keskiviikko 22. heinäkuu 2015

50 shades of kelmeänkalpea

Uuden kotikaupungin erityiskivoja puolia: Joka puolelta löytyy potentiaalisia asukuvakolkkia, eli mun tapauksessa kivanvärisiä taloja! Ja vastoin mun ennakko-oletuksia täältä näköjään löytyy myös katuja jotka ei ole täynnä ihmisiä 24/7, t. nimim. ei vieläkään osaa olla kuvattavana jos näkökentässä on yhtäkään ylimääräistä henkilöä. Vaikka mä tiedän, ettei jotain satunnaista koiranulkoiluttajapappaa vois vähempää meikäläisen kuvaamiset kiinnostaa..

neonkelt

Ja muutenkin oon ihan mielissäni, kun asukuvien napsiminen ei ole enää erikoisjärjestelyjä vaativa spektaakkeli, kun matkaan iltakävelylle tai vaikka ruokakauppareissulle voi napata vaan tuon poikaystävän ja tuikata sille salakavalasti jossain vaiheessa kameran käteen ”jos nyt ihan nopeesti pari kuvaa vaan”. Ja aina niistä parista nyt se muutama julkaisukelpoinenkin löytyy, jei! Kokeilin muuten astetta isompaa kuvakokoa. Miltä näyttää, meneekö jo liian jättiläismäiseksi?

neonkelt2

Paita (vanha) H&M Conscious, hame H&M Kids, farkkutakki Monki.

neonkelt3

Mulla on muuten pyörinyt kaapissa tuo kuvassa näkyvä limenkeltainenvihreämikälie toppi jo pienen ikuisuuden verran, mutta se on aina odottanut sitä maagista aikaa kun mä oon kivan ruskettunut niin vähänkö se korostaa sitten kivasti päivettynyttä hipiää! Joopa joo, minä ja päivetys, ei tässä todellisuudessa.. Farkkutakki onneksi vähän kompensoi tuota ihanaa kelmeänkalpeiden sävyjen sinfoniaa.

neonkelt4

Tuona päivänä testasin meikissä paria Lumene Natural Coden uutuustuotetta, jotka sain blogin kautta. Erityisesti tykkäsin tuosta kirkkaan pinkistä huulipunasta (sävy 20 Wild Fuksia) ja persikansävyisestä poskipuna+aurinkopuuteriduosta (mä olen muuten vihdoin oppinut käyttämään aurinkopuuteria! Tai siis oikeastaan alkanut käyttämään, oppimisesta en ole niinkään varma, mutta sudin sitä kiltisti sinne poskikuoppiin joka aamu ja häivytän kuin hullu. Kai lopulta siihen pisteeseen asti, että koko aurinkopuuteri on kadonnut naamalta kokonaan..). Niin, ja kerrankin ripsari, jota mäkin pystyn käyttämään, nimittäin vedenkestävä versio!

neonkelt6

Sitten vielä se perinteinen ja aina yhtä epätoivoinen meikkilähikuva!

neonkelt9

Nyt vähän yöpalaa ja pari jaksoa Malcolm in the Middleä. Hyvää yötä!


Saatat pitää myös näistä:

28 Responses to “50 shades of kelmeänkalpea”

 1. Suzki sanoo:

  Hei pakko tulla kehumaan tätäkin asua :) Osaat niin hyvin yhdistää sellasiakin värejä yhteen, joita muut ei kuvittelis yhdistävän, ja silti näytät muodikkaalta.

  Tuli myös mieleen, näin asiasta kolmanteen, kun sanoit aikaisemmin että muutitte nyt poikaystävän kanssa yhteen, niin kauanko olitte kaukosuhteessa ja minkä takia? :)

  • ia ia sanoo:

   No voi kiitoksia! :) Asuttiin eri paikkakunnilla reilun vuoden verran koska poikaystävä lähti opiskelemaan toisaalle ja itse jäin vielä viimeistelemään omat opinnot kotikaupunkiin!

 2. hanna sanoo:

  Helsinki on kyllä asukuville ihan paras kaupunki! Joka paikasta löytyy ihania taustoja ja kyllä siellä yllättäen on niitä tyhjiä katujakin. Käytiin poikakaverin kanssa hesassa alkuviikosta ja harmittaa hiukan ettei tullut otettua kuvia enempää toisistamme – mulla tosin oli taas vaihteeksi pari niin huonoa tukkapäivää ettei se haitannutkaan. Helsinki ja tuuli, miksen koskaan muista sitä…

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia ia sanoo:

   Joo oon kyllä huomannut saman! Haha voi ei, tuo tuuli voi olla kyllä maailman raivostuttavin kuvausseuralainen :D

 3. Oola sanoo:

  Hei! Tervetuloa Helsinkiin!

  Kiinnostaisi tietää, että millä sävyllä värjäät hiuksiasi? Näyttää kyllä, että sinulla on useampaa sävyä ja nyt ihan värjäyskuumeessa kuviasi katselen. Oma punainen kun on tavallisesti Ferian intensive copper mut jostain syystä vuosien käytön jälkeen ei ole enää pysynyt yhtä tiukasti kun ennen (liekö muutettu koostumusta tai ikä alkaa tehdä tepposia hiuslaadulle). Siksi miettinyt vaihtoehtoisia kupari/punavärejä kokeiluun. Kanssa-punäpäiltä aina mukava kysyä vinkkejä :)

  -Senni

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! :) Mä oon värjännyt nyt pitkään hiukseni ihan kampaajalla, ja ollaan tosiaan laitettu tyveen eri sävyä mitä latvaan. Tästä ei taida olla kotivärjääjälle oikein apua, pahoittelut :/ Mutta oon käyttänyt värjäysten välillä silloin tällöin CK:n Color Maskia sävyssä Mandarin, se on tosi hyvä värin pikaelvytys!

 4. Satu sanoo:

  Kuvakoko toimii ainakin näin tabilta katsottuna. Itsekin pikkuhiljaa kasvatin kuvakokoa blogissa nykyiseen ja ihmettelen vaan, miksi en tehnyt sitä aiemmin :’D.
  Innostuin eilen turisteilemaan Helsingin kaduilla oikein urakalla. Olet oikeassa, ihananvärisiä taloja joka nurkalla.
  Ihan mieletön toi sun kukkapläjäyshame, toimii :)).

  • ia ia sanoo:

   Hei jes, kiva kuulla! :) Joo sitä helposti jämähtää siihen tiettyyn kuvakokoon mitä on aina käyttänyt.. :D Hee, toivottavasti oli kiva turisteilureissu! Kiitti paljon :)

 5. emzi sanoo:

  Ihanan värikäs toi hame :D tosi kesäinen!

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! No sitä se todellakin on, pitää koittaa ylikäyttää nyt ennen kuin syksy tulee :D

 6. Jenny sanoo:

  Halusin ihan vaan sanoa moi ja kiittää taannoisesta tv-sarja”vinkistä”, Gossip Girliä on nyt mennyt pari tuottaria.. :D Katsoin sitä sillon joskus kun se tuli mutta en kovin säännöllisesti ja sitten koko seuraaminen jäi niin nyt aloitin ihan alusta ja onhan se hyvä! Välillä vain tulee sellaisia flashbackeja siihen aikaan kun eka tuotantokausi tuli, ”tuo on niiin 2007!” :D Olin lukiossa silloin?! :D

  • ia ia sanoo:

   Hahaa, ole hyvä vain! ;D Itselläni jäi muuttotohinoissa se viimeinen kausi kesken, pitäisköhän sun kommentin innoittamana palata siihen taas.. Joo, niistä ekoista kausista on kyllä niiin ikuisuus aikaa!

 7. karo sanoo:

  hyvältä näyttää kuvat ja kuvassa olija ! :)

 8. Katariina sanoo:

  Aivan ihana toi huulipuna! Mä muuten niin tunnen sun tuskan noissa asukuvissa. Aina kun joku lähestyy huidon Heikille paniikissa et laita se kamera piiloon ja seistään tässä muuten vaan ihan tyhminä keskellä katua :D Miten siihen voi muka tottua?!

  • ia ia sanoo:

   Haha joo just noin se menee, toi paniikkihuitominen on niiin tuttua ;D Ja sitten toiset vetää photoshootteja pokkana jossain tuomiokirkolla..

   • monna sanoo:

    Onneksi varmaan Helsingissä on muutenkin totuttu kuvaamiseen kadulla, ainakin enemmän kuin esimerkiksi juuri Kajaanissa (: Helsingissä käy niin paljon esim. ulkomaisia turisteja jotka tuntuu ottavan kuvia melkein kaikesta ”eksoottisesta” :D

    • ia ia sanoo:

     No niinpä :D Pitää seuraavalla kerralla alkaa solkkaamaan jotain sianasaksaa että autenttinen turistivaikutelma on taattu! ;D

 9. AnotherTaru sanoo:

  Ai että ku sul on aina niiiin nättei asuja :) Värikkäät talot, ja miksei värittömämmätkin, sopii aika kuvaustilanteen taustalle. Oot niin suloinen :)

 10. miraaa sanoo:

  Hei mistä katot Malcolm in the Middleä? :D Muistan kun joskus ala-asteikäsenä katoin sitä ja se oli ihan huippusarja!

  • ia ia sanoo:

   Netflixistä, kun laittaa Hola-lisäosalla näkymään jenkkien version! Se on yllättävän viihdyttävä :D

 11. Nimetön sanoo:

  Inasen isolta tuntuu toi kuvakoko, mut menee jos ei yhtään isone enää :) Ainakin 13″ läppäriltä katseltuna. En muista onko tästä ollu vielä puhetta, mut miten ois kodinesittelypostaus? Kunniitäonainaennenkitullu! Ja jos hävettää olla kuvattavana keskellä katua niin kuvaajalle mahdollisimman iso kamera kouraan niin ihmiset luulee et on isommistaki kuvauksista kyse ;)

  • ia ia sanoo:

   Joo ei varmasti enää isone! Jos rehellisiä ollaan niin nuo pystykuvat on mun omalla 11″ näytöllä aika hugeja :D Juu kyllä mä teen kodinesittelymerkintää, mutta kun tää ei tunnu vielä yhtään ”valmiilta” tää koti, tiiätkö :D Vielä on huonekaluja hankkimatta ja viherkasveja pitäis saada ja ja.. Eli tulossa varmasti on jossain vaiheessa! Hehe joo, vois ottaa mukaan kans jonkun foliolla päällystetyn sateenvarjon valon peilaajaksi niinku oikeilla kuvaajilla on ;D

 12. Panda sanoo:

  Tervetuloa Helsinkiin, kulttuurishokki on yhä vieläkin päällä kun vieraat eivät turise keskenään ja kaikki ottavat metriaskeleen kauemmas jos alat höpöttelemään vaikkapa kahvilan myyjän kanssa…. :’D

  Asukuvien kuvaaminen näyttää varmasti vähemmän höntiltä kuin että olet pyrstö pystyssä jonkun kiven päällä tai laiturinnokassa ja kuvaat vaikkapa meikkivoidetta tai kynsilakkakokoelmaa… ^____^’

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitoksia! Haha voi ei, mä oon asiakaspalvelijana just tommonen höpöttelijä, mitähän noi helsinkiläiset asiakkaat on siitä mieltä.. :D Hehhe, kosmetiikkabloggaajan haasteita!!

 13. Nimetön sanoo:

  Ihanan väriset ballerinat :) Oot kaunis :)

Kommentoi