sunnuntai 12. maaliskuu 2017

neljä kuvaa eiliseltä

saturdaystroll5-checker

Ystävänpäivälahjaksi (minulta minulle) saamani kukat on vieläkin elossa! Resepti kolmen viikon neilikoihin: Veden vaihto ja uusien imupintojen leikkaaminen parin/kolmen/neljän päivän välein, sekä musta magia.

When your life is one big sick Skam reference: Cafe Cardemumma! Te tiedätte minkälaisella äänenpainolla huudahdustyylillä tuo kuuluu sanoa.. :D Meinasin tähän väliin luvata, että lopetan nyt näiden Skam-juttujen viljelyn, mutta en ehkä kynene siihen. Sorit siitä.

saturdaystroll4-checker

Työkaverit ei antaneet mun ostaa Mikki-lippistä. Höh. No mut toisaalta, missä mä sitä käyttäisin, ihan oikeesti.. (No mut toisaalta, kaikkialla?! Miks mä en ostanut sitä!!)

Olin lauantaisella kauppareissulla onnettarena hedelmäpelissä (eli sain painaa käynnistä-nappulaa), ja ne rullat pysähtyi päävoittoon! Siis mitä ihmettä!! Mä odotin että laite räjähtää raikuvaan onnittelufanfaariin, katto aukeaa ja päälle sataa konfettia ja ilmapalloja, ja työntekijät tulevat onnittelemaan mua että ”pihalla odottaa se auto jonka just voitit!”, ja kuinka kaiken tämän ilakoinnin taustamusiikkina kolikoita ropisee ränniin ja niitä tulvii lattialle asti.. Mutta mikä antikliimaksi: Kone sylki ulos viisi kolikkoa. VIISI KOLIKKOA. Päävoitto oli sitten 10 euroa, viiskymppiä olis saanut isommalla panoksella tai jotain. Mulla on niin huijattu olo :D

Leppoisaa sunnuntaita!


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “neljä kuvaa eiliseltä”

 1. Saii sanoo:

  Eikä! Mulla on tuo Mikki-lippis, mutta ei vitsit vähänkö se sopis ihanan överisti tuon Mikki-paidan kanssa mikä näkyy tuolla kuvassa takana :D !! Ei olis yhtään kylähullu.

  Tuo on kyllä jo aika ennätys noiden kukkien kanssa, itsellä säilyy hengissä korkeintaan viikon, mutta yleensä kukat on tulppaaneita, oisko niissä jotain eroa tuon säilymisajan kanssa.. Pitää kai opetella sitä mustaa magiaa.

  • ia ia sanoo:

   No tuon mikkipaidan kanssa mä sitä ensin sovitinkin, haha :D Mun mielestä neilikat pesee säilyvyydessään monet muut leikkokukat, kyllä mullakin tulppaanit nuupahtaa muutamassa päivässä! Tai ehkä neilikat sitten vaan kuolee arvokkaasti? :D On ne nyt menettäneet värinsä ja on ne vähän nuupallaan, mutta on ne vielä niin nätit ettei niitä roskiinkaan tarvii vielä heittää! Eli vaihda kukkalajike nyt ensialkuun, saattaa jopa toimia ilman sitä mustaa magiaakin ;D

 2. Milja sanoo:

  Jotenkin hauskaa, kun aikasemmin kun en ollu kattonu Skamia, niin jotenkin vähäk ärsytti kun kaikkialla vaan puhuttiin siitä. Mut nyt kun oon kattonu sitä, niin tulee aina sellanen aaaaw Skam mainittu fiilis, kun nään jotain siihen liittyvää :’D

 3. julia sanoo:

  Öö apua! Pitäisköhän meidän mennä tonne harjoittelemaan Oslon matkaa? :-D

  Neilikat on ainoita kukkia, mitä edes ostan, sillä ne kestää älyttömän kauan. Ne ei myöskään kaikki kuole samaan aikaan, niin heitän aina yksitellen huonoja pois. :-D

  • ia ia sanoo:

   Öö PITÄIS, kerro kun oot kulmilla, niin mennään! :D Joo noi on kyllä viherpeukalottoman lempparikukkia, niin helppohoitoisia ja nättejä!

Kommentoi