sunnuntai 23. huhtikuu 2017

7 ilon aihetta

Huoomenta. Kiitos ihanista kommenteista noihin matkakuvamerkintöihin! Tuo meidän reissu oli kyllä ihana ja mukava kuulla että se fiilis välittyi myös kuviin. Mutta onneksi aina ei tartte lähteä kotimaata (tai edes kotikaupunkia) kauemmaksi kivojen kokemusten ja hetkien perässä! Happy Joe haastoi mut kaupallisen yhteistyön merkeissä miettimään, että mikä tekee minut onnelliseksi, ja tästä innostuneena päädyin listamaamaan muutamia yksittäisiä arkisia hetkiä ja kuvia suuremmista tai pienemmistä asioista viime viikkojen ajalta, jotka on ilahduttaneet mua ja tehneet mut onnelliseksi.

happy1-checker

Eräänä sumuisena sunnuntaina nautittu brunssi peruskouluajoilta peräisin olevien ystävien kesken. Heitä tulee treffattua aivan liian harvoin, joten oli ihana nähdä taas meidän trion kesken pitkästä aikaa!

Eräänä arkisena maanantaina pidetty Skam-paitapäivä töissä. Parasta on työkaverit jotka lähtee mukaan hölmöihin ideoihin! (Ja ei, ei vieläkään päivitystä ilman Skam-mainintaa. Saatetaan muuten olla lähdössä kuukauden päästä Osloon.. Särr! :D )

happy2-checker

Eräällä vierailulla tädin luo kirjahyllyn takaa ennätysajassa piilostaan ilmestynyt kissa. Se piileskelee mua ihan aina, pinkaisee piiloon jo kun aistii jollain supervoimallaan mun tulon rappukäytävästä asti, ja menee aina tunti jos toinenkin ennenkuin se uskaltautuu piilostaan.. Mutta joka kerta se on ehkä vähän rohkeampi, ja kerran se pysyi paikoillaan tarpeeksi kauan jopa kuvaa varten.

Eräänä tiistaina kokeiltu uusi kasvisresepti, meksikolainen kvinoapannu. Ja se oli jopa hyvää! Ollaan pysytty edelleenkin aika mallikkaasti tässä meidän kasvisruokavaliossa, joten tulipa hyvä mieli kun sai kokattua uutta ruokaa ekalla yrittämällä niin, että sen pystyi oikeasti syömään, haha.

happy3-checker

Eräänä perjantaina vietetyt ystävän synttärit ja asiaan kuuluvat hupsut koristeet, kuten jättimäiset puhvipallot ja juhlahatut.

happy10-checker

Eräänä iltana erityisen nätisti sisälle paistanut keväinen ilta-aurinko, jonka paisteessa korkattu terassikausi – tosin sen hyisen terassin sijaan lämpimästi sisätiloissa sängyn päällä :D Terdejuomina toimi kylmät pullolliset Happy Joeta: Sekä lemppariani puolikuivaa Cloudy Applea, että uutta tuttavuutta, kuivempaa brittiläistyylistä Old Countrya. Varsinkin jälkimmäiselle viis kautta viis, fresh!

happy6-checker

Kaksi ilahduttanutta ohjetta: No slow dance allowed ystävän seinällä, sekä Task for today: smile to strangers Happy Joen korkin alla. Toteutin molemmat samana päivänä kun käsky kävi!

Mikä pieni juttu sut teki viimeksi onnelliseksi? (Huomioithan, että Suomen lainsäädännöstä johtuen alkoholia koskevia kommentteja ei voida julkaista.) Rentoa sunnuntaita!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “7 ilon aihetta”

 1. Marianne sanoo:

  Aivan ihana ja hyväntuulinen postaus :) <3
  xx
  http://mariannelle.com/

 2. Heh, musta on hauskaa että joku muukin on ihan skam-hurmiossa, mikä muu sitä iloisemmaksi tekisi kun Skam :DD noi paidat on kyllä huiput!

 3. Tytti sanoo:

  Tätä postausta oli mukava lukea :) nuo smile to strangers ja no slow dance allowed voisin ottaa itse vaikka alkavan viikon ohjenuoriksi. Mut on viimeksi tehnyt onnelliseksi ystävät, jotka saa aina nauramaan, mutta joille voi myös kertoa kun joku asia on tosi huonosti. Niin, ja tietysti ruoka. Ruoka tekee aina onnelliseksi :D

  • ia ia sanoo:

   Ruuan onnellisuusominaisuuksia ei kyllä voi liikaa korostaa! Vaikka toki ystävätkin ihania on :D Kiitos kun kommentoit, Tytti!

 4. Maija sanoo:

  Mut teki iloiseksi viimeksi työkavereiden seurassa katsottu musikaali Viulunsoittaja katolla sekä auringonpaiste :)

 5. Katariina sanoo:

  Ihania kuvia taas!
  Tätä lukiessa alko naurattaa sun pettynyt ilme ku huomasit etten tiennyt edes päivää saati kellon aikaa millon Skamin uuden kauden eka jakso tulee. Kuin ois vieny lapselta tikkarin haha!

  • ia ia sanoo:

   Hahhah, as i said, i take my skam VERY seriously :,DD Voin vaan kuvitella, hetken luulin että oot mun messissä tässä skam-asiassa :D

Kommentoi