lauantai 20. toukokuu 2017

avaruusnutturat

Tästä tulee nyt varmaan kaikkien aikojen vähäsanaisin postaus, mutta mä haluan tämän ulos ennenkuin juoksen itte ulos, ratikka lähtee kuuden minutin päästä! (Eiku spora. Mä koitan opetella sanomaan spora, mutta se tuottaa mulle suuria hankaluuksia.. Tai ehkä vois alkaa vetää toista ääripäätä eli raitsikkavaunua a la mun veli :,D)

pkiikari1

Tässäpä siis pikaisesti yksi vaateparsi parin päivän takaa! Kokeilin ekaa kertaa julkisilla paikoilla noita avaruusnutturoita. Ne on ehkä ihan hauskat?

pkiikari2

Paita ja hame H&M, takki Kenzo for H&M. Huulissa on tämänhetkinen punasuosikkini, Macin Heroine!

pkiikari3

Ihanaa aurinkoista lauantaita, tyypit! Mä menen viettämään siitä suurimman osan sisätiloihin, toivottavasti aurinko  jaksais paistaa vielä illallakin.


Saatat pitää myös näistä:

20 Responses to “avaruusnutturat”

 1. omppu sanoo:

  Haha, itekin täällä jo 20 v asunut eikä spora vaan tartu. Se on raitsikka tai tamperelaisittain ihan vaan pora

 2. Minttu sanoo:

  Avaruusnutturat on ihanat!

 3. Saii sanoo:

  Ihanat avaruusnutturat, ihana hame, ihanat kuvat!

 4. Petra sanoo:

  Ooh,toi hame on aivan ihana! Onko toi suht hiljattain ostettu, löytyyköhän vielä myymälöistä? :)

 5. Ziru sanoo:

  Nutturat on hurjan söpöt! Mutta mistä on peräisin nää ihanat aurinkolasit? *tahtoo*
  Kivaa sunnuntaita sulle! :-)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Löysin ne Hollannista yhdestä second hand -liikkeestä, vihdoinkin pyöreät lasit jotka sopii mun naamalle :D Sitä samaa hei sinne!

 6. Emmi-Stina sanoo:

  Nuo nutturathan ovat oikein söpöt ja sopivat hyvin yhteen tuon sun asun kanssa! Tuo takki on kyllä niin ihana, ettei löydy edes sanoja :) Oon ihaillut sitä jo jonkin aikaa!

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitoksia! Jospa takin kanssa tärppäis vaikka jollain nettikirppiksellä? Tää on kyllä ollut onnistunein hankinta vähään aikaan :)

 7. H sanoo:

  Kyllä voi sanoa ratikka :) t: stadilainen

 8. Saarai sanoo:

  Nuo aurinkolasit on kyllä niin hienot! Itsekin oon harkinnut vahvasti pyöreiden aurinkolasien hankintaa vaan eipä ole vielä kävellyt mieleisiä vastaan.. Pitäis varmaan itsekin laajentaa etsintää ulkomaille ;D Tuo paitakin on muuten ihan huiman kiva!

  • ia ia sanoo:

   Joo sopivat pyöreet arskat on yllättävän haastava asia löytää! Vaikka luulis että ei niissä nyt eroja ole (ne on hei vaan pyöreät aurinkolasit :D), mutta mulla kaikki muut mallit mitä oon kokeillut on näyttäneet ihan typeriltä pirikiikareilta :,D

 9. Milja sanoo:

  Ooo, ihanat nutturat! Määkin oon testaillu tollasia, mut vaan kotioloissa. En oo vielä uskaltanu lähtee niissä ulos :D mut sulle noi sopii tosi hyvin, ehkä munkin pitäis uskaltautua julkisille paikoille samanlaisissa nutturoissa!

  • ia ia sanoo:

   Ulkoilmaan vaan niiden nutturoiden kans! Nyt kun ite hengaili näissä päivän niin aloin yhtäkkiä bongata näitä kaikkialla, en oo vaan huomannut aikaisemmin :D

 10. Anonymous sanoo:

  Ei ole koskaan väärin käyttää yleiskieltä. Raitiovaunu on aivan kelpo sana.

Kommentoi