tiistai 11. huhtikuu 2017

because #ImHappy

 

Jaa että mikä olisi parhaiten mua kuvaava sana? Jotain, mikä kuvaa mun persoonaa, elämää, ajatusmaailmaa.. Valitsisin olevani onnellinen. #ImHappy. Hashtag-muodossa siksi, koska Esprit haastoi mut kaupallisen yhteistyön merkeissä osallistumaan heidän #ImEsprit-kampanjaansa, ja avaamaan vähän tuota sanavalintaani.

esprit2

Oon saanut kommenttia niin blogissa kuin ”oikeassa elämässäkin” siitä, miten jaksan aina olla niin iloinen ja positiivinen. Ei kyse ole mistään sen kummemmasta jaksamisesta, sellainen mä vaan oon ja sillä asenteella mä oon valinnut mennä eteenpäin.

Tää ei tarkoita sitä etteikö mulla olisi elämässä vastoinkäymisiä (tähän väliin vaikka muistilappuquote Skam-Nooran seinältä ”everyone’s fighting a battle you know nothing about, be kind, always” :D). On asioita joiden mä toivoisin olevan toisin, asioita joita mä kahdehdin vaikkapa muiden ihmisten elämää katsellessa, mutta mä oon päättynyt keskittyä elämässäni kaikkeen siihen hyvään mitä mulla on. Ja mä oon päättänyt tehdä elämässäni ratkaisuja, jotka tekee mut onnelliseksi, vaikka ne ratkaisut välillä voi muiden korvaan kuulostaa ”väärältä”, vaikka multa odotettaisiin jotain muuta.

esprit3

Mut tekee onnelliseksi keltainen nahkatakki, ja muut överivärikkäät vaatekappaleet, joihin pukeudun vaikka muilla olisikin mustaharmaavalkoista yllään. Se, että nautin tämänhetkisestä työkombinaatiostani aivan kympillä, vaikka yhteiskunta on sitä mieltä että mun olis kuulunut valita tähän ikään mennessä päämäärätietoisesti jotain mistä tienaa hitosti, tehdä pitkää päivää ja edetä edetä edetä. Typerä teinisarja, johon liittyviä asioita kyttään somesta enemmän kuin kehtaan myöntää.  Mut tekee onnelliseksi hyvä soittolista luureissa, jonka tahdissa puolilaulan lenkillä vaikka tiedän näyttäväni puuskulaulaessani ja hölkätessäni aivan idiootilta. Mut tekee onnelliseksi ne hyvät tyypit, jotka olen ympärilleni onnistunut löytämään, vaikkei mulla kovin laajaa kaveripiiriä olekaan. Mut tekee onnelliseksi se, että nyt on vapaapäivä.

esprit4

Se, että valitsen käyttäväni energiaani positiiviseen, tekee mut onnelliseksi. Ja mun mielestä se on vähän niinkuin kehä: Positiivinen ajattelu ruokkii positiivisia asioita. Mä elän päivä kerrallaan ja otan niistä hetkistä irti sen mikä on hyvin just nyt. Tiiättekö mitä haen takaa?

esprit5

No okei, ehkä sitten pari sanaa tuosta asusta, jonka valitsin Espritin kevätmallistosta Aleksanterinkadun liikkeessä vieraillessani. Sieltä löytyi yllättävän iisisti vaikka mitä kivaa! Oli hauska katsoa, kuinka bloggaajakollega etsi itselleen omannäköisen kokonaisuuden samaan aikaan vaikka meidän tyylit eroaa kuin yö ja päivä.

Mekossa ihastuin just mun värisen kukkaprintin lisäksi noihin suloisiin frillihihoihin. Laukuksi valitsin kerrankin jotain muuta kuin mustaa, ja tuossa vaaleassa kaverissa on pieneen kokoonsa nähden aika mittava lokerokokoelma. Mutta kaikkein parasta tässä asussa on kuitenkin tuo auringonkeltainen superpehmoinen nahkatakki! Siis hello lover, missä oot ollut koko mun elämän? Ehdoton tämän kevään lempparitakki!

esprit1

Frillihihainen kukkamekko // auringonkeltainen nahkatakki // mokkanilkkurit // laukku

Espritin Social Galleryyn voi muuten jakaa oman kuvansa omaan persoonaan sopivalla hashtagilla.

esprit6

Semmoisilla ajatuksilla uuteen viikkoon. Mulla on loma, yey!! Lentokentälle pitää suunnata änyyteenyt, jätän läppärin kotiin joten koitan ehtiä ajastaa edes yhden merkinnän tänne siksi aikaa. (Ja käydä kaupassa, ja suoristaa tukan, ja päättää millä kengillä lähden, ja tehdä vähän ruokaa.. Kyllä mä ehdin! :D) Ihanaa tiistaita!


Saatat pitää myös näistä:

26 Responses to “because #ImHappy”

 1. emma sanoo:

  Oii miten hyvälle miellelle tuli tästä sun tekstistä! :) Samaa ideologiaa kannatan itekkin – turhalla negatiivisuudella ei pääse minnekään.

 2. Ihanan iloinen postaus! Samaan positiiviseen elämänasenteeseen olen itsekin aina pyrkinyt ja aika usein onnistunutkin :D Positiivisuus kyllä tuo ihan oikeasti mukanaan paljon hyvää! Se on muuten silti hassua, että iloisuus tuntuu kuitenkin osaa ihmisistä jotenkin ärsyttävän, koska jotkut näkevät sen teeskentelynä… Sitä en yhtään ymmärrä, koska minua muiden positiivisuus vaan saa paremmalle mielelle!

  • ia ia sanoo:

   Jotenkin tuntuu niin suomalaiselta tavalta tulla ärsyyntynyneeksi toisen iloisuudesta :D kiitti kun jätit kommentin, samoilla linjoilla mennään ^_^

 3. mennika sanoo:

  Ihana postaus ja ihana asu ♥ Oon tekstisi perusteella hyvin samanlainen kuin sinä: menen eteenpäin sellaisella positiivisella, elämänmyöteisellä draivilla ja mun on helppo löytää asioista hyvät puolet niiden negatiivisten sijaan ja koen olevani onnellinen. Asiasta ei varsinaisesti ole suoraan sanottu mulle koskaan, mutta sivulauseessa sitä on kyseenalaistettu muutamaan otteeseen ja välillä tuntuu, että pitäisi potea huonoa omatuntoa siitä, että osaa nähdä asioissa ne valoisat puolet ja keskittyä niihen huonojen sijaan. Vaikka mullakin on ollut iisi ja leppoisa elämä ilman suuria hankaluuksia, niin toi mainitsemasi lausahdus siitä, että kaikilla on jotain, mistä sinä et itse tiedä etkä pysty ulkoapäin päättelemään eikä meistä kukaan ole toista parempi siinä mielessä, että pystyisi jollakin tavolla arvottamaan toisten ongelmia – toisella on oikeasti iso ongelma, mutta toisen parempi osaisen henkilön ongelma saattaa tuntua hänelle yhtä isolta, vaikka todellisuudessa olisikin mutkattomampi juttu. Menipäs syvälliseksi ja sekavaksi mutta pähkinänkuoressa: kiitos tästä tekstistä ja ihanaa että olet tuommonen kun olet :) ♥

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos ittelles ihanasta kommentista! Mulla on niin parhaat lukijat etten kestä <3 haluaisin vastata pidemmin mutta tää puhelimella naputtelu on aika raskasta joten sanon vaan että kiitos :)

 4. Heli sanoo:

  Asenteesi on ihana, ja pidän avoimuudestasi :) Huippua lomaa!

 5. Piia sanoo:

  Ihana hyvänmielen kirjoitus! :) Koetan itsekin elää tämän ideologian mukaisesti, turha negailu on aina turhaa!

 6. Minna sanoo:

  Voi miten ihana postaus ja asu! =)

 7. Saara sanoo:

  Sun Skam-hehkutus on niin ihanaa! :D Aloin itsekin katsoa sitä ryhmäpaineen alaisena. Eka kausi oli viihdyttävä, toka älyttömän koukuttava. Kolmatta en oo uskaltanut alottaa, koska tiedän että joudun pettymään vähän (William = elämä). Huomenna bussissa sitten Isakia :)

  • ia ia sanoo:

   Haha mä oikeesti lupaan rauhoittua blogin puolella tästä skamista :D toivottavasti kolmoskaudessa on tapeeks kivoja juttuja kompensoimaan Williamin menetystä, haha!

 8. Jemina sanoo:

  en kestä!! niiin kaunis sinä <3

  Mun blogissa kanssa uutta postausta! <3 :)

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/eika-myoskaan-hyvinvointia-taydellista.html

 9. Merikilppari sanoo:

  Paitsi että eipäs ole typerä teinisarja….aijaijaijai :D

 10. Emmi-Stina sanoo:

  Tätä postausta lukiessa mullekin tuli aivan mahtava fiilis! Ja tuo sun asusikin on aivan sairaan söötti! En voi muuta kuin olla kateellinen tuosta nahkatakista :D En ole ennen tuosta väristä niinkään välittänyt, mutta nyt on toinen ääni kellossa. Ihana, ihana, ihana!

  • ia ia sanoo:

   Kiitos kun kommentoit, tulipa hyvä mieli! :) toivottavasti kiva keltainen takki kävelee kohdalle!

 11. julia sanoo:

  Mulla kesti yli 26 vuotta ymmärtää tuo onnellisuuden salaisuus. Se, että mulla on ihan oikeasti oikeus tehdä ja tykätä vaan niistä jutuista, jotka tekee mut onnelliseksi. Että ei mulla ole mitään velvollisuuksia toimia muiden odotusten mukaan. Olisinpa vain tajunnut sen aikaisemmin! Itse asiassa vasta livet er nå sai mut tajuamaan tän lopullisesti. :-D Jotenki se iski silloin kunnolla tajuntaan. Samalla päätin myös tatuoida ton itseeni muistuttamaan mua siitä, että ole onnellinen nyt.

 12. Marju sanoo:

  Olet ihana! Hyvää pääsiäistä :-)

 13. nennnii sanoo:

  Oot ihana! :)

Kommentoi