lauantai 18. maaliskuu 2017

ehjä uuni ja muita riemuja

Meillä on toimiva uuni! Hurray!! Mutta yks kysymys mulla on. Miksi huoltomiehet sanoo tuloajaksi 9-11, jos ne tulee tasan klo 9? Älkää antako mun aivoille tuommoista mahdollista liukumisvaraa, koska aivan taatusti mä lasken sen varaan ettei ne tule sinä aikaisimpana mahdollisena kellonlyömänä, ja nousen sängystä viittä vaille yhdeksän tajutakseni että esimerkiksi olohuone on taas joku jokaiseen huonekaluun ja muuhun ulokkeeseen ripustettujen kuivuvien pyykkien tyyssija.. Siinä sitten 8:57 likaisia astioita yöpaidassa pesukoneeseen täyttäessäni ovikello soi. Pyyhkäiset siinä sitten salamannopeudella keittiön pöydän pinnan puhtaaksi suoraan aterinlaatikkoon ja lyöt laatikko kiinni, kaappaat hätäpäissäsi aamutakin tapaisen yöpaidan päälle (niin ja tottakai kaikista kolmesta aamutakkivaihtoehdoista just sen jossa on ne samperin nallenkorvat), ja avaat oven. Heh joo moi uuninkorjaaja, niinhän sää sanoit että tuut klo 9-11 ja sen sijaan että olisin voinut herätä vaikka puol tuntia sitten ja olla edes vaatteet päällä kun tuut niin oon tässä nyt sitten tiskirätti kädessä nalleaamutakissa. Joo tuolla on keittiö.

pleatedgreenkaleido1

Siinä sitten ihan pokerinaamalla vaihdoin päälle aikuisuskottavamman oleiluasun (vaikka mitään ei ollut nalle-episodin jälkeen enää pelastettavissa), ja menen hengailemaan olohuoneeseen ja koitin vaivihkaa laittaa taustalle Spotifysta soimaan jotain korjaustsemppimusiikkia, kun toinen ähertää uunin kanssa ja koko asuntoon on laskeutunut erittäin kiusallinen hiljaisuus, jonka rikkoo vain uuninkorjaajan satunnaiset urahdukset.

Mutta (aivan käsittämättömän) pitkä tarina lyhyenä: Meillä on toimiva uuni!! Ja tänään mua odotti iltavuoron päätteeksi kotona mun lemppariruoka, eli maailman paras pizza. Ai että, elämä on upeeta! (JA MYÖS Skamin neloskautta on alettu kuvaamaan ja mä oon ihan you know you love me xoxo skamgossipgirl ja selvitän joutilaina hetkinä Tumblrista kaikkia mahdollisia juorunmurusia kuvauksista ja uusien hahmojen facebookprofiileista ja ja ja!! Elämme hienoja aikoja.)

pleatedgreenkaleido2

Ainiin, paita ja hame H&M. Hame suhteellisen uusi, kehuskelin työkaverille että kato miten kivan mustan hameen löysin, ja hän sanoi että muuten hyvä mutta toi on vihreä. No mutta hämärässä se on tositosi tummanvihreä!

Ihanaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “ehjä uuni ja muita riemuja”

 1. Saara sanoo:

  Voin samaistua satunnaisten korjaajien tuloon! Tai siis itsehän heräisin varuiksi tyyliin kaks tuntia aikasemmin, mutta muuten. Mikä on luonteva tapa toimia, kun asunnossa häärää tuntemattomia? Kyylätä, kun toinen tekee töitä? Jutella? Yrittää olla kuin ei oliskaan? Mulla vielä kaikki aikuisiän asunnot on olleet yksiöitä, joten kauas ei ikinä pääse pakoon :D

  • ia ia sanoo:

   Haha nää on näitä suuria kysymyksiä :D yksiössä vielä vähän haastavampi, kun ei viitsi ehkä vessaankaan lukittautua haha!

 2. Ellu sanoo:

  Ekana huomion kiinnitti kyllä noi aivan ihanat kengät! Tosi nätit <3 on kyllä muukin asu tosi kiva ja hiukset kans tosi nätisti :D

  Koitin muuten tehdä niitä hyvän omatunnon kaurakeksejä mihin sulla oli täällä ohje ja oon kyllä totaalisen koukussa niihin :D oon yrittänyt pitää yllä herkkulakkoa ja ne on kyllä loistava korvike tavallisille sokerisille kekseille (ainakin minä ja äiti tykättiin, perheen miespuolisille ei maistunut kun oli kuulemma oudon makuisia) :D

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! :) hei jee kiva kun se resepti on hyödyksi! Eihän ne nyt voikaan maistua samalta kuin sokeriset versiot, eiks ne miehet älyä :D mutta just hyvä herkkulakkokorvike!

 3. Anette sanoo:

  Upea asu! Tosi naisellinen ja jotenki sopivan badass :D

 4. julia sanoo:

  En ikinä tiedä, miten huoltomiesten seurassa pitää toimia. Aina yhtä awkward tilanne. :-D Kaiken lisäksi muistan niiden tulon yleensä vasta siinä vaiheessa, kun ovikello soi ja koira alkaa haukkua. Onneksi oon muuttanu usein, niin ei tarvi kohdata liian usein samoja huoltomiehiä. :-D

  • ia ia sanoo:

   Haha joo, on se kumma miten pääsevät aina yllättämään vaikka postiluukusta on usein tullut kolme erillistä muistutusta :,D

Kommentoi