torstai 17. marraskuu 2016

iid & iba 2016: vielä pari kuvaa

Hups, nämä meinasi unohtua! Eli tässä vielä muutama kuva parin viikon takaisesta lauantaista, jolloin tein muutakin kun a. töitä tai b. nukuin päiväunia. Ei sillä että mun perusarki jotenkin yksitoikkoista olisi.. :D Kokoonnuttiin jälleen kerran Indiedaysin järjestämiin Inspiration Dayhin sekä Inspiration Blog Awardseihin, tällä kertaa juhlapaikkana toimi Konepajan Bruno.

iba20165

BID_2016_BRUNO-14

Oli pakko ottaa tähän yksi tapahtumakuvaajan otos, nimittäin tuo mun ilme ahhaha! Tarina meni niin että huomattiin Saijan ja Mirvan kanssa tapahtumakuvaajan pörräävän lähimailla. Sitten siinä jotain heitettiin että pitää varmaan olla ihan kaiken varalta semmoinen kestohymy naamalla jos vaan sattuu tallentumaan jonkun kuvan taka-alalle, ja eikös sitten kuvagalleriasta löydy otos kun mä juuri demonstroin tuota maailman kuolleinta ja jähmeintä hymyä. Ai että, hirveen kiva :D

iba201615

Jee, tukholmareissukolmikko! Note to self, laita ens kerralla se laukku kiinni.

iba20161

MaxFactorin pisteellä oli esittelyssä uusi False Lash Epic -ripsari (jonka alkuperäinen False Lash Effect vedenkestävänä on ollut mun vakkariripsari jo vuosikaudet), sekä uudet Masterpiece Nude-paletit, jotka vaikutti oikein lupaavilta. Itseasiassa lähiaikoina on blogiin tulossa vähän lisää näistä.

iba20163

Asukuvaussessiot Ninalla ja Nadjalla menossa, söpöt!

iba20162

Fresitalla oli aika hyvä vähemmän makea uutuus mustikasta ja mansikasta.

iba201614

Oltiin Mintun kanssa Kenzo-samiksia!

iba20164

Jaa olen  ilmeisesti löytänyt uuden jutun, sormet tolleen veikeesti veeksi. Joka. Ikisessä. Kuvassa.

iba20166Testailtiin Katariinan kanssa Instrumentariumin pisteellä laseja. Tuota toista kaunotarta nyt puki mitkä tahansa kakkulat, mutta mulla lasien sovitteluun on aina kuulunut ”mut kun mun naama on niin levvee!”-valitus. Instrun pisteen tytsy kuitenkin löysi mulle ihmeen kivat pokat!

iba20167

Mitäs me runotytöt.

iba20168

Sitten hetkeksi kotiin päikkäreille, vaihtamaan vaatteet (tai siis kääntämään mekko nurinpäin), punaamaan huulet ja sitten takaisin hämyisempään Brunoon.

iba20169

iba201613

iba201612Itse en ollut asettunut ehdolle Inspiration Blog Awardseissa mihinkään kategoriaan (koska let’s face it, kohta 10 vuotta blogattu eikä koskaan mitään voitettu, vahva veikkaus ettei tämäkään olis ollut mun vuosi :D), mutta oli ihana nähdä kuinka upeat kollegat saivat tunnustusta työstään.

iba201610

Mä keskityin pysymään pystyssä nynnykoroillani ja kuvaamaan konfettisadetta!

iba201611

Oli kiva lauantai! Tänä lauantaina onkin sitten ohjelmassa työvuoro. Ja ehkä myös ne päikkärit.

Logollinen tapahtumakuva Ville Malja, logoseinäkuvat Emma Tähkäpää.


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “iid & iba 2016: vielä pari kuvaa”

 1. Nimetön sanoo:

  Mistä toi päiväasun laukku onkaan? Näyttää juuri sopivan kokoiselta. :)

 2. loviisa sanoo:

  nainen hyvä – positiivisuutta kehiin! arvosta itseäsi, työtäsi, poseerauksiasi ja kauneuttasi! x

 3. Piupau sanoo:

  Täytyy tähän väliin todeta että olet ehdottomasti niitä ainuita harvoja bloggaajia, joita jaksan vielä tätä nykyä lueskella. Harvakseltaan ylipäänsä tulee enää blogiskeneä selattua, mutta viihdyn kyllä sivullasi erinomaisesti ja pyydän nöyrimmin jatkamaan samaan malliin :)

  Tykkään lukea juttujasi, sen kuvan minkä saan tyylistäsi ja luonteestasi ja olemuksestasi on ihanan aito ja samaistuttava. Itsekin muutin pienemmältä paikkakunnalta Helsingin sykkeeseen parisen vuotta sitten, samaistumispintaa löytyy tästäkin.

  Ihanaa viikonloppua ja joulunodotusta!

  • ia ia sanoo:

   Voi miten ihana kommentti, kiitos hurjasti! Lämmittää kyllä tosi paljon kuulla, että siellä vielä joku jaksaa juttujani lueskella kaikkien näiden vuosien jälkeen :) Ihanaa viikonloppua ja joulunodotusta sinnekin! <3 Voi että tuli hyvä mieli :D

Kommentoi