauduin käyttämään tuosta paletista (sävy 96 Coffee & Poetry, fyi) vaaleimman lisäksi myös tuota alavasemman karpalonpunaista!! Levitin ensin koko liikkuvalle luomelle tuon vaaleimman sävyn ihan vaan tuolla mukana tulleella pienellä sienisiveltimellä, minkä jälkeen levitin samaa vaaleaa vielä silmän sisänurkkaan sekä kolmasosaan alaripsen tyveä tuolta sisänurkasta alkaen. Sitten otin samaan sienisiveltimeen tuota karpalonpunaista, ja aloin varovasti sutimaan sitä silmän ulkonurkkaan ja häivyttelin sitä kohti keskiosaa. Lisäsin sitä myös tuohon alaripsien tyveen ulkonurkkaan. Sitten otin kunnon häivytyssiveltimen, ja häivytin tummemman sävyn rajaa sekä blendasin vaaleaa ja tummaa sävyä luomella yhteen ihan vimmatusti.

syksymeikki5

 

Ei se nyt kauneusgurubloggaajien luomuksiin verrattuna ole kummoinen, mutta vitsit kun olen ylpeä ittestäni! En ehkä näytäkään turpaan saaneelta!!

syksymeikki4

Huulissa on kivasti kosteuttavaa IsaDoran Twist Up Gloss Stickiä sävyssä 28 Wine red. Se näyttää kuvassa vähän tummemmalta, mutta oikeesti se on nimensä mukaisesti semmonen kivan kevyt ”join pari lasia punaviiniä”-puna :D

Semmoinen syysasu ja -naama! Miltäs näytti tumpelon meikkipäivitysyritelmät?

 


Saatat pitää myös näistä:

20 Responses to “syysmeikin päivitys(yritys)”

 1. noora sanoo:

  Ite haluisin kanssa rupee opettelee tekee luomiväreillä jotain. Tällä hetkellä ne on ihan suosiolla jääny kauppaan kun ”ei siitä kuitenkaan mitään tuu” :D ehkä pitäis yrittää. Nyt on muuten ihan liian aikanen aamu (klo 6.34) koska sana ”kauneusgurublogaajien” muuttu ”kengurublogaajien” sit rupesin miettii et tääh..nyt meni joku vikaan ja luin uudestaan :D

  • ia ia sanoo:

   Tuommonen neljän toisiinsa sointuvan värin paletti on kyllä ihan ässä luomiväriharjoitteluun! En mäkään vielä niitä tummimpia uskalla käyttää, mutta parilla vaaleahkolla sävyllä saa jo aika helposti kivan lopputuloksen :) Varsinkin jos kattoo Youtubesta ohjeita :D Hahha, mä haluan kengurubloggaajaksi!

 2. Marika sanoo:

  Ihanan syysmeikin onnistuit tekemään, älä yhtään aliarvioi itseäsi! :) Haluaisin kovasti itsellenikin tuon paletin + gloss stickin, kun ovat niin kivan syysvärisiä :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia! Käy ihmeessä kaupassa testaamassa noita sävyjä, mä ainakin tykästyin noihin kovasti :)

 3. hanna sanoo:

  Tuo Isadoran paletti on niin herkku! Mulla ei aamurutiiniin kuulu nykyään edes rajaus, sillä hukkasin mun rajauskynän ja onhan se nyt liian iso juttu mennä kaupungille ja ostaa uusi… Hyvin onnistui tämä päivitys, sopii sulle! Etkä ole yhtään niin huono meikkaamaan kuin väität :D

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos paljon! Mä yllätyin itekki miten sain tuon onnistumaan noinkin ookoosti :D Onneks tummemman luomivärin kanssa ei rajauksia välttämättä edes kaipaakaan, tai rajauksen voi tehdä kokonaan sillä tummemmalla luomivärillä! Niin rajauskynän ostoa voi skipata vieläkin pidemmälle ;D

 4. Noora sanoo:

  Ostin ite just eye-primerin, mikä lisää luomivärin pysyvyyttä, joo, mut samalla nostaa onnistumispaineita, kun sitä luomivärii ei enää voikaa vaa aina pyyhkii pois tai lähtee primeritkin (t. toinen turpaansa saaneen näköinen meikkaaja)

  H&M-kids tarjoili mulle myös knallin ja ei oikeesti kuin monta huonoo hiuspäivää se on pelastanu! <3

  • ia ia sanoo:

   Joo primeri on kyllä aivan korvaamaton, en meikkaa enää ollenkaan ilman sitä! Mutta tosiaan, jos epäonnistuu niin sitten pitää poistaa koko silmällinen meikkiä ja aloittaa alusta :D Pakko käydä tsekkaamassa tuo lastenpuolen hattu, t. hattupakkomielteinen!

 5. Salla sanoo:

  Siis tykkään sun blogista todella paljon, mutta en tiedä onko indiedaysin moka vai mikä ihme kun kuvat ei koskaan lataudu näkyviin. Kaikissa muissa blogeissa mulla näkyy kuvat ihan normaalisti (myös indiedaysin muissa blogeissa) mutta täällä joudun tyytymään usein pelkkään tekstiin. :(

  • ia ia sanoo:

   Voi harmin paikka! :( Mä laitan tästä nyt meidän it-tukeen viestiä! Mulla auttaa noihin kuvien näkymättömyyteen se että rullaan merkinnän loppuun niiden kuvien ”ohi” ja sitten rullaan takaisin ylös niin ne kuvat ilmestyy kyllä, auttaako se sulla?

 6. Ellu sanoo:

  Voi vitsit kun toi syyspaita on niin hieno! Oon kade :D
  Mäkin haluisin hatun, mutta joko ne kaikki on liian leveälierisiä, tai ne on onesize ja aivan liian pieniä!! Siis mä oon oikeasti ärsyyntynyt mun (liian) isoon päähän, tähän ei tunnu hattua millään löytyvän :/

  • ia ia sanoo:

   No kiitti! Joo tämän syksyn hatut on olleet tosi leveälierisiä, mäkään en liiemmin välitä niistä! Mulla on L-koko noissa hatuissa, ainakin on tarpeeksi tilaa mun jättipäälle :D Mutta ostin tosiaan tuonkin useampi vuosi sitten.. Jospa noita knalleja tulisi taas pian myyntiin!

 7. Nimetön sanoo:

  En ole koskaan oppinut käyttämään luomiväriä, vaikka ikääkin on jo ihan riittävästi. Jos nyt aloittaisin, varmaan meikit valuisivat pitkin juonteita. Takana on nuoruusvuosien karmeita yritelmiä, joista ei ole onneksi kuvia (onnekseni silloin ei ollut kännykkäkameroita, kännykästä nyt puhumattakaan). Tietty tuotteet ovat varmaan nykyään jo paljon parempia.

  Sinä olet nätti vaikka perunasäkissä ja ilman meikkiä. Kovin olet hehkeän kaunis meikattuna(kin).

  • ia ia sanoo:

   Jos päädyt luomiväritestailuun, niin esim. tuon paletin yläoikean tyyppisellä vaaleahkolla hohtavalla sävyllä ei kyllä voi mennä pieleen :) Alle vaan primeriä niin väri ei karkaa juonteisiin! Kiitos kauniista sanoista :)

 8. Monsku sanoo:

  Oikein onnistunut syysmeikin päivitys minun mielestä. :) Tykkään aina kovasti näistä meikkijutuista, olisi kiva nähdä lisääkin kokeiluja vaikka tuolla samaisella paletilla (tai millä vaan). Paletti on kyllä aivan todella herkku, kaikki sävyt näyttävät tosi käyttökelpoisilta. Minäkin tunnen olevani aivan tumpelo noissa luomiväriasioissa, mihinkähän ne taidot on mahtaneet kadota, kun nuorempana olin ihan pro meikkaaja (tai ainakin melkein ;)). No, kai sitä pitäisi vaan ruveta treenaamaan. Minullakin on muuten tuo sama juttu, että kuvat eivät lataudu ennen kuin kelaa koko postauksen loppuun ja palaa sitten takaisin. Luulin että vika on minun koneessa, mutta näköjään en olekaan ainoa. Vaan eipä tuo mikään suuri ongelma ole. :)

  • ia ia sanoo:

   Tosi kiva kuulla että meikkijutut on tervetulleita! Mä oon itekkin taas innostunut meikkailusta joten ehkä niitä kokeiluja voisi harrastaa jatkossakin :) Vaikken mäkään mikään pro tosiaan ole :D Voi harmi että sullakin on tuo kuvaongelma! Mä tosiaan laitoin eilen viestiä meidän it-tukeen, odottelen että mitä se vastaa että josko mä voisin tehdä ongelmalle jotain! Onneksi kuvat kuitenkin ilmestyy jos malttaa rullailla vähän :)

 9. Kaisa sanoo:

  Ihanan värikäs ja syksyinen paita! Koko blogi on semmoinen väripläjäys, että harkitsen jo itsekkin värien lisäämistä vaatetukseen :) (olen yleensä sina mustissa…)

Kommentoi