keskiviikko 08. maaliskuu 2017

haluan ponitukan!

Maanantaina istahdin taas kampaajan penkkiin, mutta tällä kertaa mä halusin tukkaan jotain muuta, kuin sitä ainaista punakuparia. ”Mä haluun violetin tukan!”, julistin, ja näytin saatesanoiksi pinterestistä tallentamaani violettitukkaisten tyttöjen kuvavirtaa. No joo, kampaaja sitten vähän takoi järkeä ennen sitä väriä mun päähän, ja päädyttiin kompromissiin: Sotkettiin kupariseen hiusvärimassaan puolet violettia ja toivottiin parasta. Nimittäin ehkei tosiaan olis ollut järkevää ryhtyä hillittömään värinpoistorumbaan vain yhden ratikkamatkalla saadun idean takia.. :D

purplehair1

Lopputulos on kyllä aika hauska, se vähän vaihtelee missä valossa sitä katsoo! Yhtä aikaa kylmä ja lämmin, ja jossain valossa se näyttää kans siltä violetilta. Ihan kiva kun saa fiilistellä violetimpaa sävyä vähäsen ja nykäistä sitten ens kerralla vaikka ponimman tukan.

purplehair2

Mutta seuraavaa kampaajakäyntiä odotellessa mietin, että voisko tähän miksailla omin päin kotona jotain color maskeja? Sitä violettia, tai vaikka pinkkiä?? Kokemuksia kaivataan, tarttuuko ne kun pohja ei ole mikään vaalein? Keksikää mulle joku kiva tukka, haluan vaihtelua!


Saatat pitää myös näistä:

20 Responses to “haluan ponitukan!”

 1. Milja sanoo:

  Tosi kivan värinen tukka!
  Mulla om ollut sellasta violettia colour maskia ja se tarttu vaan ihan vähäsen ja lähti melkein seuraavassa suihkussa pois. Mun tukka on tosin ihan tumman ruskea, en tiedä tarttuisko sulle paremmi :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! No ihan hyvä tietää ettei se liian hanakasti tartu, jos vaikka menee kokeilu mönkään niin siitä ei tartte kovinkaan montaa pesukertaa kärsiä :D

 2. Kata sanoo:

  Color maskit tuskin tarttuu, mutta jos tekisit muutaman vaalean raidan hiusten etuosaan ja siihen pinkkiä sävyä, niin voisi olla aika veikeä! Ja ei niin iso riski kuin värinpoisto. :)

 3. Nimetön sanoo:

  Höh, miten tylsä kampaaja! Meet jollekin toiselle ja toteutat rohkeasti sen ponitukan, mistä haaveilit. <3 Onhan se värinpoisto melkoinen rumba, mutta mitä sitten? :)

  Kaunis tukkasi on nytkin, ei sillä. <3

  • ia ia sanoo:

   Kyllä se varmasti siis olis rumbaan lähtenyt jos olisin vaan vaatinut, kuulosti vaan minunkin korvaan ihan fiksulta se laimeampi kokeilu ennenkuin tekee jotain oikeesti hankalammin peruttavissa olevaa ja tekee vahinkoa tukalle :D Mutta voi olla että ens kerralla täräyttäis!

 4. ttiinan sanoo:

  Mä laitoin pari kesää sitten pinkkiä colourmaskia omalta väriltä tosi tummanruskeisiin hiuksiin, ja kivasti se sieltä erottui!! Ei tietty mikään kirkas pinkki tullut mutta sellanen valossa heijasteleva, tumma pinkki. Tykkäsin paljon! :)

 5. Annie sanoo:

  Silloin kun itsellä oli punainen ja violetti tukka, käytin KC värillisiä shampoita ja hoitoaineita.
  Varsinkin violetti hoitoaine olo kyllä tarttuvaa tavaraa (jämähti ihan kaikkeen mihin koski :D), eikä sitä tarvinnut kun max.kerran viikossa värin ylläpitoon.
  Jos siis violetimpaa haluat niin suosittelen KC:n Plum color maskia. :)

  • ia ia sanoo:

   Pitääpä harkita! Tuliko siitä semmoinen tummanvioletti, tai tummensiko se mask omaa pohjaväriä vai sävyttikö vaan?

 6. vink sanoo:

  Mä värjäsin juuri tälläisen punakulta/oranssi tukan,ja mulla on kolmea eri maskia (pinkki,oranssi ja punainen) joiden kanssa kikkailen ja sekottelen lähes päivittäin. Omallatavalla siistii, kun joka pävä on hitusen erivärinen tukka, ja omallatavalla taas hiton ärsyttävää :D
  Suosittelen silti!

  • ia ia sanoo:

   Laitatko sä niitä kaikkia sekaisin ja kerralla vai jotenkin eri osioihin eri värejä? Mä haluun nähdä sun tukan! :D

 7. Viivik sanoo:

  Heip, mulla on punaoranssiksi värjätty tukka (sävy jotain 7.4 luokkaa). Vedin siihen päälle latvoihin L’Oréalin uutta Colorista-sarjaa olevan turkoosin värin. Tossa sarjassa on kaksi väriä, turkoosi ja punainen, jotka voi laittaa bruneten, aika tummankin tukan päälle ja pitäisi näkyä. Turkoosi tarttui oikein hyvin ja sähäkästi. Väri on valosta riippuen turkoosiin taittava vihreä. Kiva ja erikoinen. Nyt 3 tai 4 pesua takana, ja alkaa vähän haalistua. Haalistumisvaihe voi olla aika kaamea kyllä tässä punavihreässä yhdistelmässä. Aion värjätä uudestaan päälle tuolla turkoosilla + color maskin Royal Bluella, jotta tulis sinisempi turkoosi. Ja katsotaan sitten, joudunko lopulta leikkaamaan latvat pois, jos kyllästyn ja haalistuminen ei tapahdu kivasti.

  • ia ia sanoo:

   Uu kuulostaapa jännältä! Oon kattellut niitä Coloristoja ja miettinyt että olisko niistä mihinkään. Turkoosi voi olla ehkä vähän liian tuju mulle, mutta jos samassa sarjassa olis vaikka jotain pinkkiä/sitä violettia? Hmm!

 8. Cerp sanoo:

  Mä halusin mun kirkkaaseen ja kylmänpunaiseen tukkaan jotain erilaista ja heitin kampaajalle just violetin esimerkiksi. Kampaaja vaalensi pienet osiot otsatukasta ja latvoista, sen jälkeen laittoi värin colour mask paintilla, sävy purple rain. Tää on aivan ihana! Violetin osion saa halutessaan tosi hyvin esille. Oon ylläpitänyt sitä luumunsävyisellä colourmaskilla, jonka ansiosta sävy on ehkä hitusen tummempi nyt kuin alussa. Mutta kaukana siitä oranssiksi haalistuneesta violetista, mistä mulla on aiempia kokemuksia :D Mutta siihen kysymykseen – kannattaa ostaa suoravärejä, niillä pystyy aika hyvin kikkailemaan. Lähtevät muutamassa pesussa poies, tarttuvat paremmin kuin värinaamiot.

  • ia ia sanoo:

   Oo, kuulostaa kivalta! Latvaosioiden vaalennus olis kyllä voinut olla hyvä idea, ei sitä koko tukkaa välttämättä tartte vaalentaa. Vitsit, no ens kerralla sitten :D Pitäis varmaan uskaltautua noilla suoraväreillä leikkimään, vaikka mun käyttämä EVOn colormask tarttuukin yllättävän hyvin!

 9. hansu sanoo:

  Voisin suositella Manic Panic suoravärejä! Niissä on paljon pigmenttiä, joten ekalla kerralla ainakin kannattaa lotrata hoitoainetta joukkoon (vaikkapa 50/50) ettei tule liian tummaa ja sitten lähteä seuraavalla kerralla lisäämään värin määrää seoksessa jos ei heti näy tarpeeksi.
  Näillä olen saanut värin tummempaankin (värjättyyn) hiukseen, omaan väriin ei ole oikein tarttunut. Ja kuitenkin lähtee myös noin parin viikon kuluessa poiskin jos ei uusi prosessia. Olen nähnyt näitä purkkeja kampin ja forumin välisen käytävän ”näyteikkunassa” eli forumissa on varmaan joku näiden myyjä…

  • ia ia sanoo:

   Ei vitsit, pitäiskö niillä uskaltautua leikkimään! Kiitos vinkistä, Forumin ja Kampin kujille siis :D

   • Mymmeli sanoo:

    Cybershopista forumista löytyy hyvin suoravärejä! Oon kans miettinyt just mitä piristystä uskaltais laittaa tähän tukkaan :D joku ”persikka”/peach tai vaalea pinkki ois kiva mutta vähän jännittää kans miten tarttuu kun ei oo mikään platinablondi tukka. Tumma violetti kyllä pitäis tarttua punasen päälle varmaan aika hyvin ilman värinpoistojakin, kaverilla ainakin tuli kiva violetti ihan luonnon brunetestakin! Merkkiä en valitettavasti muista.

    • ia ia sanoo:

     Mä jotenkin vierastan ihan semmoista tummanviolettia, mieluummin havittelisin jotain vaaleampaa! Persikka ja vaalea pinkki kuulostaa kyllä houkuttelevilta.. Kerro jos päädyt testailemaan jotain villiä! :D

Kommentoi