maanantai 13. heinäkuu 2015

laske ruokaviittaukset

Viikonloppuna pizzataikinan kohoamista odotellessa käytiin taas pienellä kävelyllä ja räpsimässä pari asukuvaa. Tosin mietin, että mitähän kukaan näistäkään irti saa, kun päällä on niinkin kekseliäs yhdistelmä kuin mekko ja that’s it, ja sekin niin julmetun vanha ettei sitä varmaan enää mistään saa.. Ja kuvien laatukin hämyisellä sisäpihalla räpsiessä uhkaavasti lähestyvien sadepilvien hoputtaessa on aika alkeellista, mutta onpahan kuvatodisteita äidille että hengissä ollaan :D

vpun1

Viikonlopun aktiviteettina oli myös Ikeassa piipahtaminen. Vaikka vannoin torstaisen (jep :D) vierailun jälkeen, että tänne vellovien ihmismassojen ja huutavien pikkulapsien tyyssijaan ei tulla ihan heti palaamaan, niin se hemmetin meikkipöytä jäi kaivelemaan sen verran, että sain tuon toisen houkuteltua mukaan lupailemalla täsmäiskua: 45 minuuttia sisään ja ulos, katon hyllypaikan valmiiksi enkä mene yhtään sinne pikkusäläosastolle!!

vpun4
Siinä sitten lopulta kävi niin, että muutoin suunnitelmien mukaan sujuneen täsmäiskun mukavana lisämausteena oli se kotoa Ikea-bussille ja Ikea-bussilta kotiin selviäminen vesisateessa, paluumatkaa toki se reilu parinkymmenen kilon pahvilaatikko mukavasti haastamassa. Täpötäydessä ratikassa, johon oli kokoontunut voimisteluryhmä joka ikisestä Euroopan maasta. Kiitokseksi kärsineelle kantajalle ja kokoajalle pyöräytin sentään kotona lihapullat!

vpun3
Nyt vielä jotain pientä iltapalaa, ja sitten nukkumaan kohti toista työpäivää. Tänään oli tosiaan ensimmäinen työpäivä, josta palautuminen vei multa koko illan.. Jalat huusi hoosiannaa ja ruokakaupasta päivän päätteeksi selviäminen tuntui suuremmankin kokoluokan urotyöltä, ja energia riitti just ja just ruuan askartelemiseen ja loppuillan sohvalla koomaamiseen, vaikka onhan tässä seisomatyötä tehty viimeiset viis vuotta?! No ehkä tuo parin viikon lomailukin sitten teki tehtävänsä. Jospa huomenna jo paremmin!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “laske ruokaviittaukset”

 1. Sini sanoo:

  Hei jos saa udella, etkös ollut aikaisemmin hennesillä töissä? Jatkuiko sama homma nyt helsingin hennesillä? :)

 2. Mää sanoo:

  Missä hm:ssä oot töissä? Foorumin? :)

 3. Tosi suloinen asu! Ei aina tarvitsekaan olla niin mielikuvituksekkaita yhdistelmiä, kun vähemmälläkin saa hyvän tuloksen :D

 4. Annie Mink sanoo:

  Onpa kauniin värinen tuo mekko, kyllähän sitä noin nättiä mekkoa saa kuvaillakin ilman erityistä syytä :D

 5. Titu sanoo:

  Kiva mekko :) Postaa ihmeessä näitä ”yksinkertaisempiakin” asuja :)

Kommentoi