keskiviikko 07. kesäkuu 2017

persikkapisamia

Uuden tukan myötä iski pieni meikkikriisi. Mun mustat vakkarirajaukset näytti liian kovilta, ruskea luomiväri riiteli yhtäkkiä tukan kanssa (miten joku laimee ruskea voi riidellä yhtään minkään kanssa?!), ja hemmetti soikoon kun huulipunatkin meinas näyttää liian tujuilta.

peachyfreckles5
Pengoin sitten koko meikkilaatikon ympäri toiveena joku persikkaisempi luomiväri, jota en ihme kyllä kolmentoista eliniän mittaisista luomiväripalettivarannoista huolimatta omista?! Löysin kuitenkin kivansävyisen poskipunan, hyvin toimi sekin. Huuliin löysin jonkun muinaisen huulikiillon jota en ollut varmaan koskaan aikaisemmin edes käyttänyt.

peachyfreckles3

Mustien rajausten sijaan kokeilin pehmeämpää ruskeaa, ja siinä ruskealla rajauskynällä väritellessä mietin että harmi kun mulla ei oo pisamia, ne olis aika kivat. Itseasiassa niin kivat, että haluan niitä heti nyt kiitos. Neppailin ne sitten naamaan itte kun ei oo kerta auringolta hirveesti tälle hankkeelle avustusta herunut.

peachyfreckles

Tosin neppailu kuulostaa vähän liian iisiltä termiltä, todellisuudessa käytin kolmea eri ruskeaa luomiväriä veden kanssa välillä päälle meikkisienellä taputellen, ja ihan hävyttömän pitkän ajan.. Mä oon niin kahden vaiheilla, että meniskö nää oikeesti läpi vaan näytänkö vaan virpojalta. Mitä tuumaatte te? :D

 


Saatat pitää myös näistä:

35 Responses to “persikkapisamia”

 1. Hanna sanoo:

  Menis läpi! Ihanat!

 2. Sariska sanoo:

  Mulle meni ainakin ihan täydestä ku ajattelin heti postauksen alussa et näyttääpä kivalta tuo uus tukka tollee pisamien kera, mut sie olitki feikannut :D

 3. juliasaa sanoo:

  luulin, että sulla on oikeesti pisamia :) menis läpi!

 4. Hanna sanoo:

  Vitsi miten ihanat pisamat! Mä luulin että oot vaa saanu auringolta söpöyslahjan, ei arvais meikatuiks

 5. Petra sanoo:

  Katoin ekasta kuvasta että ootko saanut pisamia, että ainakin täällä meni läpi itsetehdytkin versiot :D

  Oli muuten pakko tulla sanomaan että aloitin toissapäivänä Skamin kattomisen, vihdoin, ja se on niin hyvä!! Ei oo turhaan hehkutettu! Melkein hävettää että kesti näin kauan alottaa, mut onpahan ainakin monen tunnin ajasta katottavaa heti alusta asti (terveisin yksi tuotantokausi illassa :D). Aaaaa paras sarja pitkään aikaan. Taidan nyt heti alottaa toisen tuottiksen. (Piti tulla sulle kertomaan tää koska mun lähipiirissä ei ole ketään joka olisi saanut aikaiseksi kattoa Skamia, ja aattelin et no ainakin ia osaa arvostaa :D)

  • ia ia sanoo:

   JES JES!! Tuut sitten heti kertomaan kun oot kaikki kaudet nähnyt että mikä oli sun lempparikausi ja lempparihahmo! Ja mulle saa tulla avautumaan Skam-asioista ihan milloin vaan, mä kuule todellakin arvostan :,DD Ahh haluisin niin olla katsomassa kun näät ekaa kertaa joitain kohtauksia! Tää kuulostaa nyt jo niin creepyltä haha :D

 6. Chatte sanoo:

  Siis todellakin menee pisarat täydestä! En tajunnut, että ne olikin meikkiä, ennenkun kerroit… :D

 7. Halla sanoo:

  What mä en ees huomannu et sun naamassa oli mitään uutta D: mut mäki haluisin niin kovasti olla pisamatyty.. nyyh :(

 8. Heli sanoo:

  Menee täysin läpi sun neppailut! Täysin uskottavilta näyttää :) Sulla on muuten tosi kivan muotoiset kulmat! Terveisin ikuinen kulmakriisi, kun ne on ihan eriparia ja millon mitäkin…

  • ia ia sanoo:

   Jei! Aijaa, no voi kiitos :D Mä oon ollut hävettävän huono näissä kulma-asioissa, kiinnitän niihin ihan älyttömän vähän huomiota kun suurimmaks osaks ne on aina tuolla otsiksen alla piilossa. Mutta se kyllä auttoi kun kävin joskus muinoin ammattilaisella ne muotoilemassa, sen jälkeen vaan ite nyppinyt hajakarvat pois ja väritän niitä aamuisin vaan jollain random kulmakynällä tai luomivärillä. Suosittelen! :)

 9. Sofia sanoo:

  Vau, täydestä menee ainakin mulle! Ennen tekstin loppuun lukua ihmettelin, että mitäs höpötät, kun sullahan on pisamia tuossa. :)

 10. Elinakoo sanoo:

  Söpis!

 11. Minna sanoo:

  Itseltä pisamat löytyy ja kyllä ketuttaa, kun porukka meikkaa ne ihan epäaidoiksi. En tosin tiedä onko tarkoituskin, mutta kuitenkin tulin vain sanomaan, että ekat oikeesti aidon näköiset pisamat meikattuna! :)

  • ia ia sanoo:

   Mun mielestä ne epäaidot pisamat näyttää vaan todella oudoilta, en älyä yhtään :D Jotkut kyllä näyttää siltä että ne tehdään tarkoituksellakin sellaisiksi.. Mut jee, kiva kuulla että meni läpi aitopisamaisen silmissä! :D Oon kade, mäki haluun aidot!

 12. Larissa sanoo:

  Näytät niin hyvältä! toi tukka on sairaan makee!

 13. IA sanoo:

  Todellakin menis läpi!

 14. Sanjana sanoo:

  Hassua tuo pisamahimo! Monet tuntuu himoavan sellaisia, itsellä on ja ei ne nyt niin erikoiset oo. Kesällä enemmän, talvella vähän vähemmän. :D toki en tiiä johtuuko niistä vai mistä, mutta aina ollut hyvä iho, se on hyvä bonus.

 15. Janita sanoo:

  Mä voisin lahjottaa sulle osan mun pisamista, mulla on usein loppukesästä naamassa jo niin paljon että kukaan ei huomais jos muutama häviäis :D Mut ei kyllä huomaa että olit meikannu noi itelles. Pisamat on ihanat :)

 16. Emzi sanoo:

  Hyvin menee läpi!

 17. vinkkivinkkinen sanoo:

  hei sun on pakko ostaa too facedin sweet peach meikkipaletti. se on kuin tehty sun tukalle! itse ostin sen pari viikkoa sitten ja oon rakastunut. ihanat värit ja koostumukset. ja vielä tuoksuukin hyvältä!

  • ia ia sanoo:

   Oijoi kun näyttää ihanalta! Vaikka vannoin hetki sitten etten osta enää yhtään meikkipalettia, omistan niitä ihan liikaa. Mutta jos vielä yksi.. :D Too Facedin luomivärit on kyl super!

Kommentoi