keskiviikko 26. huhtikuu 2017

viime lauantailta

Siis mä en kestä enää itteeni, montako viime postausta mulla on ollut täynnä vaan lällyä ihkutusta jostain elämän ihanuudesta? Hohhoi.. Ehkä mä voisin kertoa tähän ensihätään välikevennyksenä vaikka nyt viimeisimmästä kirvelevästä vastoinkäymisestä, eli viikonloppuna saamastani maailman turhimmasta kahdeksankympin sakosta. Kello oli lähemmäksi yksi yöllä, ja se oli yksi ainoa minuutin mittainen pysäkinväli, joka erotti meidät Helsingin sisäisestä vyöhykkeestä ennen seutulipun tarpeeseen siirtymistä. Ja sen ainoan kerran, kun mä jätän matkakortin piippaamatta seutulippuun (jonka mä muuten teen aina. AI-NA!), niin eiköhän tarkastaja havahduta meidät musiikin kuuntelulta ja kysy matkakorttia. Ei auta, vaikka siihen on just ostettu kuukauden verran Helsingin sisäistä matkustusaikaa, eikä auta vaikka koitan selittää etten tajunnut meidän siirtyneen seutulipun alueelle 30 sekuntia sitten. Ei auta kuin nöyränä ojentaa ne henkkarit ja taitella kahdeksankympin sakko laukkuun. KETUTTI!!

Noniin, joko saa taas puhua kivoista asioista? :D Viime lauantaina oli jälleen vuorossa Indiedays Inspiration Day sekä illalla Blog Awards. Tässäpä siis viime lauantain kivoja asioita!

iid4

Nadjan puputennarit (ja Nadjan ja Saijan seura ylipäätään!).

iid3

Glitternistin tuputtelemat glittermeikit.

iid2

Kiusallinen asukuvaposeeraus. Siis käsi SEKÄ lantiolla ETTÄ tukassa, seriously?

iid1

Tajusin muuten, että pukeuduin tismalleen samaan puseroon kuin viimeksi tismalleen samoissa pippaloissa.. (Semivanha paita ja vähän uudempi hame H&M, kengät Vagabond)

iid6

Hurjan hyvä kasvisruoka.

iid5

Blogitutut vuosien takaa, joiden bongaaminen ympärillä tulvivan tuntemattoman ihmismassan joukosta ilahduttaa aina! Vaikkei koskaan nyt small talkia kummempaa tule jutusteltua, niin aina tulee jaettua semmoinen ”täällä me taas” -katse :D

iid8

Ihan itte oikeista kukista askarreltu hiuskoriste. (Ja askartelun lumoissa pikaliimalla aiivan käsittämättömän tahmaiseksi sotketut yhteenliimautuvat sormet. Koitin esittää coolia loppupäivän samalla kun vaivihkaa selkäni takana koitin rullailla niitä liimoja pois näpeistä..)

iid7

Hyviä drinkkejä, joita ei koskaan osaa pyytää baarissa koska et tiedä muita drinkkejä kuin valkovenäläisen.

idiid9

Illalla ekaa kertaa käyttöön päässyt pusero (Kenzo for H&M) ja se kun pääsit sanomaan omalle peilikuvalles että ”ähäkutti kato nyt, tasan keksin tilaisuuden jossa voi käyttää lentokoneen siipien kokoisia muhvihihoja!”

iid11

Ihana avec jonka kanssa ilta jatkui aamuun asti. Ja joka tuli aika kalliiksi, niiden hemmetin sakkojen takia..

vj1

Saako taas vaan lopettaa sanomalla että kivaa keskiviikkoa? No kivaa keskiviikkoa! (Laske montako kertaa sanat ”kiva” ja ”ihana” esiintyy tässäkin postauksessa.. Ohgod. Lupaan ens kerralla laittaa vaikka parit tasoittavat kirosanat.)


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “viime lauantailta”

 1. Laura sanoo:

  Moi, eikös se ole vaan kiva asia, jos jollakin on usein elämässä kivaa :) Mua kiinnostais tietää, kuinka nuo glitterit siis kiinnitettiin ihoon? Oon kauan himoinnu just tommosta glitterhöttöä itellekin joihinki tilaisuuksiin, mutta epäilyttää, miten hyvin ne pysyy menossa mukana?

  • ia ia sanoo:

   Ne kiinnitettiin laittamalla ensin iholle vaseliinin tyyppistä rasvaa (tai ihan vaseliinia?), ja sitten tuputtelemalla glitter siihen päälle. Muistan glittertyypin maininneen vielä hiuslakasta päälle? :D Pysyi todella hyvin menossa mukana, siihen saakka kunnes poistoaineella niitä aloin illan päätteeksi ottaa pois!

 2. Bellala sanoo:

  Varmasti ärsytti nuo sakot! Itsellä oli tuo kanssa todella lähellä, mutta tulin toiseen suuntaaan. Tarkastajat tuli sen verran pitkällä Helsnigin puoella, ettei onneksi pystynyt sanomaan että olin sen yhden pysäkinverran tullut rajan yli ja kortilla Helsingin alueen kk kortti. Ja täällä myös sama ettei koskaan osaisi baarissa kysyä kuin valkovenäläistä :D

  • ia ia sanoo:

   No onneksi vältyit sakoilta! Noi on niiin turhauttavia :D Haha, no mut valkovenäläinen on ihan toimiva! Voishan sitä ehkä näin aikuisiällä jotain muutakin opetella pyytämään :D

 3. Ihanaahan se on lukeakin siitä, että on ihanaa :D Negatiivisuutta on maailmassa jo ihan tarpeeksi!

  • ia ia sanoo:

   Joo, ja onhan sitä kaikilla meneillään tällä hetkellä kaikkea ei-niin-kivaakin, mutta keskitytään näihin positiivisiin asioihin ^_^

 4. Milja sanoo:

  Mä joskus tein usein baarissa niin, että pyysin sitä baarimikkoa vaan tekeen jonkun kivan drinkin vaikka hedelmistä tai marjoista. Mut sit huomasin jossain vaiheessa, että sellasista voi joutua maksaan hirveesti enemmän kun valmiista listalla olevista drinkeistä, niin ei oo tällain opiskelijana paljoo tarvinnu lonkeroo kummosempaa tilata :’)
  Mut ihania kuvia ja toi muhkee hihanen paita on super kiva!

  • ia ia sanoo:

   Joo mä kyllä oon kans harrastanut sitä ”tee joku kiva raikas” -tilausta, toimiva taktiikka siihen maksuvaiheeseen asti.. :D Kiitos paljon, Milja! :)

  • D sanoo:

   Mä sanon aina että paras kuuden euron drinkki tms, niin hintakaan ei pääse kipuamaan liian ylös! :D

 5. Tytti sanoo:

  Näytät erityisen kauniilta tuossa kuvassa missä istut viinilasi kädessä. Ihan piti hetkeksi pysähtyä nopean scrollailun parista tuon kuvan ääreen. Mielettömän viehättävä kuva :) Ja niin, fanitan sun glittermeikkiä ihan satasella!

 6. hanna sanoo:

  Haha, ei voi olla tuollainen ”tuuri” tarkastajan kanssa! Sun molemmat asut on kyllä todella ihania, ettenkin tuo Kenzon paita on todella upea ja just sopiva tähän tilaisuuteen! Harmittaa etten kehdannut tulla moikkaileen, jotenkin meni pupu pöksyyn kun näin sut Nadjan ja kumppaneiden kanssa :D

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Höh, olisit tullut jutskaamaan vaan :D Toivottavasti sullakin oli kiva päivä!

 7. Emzi sanoo:

  Ihana toi Kenzo pusero :D

Kommentoi