lauantai 14. maaliskuu 2015

kevätomatuntoa ja 3D:tä

Aii että, tuo kevätaurinkohan alkaa lähennellä jo ”huono omatunto”-lukemia! Tiiättekö sen tunteen, kun ihana kevätaurinko siivilöityy ikkunan läpi paljastaen pesemättömät ikkunat ja jokaikisen pölyhiukkasen? Ja se herättää sen kivan pistävän fiiliksen että ai perrrrhana kun tartteis siivota, ja mitä mä ylipäätään teen vielä puolenpäivän aikaan sängyssä kymmentuntisten yöunien jälkeen kun tuon auringon mukaan mun pitäis olla vähintäänkin pienellä kevätkävelyllä ihanassa auringonpaisteessa.. Eivaan, ihana aurinko! (Ja mehän sitten ei uskota niihin lööppeihin, joiden mukaan ens viikolla hyökkää joku hemmetin takatalvi.) Sen kunniaksi päällekin jotain vähän keväisempää:

kalevala3d1

Ihan vielä ei tarkene noilla mun himpulapaidoilla ilman neulekuorrutetta, mutta soon!

kalevala3d2

Neuletakki ja pusero on Monkista, hame Bikbokista.

kalevala3d4 2

Rannekoru on saatu blogin kautta. Näyttääkö tutulta? Se on meinaan Kalevala Korun vanha tuttu Vöyrin Rannekoru, mutta vähän toisenlaisessa muodossa. Kuopiolainen startup-yritys 3D Online Factory on nimittäin alkanut valmistaa 3D -tulostettuja koruja, ja tuo Kalevala Korun kanssa yhteistyössä valmistettu mallisto ilmestyi äskettäin. Sieltä löytyy kirkkaissa väreissä mm. Hattulan Lintua, aaw.. No onhan se nyt aika vinkeetä, että tulostin sylkee ulos tuommoisen korun, whaat!

kalevala3d3 2

Nyt mä lupaan lähteä kirmaamaan tuonne aurinkoon! Ihanaa viikonloppua!

 


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “kevätomatuntoa ja 3D:tä”

 1. monna sanoo:

  Mulla on tummat huonekalut, joten pöytäpinnoilla se pöly näkyy näin auringonpaisteessa niin syyllistävästi : D Vielä siihen bonuksena mulla paistaa tällä hetkellä aurinko kämppään lähes koko päivän : D

  • ia ia sanoo:

   Voi eii :D Mulla oli kans ennen musta tv-taso ja sohvapöytä, aii että niiden pölyhitukoiden määrää! Tsemppiä kevätsiivouksiin ;D

 2. Tuju sanoo:

  Kuopio mainittu whoooaaha! Torilla tavataan jne!

  Ei vaan… :-D Ihan samat fiilikset tosta auringosta! Ihanaa kun aurinko paistaa ja alkaa lämmittää, mut samalla se muistuttaa kans siitä miten laiska sitä saattaa ollakkaan. :-D Onneks se valo kans piristää sen verran että jaksaa sit tehdä kans vähän enemmän juttuja kuin talvella!

  • ia ia sanoo:

   Haha :D Joo onneks sillä auringolla on myös piristävä vaikutus! Tosin usein mä ainakin tuppaan käyttämään sen ylimääräisen energian johonkin ihan muuhun kuin siivoamiseen :D

 3. Titu sanoo:

  Ompa jännä nähdä 3D tulostettuja koruja. Tuosta tekniikasta olen joskus lueskellut :)

 4. Ellu-Kana sanoo:

  Hurjan söpö asu (jälleen )♥

 5. Mia sanoo:

  Hitsi miten ihana hame, onko kauan sitten ostettu vai saattaiskohan tollasta löytyä vielä? :)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitoksia! :) Ostin tuon viime kesänä, mutta ainakin Monkin nettisivuilla on tosi vastaava myynnissä!

 6. Elina sanoo:

  Iiihana hame! Muutenkin tosi kiva asu ja kuvat :)

 7. laura sanoo:

  Meillä on 3 D tulostin jonka mies on ostanut ja kyllä on riemastuttava vekotin kun saa itse suunnitella koruja ym kivaa ja söpöä ja sitten tulostaa ne :D

Kommentoi