keskiviikko 13. toukokuu 2015

mysteerimiehiä ja bussietikettiä

Otetaan nyt ensin alta pois se asiapitoisin sisältö: Olipa kerran päivä, jolloin mulla oli päällä H&M:n mokkahame, Monkin pallopaita ja Zaran ikivanha laukku. Sitten siirrytään taas näihin mulle läheisempiin ajankohtaisiin polttaviin asioihin, kuten bussietikettipohdintaan ja tv:n mysteerimiehiin. Eli 5 satunnaista asiaa, mitä tein tänään:

mokkahame1

1. Jännitin Suomi-Venäjä -peliä ja huudahtelin kriittisissä kohdissa ääneen ja sitten nolotti kun tajusin että olin yksin. (Niin, ja pelin jälkeen hekottelin hyvän tovin Facebookissa kaikille mahdollisille peliin liittyville meemeille, kuten tälle :D)

2. Nukuin tunnin päikkärit pettämättömällä ”vielä viisi minuuttia” -taktiikalla, jossa viiden minuutin välein kännykkä herättää, ja joka kerta ajastan siihen uudet viisi minuuttia. Pidän tätä ihan henkilökohtaisena erikoistaitonani, kyky nukkua onnellisesti vaikka kello soi viiden minuutin välein! Jostain syystä kukaan mun kanssa samassa taloudessa hengaileva ei osaa arvostaa tätä hienoa kykyäni ollenkaan..

mokkahame4

3. Ostin bussiliput Jyväskylään! Matkaan ekaa kertaa Onnibussilla, tai melkeinpä ekaa kertaa minkäänsorttisella bussilla ylipäätään yhtään minnekään, hui! Onko jotain kirjoittamattomia bussietikettejä joista mun tulisi tietää? :D

4. Suunnittelin, että mitä kynsilakkoja otan mukaan! Nimittäin Jyväskylässä on muun muassa ohjelmassa nyt lauantaina olla messissä yhden ravintolapäivän pienoisravintolan taustajoukoissa. Ei hätää, en aio koskeakaan olemattomilla taidoillani mihinkään ruokaan viittaavaan, mutta ajattelin taiteilla kaikille halukkaille söpöt kevätkynnet! :D Niin hop kaikki jyväskyläläiset lauantaina klo 11 alkaen Mäki-Matin Perhepuistoon Kahvila Graduporkkanaan! Siellon tarjolla ainakin porkkanarieskaa ja porkkanakakkua. (porkka)nam!

mokkahame2
5. Mietin, että mistä hemmetistä on tuttu se telkkarissa pyörivän Lidlin grillimainoksen mies! Se, joka tulee avaamaan sen oven, semmonen vaalea vähän pystytukka ja sänkipartajuttu. Tätä on mietitty jo itseasiassa useampana iltana lähes päänsärkyyn asti, voitteko päästää mut piinasta ja kertoa!!

Hyvää yötä!


Saatat pitää myös näistä:

154 Responses to “mysteerimiehiä ja bussietikettiä”

 1. kanka sanoo:

  Hahaa, täälä toinen himotorkuttaja! Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun on tullut torkuttua tunti-pari 3 minuutin välein heräten laittamaan lisää torkkua… :D

  Eikös se lidlin mies oo näytellyt salkkareissa muutama vuosi takaperin poliisia? Hahmon nimeä en kyllä muista :D

  Ja ihana laukku muuten, oi mikä väri!

 2. Annimanni sanoo:

  Salkkarit! :D Poliisimies oli. Oisko ollut joku Antti…

 3. clmntd sanoo:

  Se lidlin grillimainoksen mies oli salkkareissa se poliisimies, antti polvijärvi!

 4. Miia sanoo:

  Salkkari-Antti!!

 5. Tiina sanoo:

  se on se salkkareiden poliisi, antti mikälie! (mietin tätä iteki pääni puhki kunnes salkkariasiantuntija aka kanssa-asukki päästi minut piinasta)

  ja voi luoja, mulla on traumoja tuosta hameesta :DD se on minusta ihanan mallinen, mutta sovittaessani totesin että mulla on ihan liian paljon persusta siihen ja jäin sitte kotosasti jumiin siihen ja sain jumppailla teijän sovarissa ihan hyvän tovin ennen ku lopulta vapauduin…

  • ia ia sanoo:

   Haha voi ei! :D Onneksi vapauduit lopulta! Tommoset on niin traumatisoivia tapauksia, mulla on käynyt samalla lailla joskus :D

 6. tatti sanoo:

  Junalippu bussiin? ;) kivaa et joku päivittää yölläkin, piristää yövuorolaista :D hei ja eiks se mysteeri mies oo ollu salkkareis?

  • ia ia sanoo:

   Hups, yöllinen ajatusvirhe :D Kiva kun siellä on joku yökyöpeli näitä lukemassa vaikka mä niin tautisen myöhään välillä postaankin!

 7. tiii sanoo:

  Se sun mysteerimies oli Antti salkkareissa, toimi poliisina :-)

 8. tintsh sanoo:

  Eeeiiii sä tuut Jyväskylään ja mä en pääse moikkaamaan sua! :'( perhanan äiti, sen kerran kun se tulee käymään. :D

  Onnibussin kuljettajasetä lastaa aina ensin auton niin että se aloittaa niistä jotka on menossa pisimmälle, ni sillä on laukut järjestyksessä. Ja sit ku laukut on lastattu ni sit ne vasta katsoo liput ja päästää autoon. :)

  • ia ia sanoo:

   No voi harmi! Ens kerralla sitten :) Ahaa, hyvä tietää! Arvasin että siellä on alan ammattilaisia :D

 9. Ani sanoo:

  Jos en ihan väärässä ole (eli varmaan olen), niin se on Salkkareiden Antti Polvijärven eli Timo-Pekka Luoma. Olisko? :D

 10. laura sanoo:

  se on näytelly salkkareissa :D se oli se poliisi siinä :D

 11. elboww sanoo:

  Se mies oli salkkareissa poliisina!! En muista nimeä, mutta mutta siinä ainakin! XDD

 12. Enni sanoo:

  Harrastan ihan samaa herätyskellon kanssa,joten et ole yksin tämän asian kanssa :’D ja jos puhutaan samasta mainoksesta,niin se mies on näytellyt ainakin salkkareissa poliisia :) en tiiä katotko salkkareita :D

 13. Nimetön sanoo:

  Eikö se oo salatuista elämistä se joku lääkärimies se oven avaaja…?

 14. Inta sanoo:

  Se mies on Salkkareista tuttu :D Sebastianin ja Sergein poliisi-veli (jonka nimeä en todellakaan enää muista) :D

 15. n sanoo:

  Se mies on näytellyt ainakin salkkareissa joskus! Antti oli muistaakseni roolihahmon nimi :DD

 16. ellu sanoo:

  Eikö se oo salkkareissa ollu, Antti Polvijärvi, vai oonko kuinka väärässä? :D

 17. ansku sanoo:

  Se mies Lidlin mainoksessa on Antti salkkareista! (Ja varmaan muutamassa leffassa ja muissakin toki ollut) :D

 18. aino sanoo:

  Moi! Grillimainoksen mies on salkkareista se poliisi, oliko Antti Polvijärvi tms :–D ainakin, en tiiä missä muualla ollut, katson vaan salkkareita :’D

 19. Hanna sanoo:

  Kiva asu! Se mies on salkkareista! Esitti poliisia

 20. Mira sanoo:

  5. kohtaan: Salkkareitten Antti Polvijärvi avaa oven Lidlin mainoksessa! :D ps. hihitytti kohta 3. kun kerrot ostavasi JUNAliput ja meneväsi ekaa kertaa Onnibussilla :D

  • ia ia sanoo:

   Joo ajatusvirhe, vaikee näköjään kirjottaa muuta ku junaliput kun oo koskaan muita ostanut :D

 21. emmi / NFV sanoo:

  Porkkanam! Ahahaawwww! :’–D

  P.S. Se on Salkkareista, joita en myönnä katsoneeni koskaan.

 22. ninde sanoo:

  Hei sun on pakko tarkottaa miestä joka näytteli salkkareissa Anttia, Helsingin ainoata poliisia? :D Tais se olla myös Sebastianin tyhjästä ilmestynyt kaksoisveli..

 23. miv sanoo:

  Salkkari-Antti???
  Ja ihana porkkanakuppila hahah :D

 24. Sanjana sanoo:

  En muista nyt ootko kattonu salkkareita koskaan mut siinä se ainaki oli joskus muinoin :D Antti Polvijärvi?? Sukunimi vähä hakusessa. Oisko ollu peräti polliisi!

  Ja ihana asu, tuo mokan väri on tosi kaunis ♡

 25. Tiia sanoo:

  Ei bussietiketeistä onneksi tarvitse huolehtia, mutta mä en ikinä matkusta pitkän matkan bussilla ilman a) eväitä b) musiikkia c) kirjaa. Onnibussissa voi olla (ainakin tällaselle pitkäjalkaiselle) välillä ahdasta, eikä nälkä tai tylsyys missään nimessä auta asiaa!

  • ia ia sanoo:

   Joo, eväät on kyllä aina pakolliset, oli matkan pituus mikä tahansa :D Kiitos ku kommentoit!

 26. Henna sanoo:

  Miten voit unohtaa Salkkareitten Antti Polvijärven ?????! :—D

 27. Katariina sanoo:

  Ihanat sun hiukset näissä kuvissa! Millä oot noi kiharat taikonu?
  Ja toi mysteerimies. Tiedän et se on ollu salkkareissa, ihan varmasti! Mut tuun hulluksi kun en muista missä roolissa! :D

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitti! Tein ne Remingtonin Pearl Wand -kiharruspuikolla, onnistui kerrankin ihan kivasti :) Se oli se poliisi!! :D

 28. Tiia sanoo:

  Lidlin mainoksen mies näytteli salkkareissa poliisia! :D

 29. Suvi sanoo:

  Minä vihaan herätyskelloa niin paljon, että en voi torkuttaa. Jos satun herää esim 5 min ennen kellon soittoa, niin nousen ylös, että ei tarvis kuunnella sitä soittoääntä.

  Ja se grillimieshän on ollu Salkkareissa? Eikös se ollu se poliisi/Helenan kadonnut poika? En oo kahtonu Salkkareita vuosiin, niin en oo ihan satavarma, etenkin kun nuo juonikuviot alkaa olla niin mystisiä.

  /Suvi

  • ia ia sanoo:

   Ai vitsit olispa mulla sama taito! Monesti ihan tietoisesti jään torkuttamaan vaikka tiedän että kiire tulee :D

 30. Eeva sanoo:

  Se mies näytteli Salkkareissa sitä poliisia, Anttia. Joka oli joskus Katariinan ja joskus Isabellan kanssa, ja paljastui sitten Helenan kadonneeksi pojaksi :D Sietä se ainakin vois olla tuttu :)

 31. Nimetön sanoo:

  Bussietikettiä noh… Ainakin lipun ostoa kutsutaan bussilipun ostoksi sitä lippua sit vois vilauttaa sille kuskille vaikka se ois ulkona auttamassa laukkujen kaa ja sit vois istuu johonkin penkkiin ja laittaa vyön kiinni ihanaa kun sun blogi pysyy niin epäkaupallisena!

 32. hanna ä sanoo:

  Sehän on Antti Polvijärvi (?) Salkkareista! :D hihih!

 33. Rousk sanoo:

  Se grillimainoksen mies on ex-salkkaritähti! se Antti tai joku se tais olla siinä sarjassa :-D (jos et oo kattonu salkkareita, ni sit en tiiä mistä se on tuttu ;-DD)

  Ja hei teretulemast Jyväskylään! Harmi että oon ite viikonlopun Mikkelissä, oisin voinu muuten tullaki käymään, koska asun ihan Mäki-Matin perhepuiston vieressä! :-)

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Voi rähmä, olis kyllä ollu muuten hyvät tsäänssit tulla kynsistudioon sulla ;D

 34. Holli sanoo:

  Vai että junaliput ostit onnibussiin ;) Mutta tervetulosa Jyväskylään! Onnibussilla on matkatavararajoitus (yksi laukku tavaratilaan ja yksi ”käsimatkatavara” sisälle). En tosin tiedä kuinka tarkkoja ovat tästä. Paikkojahan ei varata, joten kannattaa olla ajoissa paikalla, niin pääsee ikkunapaikalle :) Muuta kummallista ei mielestäni bussimatkustamisessa ole, lipun katsovat puhelimesta siinä ovella. Niin ja se mysteerimies on ollut joskus muutamia vuosia sitten Salkkareissa! Antti tais olla nimi ja olikohan se joku poliisi :D

  • ia ia sanoo:

   Hups yöllinen ajatusmoka :D Ainiin joo, enpä oo ajatellut että bussiin on matkatavararajoituksia! Junassa kun voi kuljettaa koko omaisuutta miljoonassa nyssäkässä mukana :D

 35. mari c sanoo:

  Se blondi on salkkareitten antti :D

 36. Elina T. sanoo:

  Eikse äijä näytelly Sykkeessä lääkäriä! :D Seurasitko Sykettä?

 37. moimoi sanoo:

  Eik se lidlin mainosmies oo se salkkareitten poliisimies? :D

 38. Heidi sanoo:

  Se mainosmies on salkkareista!Antti Polvijärvi, poliisi!

 39. Salkko sanoo:

  Mäkin katsoin peliä jännittyneenä, viimeisiä rankkareita jo polvillaan olohuoneen lattialla kiljuen :D ja yksin myös… Mainosmies on Salkkareista se poliisi! Antti?

  • ia ia sanoo:

   Haha joo, mulla kans syke nousi niiden rankkareiden aikana varmasti epäterveellisen korkeelle :D

 40. ide sanoo:

  Eikä, muaki häirittee ihan hulluna ku en oo keksiny kuka se mainoksen mies on!! :D täytynee seurailla tätä kommenttiboksia, jos joku vihdoin kertois vastauksen :D
  Ja hihi, vai ostit ihan JUNAliput bussiin :’)

  • ia ia sanoo:

   Jospa sait vastauksen kommenttiboksista! ;D Haha joo hups, sen siitä saa kun sen ainoan kerran ei oikolue postausta ennen julkaisua :)

 41. laura sanoo:

  Ovenaukaisijamies oli salkkareiden konstaapeli antti!

 42. Ella sanoo:

  Salkkarit!!! Vastaus tohon viimesimpään ;-D

 43. PPauliina sanoo:

  En oo varma onko sama mainos, mutta yhdessä on ainakin se Salkkareissa poliisia näytelly ukko! Roolihahmon nimi oli Antti Polvijärvi. :)

 44. siggg sanoo:

  Se mainoksen mies on Salkkareista tuttu poliisi! :D Polvijärvi oli hahmon sukunimi, etunimi tais olla Antti(?).

 45. sini sanoo:

  se on salkkareiden ex ainoa poliisi Antti Polvijärvi!

 46. Jii sanoo:

  Vastaus vitoseen, kyseessähän on Salkkareiden ainoa poliisi, entinen sellainen tosin, eli Antti Polvijärvi. Oikeaa nimeä en muista! :D

 47. R sanoo:

  Se on Salkkareitten Antti Polvijärvi :D nyt kyllä jo poistunut sarjasta!

 48. emmmie sanoo:

  Se on Salkkareiden poliisisetä!

 49. Iida sanoo:

  Mun on nyt tähän pakko sanoa, että mä nään tossa sun laukussa niin vahvasti kaksi naamaa. Kattelin sun instagram postausta tossa aikasemmin ja näyttää vähän siltä kuin toinen pää laukusta haukkaisi susta palaa ja toinen harjuisi kohti taivasta :D

  Ja Onnibussit on mun ikuisia suosikkeja! Etiketeistä en tiedä, mutta hirveän helppoja ja halpoja :)

  • ia ia sanoo:

   Oli pakko mennä kattomaan kuvaa saman tien, ja niin muuten näyttääkin! :D Haha, tää on just niitä ”once you see it you cannot unsee it”-juttuja :D

 50. Hanna sanoo:

  Mitä Lidlin mainokseen tulee niin ainakin on esiintynyt Salkkareissa poliisina nimeltä Antti Polvijärvi, oikeelta nimeltään Timo-Pekka Luoma :P

 51. saara sanoo:

  Hehee se mies on ainakin näytellyt yhdessä vaiheessa Pihlajakadun ainutta poliisia Salkkareissa :–D

 52. Essi sanoo:

  Haha, noille jääkiekkomeemeille naureskelin itsekin viime yönä! Kello oli soimassa alle kuuden tunnin päässä mutta pakko oli selata niitä, kun je oli noin loistavia! :-D

 53. annnni sanoo:

  Oi kun sulla on ihanasti hiukset näissä kuvissa ! :)
  Ja hei, olen samaa pohtinut tuosta lidlin miehestä, kunnes hokasin et kukas tää on :D Se mies on Timo-Pekka Luoma ja näytteli salkkareissa Anttia, oli muistaakseni poliisi siinä sarjassa !

 54. mau sanoo:

  Se mies on Salkkareiden ex-kyttä ”Antti Polvijärvi”! :D

 55. Iita sanoo:

  Eikös se Lidlin mainoksen mies ole joskus ollut Salkkareissa poliisina :D Googletuksen perusteella roolihahmon nimi oli Antti Polvijärvi ja näyttelijän nimi Timo-Pekka Luoma

 56. M sanoo:

  Tarkotatko sitä miestä joka näytteli salkkareissa sitä poliisia?:D

 57. cupcake sanoo:

  Se mies oli salkkareissa muistaakseni Antti niminen tyyppi, ehkä poliisi ja oisko ollu vielä jonkun Sergein tai jonkun veli :D ? Tällainen muistikuva täällä, hah. Varmaan joku muu muistaa varmemmin. Kiva asu! xD

 58. Katja sanoo:

  Salkkarit;)

 59. mii sanoo:

  2. Aargh kuin rasittavalta toi kuulostaa :D

  3. Ostit junaliput, mutta matkaat bussilla? Ei kai siihen mitään erikoisia etikettejä, kunhan et syö ruokia joitten haju leviää koko bussiin(energiajuomat, mandariinit) ja et pidä omia tavaroitas tyhjillä penkeillä :)

  5.Salkkareitten Antti aka Helsingin ainoa poliisi (jos tarkoitit sitä mitä luulen) :)

  • ia ia sanoo:

   2. Toivottavasti ei koskaan päädytä nukkumaan samojen seinien sisällle ;D

   3. Ajatusmoka!!

   5. Jep :D

 60. marju sanoo:

  Salkkaripoliisi antti on ainakin yhdessä ryöpannyt jauhelihaa :-) onnea onnibusseiluun

 61. A sanoo:

  eikös se oo se poliisi antti? salkkareista :D jos nyt muistan oikein sen mainoksen

 62. jenna sanoo:

  Salkkareista :)
  Katariinan miesystävä ja poliisi.

 63. Kaisu sanoo:

  Lidlin grillimies on salkkareissa Antti Polvijärvee (poliisi) esittäny tyyppi :D

 64. Monna sanoo:

  Ostit junaliput ja meet bussilla ? (:

  • ia ia sanoo:

   Joo, eiks se muka toimi niin? No ei vaan, tein yöllä sen mokan että en oikolukenut postausta ja tämän siitä sitten saa, ajatusvirhe :D

 65. katrielli sanoo:

  Se tyyppi Lidlin mainoksesta on se poliisi salkkareista! Oli vissiinki se kolmas Kuulan veljes…

 66. sammakko sanoo:

  En tiedä, miten suosittu Onnibus on siellä pohjoisempana, mutta ainakin etelässä bussit on aika täynnä. Jos haluaa ikkunapaikan (tai jos onni käy, niin viereinen paikka jää vapaaksi!), niin pitää olla paikalla ajoissa. Usein kuitenkin ihmiset rynnii bussille, niin ei sillä jonottamiselle ole varmaan oikeasti niin suurta merkitystä. :D

  Jos sulla on isompia laukkuja mukana, niin ne pitää antaa ”laukkumiehelle”, jolta saat tositteen, että oot jättänyt laukun takakonttiin. Ei kannata heittää sitä heti pois. :D Sitten kun laukku on heitetty taakse, niin pitää näyttää lippu kuljettajalle ja nousta kyytiin.

  Hyvää matkaa! :)

  • ia ia sanoo:

   Hoo kiitti vinkeistä! Täältä kyllä löytyy apua kaikkeen mitä ikinä keksii kysyäkään :D

 67. Morgaise sanoo:

  Jostain syystä Bloggeri ei anna minun vastata kommetteihin, joten tulen sitten kuokkimaan.
  Paljos maksat jos tuun viikonlopuksi lusimaan ja siivoan kaappisi? :P

 68. Onni sanoo:

  Moi! Onpa sulla ihanasti hiukset :-)
  Mysteerimieshän on Salkkareistakin tuttu Timo-Pekka Luoma :D

 69. j sanoo:

  Kaikki haluaa rynniä ekana bussiin mut oikeesti jossain onnibussissa on fiksua mennä vikana ni saa valita kenen viereen istuu :–D

 70. anniina sanoo:

  Eikös se oo salkkareiden antti..? :-D ja hei, asun ihan lähellä sun kynsistudiota, joten jos lupaat taiteilla ne kynnet mulle, niin tuun syömään kakkua!

 71. Greta sanoo:

  Se Lidlin mainoksen äijä on ollu salkkareissa poliisina! Taisi se olla pitempäänkin siinä sarjassa mut en mä muista sen nimeä

 72. sonjjj sanoo:

  mä oon miettinyt ihan samaa!! sitä miestä siis! jostain tv-ohjelmastahan se on..?

 73. Nimetön sanoo:

  Salkkareista se poliisiukkeli, Antti tms.?

 74. Marja sanoo:

  Se mies on se Salkkareiden poliisi :D En nyt muista mikä sen nimi oli, mutta eikös se johonki aikaan seurustellu Katariinan kanssa? Vai muistanko ihan väärin?

 75. Emmi L. sanoo:

  Salkkareista! Se oli se poliisi-Antti niissä :D

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 76. Annie sanoo:

  Eikös se Lidl-mainosmies oo ollut Salkkareissa? Joskus tässä alle viis vuotta sitten se mun mielestä hengas siellä. :D

  Ja aivan varmasti kyllä tuun sua moikkaamaan, kun oot Jyväskylässä! Sit seuraava tohon liittyen oli, että onks täällä joku ravintolapäivä vai mitä ihmettä? Oon hyvin perillä kaikesta. xD

  • ia ia sanoo:

   Hei kiva, nähdäänpä lauantaina! :) Joo se on vissiin ihan ympäri Suomen, kannattaa käydä vakoilemassa vaikka Facebookista että mitä kaikkee Jyväskylästä löytyy silloin :D

 77. Tuula sanoo:

  Ihanat nuo sun kiharat, miten oot ne tehny? :)

 78. Nimetön sanoo:

  Heei, muistaisin että oisit ehkä pari kertaa postannut (söpöistä) kalentereista joita oot tilannut netistä! Muistatko mistä oot mahtanut tilata ne? :)

 79. Jenni sanoo:

  Se mies on sama mies, joka näytteli Antti Polvijärveä (poliisi) salatuissa elämissä. Googletapas ”Antti Polvijärvi Salatut elämät”. Näyttelijän nimi on Timo-Pekka Luoma. :)

 80. Padapapapaa sanoo:

  Ostit siis junaliput Jyväskylään mutta matkustat Onnibussilla? :D

 81. mju sanoo:

  Timo-Pekka Luoma alias Antti Polvijärvi. ;) Näin kertoi netti. Olisko?

  Jos olet selvinnyt junassa aiheuttamatta kauheasti pahennusta, niin tuskinpa bussissakaan ongelmia tulee. Onni busseissa on aika pieni jalkatila. Ja paikat taidetaan edelleen jakaa nopein ehtii ensin periaatteella.

 82. riina sanoo:

  Se tyyppi on salkkareista :D

 83. Jenni Emilia sanoo:

  Eikö kukaan muka ole kertonut? Se mainoksen mies on ollut Salkkareissa. :D

 84. ia ia sanoo:

  Kiitos kollektiivisti kaikille jotka kertoi, että se mies on Salkkareiden ex-poliisi Antti Polvijärvi :D Yöunet pelastettu!

 85. Sini sanoo:

  Hajoon tääl ku nää kaikki kommentit on jostai salkkari-antista :D! Mut tosi ihana toi hame!

  • ia ia sanoo:

   Haha, vähän pääsi yllättämään kun tulin tarkistamaan päivän päätteeks kommenttisaaliin :D Kiitos paljon, mäkin tykkään siitä!

 86. emmaS sanoo:

  Moikka! Halusin vain tulla kertomaan, että omaat tekstien mukaan mahtavan luonteen ja oot älyttömän nätti! Sitte lisäksi vielä tämmönen, että meidän koulun yksissä oppikirjoissa mainittiin että Colour Me on 5ksi Suomen suosituimmista blogeista. Että jatka samaan malliin vaan! :) ps.muutkin tainnu mainita että kyseessä oli se salkkareitten poliisi, antti. :D

  • ia ia sanoo:

   Voi miten ihanasti sanottu, kiitos paljon! :) Heh joo oonkin kuullut tosta, olin kai siihen aikaan jossain blogilista.fi -listauksessa viidentenä :D

 87. Aino S. sanoo:

  Ohhoh, onpas paljon kommentteja. :o No, ehkä yksi Onnibus kokemus mahtuu vielä. Helsinki-Tampere-Helsinki välillä bussi vaihtuu jossain vaiheessa pikkubussiin, ja iso bussi jatkaa eri paikkaan. Seisoin kerran tunnin sateessa pysäkillä, ja olin joko puusilmä tai sitten bussi ei ikinä tullut. En varmaan vaan osannut tunnistaa jotain epämääräistä pikkubussia/tilataksia, joka olisi vienyt ensimmäiseen etappiin. Valitin Onnibussille, mutten koskaan saanut mitään kunnon vastausta. Hups, ei ollu tarkoitus pelotella. :D Opetus oli se,että kannattaa ottaa selvää (en tiedä miten) että millanen bussi/taksi sieltä on tulossa, jos ei hyppää päätepysäkiltä kyytiin.

  • ia ia sanoo:

   Voi reppanaa! :( Vaikka syy olisikin ollut sun mahdollisessa puusilmässä (jota kyllä epäilen), niin olisi mun mielestä ehdottomasti pitänyt tulla edes jokin vastaus sun palautteeseen! Mun käsittääkseni meen päättäriltä päättärille joten toivon mukaan ei ole vaihtoja luvassa. (Tarkistin varulta säätiedot – ei pitäis sataa ;D)

 88. Milla sanoo:

  Täydelliset nuo siun hiukset! Upea väri ja niin nätisti ovat. ^^

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos hirveesti! Harvinaista kyllä että kiharat onnistui kerrankin noin kivasti :D

 89. hihii sanoo:

  Ihana asu, niinkuin aina! Harvemmin tänne tulee kommentoitua vaikka tätä blogiaki on tullu luettua jo pari vuotta (verkkokalvoille on piirtyny ensimmäiseks lukemakseni postauksekseni jokin joulunaikainen sillisalaattiasu..? Pikainen googlailu ehdotti vuotta 2011, hui), niin mietin saisko postausta siitä, millainen sun vaatekaappi mahtaa nykyisin olla, vai onko muuttunu pahemmin? Ellei sitte sitte se olis liian massiivinen postaus toteuttaa.. :D
  Lisäks sun tyyli on muuttunu ja ootko ite huomannu sitä miten, ois jännä nähä kuvia verrattuna sun esim. 2011 asuihin ja 2015 asuihin! Ja videot on toki aina ihania :)
  Postausideoita on aina hirveä jättää, se tuntuu samalta kun menis ihan tuntemattomalle sanomaan ”teeppä näin, tästä minä tykkään” että toivottavasti et oo niitä jotka ottaa pahalla :D

  • ia ia sanoo:

   Haha ihana että muistat jotain sillisalaattiasioita vuosien takaa :D Ihanaa että oot vielä siellä! Mä laitoin sun postaustoiveet talteen, otan niitä aina supermielelläni vastaan :) Toteutuksesta en kyllä pysty tältä istumalta vielä lupaamaan mitään :D Mutta tyylikatsaus vaikka viiden vuoden taakse vois olla kyllä hauska!

 90. voiii miten ihana asu! Mulla on joku pallo/pilkkukuosi -kausi menossa, ja näen pelkkiä sydämmiä, kun jossakin on pallokuosia, hihii! :’)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitoksia! Haha, mullakin on kyllä krooninen pallokuosiaddiktio, joten i feel you ;D

 91. Sini sanoo:

  Kääk! Sinä! Jyväskylään! Hui apua, meen varmaan noloksi hämäräksi bloggaaja stalkkeriksi, kun hiippailen Perhepuistossa enkä uskalla tulla mitään sanomaan! :Dd

 92. AGENTTTI sanoo:

  Mun puolesta kaikki torkuttelijat vois painua sohvalle nukkumaan. Tykkään etenkin siitä, kun poikaystävä menee kuuteen töihin ja itsellä vapaapäivä. Siinä tapauksessa ei tosin sohvallekaan häätäminen auta, kun majaillaan tällä hetkellä yksiössä. Saako laittaa parvekkeelle tai rappuun nukkumaan? :D

  • ia ia sanoo:

   Haha :D No onneks ei ollut ketään ketä torkuttelu olisi häirinnyt! Mutta varsinkin kesäaikaan parvekehäätö kuulostaa oikein hyvältä vaihtoehdolta ;D

 93. jihauw sanoo:

  Eikä,taas missään suosikki bloggaajan tapaamisen töiden takia! Mutta jos piipahat Sokoksen naistenvaate puolella niin lupaan moikata!

 94. Markka sanoo:

  Hei, Jyväskylään! Jos uskallat/kerkeet (ja kaikki komentteja selaavat kans) nii tuupa käymään siinä kivenheiton päässä kauppakadulla toisella kojulla. :)
  Myynnissä sitä sun tätä leivonnaista ja vieressä ihan aitoa nepalilaista – ja kaikki tuotot menee Nepalin avustustöihin.

  Tässä meidän kojunen: https://www.facebook.com/events/469051123253049/470056449819183/
  Ja meidän Nepali-naapuri:
  https://www.facebook.com/events/758868514234374/

  • ia ia sanoo:

   Kiitos vinkistä! Pitää sitä varmaan kojuilun päätteeksi käydä maistelemassa muidenkin antimia :)

 95. mää vaan sanoo:

  Onnibussi on parhautta! Halpaa ja helppoa! Suosittelen! :-)

 96. Not Fobba sanoo:

  Siis kuka se mies on siinä Lidl-mainoksessa?

 97. Johanna sanoo:

  Lidlin mainoksen mies on salkkari-Antti, mutta kuka ihme se nainen on?! Tosi tutun näkönen, mutta en keksi…

Kommentoi