lauantai 22. lokakuu 2016

valokarnevaali (eli 6 kuvaa maailmanpyörästä)

Pari päivää sitten käytiin kaverin kanssa ihastelemassa välkkyviä valoja Linnanmäen valokarnevaalissa. Mietittiin mikä on tarpeeksi cool ratkaisu, kun oikeasti teki mieli rannekkeita, mutta meidät katsottiin sopivammaksi kohderyhmäksi jollekin laimealle ”laitelippu, pelilippu ja kuuma juoma” -kombolle.. Päädyttiin sitten ostamaan 6 laitelippua puokkiin.

karnevaali1

karnevaali9
karnevaali7

Pakollinen maailmanpyörä, sisävuoristorata virtuaalitodellisuuslaseilla sekä Viikinkilaiva. Kahdessa jälkimmäisessä kiruin perkelettä ja muita kirosanoja koko keuhkokapasiteettini voimalla, ja arvatkaa vaan hävettikö.. (Kirkua->kiruin? Kirkuin? Kirruin?) Mutta vanhuus ei tule yksin, mukana tulee näköjään huvipuistotoleranssin vääjäämätön laskusuhdanne! Pahoittelut kaikille kymmenen metrin säteellä minusta olleille kanssahuvipuistoilijoille.

karnevaali8

Laitteisiin jonottamisen lomassa kuvattiin myös niitä nättejä välkkyviä valoja! (Ja mun kuvasaaliista päätellen lähinnä maailmanpyörää ja karusellia).

karnevaali5

karnevaali6

karnevaali4

karnevaali2double

Tämän syksyn suosikkitakki on tuo vuosi sitten alesta ostettu H&M Trendin villakangastakki. Kylpytakkimalli on omaan silmään epäilyttävä, vähän semmoinen potentiaalinen itsensäpaljastelija, mutta supernätit värit ja kuviointi kompensoi.

karnevaali12

karnevaali10

idkarnevaali11

Nyt pitää lopettaa, en nimittäin kestä enää. Miko halusi kuulla Spotifysta jostain aivan käsittämättömästä syystä George Michaelin Careless Whisperin, ja tästä on nyt aikaa joku puoli tuntia. Kyllä sieltä ensin se oikea Careless Whisper olohuoneen täytti, mutta sen jälkeen on kuultu varmaan 10 eri genren versiota tuosta samasta kappaleesta.. Mukavaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

22 Responses to “valokarnevaali (eli 6 kuvaa maailmanpyörästä)”

 1. szz sanoo:

  Ahhahhaa, Careless Whisper! Se on kaikessa ällöttävyydessään ihan huikea! Plus siitä tulee aina mieleen Frendien Janice ”Do you want me to sing Careless whisper or Lady in red?”

  Ja aivan ihania syksyisiä kuvia! <3

 2. mari sanoo:

  Niin kauniita kuvia! :) hahhah ja arvaa mikä täällä soi nyt repeatillä… Että kiitosta vaan :D:D

 3. Mantu K sanoo:

  Hei, I feel U! Kävin kans tällä viikolla valokarnevaaleilla, tosin ihan ranneke ranteessa. Vähän on sietokyky laskenut edelliskerrasta, joka tais olla viitisen vuotta sitten:-D Harmi vaan, että olin koko kesän uhonnut, että minähän sitten menen Ukkoon – ja huvipuistoseuralaiseni muisti tän ja niin sitä mentiin… Oi voi. Verenpaineet oli sitä luokkaa, että seuraavaan laitekertaan saattaa mennä kevyesti taas se viis vuotta. Enkä varmana uhoa enää mitään! :-D

  • ia ia sanoo:

   Oho, no mut pisteet sulle rannekkeesta! Mulle tuntui jo se lame viikinkilaiva niin maailmanlopulta että olis varmaan henki lähtenyt jossain Ukossa :D No mut katotaan sitten viiden vuoden päästä taas uudelleen, hehhe!

 4. Minna sanoo:

  Ihania kuvia ja ihana asu sulla! :)

 5. Cerp sanoo:

  Kävin myös tänä kesänä Lintsillä, ekaa kertaa viiteen vuoteen. Ekana rynnistettiin kaverin kanssa siihen vanhaan vuoristorataan, oli sateinen ja kylmä päivä ni päästiin ihan etupenkkiin. Ja voi luoja – ei enää ikinä! Mä olin ihan varma, että mä tipun kaiteen yli ja kuolen :D Ne ”turvalaitteet” on sellaset, että töyssyissä nousee berberi penkistä väkisinkin. Keskivaiheilla se ei oo niin pelottavaa, ku edessä on penkkejä. Huomasin, että huvipuistolaitteisiin tavallaan tottuu, ne ekat laitteet tuntui paljon pahemmilta ku viimeset. Ukkoon en suostunut, mutta Kirnu oli ihan mukava :D Pahimmat painajaiset on (joskus teininä) Kiepistä, olin varma että laatta lentää.

  • ia ia sanoo:

   No hui! Se vanha puuvuoristorata on mun lemppari, mutta enpä oo koskaan kokeillut etupenkkipaikkaa. Enkä tiedä, uskallanko tuon jälkeen kokeillakaan :D Heho, sotasuunnitelma seuraavalle kerralle että aloittaa niistä iiseistä, tiedä vaikka mihin sitä vikana sit uskaltaa!

 6. Annie Mink sanoo:

  Haha, Careless whisper… :D Keskusteltiin joskus äidin kanssa siitä, että minkä biisin valitsisi kuunneltavaksi koko loppuelämäksi jos ei voisi kuunnella mitään muuta ja äiti valitsi Careless whisperin!! Järkytyin suuresti XD Yritin sitten todistaa äidin valinnan vääräksi ja sen seurauksena kuunneltiin kyseistä biisiä repeatilla liian kauan… Eikä se äiti edes halunnut vaihtaa valintaansa! Sanoi vaan että sinä skenaariossa hän ehkä välillä kuuntelisi vain hiljaisuutta, mutta CW olisi silti hänen valintansa ikuiseksi musiikiksi :D

  • ia ia sanoo:

   Haha eikä, huikee tarina :,D Mä kyllä valitsisin jonkun ihan muun. Puol tuntia Careless Whisperin kanssa oli kyllä jo melkoinen ikuisuus :DD

 7. menni sanoo:

  Oi kun on nättejä kuvia! Mie en oo käyny Lintsillä pariin vuoteen, asia on kyllä korjattava ensi vuonna!

 8. H sanoo:

  No on tosi kauniita kuvia! Huvipuistot on kyllä parhaimmillaan pimeällä, kun valot näkyy, harmi ettei meillä täällä ole kesällä lämpö+pimeys komboa oikein ollenkaan.. ja takki on tosi kiva!! Lisätään sekin myy-tuo-mulle-kun-kyllästyt-siihen -listalle :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Joo samaa mieltä, se väriloisto pääsee kyllä oikeuksiinsa hämärällä :) Vaikka se ilmestyykin huvipuistosesonkiin vain pariks vikaks viikoksi ;D Hahha, mä laitan listan jatkoksi!

 9. ootpoot sanoo:

  Mä olin Valokarnevaaleilla 10v. huvipuistotauon jälkeen. Oli rannekkeet ja kaikki. Menin ekana Ukkoon, koska vakuuttelin itselleni että sen jälkeen kaikki muu tuntuu helpolta. :D Vissiin. Kaikki oli kamalia! Kävinköhän lopulta kolmessa isommassa laitteessa… Paras vempele oli lapsuudesta tuttu ”ihan lälly” Kahvikupit. Ensi kerralla tää täti tyytyy pariin laitelippuun ja nielee katkerasti sen, että huvipuistotoleranssi on matala.

  • ia ia sanoo:

   Voi eii :D No mutta pisteet sulle että kuitenkin kolme laitetta kolusit! Mulla vähän sama efekti viikinkiveneen kanssa, ajattelin sen olevan maailman laimein mutta ei vissiin mun huudosta päätellen :D

 10. Eeee sanoo:

  Aivan liian harvoin tulee kommentoitua, mutta nyt täytyy sanoa että on kyllä upeita kuvia. Muutenkin blogisi on tunnelmaltaan aivan ihana. :)

 11. Saara sanoo:

  Tarkistin kirkua-verbin taivutuksen, ja se on yksikön imperfektissä ’kiruin’! Hyvä sinä! Alkoi epäilyttää itseänikin :D

Kommentoi