maanantai 19. syyskuu 2016

iho-ongelmaisen testissä: mikroneulaus

Mitäpä se ongemaihoinen ei naamansa kanssa kokeilisi.. Tällä kertaa testissä on ollut jotain niinkin villiä, kuin mikroneulaus, jota pääsin kokeilemaan Swiss Clinicin yhteistyökampanjan tiimoilta.

swiss8

Swiss Renewal on tuon ihonhoitopaketin nimi, johon sisältyy Skin Roller -ihorulla, sekä Rejuvenating Serum -seerumi, jota on itseasiassa vastikään paranneltu. Lisäksi mukana tuli ihorullan desinfiointiin tarkoitettu Sanitizing Spray.

swiss9

Mitä tuo hurjannäköinen kiekko satoine pienine neuloineen sitten tekee? Neularullaus kiihdyttää ihon verenkiertoa vauhdittaen uuden ihon tuotantoa sekä ihon luonnollista paranemisprosessia: Tämän myötä iho siis uudistaa itseään paljon tehokkaammin, minkä lopputuloksena rullaus lupaa tehdä ihosta kimmoisamman, heleämmän, häivyttää arpia, ja mikä mulle parasta: Se lupaa parantaa myös ihon yleistä kuntoa. Lisäksi rullauksen myötä ihon pintaan syntyviä satoja pieniä mikrokanavia pitkin pääsee ihonhoitotuotteet, kuten tuo mukana tuleva uuden ihon luomista stimuloiva seerumi, vaikuttamaan tehokkaasti syvälle ihoon.

Ei kai siinä sitten muuta kuin rullailemaan!

swiss11

1. Puhdista kasvot huolellisesti. Itse kävin perusteellisen meikinpoiston lisäksi ihon vielä läpi kasvovedellä, jottei ihon pinnalle jäänyt yhtään meikinrippeitä.

2. Rullaa Skin Rollerilla kasvoja läpi muutaman minuutin ajan jokaiseen ilmansuuntaan. Itse käsittelin ihon yhteensä neljässä osassa, jokaista osaa minuutin ajan: Ensin poski, sitten toinen, sitten leuka ja lopuksi otsa. Jokaista rullasin sekä pysty- että vaakasuunnassa, ja lopuksi vielä viistoon ikäänkuin x:ää tehden.

3. Levitä iholle heti käsittelyn jälkeen Skin Rejuvenating Serumia.

4. Desinfioi ihorulla jokaisen käyttökerran jälkeen.

Mua itteäni jännitti eniten se, että miltä tuntuu, kun ihoa lävistää 540 kirurginteräksistä mikroneulaa.. No onneksi ei juuri miltään! Eka rullaus pisteli pikkuisen, mutta iho tottui rullailuun tosi nopeasti. Otsa oli ainoa herkempi alue jota sai rullailla varovaisemmin, mutta muuten rullaa sai painaa ihoa vasten ilman sen kummempaa varomista. Hoidon jälkeen iho kuitenkin punoittaa jonkin verran, joten hoito kannattaa tehdä iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

swiss1beforeafter

Noh, miten se sitten toimi? Olen ennättänyt nyt rullailla yhteensä 10 illan ajan, ja kuvissa on kasvot ennen rullauksen aloittamista ja vajaat pari viikkoa myöhemmin. Ihan rehellisesti sanottuna en ole huomannut juurikaan eroa ihossani, vain pahimmat punoitukset ovat ehkä ihan vähän rauhoittuneet. Tuloksia tosin luvataan näkyvän 1-3 viikossa ja olen lukenut rullasta niiiin monia hyviä käyttökokemuksia, että mä aion jatkaa rullailua ainakin sen kolmen viikon verran ja katsoa, lähtisikö ihon kunto kohenemaan entisestään.

swiss10

Lisätietoa tuotteesta löytyy täältä! Tällä hetkellä rulla+seerumi näyttää olevan yhteishintaan 99 e. (Kurkkasin vertailun vuoksi neulaushoidon hinnan kosmetologilla, se on helposti yli 200 e kerta ja siihen sitten jatkokerrat päälle.. Hui.)

Onko teillä kokemuksia ihon mikroneulaamisesta?

Yhteistyössä: SwissClinic

yhteistyö

 


Saatat pitää myös näistä:

11 Responses to “iho-ongelmaisen testissä: mikroneulaus”

 1. NH sanoo:

  Suosittelen testaamaan myös suolasaippuaa,jos et oo jo ehtinyt! Itselläni se on ollut nyt kolmisen viikkoa päivittäisessä käytössä, pesen sillä naaman aina iltaisin normi meikinpoistoaineen lisäksi. Käytön aloittamisen jälkeen naamaan ei ole tullut kuin yksi uusi finni, ja eritoten ”viiksizonen” (:D) arvet ovat lähteneet vaalentumaan tosi hyvin! Alkutilanteessa iho oli tosi samanlainen kuin sulla, poskien näppylät tosin on lähempänä korvia :) Lidlissä oli myynnissä erä ruususuolasaippuoita, saattaisi löytyä vieläkin.

  • ia ia sanoo:

   Joo mulla on myös suolasaippuaa! :) Pitääkin ottaa se taas ahkerampaan käyttöön, mä aina hetken jaksan ja sitten laiskistun :D

 2. Hanna sanoo:

  Oon kuullu, että mikroneulausta ei kannata tehdä jos on yhtäänkään tulehtuneita näppyjä – kun rullailee tulehtuneiden kohtien päältä niin niillä neuloilla sitten levittää sen tulehduksen muualle. Itse pohtinut tämän hommasta aknearpien häivyttämiseen…

 3. Milla sanoo:

  Ihan mielenkiinnolla kuulisin, että minkälaisia tuloksia saat pidemmässä käytössä :) Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta (ja vähän pelottavalta :D ) tuotteelta.

  • ia ia sanoo:

   Joo mä lupaan raportoida jos se alkaa tepsimään! :) Jep, onneks se näyttää paljon hurjemmalta mitä oikeesti onkaan :D

 4. nelli sanoo:

  Kokemuksia ei ole mikroneulaamisesta, mutta vaikuttaa kiinnostavalta. Olen katsonut joitakin videoita Youtubesta mikroneulailuista, eikös tuo neularulla kuulu liottaa desinfiointiaineessa ennen käyttöä?

  • ia ia sanoo:

   Joo siis tuo spray desinfioi sen rullan! Suihkin sitä sekä jälkeen käytön että ennen seuraavaa käyttöä :)

 5. monna sanoo:

  Jotenkin kyllä hirvittää toi ajatus niistä neuloista :D Onneks itellä on iho ihan suhteellisen hyväkuntoisena pysyny aina, pitää varmaan koputtaa puuta..

  Ollut muuten hauska seurata sun snäppejä, jotenki tosi erilaisen kuvan saanu susta sitä kautta. Ollu kiva kurkistaa sun ihan siihen arkiseen menoon :)

  • ia ia sanoo:

   Voi oo onnellinen hyväkuntoisesta ihosta! :) Haha aijaa, millä lailla erilainen? :D Kiva kuulla että tykkäät!

 6. oiuy sanoo:

  Mikroneulausta ei pitäisi tehdä päivittäin. Korkeintaan viikon – kahden välein. Iho pitää desinfioida ennen mikroneulausta. Kasvovesi ei riitä, vaan ihan desinfiointiaineella kostutettu lappu tarvitaan. Tulokset alkavat näkymään aikaisintaan muutaman viikon jälkeen jos ja kun kollageenituotanto aktivoituu.

Kommentoi