lauantai 04. maaliskuu 2017

viikonloppu keskellä viikkoa

Mun viikonloppu olis sitten jo tässä vaiheessa viikkoa taputeltu! Suuntasin nimittäin keskiviikkona suoraan töiden jälkeen Jyväskylään ystävää moikkaamaan parin arkisen vapaapäivän kunniaksi. Noihin kahteen päivään mahtui muun muassa..

jkkl2-checker

2 superhyvää aamiaishetkeä. Pitäiskö itsekin alkaa askarrella noita tuorepuuroja? Oli niin hyvää!

jkkl5-checker

5 kierrettyä kirpputoria, joista metsästettiin lähinnä kodinjuttuja (mä löysin kaksi vaaleanviolettia KoKoa, score!). Erityistä huvitusta aiheutti mm. tuo kristallikruunuun kirjoitettu lisähuomio, eikö tuo nyt tee esineestä vain houkuttelevamman varastettavaksi? :D Toinen erittäin mystinen löytö oli koristepäärynä, jonka hintalapussa luki ”koristeomena”. Se jäi hämmentämään niin paljon että päätyi ostoskoriin. Herää monta kysymystä: Onko esineen aikaisemmalla omistajalla ollut kokoelma koristehedelmiä, ja hänellä on mennyt vuosien saatossa muodot aivoissa yhdeksi isoksi hedelmäsalaatiksi? Vai oliko hintalapun takana joku psykologinen mastermind, joka nimesi päärynän omenaksi juuri siksi, että joku päätyy hämmennyksissään ostamaan sen? (Siinä onnistuen toim. huom!)

1 yhteiskuva Pandan kanssa. Lapsuuden haave toteutui kun pääsin vihdoin Pandan tehtaalle, hahha :D Kuvista rajautui pois räntäsateessa kuvausvuoroaan odottaneet polvenkorkuiset pikkupiltit, saatoin tuntea ehkä pienen ”oliko tämä nyt ihan välttämätöntä” -piston sydämessäni.

jkkl8-checker

6 kuppia kahvia, joista 2 tuli nautittua vallan suloisissa kahviloissa, Wilhelmiinan Konditoriassa sekä paahtimo Papussa. Etenkin jälkimmäiselle iso suosituspeukku!

jkkl6-checker1 taidenäyttely, koska olenhan kultturelli aikuinen ihminen, sekä..

1 museon workshopissa itsepainettu kangaskassi, joko viittauksella talvisen eteeriseen säätilaan, tai sitten se on vaivihkainen Skam-referenssi. Ihan kummin vaan. (Okei, toisella puolella lukee cardamom….)

Mun viikonloppu päättyi siis perjantaihin, ja seuraavaksi suuntaankin sitten töihin. Ihanaa viikonloppua niille, joilla se starttasi nyt!


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “viikonloppu keskellä viikkoa”

 1. Belala sanoo:

  Hei vähänkö siisti toi kassi! Oon tässä vuosien saatossa ihaillu tota sun käsialaa useampaankin otteeseen, voisit pistää firman pystyyn ja alkaa painamaan moisia ihan urakalla, mä tilaisin ainakin! :D (ps. tykkään myös Skam-vaivihkaisuudesta)

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Tämmöisiä olis kyllä superhauska tehtailla :D Kiva kuulla, että saisin ainakin yhen myytyä, hah!

 2. Johanna sanoo:

  Oi toi kangaskassi on ihana!

 3. annie sanoo:

  Kuulostaapa kivalta arkiviikonlopulta! Toi kangaskassi on varsinkin mahtava :D

 4. Helmi sanoo:

  Mukavan kuuloinen minireissu ollu sulla :) Ja aivan mahtava tuo kangaskassi, kelpais itelleki! Just parhaita tuollaiset vaivihkaiset viittaukset, joita ei ymmärrä ellei oo nähny ko. sarjaa. Sun Skam-postauksen innoittamana aloin kattoa sitä ja onneksi aloin, koska evak <3

  • ia ia sanoo:

   Haha joo, tuommoiset tietäjät tietää -viittaukset on just hyviä :D Kiva jos säkin sait siitä uutta katsottavaa ^_^ Neloskautta odotellessa!

 5. Jemina sanoo:

  Aivan ihania kuvia! ❤ ja mukavan kuulonen viikko sulla! :)

  Mun blogissa kans uutta postausta!

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/03/hyva-olla.html?m=0

 6. braille sanoo:

  Ihana kassi! Muistan, että sulla oli aikoinaan tapana askarrella ja värkätä ties mitä kaikkea myyntiin lukijoille, voisit ehdottomasti harkita myös kangaskassibisnestä. ;)

  Pidän todella siitä, että olet pitänyt oman linjasi bloggauksessa!

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Hei kangaskasseja olis aika hauska tehdä, tai lähinnä kirjoittaa niihin :D Semmoinen väripainokonesysteemi vielä puuttuu, haha. Olipa kivasti sanottu, kiitos :)

 7. nn sanoo:

  HEI! Bongasin uudesta arvontapostauksesta tuon Ikean Trysil sängyn (eikö tuo olekin se?). Olen juuri miettinyt, että ostaisin tuon sängyn. Mitä olet tykännyt? :)
  Onko natissut ja oliko helppo koota? Löystyykö tai heiluuko helposti?

  Näyttää ihanan simppeliltä ja hintakin oli OK. Kauhukseni olen huomannut, että sängynrungot ovat aika harvinaisuus nykyään. OK-hintasia löytyy lähinnä vaan IKEA:sta. Yhtä edukasta kävin katsomassa SOTKA:ssa ja jestas se oli hepponen. En usko, että olisi edes kantanut kahden ihmisen painoa :D

  • ia ia sanoo:

   On tuo joo Ikean sänky! Me ostettiin se patjoineen päivineen aika edullisesti (vähän)käytettynä Tori.fistä. Mä en ollut mukana kokoamisessa, mutta kysyin että oliko vaikea niin kuulema ”ei, jonkin aikaa meni mutta ei mahoton” :D En oo huomannut käytössä mitään sen kummempaa moittimista, tosin sängyn yhdestä nurkasta säleikköpohja meinaa välillä vähän karata, mutta liekö syynä meidän puutteellinen kasaus.. Käy ihmeessä testaamassa Ikeassa jos vaan pääset :) Ja käytetyt kannattaa tsekata ehdottomasti, sieltä voi napata jonkin paremmankinlaatuisen halvalla!

Kommentoi