sunnuntai 28. joulukuu 2014

minun koti

No johan oli aikakin! Nimittäin raottaa tätä mun uutta kotia vähän blogiinkin asti. Ei tämä nyt mikään älytön lukaali ole ja säilytystilaa on tosi niukasti, mutta mua lykästi sen verran että pääsin muuttamaan melkoisen uuteen n. 40 neliön kerrostaloasuntoon ja tosi kivalle paikalle, joten oon viihtynyt täällä kyllä ihan älyttömän hyvin :) Surettaa jo valmiiksi kun täältä joskus joudun taas muuttamaan.. Mutta tulkaas ny sitä ennen vähän kotikierrokselle!

koti1

Ulko-ovesta sisälle tullessa löytyy pikkuinen eteinen. Eteisen pöytänä toimii tuo iskän mulle aikoinaan tekemä arkku, jonka päällä on kotelossa postia, tommonen Anttilasta hankittu lyhty sekä kakkulautasella avaimet. Noita kakkulautasia tulee vilisemään vähän joka puolella, onkohan mulla joku ongelma niiden kanssa..

koti11

Eteisessä hengaa myös Anttilasta ostetuissa kehyksissä viimekesäisen Yhdysvaltojen reissun kuvamuistoja!

koti22

Eteisestä heti tuossa ovelta katottuna oikealla on sitten kylppäri, ihan perussetti. Tuossa pyykkikorin vieressä on iso kaappi, josta löytyy liinavaatteiden lisäksi se mun meikkisäilytysviritelmä! Suihkukulmaus tuossa vähän pilkistääkin, ja tuossa, mistä mää tän kuvan oon ottanut, on vielä sauna.

koti13

Eteisestä löytyi vielä siitä ulko-oven toiselta puolen ihan vaan naulakko ja pari kaappia (tässä eteisen käytävästä auttava vanha kuva), ja siitäpä sitten päästäänkin olohuone/keittiö -kombinaattiin.

idkoti66

Olohuonetta mä oon yrittänyt tuosta yhdistelmähuoneesta vähän jakaa tuolla sohvalla, joka on kaverilta ostettu Ikean Klippan. Mitäs muuta siellä on.. No, ainakin tuo monissa kuvissa vilahdellut ja edellisessäkin kodissa ollut Ikean kirjahylly, jonka päällä on yks mun kodin lemppariasioista eli tuo Hartwall :ilta saatu Jaffa -taulu. (Bongaa muuten toinen kakkutarjotin..) Ainiin, ja tykkään hulluna myös noista mun Vallilan verhoista! Vaikka onhan ne aika överit näin pieneen asuntoon, mutta oon koittanut poimia siitä värejä sitten olohuoneen mattoihin, tyynyihin sekä muihin pikkujuttuihin. Ja siellä pilkistää myös mun parveke!

koti15

Mulla on yks kysymys tuosta mun tv-tasolla hengailevasta kasvista: Mikä hitto toi varsi on!? Tämä oli saadessa semmoinen söpö pieni matala ”pusikko”, mutta nyt siitä on alkanut sojottaa tommoinen varsi!

koti55

Olohuoneen toisella puolella sitten on tuommoinen pieni keittiönurkkaus.

koti10

Luovutin vanhan mikroni muuton yhteydessä veljelle, joten uutta mikroa odotellessa tuolla mikrokolossa hengaa mun kuiva-ainepurkit. Ne on aikoinaan kirppiksiltä löydettyjä.

koti7

Siitä kun pyörähdetään vielä vähän, niin päästään mun onnettoman pieneen ruokailutilaan :D Tuolla ikkupikkupöydällä mahtuu syömään just se kaksi.. Mutta yleensä se on mun datailupiste. (Nuo jouluvalohärpäkkeet ei majaile tuossa pöydällä muutes ympärivuotisesti.) Siitäpä sitten pilkistääkin liukuoven taakse kätkeytyvä makkari!

koti3

Makkariin en hankkinut muuton yhteydessä mitään uutta, vaan päädyin vähän muokkaamaan entistä omaisuutta. Sinne ei nimittäin olisi mitenkään mahtunut meidän edellisen asunnon kirjoituspöytä, joten tuossa ikkunan alla on siitä työpöydästä askarreltu lipasto/yöpöytä: Nakitin iskän sahaamaan pöytälevyn pienemmäksi ja pukkasin pöydän laatikostot vierekkäin. Verhot on samat, mitä meillä oli edellisen asunnon keittiössä.

koti9

Sain kesällä valmistujaislahjaksi työkavereilta lahjakortin Marimekkoon, jolla päädyin ostamaan pätkän Siirtolapuutarhaa ja askartelin siitä sitten taulut! (Näiden ripustus olikin taas melkonen episodi, ne nimittäin oli pakko saada seinälle eräänä aamuyönä ja kiinnityksen apurina päädyin käyttämään paremman puutteessa kännykän vatupassi-sovellusta..)

koti4

Makkarista löytyy sitten myös mun tämänhetkinen asukuvauskolo eli tuo kokovartalopeili, sekä the jakkara (kuka tunnistaa :D). Lisäksi makkarissa on vaatekaapit, ja tuonne nurkkaan iskin mun vanhan lipaston, minkä päällä on koruja ja kaikki mun tuoksut (bongaa jälleen kakkutarjotin..).

koti8

Sängyn päällä hengaa vanhat tutut Monkista hankitut pehmokaverit Ikmo ja Oki sekä H&M:n pari tyynyä.

Semmoinen on mun koti!


Saatat pitää myös näistä:

94 Responses to “minun koti”

 1. Hanna sanoo:

  Näyttää ihanalta ja viihtyisältä! :3 Tykkään, kun käytät niin iloisesti värejä.

 2. Halla sanoo:

  Ihana koti!!! :)

 3. Karo sanoo:

  Ihana koti :–)

 4. Nimetön sanoo:

  Söpö koti ja ihania väripilkkuja siellä täällä!

 5. Laura sanoo:

  On kyllä jotenki niin sun näkönen koti! :)

 6. Joa sanoo:

  Haha, the jakkara! :D Pistäppä joskus asukuvat vanhaan tyyliin!

 7. Heli sanoo:

  Ihana asunto! Muutamia ideoita vois yrittää napata meillekin.. Toi mehikasvin”putki” saattas olla kukkavarsi? En kyllä mene vannomaan :D

 8. Humanisti sanoo:

  Eikä! Pari jakkara-asukuvaa vuoden huipennukseksi?

  Ps: Jos koskaan kyllästyt Rumbaan, ostajia löytyisi. ;) Ei nimittäin löydy enää oikein mistään…

  • ia ia sanoo:

   Haha, vois kyllä olla :D No höh tuon rumban kans, olikohan se sitten niin limited edition tuo kuosi! Mutta lupaan infoilla blogiin jos niistä joskus luovun :)

 9. Anna A sanoo:

  Kivalta näyttää! Etsin hulluna kaikkia pienen kodin sisustusvinkkejä nyt, kun tammikuussa koittaa muutto omaan yksiöön! 26 neliön yksiö kuulostaa niin luksukselta 11 neliön soluhuoneen jälkeen, että mulla taitaa mennä jo vähän yli tämä sisustusintoilu :—D
  Monkin tyynyt on erityissöpöt ja jotenkin miellyttää myös olohuoneen värit, ehkä siksi, että se on niin kaukana mun harrastamasta harmaa/sininen/valkoinen -värimaailmasta.

  • ia ia sanoo:

   Oii, tsemppiä muuttopuuhiin! Pienen kodin sisustusinspistä löytyy varmaan esim. Pinterestistä :) Välillä mä mietin että onkohan tämä värimaku vähän liian överi sisrustukseen, mutta eäääh, menkööt :D

 10. Anna J sanoo:

  Oooi The Jakkara!! Just kuukaus pari sitten lueskelin sun vanhoja postauksia iltalukemisena, taisin parin viikon aikana vetää vuodesta 2008 tän vuoden alkuun:-D! Mutta ihana koti ja hyvinkin asujansa näköinen!

  Ps. Oon kadehtinu tota purkkikokoelmaa since… No varmaan siitä vuodesta 2008…

  • ia ia sanoo:

   Herranen aika mikä luku-urakka! :D Toivottavasti viihdytti, hehhe. Kiitoksia paljon :) Toivottavasti törmäät kivoihin purnukoihin sisustusostoksilla!

 11. monna sanoo:

  Sulla on tosi kiva koti ja jotenkin koko tässä postauksesa oli tosi kiva tunnelma (: Itellä on oikeestaan aika prikulleen saman kokoinen asunto, mutta tossa esim. keittiö on paljon järkevämmin aseteltu kuin mulla : D

  • ia ia sanoo:

   No kiitoksia kovasti, olipa kivasti sanottu! :) Joo tässä on pohjaratkaisu ihan kiva, mutta mä en oo ihan tyytyväinen tohon mun syömistilajärjestelyyn kun siihen ei kyllä oikeesti mahdu yhtään enempää kuin se kaks syömään :D

 12. Titu sanoo:

  Ompas viihtyisän näköinen koti! :) Ihanat noi olkkarin verhot :)
  Mulla taitaa olla samanlainen ruokapöytä kuin sulla :D

 13. emzi sanoo:

  Ihana kämppä :D Odotan innolla sitä päivää ku tämä kolo on valmis ja saan näyttää blogissa :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon! Toivottavasti saat kodin kuntoon, pitää käydä sit vastavakoilukierroksella :)

 14. Sini sanoo:

  Ei oo yhtään överit noi verhot! Näyttää tosi kivalta ja muutenkin koko asunto on ihanan kodikas :) Mulla on sama verho keittiössä!

 15. Aino sanoo:

  Ihana koti :3 varsinki nuo olkkarin verhot

 16. Petra sanoo:

  Ihana pikkukoti! Noi olkkari/keittiön verhot on superhienot, jotkut tommoset itsekin haluaisin. :)

  PS. The jakkara tunnistettu. :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! :) Vallilalla on kyllä tosi kivoja kuoseja, samoin Finlaysonilla ja Annolla! Marimekot olis kyllä ihan unelmat mutta vähän liian kalliit :D

 17. Tinja sanoo:

  Ihanan tyttömäinen koti :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos kovasti :) Saas nähdä miten sisustusjutuille käy kun taas muutetaan poikaystävän kans yhteen.. :D

 18. Jenni H. sanoo:

  Oi, miten söpö koti! Pieni mutta ei näytä yhtään ahtaalta. :) muutenkin tosi kodikasta.

  Kateellisena myös katson kylppäriäsi ja huokaisten menen omaan röttökylppäriini, jossa on delfiinikaakeli ja typerä suihkuamme. :’D

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Tää on kyllä tosi näppärän kokoinen :) Ooooh, mä niin haluaisin ammeen!! En oo koskaan ollut kunnon vaahtokylvyssä, epistä!

 19. Ellu sanoo:

  Voi miten ihana koti! <3 mä ajattelen aina ihan myrtsinä miten en halua muuttaa omaan kotiin, en halua maksaa laskuja ja veroja koko ajan jne jne… Sitten löydän aina jotain tällaisia niin söpöjä ja värikkäitä ja hauskan näköisiksi laitettuja koteja niin jopas alkaa silmien edessä kiilua unelmakoti :D noi kuiva-ainepurkit on kyllä mun lempparit! :) niin ihanan näköiset!

  • ia ia sanoo:

   Juu kyllä siinä omillaan asumisessa on aina puolensa! Mutta on se kyllä kiva kun saa laittaa kodin just sennäköiseksi kuin tykkää :) Kiitos paljon!

 20. hannamaria sanoo:

  Erittäin kaunis on koti! Sulla tekee paljon tuo makkari, vaikka neliöitä sulla on vaan kolme mua enemmän.Mulla meinaa säilytystilaa olla niukanpuoleisesti ja älytön ympyrä pöytä vie ihan turhaa tilaa. Parempia tuloja odotellessa.. :D

  Kaunis on koti eikä nuo verhot ole yhtään överit!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia! Joo tässäkin on kyllä tosi vähän säilytystilaa, mutta ehkä ihan hyvä vaan niin eipähän tuu hamstrattua turhaa tavaraa. Ympyräpoytä olis just kiva :D

 21. Minna sanoo:

  Niin sun näköinen ja söpö koti! =)

 22. Nipsuu sanoo:

  Olipa ihanaa vaihtelua niiden ainaisten vallkoisten kotien rinnalle :). Ne on jo melkein saaneet aivopestyä mutkin, mutta tää oli kiva piristys :).

  • ia ia sanoo:

   Hehhe joo, mä en oo oikein koskaan päässyt sen valkoisella sisustamisen makuun :D Jo valkoinen sohvakin vähän ahdistaa koska se on niin herkkä tahroille ja oon niin sottapytty ;D Kiitos!

 23. Sofia sanoo:

  Symppis ja tyttömäinen koti:) söpö.:) Mäkin oon joskus miettiny että voispa hetken asua ilman tuota miehekettä, niin sais laittaa oikeen kunnon tyttökodin itelle!:D

  • ia ia sanoo:

   No voi kiitti! :) Haha joo, voi olla että vaihtuu parit elementit kun päädytään taas poikaystävän kans saman katon alle :D

 24. Saraseeeni sanoo:

  Oikein kivalta näyttää ja verhothan vain luovat vähän väriä pimeyden keskelle! :) Kotisi näyttää myös kodikkaalta.

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia kovasti! :) Joo tänne on kyllä kiva tulla vaikka ulkona tulis harmaata räntää vaakatasossa :D

 25. Ansku sanoo:

  Sullapa onkin tosi kivan oloinen koti :)

 26. Tuju sanoo:

  On kyllä ihana kämppä sulla! Ei ollut yhtään kohtaa mistä en ois tykännyt!♥
  Saan varmaan muuttaa sun sohvalle nukkumaan tai jotain?

  • ia ia sanoo:

   Haha :D Toki saat, tässä mahtuu ihan hyvin nukkumaan! Saat ton taljan peitoksi :) Kiitti!

 27. Nimetön sanoo:

  Tulin aamulla Bloglovinista ihastelemaan kämppäsi hillittyä värikkyyttä, nyt uudestaan googlehaun kautta kyselemään tuosta sohvastasi :) Meillä olisi mahdollisuutena saada ilmaiseksi tuollainen Klippaan 100euron kauhistuksen tilalle, mutta jäin miettimään, onko tuossa Klippanissa oikeasti mukava istua? Muistelen joskus testanneeni sitä, ja silloin en tykännyt.

  • ia ia sanoo:

   Kyllä mä oon tästä tykännyt! Ottaisin kyllä varsinkin jos ilmaiseksi saa, tähän saa niin kivasti eri päällisiä halutessaan :) Ja mun mielestä tässä on kyllä mukava löhöillä! Voihan sitä käydä vielä kerran testailuistumassa Ikeassa? :D

 28. Vivian sanoo:

  Ihania nuo kuiva-ainepurkit, helposti voittavat läpikuultavat purkit! :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Vähän piti kirjoittaa fuskulappuja noihin kun ei ihan kurkkaamatta selviä mitä sisällä on, toisin kuin niissä läpikuultavissa :D

 29. Hanna sanoo:

  Heii mistä on tuo valkoinen pörröinen juttu sängyn päällä?? Me likey!! :))
  Muutenkin näyttää tosi mukavalle, ihan sun näköstä!

 30. Jemi sanoo:

  Ihanan kodikasta ja varikasta :)

 31. Elisa sanoo:

  Ihanan värikäs ja kodinnäköinen koti kaikkien niiden sisustuslehdistä ja Pinterestistä selaamieni kuvien jälkeen. (Täälläkin siis edessä muutto ekaan omistusasuntoon ja sisustussuunnitelmat kovin käynnissä :D)

  Ja hiukan pelästyin kun tuo wc on prikulleen samanlainen kuin meillä oli asuessamme Porissa. Samat kaakelit, pytyt ja jopa vessapaperinpidike :DD Onkohan ollut sama firma rakentamassa vai tehdäänkö kaikki uudet talot samalla kaavalla :)

  • ia ia sanoo:

   Ooh onnea omistusasunnosta, antoisia sisustushetkiä! Heh voi olla, joku suurempi taho on päättänyt että ny tehdään kaikkiin Suomen kämppiin tämmönen vessa tämä on paras :D

 32. Laura sanoo:

  onpa kivan näköinen koti! x

 33. Katariina sanoo:

  Niinku jo sanoin sun kotis on kyllä just sun näkönen! Mulla meni jotenkin teillä sillon ihan ohi et noi taulut oli sillä lahjakortilla hommattu, tosi kiva idea kyllä! :)

 34. anni sanoo:

  Tosi nätti ja sympaattinen koti :) noi siun olohuoneen verhot on vaan niin ihanat, alkaa itseäkin houkuttaa jotkut räväkän väriset.

  Huomasin eilen tän postauksen, kun selasin puhelimella bloglovinia. Oli pakko säästää tän lukeminen seuraavaks päiväks koneelle, et pääsee kattelee kuvia isommalta näytöltä :D kauhee sisustusvimma päällä ja kiva katella toisten ideoita omaksi inspiraatioksi.

 35. Rousk sanoo:

  Aivan ihana kämppä sulla, tosi kivasti sisustettu :) ja nuo verhot on aivan hurmaavat! :) itellä on kanssa purrut sisustuskärpänen tässä puolen vuoden sisällä ja paljon onkin uutta hankittu nyt… :D kylppäris on kiva, meillä on kauhea ahdas sininen kylpyammeellinen versio :D

  Ja the jakkara tunnistettu, voi nostalgia! :’)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon! Joo muhunkin se vimma aina välillä iskee, tosin en hirveesti vaan osaa toteuttaa sitä kun en osaa sisustaa :D Kylpyamme olis just kiva!!

 36. Rose sanoo:

  Kotisi näyttää tosi viihtyisältä, hyvin Iamainen :) juuri sellainen, mitä kuvittelinkin, värejä, kuoseja, purkkeja… Tosin en nyt ihan hirveästi ole miettinyt, millaisessa kämpässä asut, mutta sillain alitajuntaisesti kun oon blogiasi jo kaaaauan seurannut! Toivottavasti en kuulosta stalkkerilta hah :)

  Liityn niiden joukkoon, jotka suorastaan vaativat jakkarakuvia!!! Uuden vuoden kunniaksi! Oon juuri jäänyt How I met your mother – koukkuun ja sarjan hengessä jakkarakuvat olisi legen….dary… :)

  Mukavaa uutta vuotta! Blogisi on edelleen ihana!

  • ia ia sanoo:

   Kiitos kovasti :) Hehhe, kiva jos on asujansa näköinen :D Etkä kuulosta stalkkerilta, just kiva kuulla että joku on pysynyt matkassa jo pidempäänkin! Pitääpä koittaa johonkin koloon tällätä tuo jakkara niin että sillä seisten sais otettua kuvat taas vaihteeksi :D Mäkin oon sivullisena kattonu pari jaksoa HIMYMiä, jokohan tuo pitäs itelläki ottaa urakaksi kattoa kokonaan alusta asti! Ihanaa uutta vuotta sinnekin <3

 37. Iida sanoo:

  Ihana koti! Värejä on mun mielestä just sopivasti, ei yhtään liikaa. :)

 38. Hanna sanoo:

  Onpa kiva kämppä! Ja kiva että esittelit sen kokonaisuudessaan yhdessä postauksessa, eikä silleen huone kerrallaan :)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitti! Haha, mä just selasin sen mun vanhan opiskelijakämpän esittelypostauksia, miten sitä onkin jakanut kämäsen 40 neliön kämpän esittelyn neljään eri postaukseen?! :D

 39. jansku sanoo:

  Haha pisti naurattaa sun ruokapöytätuskailu, koska mulla on 4 hengen pöytä mut syödään avokin kanssa pöydän ääressä ehkä se 5 kertaa vuodessa :D syödään usein sohvalla (jep huono tapa…) ja ruokapöytä on lähinnä leipomista ja roinan keräämistä varten :D olis kyllä kiva syödä useemmin pöydän ääres mut jotenki se on menny tähän et syödään aina sohvalla…

  • ia ia sanoo:

   No tuo on kyllä todella tuttua, meillä oli kans edellisessä kämpässä viiden vuoden aikana yhden käden sormilla laskettavissa ne kerrat kun syötiin keittiössä :D Olohuoneessa sohvapöydän ja telkkarin äärellä kun on niin paljon mukavampaa!

 40. Sarika sanoo:

  Voi vitsi miten ihanan näköstä! :)

 41. sasa sanoo:

  Heips! Aiheesta toiseen, mitä blogeja luet tällä hetkellä?

  • ia ia sanoo:

   Moikka! Mä oon nykyään tosi huono blogien lukija, ja oikeastaan ainoat blogit mitä luen niin on satunnaisia Indiedaysin etusivulta bongattuja mistä käyn aina kattomassa niitä top picksejä ja muutenkin selailemassa uusimpia merkintöjä :)

 42. Marzi sanoo:

  ootko yleisestikki siisti ihminen vai puunasitko paikat ihan vaa postausta varten ? :D kivalta näyttää!

  • ia ia sanoo:

   No tieteski mä nyt järjestelin ennenku otin nämä kuvat, en oo mikään maailman siistein ihminen :D Kiitsa!

 43. roosa sanoo:

  toistan kaikkia edellisiä – aivan ihana ja tosi sun näkönen koti :) itsekään en ollenkaan lämpene sille valkoselle sisustusbuumille, tuo on paljon kodikkaampaa :) oon ollu ilmeisesti vähä laiska lukemaan blogeja sillä multa on menny ihan kokonaa ohi että miks asuttekaan poikaystäväsi kanssa erillään nyt?

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon! :) Poikaystävä sai syksyllä opiskelupaikan toiselta paikkakunnalta ja mulla on tällä hetkellä vakiduuni täällä, joten siksi tämä väliaikainen järjestely!

 44. lily_ sanoo:

  Voi miten ihana kämppä, pirteä ja värikäs:) Tuommoisen ottaisin itsekin!

 45. Sanna sanoo:

  Voooi ku kaunis koti, tykkään! Vallilan verhot ei oo koskaan liikaa, nimim. munkin sinkkukämpästä löytyy. Niistä saa mukavaa volyymia. :)

  P.S. Sun mehitähteen kasvaa vartta, koska se hakee valoa. Itte kasvatin kans moista ja siitä tuli lopulta joulukuusi ennen kuolemaansa. Ei kasvanu niinku strömsössä… Tuo on semmonen kukka, joka viihtyy parhaiten suorassa auringon paahteessa, eli koita viiä johonki valoisampaan paikkaan!

  • ia ia sanoo:

   Kiitoksia hirmusti! Vitsit miten osuvasti ilmaistu tuo volyymi, heh :D No tuohan käy järkeen, nimittäin täällä on talvisin suhteellisen hämärää kun ikkunatkin on hämyiselle sisäpihalle päin! Valoisampi paikka olis enää parvekkeella, mitähän tuo pakkasesta tykkäis..? :D

 46. Maija sanoo:

  Mehikasvin ”varsi” on ihan vaan sitä mehikasvia itseään. Johtuu siitä, että mehis saa liian vähän valoa ja se yrittää kurkotella valoa kohti. Mehikset tarvii ihan tolkuttomasti valoa, ne pitäisi sijoittaa ihan ikkunan eteen ja usein ne tykkäävät suorasta auringonpaahteesta. Riittävän valon suominen voikin Suomessa olla tavallisen hankalaa ilman kasvivaloja. Ton takia mä jätän nykyään mehikset ostamatta kun ei ole tarjota tarpeeksi valoa vaan kaikki aina venahtavat rumasti.

  • ia ia sanoo:

   No niinpä tietenkin! Voi rähmä, mun kämppä on kyllä melko hämärä talvisin kun ikkunat on sisäpihalle päin, ja valoisa aika on muutenkin niin lyhyt.. Ääh :( Mutta on tuo kurkottelusta huolimatta aika symppis, joten niin kauan kun se elossa suostuu pysymään niin olkoot! :D Olisko sulla suositella jotain hämärämmässäkin viihtyvää viherkasvia?

 47. Kirsi sanoo:

  Onko tuo galaxi-kuvioinen kangasjuttu, mikä tuolla kylppärissä näky, kylpytakki? Mä olen haaveillut kivasta kylpytakista ja tuo heti pomppasi ihanuudellaan silmille! Jos on kylpytakki kyseessä, niin mistä olet sen ostanut?

  • ia ia sanoo:

   Se on joo semmonen kimonotyyppinen aamutakki! Sain sen varmaan kolmisen vuotta sitten Monkilta joten ei mahda kyseistä enää löytyä.. Tosin kannattaa tsekata ettei Monkilla olis jotain vastaavaa? Tai googlaa galaxy kimono, vois löytyä ebaysta nyt vähintäänkin :)

Kommentoi