tiistai 14. helmikuu 2017

neljä (vaaleanpunaista) kuvaa ystävänpäivältä

valentines1

Kukkia! Lahjana itseltä itselle :D Olen jo pitkään haikaillut työpaikan lähikaupan Pirkka-neilikoita, ja tänään mä vihdoin ostin niitä työpäivän pääteeksi nipun kotiin asti. Vaaleanpunaisia ystävänpäivän kunniaksi, tottakai! Kotimatkan hymyilin vastaantulijoille siihen sävyyn että juu, toki nämä kangaskassista pilkottavat kukat on lahja mulle joltain ihanalta. Mutta oonhan mä nyt aika ihana, d’uh!

valentines3

Sydänpaita. Pidän tuota hennon vaaleanpunaista sydänpuseroa aikalailla tasan kerran vuodessa, aina ystävänpäivänä.

valentines4

Supersöpö ystävänpäiväkortti ystävältä. Esineitä, joilla on kasvot ja korvat, ei voi mennä mun kans pieleen!

valentines5

Sain mä painostuksen hienotunteisen vihjailun tuloksena lahjaksi tuolta toiselta sentään minttusuklaajäätelöä :D Koska ne sydämenmuotoiset Geisha-rasiat oli kuulema niin ylihinnoiteltuja, kun vähemmällä rahalla saa semmoisen ison boksillisen joulun tienoilla niitä samoja karkkeja.. Perus mieslogiikka. No, olen tyytyväinen jäätelööni!

Lounaaksi tehtiin töiden jälkeen oikein romanttisesti lohikeittoa (no on ne lohenpalat vähän semmoisia vaaleanpunaisia), ja illalla lähdin parin kaverin kanssa tsekkaamaan vielä Fifty Shades Darkerin. Hyvä seura kompensoi huonon leffan!

Koska tässä merkinnässä ei ole sanottu tarpeeksi montaa kertaa sanaa ystävänpäivä, niin laitetaan se nyt vielä kerran: Hyvää ystävänpäivää sulle siellä näytön toisella puolen <3


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “neljä (vaaleanpunaista) kuvaa ystävänpäivältä”

 1. Anne sanoo:

  Hei ihanaa, että en ole ainoa, joka osti itselleen neilikat ystävänpäivää varten. Oma mieheni on tällä hetkellä ulkomailla opiskelemassa, joten meidän romanttinen hetki oli skypetreffit heti aamusta. ♥ Jotenkin piti kuitenkin söpöillä, niin kukat ainakin toimivat, vaikka olivatkin itse ostetut. :D

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • ia ia sanoo:

   No aaw, kiva kun saitte kuitenkin skypetreffit mahdutettua ystävänpäivään ^_^ Ihanat vaaleanpunaiset ystävänpäiväkuvat sullakin blogissa !:)

 2. Kasuuu' sanoo:

  Ah, ihana postaus ja ihana sä! Ihanat neilikat, itsekin oli pakko ostaa (tosin jo viime viikolla, koska tokmannin tarjous 5€/2kimppua) vaaleanpunaisia tulppaaneja, on ne vielä hengissä. Ihana paita, sopii sulle niiiin kivasti, ihana kortti, ja ah minttusuklaajäätelöä! Mainitsinko jo ihanan liiankin monta kertaa .. Ihanaa ystävänpäivää sulle! :)

 3. Pautsi sanoo:

  Voi vitsi, munkin piti ostaa itselleni neilikoita (<3) ystävänpäivälahjaksi ja lohdutuspalkinnoksi siitä että poikaystävällä oli noro, mutta illalla kaupassa oli niin kiire ja väsy etten ehtinyt. Onneks niitä voi ostaa muutenkin!

  • ia ia sanoo:

   Nyt lupaat mulle että ostat ittelles kukkia vielä tämän viikon aikana! Ne piristää niin paljon :)

 4. Jaana sanoo:

  Pirkka-neilikat on parasta! Äiti joskus haukkui neilikoita hautajaiskukiksi, mutta mä tykkään kyllä niin paljon, että voisin niillä häätkin koristella :)

  Minttusuklaajätski on ihan parasta ♥ Harmi vaan, kun sitä ei taida oikein löytyä laktoosittomana, nyyh!

  • ia ia sanoo:

   Mun mielestä neilikat on tosi nättejä! Niitä taidettiin haukkua aikoinaan sinkkuelämäässäkin, mikä vika niissä muka on? :D Ingman Creamy English Mint on laktoositonta!! Se on just tuota mitä on kupissa :)

Kommentoi