keskiviikko 07. joulukuu 2016

tutorial: kullanhohtoinen lemppariarkimeikki

Meikkiuutuuksia? Yes please! MaxFactor haastoi mut luomaan kullanhohtoisen arkimeikin käyttäen MaxFactorin uutta False Lash Epic -ripsaria sekä Masterpiece Nude -palettia. Eihän tuo ollut ongelma eikä mikään, nimittäin tuntuu että viime aikoina tämäntyylinen setti on ollut arkimeikkini aikalailla poikkeuksetta. Joten tässäpä pienimuotoinen kuvatutorial tämänhetkiseen lemppariarkimeikkiini!

maxfactor1

Silmämeikissä käytin siis tuota MaxFactor False Lash Epic -ripsaria, sekä Masterpiece Nude Palettea sävyssä Cappuccino Nudes.

maxfactor3

Tuo Masterpiece Nude oli yllättävän arkiystävällinen paletti, nimittäin Cappuccino nudes -sävyt ei olleet liian lämpimiä ja oranssiin taittavia. Laatu oli myös tosi hyvä, sävyt toistui pigmenttisinä eikä luomivärit varisseet levitettäessä. Tuo keskimmäinen lämmin mattaruskea nousi heittämällä lemppariksi häivytyssävyksi luomivakoon, ja sen lisäksi käytin tässä meikissä tuon keskimmäisen oikealla ja vasemmalla puolen olevia shimmersävyjä.

maxfactortuto1

 • Aloita pohjustamalla luomet luomenpohjustusaineella. Levitä sen jälkeen mattaruskeaa sävyä silmän ulkonurkkaan ja ”tuulilasinpyyhkijäliikkeellä” koko luomivakoon. Pro tip: Luomivärin rajasta saa skarpin kun käyttää apuna esimerkiksi käyntikorttia.
 • Lisää sen jälkeen samaa sävyä myös alaluomelle ulkonurkasta lähtien. Paletin mukana tullut vaahtomuovisivellin oli alaluomityöskentelyyn yllättävän näppärä.
 • Lisää sen jälkeen liikkuvalle luomelle shimmeristä kullanruskeaa (paletissa keskimatan oikealla puolen). Pro tip kakkonen: Hieman kostutetulla vaahtomuovisienellä taputtelemalla saa kaikista pigmenttisimmän lopputuloksen!
 • Ainiin, häivytä se käyntikorttiraja.
 • Lisää silmän sisänurkkaan vaaleaa shimmeristä sävyä, ja lisää sitä vähän kulmaluullekin.
 • Jatka lopuksi vaaleinta shimmeristä vähän matkaa alaluomen sisänurkasta kohti ulkonurkkaa, ja ota mukaan myös sitä kullanhohtoista shimmerisävyä jota käytit liikkuvalle luomelle. Alaluomelle jatkettu hohdeluomiväri on kyllä mun lempparimeikkikikkoja, se jotenkin avaa silmät ihan eri lailla.

maxfactor22

Sitten se ripsari! Jätän usein varsinkin kiireaamuina rajaukset silmämeikistä pois kokonaan, jolloin ripset jää meikissä paljon suurempaan rooliin, joten niihin saa sitä väriä ja tuuheuttaa sitten laittaa ja kunnolla. False Lash Epic on edeltäjiään vesipitoisempi ripsiväri joka mahdollistaa pidemmän ripsarin ”työstön” ripsiin ennenkuin se jämähtää paikoilleen. Koostumusta on paranneltu muutenkin, muun muassa ripsarin suttaantumista ja varisemista vastaan. Harja on myös hurjannäköinen kuten kuvasta näkyy: Siinä on yhteensä neljä eri puolta, joiden avulla ripsarin saa pakattua ripsien tyveen, levitettyä koko pituuksiin ja näppärällä pallopäällä saa pyydystettyä myös kaikki hennoimmatkin pikkuripset.

maxfactortuto2

 • Pakkaa ripsiväriä harjan pitkällä päällä ripsien tyveen, ja harjaa siitä ylöspäin.
 • Lisää ripsaria alaripsiin sekä vaikeampiin miniripsiin harjan pallokärjen avulla.

Mä harjasin joukkoon hieman myös MaxFactor False Lash Effect Waterproofia, sillä mun itsepäiset ripset ei vaan suostu pysymään kaarella millään vesiliukoisella ripsivärillä. Niinpä jään innolla odottamaan myös tästä False Lash Epicistä vedenkestävää versiota, jota MaxFactorin meikkitaiteilija vinkkasi olevan tulossa ensi vuonna.

maxfactormeikki3

idmaxfactormeikki2
Meitsin arkimeikkisuosikit: Pieni luomivärikikkailu shimmerin kanssa niin kaikki luulee että oot oikeesti nähnyt vaivaa, sekä kunnon ripsarikerros.

maxfactormeikki1

Mikä on sun luottoarkimeikki? Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan kolme False Lash Epic -uutuusripsaria! Arvonta päättyy viikon päästä eli 14.12.2016, kilpailun säännöt täällä.

yhteistyössä Max Factor


Saatat pitää myös näistä:

66 Responses to “tutorial: kullanhohtoinen lemppariarkimeikki”

 1. Kisu sanoo:

  Ilman kulmakynää en pärjää, koska mulla on tosi vaaleat kulmat ja näytän ihan haamulta jos niissä ei ole väriä :D ripsiväri samoin. Meikkaan kyllä useimmiten vähän joka tuotetta käyttäen, että yleensä arkimeikkiin kuuluu kaikki pohjustajasta poskipunaan, ainakin jos on aamulla aikaa. Nykyään käytän myös tosi paljon punaista huulipunaa, mutta se ei ihan niin tärkeä ole!

 2. Sasa sanoo:

  Mun arkimeikki on cc-voide, ripsari, kulmaväri ja poskipuna sekä huulikiilto.

 3. Kasuuu' sanoo:

  Ihanan näkönen, varsinki toi luomiväri, pitää varmaan itelleki harkita tota luomiväripalettii! :)
  Mun luottoarkimeikkiin kuuluu aika paljon; eli pohjustus, valokynä, peitevoide, meikkivoide, puuteri, kulmat teen kynällä ja viimeistelen geelillä, sen jälkeen H&M dipliner ink-eyelineria ja MaxFactorin False lash efect extra-black-ripsari, tai vaihtoehtosesti töihin 2000 calories-ripsari.

 4. piitzi sanoo:

  Mä nykyään meikkaan tosi harvoin (vihaan illalla meikin pesua :D)mutta sisäluomille vetaisen Isadoran mustaa rajauskynää. Terävöittää katsetta.

 5. Lenna sanoo:

  Arkimeikissä luotan mahd.tasaiseen ja kuultavaan ihoon, siisteihin kulmiin ja luonnollisiin + tuuheisiin ripsiin!

 6. rimma sanoo:

  luottoarkimeikkini on vahvat, viimeistellyt kulmat, poskipuna ja huulipuna! väsyneitä silmiä voi sitten hieroskella miten haluaa :D

 7. Piia sanoo:

  Mun oma arkimeikki on paljolti vastaava kuin tämä, laitan aina pohjan lisäksi arkisinkin ruskean luomivärin ja ripsarit! Näyttää yllättävän laitetulta, vaikka aikaa menee varmaan kaksi minuuttia. Toinen vaihtoehto on jättää silmät pelkän ripsarin varaan, ja täräyttää huuliin puna :)

 8. saya sanoo:

  Kiireaamuina suunnilleen tuon oikeanpuoleisen shimmerin väristä tai vähän tummempaa luomiväriä sormella koko luomelle ja tummempaa mattaruskeaa rajaukseksi litteällä siveltimellä (taitaa olla oikeasti kulmakarvasivellin). Rajaukset luomivärillä voi tehdä nopeasti, koska ei tarvitse olla niin tarkka :) Sit cc-voide kasvoille ja ehkä sävyttävää huulirasvaa, ja valmista tuli! Tämä on sellainen pikapikameikki, usein arkena tulee panostettua enemmänkin :)

 9. Taryyu sanoo:

  Ihanan näköset kuvat tässä postauksessa! Mun arkimeikki on tosi usein persikkaisen sävyinen, luomille tykkään laittaa jotain lämpimän sävyistä ja huulilleni vetäisen värikkään huulipunan. Käytän myös lähestulkoon aina poskipunaa! Mulla ei oo valikoitunu tiettyä arkimeikkiä, vaan tykkään tehdä joka aamu jotain erilaista ja leikkiä väreillä.

 10. Niina sanoo:

  Ihan siis arkiarki meikki minkä jaksan väsätä 3/5 kouluaamusta on niinkin simppeli kun kulmakarvat kuosiin kulmavahalla sekä kulmapaletilla ( joku h&m ikuisuuden vanha, pitäs varmaan hommata piakkoin uus…) ja ripset taivutan ja sudin niihin ripsiväriä. Thats pretty much it, yleensä mulla on niin jäätävä kiire että tää tapahtuu parissa minuutissa samalla kun hörppii ennätysvauhtia aamukahvia naamaan ja jalka on jo suunnilleen ovesta ulkona, hups

 11. Iia sanoo:

  Nätti meikki!:) Mun arkimeikkiin ihan peruspohja, sit vaan reippaasti poskipunaa, ripsaria ja lumenen vedenkestävällä eyelinerilla kunnon kissarajaukset:D

 12. Minttu-Maaria sanoo:

  Luottoarkimeikkiini kuuluu bb-voide hierottuna kiirestä hikoilevilla käsillä poskille länteiksi, sinnepäin sudittu kulmakynä ja koko komeus viimeisteltynä ripsivärillä jota levitetään kaikkialle silmien alueen läheisyyteen, juu myös otsalle siellähän se on kiva :D

 13. Satu sanoo:

  Luottoarkimeikki on foundation kasvoille, ripsien taivutus ja ripsari. Jos en laita silmälaseja, laitan kulmakynää. Nopeaa ja huoliteltu ilme.

 14. Ruusunen sanoo:

  Oi, olipa kiva ja havainnollinen postaus ja kaunis meikki! Täytyypä kokeilla itsekin! Omaan arkimeikkiini kuuluu meikkivoide ja ripsiväri, sekä kulmakynä, mutta vastikään olen innostunut myös huulipunista sekä rajauskynästä!

 15. mennika sanoo:

  Ruskean, kuparin, kullan ym. väreihin ja sävyihin taittavia luomivärejä ei yksinkertaisesti voi olla liikaa! :D Ite en jotenkaan osaa edes käyttää muun värisiä, vaikka toisinaan haaveilen esim. violetin ja vihreän sävyjä yhdistelevistä luomiväreistä…mut ei oo vielä osunu kohdalle semmosta oikeaa! Joka tapauksessa tosi ihanat kuvat ja nätti, simppeli meikki :) Mulla ei oo mitään arkimeikkirutiinia, meikkaan aina fiiliksen mukaan ja jos ei fiilistä löydy niin jätän meikkaamatta :D Mut hyvin usein se on jotain tämän tyylistä, oon nyt tykästynyt juurikin siihen, että laittaa luomiväriä ja hintsusti ”liikaa” ripsaria, eikä mitään rajausta silmiin ollenkaan (paitsi pehmeästi sillä luomivärillä)!

 16. Siiru sanoo:

  Tykkään meikata arkisinkin ihan kunnolla samalla kun juon aamukahvia ja katson Youtube-videoita :-D Peittävä pohja ja vähän reilummalla kädellä varjostusta ja poskipunaa näin talvella (klovniefektiä kuitenkin varoen), kulmat värillä ja geelillä kuntoon ja kissamaiset rajaukset ripsivärin lisäksi + hyvinä aamuina joku kiva huulipuna. Aika usein tulee laitettua kevyesti myös jotain mattaluomivärejä, ehkä munkin pitää kokeilla noita shimmereitä pitkästä aikaa! Tosi kaunis meikki sulla, ihanat noi pari viimeistä kuvaa :O<3

 17. Maisa sanoo:

  Tosi kaunis sinun meikki, joka menee arkeen ja juhlaan. :) Minun arkimeikkini koostuu Laveran bb-voiteesta, ripsiväristä, poskipunasta ja huulipunasta. Juhlameikissä satsaan enemmän silmiin. Arkiaamuisin ei vain ehdi.. :/

 18. tiiu sanoo:

  Lähinnä peitevoidetta ja kulmiin väriä jos on tarvis.

 19. Emmi sanoo:

  Arkipäiväinen meikkini koostuu lähinnä huolitelluista kulmista, poskipunasta ja pitkistä ripsistä. Pienellä vaivalla tulee freesi look :)

 20. Noora sanoo:

  Pohja ja varjostukset+korostukset ja ripsari. Kulmat kiire aamuina kynällä ja jos on vähän enemmän aikaa niin anastasialla. Luomiin usein lämmintä ruskeeta, usein suoraan nyxin varjostuspaletista. Tykkään käyttää niitä värejä luomiväreinä joita en siitä paletista käytä varjostuksiin. Usein sisänurkkaan vielä korostusta. Helppoo ja nopeeta! :) nyxin finishing spray pitää meikin kokopäivän paikallaan.

 21. Holli sanoo:

  Oon ääääärettömän laiska meikkaamaan arkisin ja useimmiten kuljen meikittä :D Mutta jos vähän aamulla jaksan panostaa niin ripsi- ja kulmaväri ovat käytössä. Lisäksi mattaiset huulipunat piristävät omaa arkea silloin tällöin :)

 22. Henna sanoo:

  Luottoarkimeikki: CC-voide ja kevyt puuteri. Tärkeimpänä kulmakarvat, joiden laittoon menee puolet koko meikkauksen ajasta. Sitten Essencen pinkkiputkiloista ripsaria (Rakkaus ja mikä hinta! <3) ja eyeliner ylhäälle vesirajaan. Huonosti nukuttujen öiden (lähes aina :D) jälkeen nudea rajausväriä alas vesirajaan. Jos aikaa ja fiilistä on, niin poskipunaa ja mahdollisesti vähän punaa huuliinkin :)

 23. Heini sanoo:

  Mun luottoarkimeikkiin kuuluu hyvä meikkipohja varjostuksineen. Lisäksi laitan kulmat, sipaisen hieman poskipunaa ja viimeistelen lookin ripsivärillä.

 24. Petra sanoo:

  Luottoarkimeikkiin kuuluu meikkivoide, puuteri, kevyet varjotukset, poskipuna, matta nude luomiväri ja ripsiväri, kulmakynä ja vähän highlighteria poskipäille :)

 25. Janni sanoo:

  Meikkipuuteri, ripsien taivutus ja ripsari, ehkä huulikiilto, niillä pärjää arkena :)

 26. Anna sanoo:

  Arkisin tykkään panostaa eniten siihen, että kasvoilla on hyvä pohjustus ja ihonväri on tasaisempi. Tasainen, kirkas ja kuulas iho toimii parhaiten mielestäni siinä, etten näytä väsyneeltä ja suoraan sängystä heränneenä.Siksi highlighterin käyttö on osa jokapäiväistä meikkiäni, heti tulee hyvä mieli kun tuntee olonsa hehkuvaksi. Silmämeikkinä käytän vain joko ripsaria, ja joskus jos aikaa on enemmän panostaa meikkaamiseen laitan joko kissarajaukset tai laitan hieman luomiväriä mätsäämään asuani. Syksyllä ja talvella olen usein tarttunut Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance-palettiin :) Huulissa käytän yleensä vain huulirasvaa, mutta näin jouluisin tartun yhä useammin myös huulipuniin jolloin silmämeikki jää hyvin neutraaliksi.

 27. Anni sanoo:

  Tää meikki on tosi sievä! Voisin itsekin kokeilla samantyylistä seuraavan kerran kun ehdin luomiväreillä kikkailemaan :-)

  Mun kiireaamujen meikkiin kuuluu ainoastaan värillinen kulmageeli ja aimo kerros ripsiväriä. Ripsari avaa silmät, heti on skarpimman näköinen look vaikka väsyttäisikin. Kulmageeli on myös aika ehdoton, hiusten väriä vaaleammat kulmat kun näyttävät sellaisinaan aika säälittäviltä. Meikkivoidetta tai vastaavaa en tykkää ihan joka päivä käyttää, itselleni on siunaantunut perus hyväkuntoinen iho, joten en näe syytä peittää sitä päivittäin.

 28. Ine sanoo:

  Mun luottoarkimeikki on ihan full face, eli aika raskaalla meikillä mennään :) Enkä myöskään pelkää mitään sävyjä tai tyylejä arkenakaan.

 29. ansu88 sanoo:

  Meikkivoide, ripsiväri ja joskus puuteri.

 30. kanankoipi sanoo:

  Luottomeikkini on kulmakarvat ja ripset. Niiden kanssa voisin mennä melkein mihin vain ja niitä käytän niinä päivinä, kun mitään kummempaa menoa ei ole. Pidän luonnollisesta lookista ja baarissakin näytän aika arkiselta, vaikka oikeasti naamasta löytyisikin ties kuinka montaa tuotetta.

 31. sarita sanoo:

  Ripsiväri, vähän väriä luomiin ja huuliin sekä ihoon meikkivoidetta ja puuteria. Kulmiin väriä jos näyttävät haalistuneilta.

 32. höpsis sanoo:

  Herranjestas, laskeskelin kuinka montaa tuotetta käytän päivittäin ja luku nousi helposti yli viiteentoista, vaikka tuntuu etten edes meikkaa kovin paljoa. Kotipäivinä en yleensä meikkaa ollenkaan, mutta muulloin meikkiin kuuluu meikkipohja, poskipuna, varjostukset ja highlight, eyeliner, ripsiväri ja tärkeimpänä ne kulmat. Jos jotain täytyisi jättää tekemättä, niin ehkä vähentäisin vähän meikkipohjasta ja silmistä, kulmiin panostan aina.

 33. annie sanoo:

  Mä oon ehkä maailman laiskin meikkaaja arkisin, yleensä meikkiin sisältyy vaan bb-voide, kulmaväri ja ripsari (eikä edes aina ripsari, varsinki jos on kiire). Jos oon oikein reippaalla tuulella saatan jopa laittaa vähän meikkivoidetta ja poskipunaa.

 34. Maija sanoo:

  Ripsiväri ehdottomasti, tuo eloa ilmeeseen :)

 35. Elli sanoo:

  Mun arkimeikkiin kuuluu siisti pohja (cc-voide ja puuteri), hieman poskipunaa piristykseksi, kulmakynää ja geeliä kulmiin ja lopuksi kunnolla ripsaria! :-)

 36. piitu sanoo:

  Arkiseen meikkiin kuuluu lähinnä meikkivoide, ehkä joskus myös ripsaria ja kulmakynää.

 37. Saii sanoo:

  Käyntikorttiraja :) Tosi nätit meikit!

  Itsellä listaan kuuluu peittävänkuultava meikkipohja, poskipuna, ripsari (ja nimenomaan vannon maxfactorin nimeen!), sävyttävä huulivoide ja rajausta silmiin saatan tehdä luomivärillä juurikin. Niin ja väritön kulmageeli. Tärkeimmät on kuitenkin meikkipuuteri ja poskipuna, muut voi jättää pois jos ei jaksa kaikkea läntätä kasvoille.

 38. Wilma sanoo:

  Mun arkimeikkiin kuuluu hyvä pohja (meikinpohjustusvoide on must, jotta pohja pysyy koko päivän. Sen päälle itse meikkivoide ja tarvittaessa peitevoidetta. Päälle puuteria), hieman poskipunaa tuomaan eloa kasvoihin, ruskeaa kulmavahaa kulmiin, ripsaria taivutettuihin ripsiin ja lopuksi joku tuote huuliin! Joskus se on vain huulirasva ja joskus taas joku luonnollinen huulipuna! :) ja jos jaksan vähän enemmän panostaa arkimeikkiin, laitan myös kevyet varjostukset… :) aika luonnollisella lookilla mennään kumminkin arkisin!

 39. MissP sanoo:

  Pohjameikin lisäksi on pakko saada naaman silmät! Niinpä luottomeikkiin kuuluu kulmat, ripsiväri ja mustat rajaukset. Vahvat silmät riittävät jo itsessään, huulipunaa tai -kiiltoakaan ei aina tarvita.

 40. Anna sanoo:

  Cc-voide, puuteri, poskipuna ja korostuspuuteri. Lisäksi kulmiin hieman väriä ja tuuheuttava ripsari! Tämän postauksen vinkeillä tosin saatan uskaltautua testaamaan myös jotain hohdokasta luomiväriä.. :)

 41. Annuli sanoo:

  Hyvä meikkipohja, silmärajaukset ja huulikiiltoa. Kestovärit ripsissä sekä kulmissa pääsee vähemmällä meikkauksella.

 42. heidil sanoo:

  Ripsiväriä ja ihoa tasaisemmaksi, se riittää.

 43. maija sanoo:

  Arkena tykkään käyttää BB-voidetta ja värikästä huulipunaa :)

 44. ninni sanoo:

  Bb-voidetta, peitepuikko, ripsiväriä ja huulikiiltoa.

 45. Laura sanoo:

  Cc-voide, puuteri, ripsiväri,kulmakynä ja huulirasva tai huulikiilto.

 46. Maaru sanoo:

  Mun arkimeikki on syksyn ja sen kiireiden mittaan kutistunut niinkin minimaaliseksi, että useimmiten sipaisen vain sävyllistä huulirasvaa huuliini ennen ulos astumista.

 47. Anne-Marie sanoo:

  Meikkivoide, puuteri, kulmakarvojen sävytys (omat vaaleat punahiuksisuudesta johtuen), huolellinen huulimeikki (joka kestää) ja poskipuna. En harrasta varjostuksia enkä korostuksia muutenkaan.

 48. marjj sanoo:

  Mun arkimeikkiin kuuluu niinkin tylsät kuin ripsiväri, eyeliner ja valkoinen kajaali. Sitten kun jaksan laitan yleensä erivärisiä luomivärejä joita sitte omistan ehkä liikaakin jos toiselta osapuolelta kysytään. :D Oon yrittäny käyttää huulipunia mut jotenki vielä en osaa asennoitua niihin kunnolla. :)

 49. EV sanoo:

  Kulmakynä on tärkein, seuraavaksi tulevat meikkivoide, peitevoide ja puuteri. Jos vielä aikaa jää, ripsiväri ja poskipuna. :)

 50. Ajn sanoo:

  Mun arkimeikki koostuu ihan perus pohjasta poskipunineen yms, ripsarista ja kulmaväristä! Huvittavaa tästä tekee se että oon laskenut jokaisen tuotteen käytölle n.1 minuutin, eli mulla menee joka aamu melkein poikkeuksetta 8 min meikkaukseen :D Näin aamu unisena pakko kellottaa :D

 51. Blöne sanoo:

  Koko repertuaari varjostuksineen :)

 52. anna s. sanoo:

  Meikkivoide, aurinkopuuteri ja ripsiväri :)

 53. hilkka sanoo:

  Ripsiväri ja poskipuna :)

 54. Tipi sanoo:

  Vähintään ripsiväriä ja kulmaväriä käytä joka päivä. Sitten jos sattuu olemaan kestovärjäys niin ilman kulmaväriäkin pärjää kotona. Naama on niin väritön, että näytän riisipaperilta ilman mitään meikkiä

 55. Emssu sanoo:

  Vähän puuteria, kulmakynää, ylärajaukset ja ripsaria!

 56. Heli sanoo:

  Peitevoide, puuteri ja sipaisu kulmageeliä. JA nudepunaa huuliin!

Kommentoi