maanantai 03. heinäkuu 2017

kakkosleiriläinen

Monessa asiassa on olemassa kahdentyyppisiä ihmisiä.

 • Niitä, joilla on koneella auki aina yksi sivu kerrallaan, ja niitä, joilla on neljäkymmentä välilehteä kolmessa eri pääikkunassa eikä mitään voi sulkea koska oot tekemässä jokaisella yhtä aikaa jotain eriä mutta yhtä tärkeää.

liehuhiha2

 • Niitä, jotka kirjoittavat kauppalistaan loppuvat asiat ja ostavat täydennystä seuraavana päivänä, ja niitä, jotka unohtavat vielä viidennelläkin kauppareissulla ostaa niitä hiton pumpulilappuja, kun silmämeikit on poistettu jo miltei viikon ajan ties millä vanupuikko- ja vessapaperimytyillä.

 • Niitä, jotka valmistavat ruuan, syövät seuraavana päivänä sen ruuan jämät ja valmistavat kolmantena päivänä siitä ekan ruuan ylijäämäainesosista jotain uutta, ja niitä, jotka purkittavat tunnollisesti jämäruuat muovirasioihin jääkaapin alatasolle, ja jotka kuitenkin ostavat seuraavana päivänä taas uuat ruokatarpeet. Niin, ja se mystinen kymmenen rasian muoviboksiayhdyskunta siivotaan sitten noin kuukauden kuluttua kokonaisuudessaan roskiin.

liehuhiha

 • Niitä, jotka laittavat laskut maksuun heti kun ne postiluukusta kolahtaa, ja niitä, jotka eivät ilkeä laskea montako kauppareissua olisi jo maksettu niillä täysin turhilla muistutusmaksuvitosilla.

 

 • Niitä, jotka laittavat pesukoneen pyörimään kun pyykkikori täyttyy, ja niitä, jotka laittavat pesukoneen pyörimään kun vaatekaapissa ei ole enää _yhtään_mitään_.

liehuhiha3

Mä kuulun jostain syystä joka ikisessä kohdassa tuohon jälkimmäiseen leiriin :D Mites siellä?

ps. Ylihuomenna olis taas kampaaja-aika. Elämän suuria kysymyksiä: Pitäydynkö pastellissa vai nykäisenkö jonkun turvallisen aikuisvärin..?


Saatat pitää myös näistä:

36 Responses to “kakkosleiriläinen”

 1. Laurahello sanoo:

  2,1,1.. laskuissa en kuulu kumpaankaan.. vaan maksan ne aina eräpäivänä tai päivä sen jälkeen ja 2..

  Toi on kyllä ihana väri ja sopii sulle hyvi

 2. essi sanoo:

  Mä kuulun kans ehdottomasti tuohon jälkimäiseen leiriin! Tilasin vasta mm. lehden alehintaan ja sit maksoin myöhästymismaksua 5€, kun lopulta maksoin sen laskun Että se siitä tarjoushinnasta.. Ja sit on vielä kans tää ekalla herätyskellon piippauksella ylös nouseva leiri vs. tunnin torkuttaminen joka aamu.

  Ja ei mitään aikuisvärejä! Noi pastellihiukset on niiiin hienot ☺️

  • ia ia sanoo:

   Eikää, se siitä tarjouksesta tosiaankin sitten :,D Oi vitsit toi olis ollut hyvä! Arvaa vaan kahdesti että oonko ekalla nousija vai torkuttaja.. :D

 3. lusene sanoo:

  Pitäydy pastellissa! Nyt on kesä hei. Inspiroit minuakin tuolla tukallasi ja haluaisin nyt itsekin ihanat pastellihiukset. Kökkö kun ei vain kehtaisi valkaista ensin.

  Minäkin kallistun kakkosleiriläisen puolelle, mutta ruuantähteet syön kyllä yleensä kaikki kun en jaksa kokata :—)

  • ia ia sanoo:

   Joo kyllä sitä kesän kunniaks vois vielä vaalealla jatkaa! Höh, sinitukka olis ollu magee, kerranhan se vaalennus vaan kirpaisis.. :D Pitäis opetella kyllä jämäruokien askartelun jalo taito!

 4. Petra sanoo:

  Löydän itseni jälkimmäisistä tyypeistä turhan usein :’D pitäydy pastellissa, se on tosi kiva! Kesäki vasta kunnolla alkaa, kesätukka!

  Asiasta kukkaruukkuun, katoin eilen Skamin loppuun. Siinä kesti näin pitkään koska työt ja elämä ja no, koska se kakkostuotantokausi oli niin ihanan riipaiseva että sen loputtua A) itkin tunnin ja B) makasin sängyllä tuijottaen kattoon ja muistuttaen ittelleni että se on _fiktiivinen_sarja_ :DD Mikään sarja pitkään aikaan ei oo saanu mussa tota reaktioo aikaseks, ei voinu jatkaa heti perään kolmanteen kauteen sen jälkeen! Se kolmas kausi jäikin sit vähän mitäänsanomattomaksi mulle, tosin siitä tuskin voi sarjaa syyttää vaan mun niin vahvaa reaktiota/samaistumista tokaan kauteen.. neloskausi oli jälleen pelkkää priimaa! Vikan jakson aikana taas vähän itkin, se oli niin kaunis. <3

  Oon kyllä niin onnellinen tosta sarjasta, se on niin AITO. Niin hyvin käsikirjotettu, semmosiakin aiheita joille usein ei valtamediassa anneta puheenvuoroa oli käsitelty tosi hyvin. Ja mun mielestä on ihanaa että kaikkea ei selitetty auki, vaan katsojan annetaan tehdä asioista omat johtopäätöksenä ja se mitä siitä tulkkaa riippuu täysin katsojasta. Koska kaikki kumminkin kattoo sarjoja (ja leffoja) omasta näkökulmastaan, omien kokemusten pohjalta, niin mun mielestä olis hurjan mielenkiintosta jutella esim. Vildestä jonkun toisen sarjaa kattoneen kaa (mutta edelleenkään kukaan mun lähipiiristä ei oo kattonu Skamia ARGH). Ton sarjan tekijät ei pidä katsojia tyhminä! Kuin siistiä!!
  ..ja se aitous näkyy tietty myös esim. siinä, että niiden teinien meikit ei oo aina 100% tiptop vaan luomivärit levii päivän mittaan. Miten ärsyttävää että Hollywood-sarjoissa kaikkien naamat on aina täydelliset, tilanteesta riippumatta. Niin epäuskottavaa :D

  Ja ne kaikki hetket kun onnellisena huusin ruudulle "YEEEEESS" ::DDD Se kun heti ekan kauden tokassa jaksossa Sana vähän kertoo muille neljälle (norjalaisesta) tyttöjen/naisten kulttuurista, se kun Eskild puhuu Isakille homoudesta ja siitä miksi homot "pitää ääntä" itestään, se kun vikassa kaudessa Isak selittää Sanalle miksi Sanan pitää vastata tyhmiin kysymyksiin. Niitä hetkiä oli sikapaljon muitakin mut nää jäi parhaimpina mieleen. Etenkin toi Isakin keskustelu Sanan kanssa - vaikka en ookaan muslimi, mutta sama on sovellettavissa mihin tahansa muuhunkin! Pitää uskaltaa kysyä tyhmiä kysymyksiä ja niihin pitää vastata, miten muuten me voitais oppia toisistamme ja maailmasta.

  Mun lempparihahmoiksi muodostui Noora (ylläri :D) ja Sana. Vilde on myös ihana, haluaisin vaan kääriä sen peittoon ja rutistaa <3

  Sorry, vähän innostuin :D en oo päässy ruotimaan tätä IRL kenenkään kaa, mikä syö mua sisältäpäin!

  • ia ia sanoo:

   Haha, ihanan pitkä kommentti :D Täältä löytyy vertaistukea, email on aina auki :,D Mun makuun se kakkoskausi oli taas jotenkin liian pitkäksi venytetty, ja neloskaudessa oli jotenkin liikaa vaan sitä tekstiviestittelyä..?! Mutta mä tykkäsin kans siitä Isakin ja Sanan välisestä dialogista, jotenkin virkistävän ”ei-paapova” kanta tulenarkaan aiheeseen. (Niin ja Isakin ulostulo Jonakselle ja muille kun ne olikin helt chill, naaaw!) Mäkin tykkäsin siitä kun kaikkea ei oltu avattu vaan monta mahdollista sivujuonta jätettiin oman tulkinnan varaan. Pro tip: Akuuteimpiin vieroitusoireisiin Twitteristä Skamily21, se postaa kaikki kaudet alusta kippitahtia viesteineen päivineen.. :,DD

 5. Veera sanoo:

  Jotenki noi jälkimmäiset kuulostaa mullekin tutummilta ku noi ensimmäiset :D mie äänestän pastellin puolesta! :)

 6. Minja sanoo:

  Pastelli! Ja jälkimmäisissä kasteissa täälläkin kaikissa paitsi ruoanjämissä. Leftovers bestest

 7. Nimetön sanoo:

  Pidä pastellihiukset, mutta joku muu väri kuin tuo nykyinen :-)

 8. myy sanoo:

  Pitäydy pinkissä kesän ajan:D

 9. ikuinen cacconen sanoo:

  Herranpieksut, kiitos muistutuksesta, ois jäänyt onnellisesti tän kuun vuokra varmaan maksamatta ! Kuulun myös ryhmään ”miksi on niin hankalaa laittaa sinne verkkopankkiin automaationa menemään se vuokra eteenpäin joka kuukausia ajallaan”

  ps. Ihana hiha-asia!

  • ia ia sanoo:

   Haha :D Mä oon tajunnut laittaa just sen vuokran automaationa verkkopankista! Se onkin sitten ainoa asia mikä ikinä on ajoissa :,D Kiitti, mäkin tykkään näistä lepakkoliehukkeista!

 10. Mai sanoo:

  Kakkosleiri kuulostaa vähän liiankin tutulta :D Ja kausittaista masennusta sairastavana mennään välillä sellaiseen kakkosleiriin potenssiin 78…

  Hiusvärikysymykseen: pidä nykyinen! Se on niin ihastuttava, tulen aina hyvälle tuulelle kun näen tukkasi kuvissa :D

  • ia ia sanoo:

   Kakkosleiri on hei ihan okei <3 Joo kyllä mä varmaan tämäntyylisessä vielä kesän loput kuukaudet pitäydyn. Kiitti kun kommentoit! ^_^

 11. Tytti sanoo:

  Tuun oleen niin kanssa kakkosleiriläinen sitten kun muutan omaan kämppään ja täytys aikuistua… Paitsi että toi ruokahomma on mulla aika hyvin hanskassa, koska elän nykyäänkin 80-prosenttisesti jämäruuilla :D

  Mutta älä hyvä ihminen valitse hiuksiis mitään ”turvallista aikuisväriä” vaan siks, että se olis järkevämpää. Pastellitukka sopii sulle, ja jos vaan itse siitä vielä diggailet, niin go for it! Itsellä on turvallinen punaruskeaksi värjätty kuontalo, jonka haluaisin siniseksi, mutta erinäisistä syistä en oo uskaltanut.. ja kyllä vähän harmittaa!

  • ia ia sanoo:

   No hei sentään yks aikuisuuden aspekti sit hoidossa! :D Tehäänks diili, mä jatkan pastellissa vielä loppukesän niin vedä sä siniseks? ^_^

 12. Ziru sanoo:

  Ihana postaus! :D Ainakin ekassa oon niin kakkosleiriläinen, poikaystävä meinaa tyyliin hermostua kun näkee mun 30 avonaista välilehteä jotka on kaikki niin tärkeitä… :’D
  Kaupassakäynnissä oon parantanut tapoja ja yleensä mukana on lappu! Tosin minkään turhan ostelu ei oikein tuu kysymykseenkään opiskelijabudjetilla. Muutenkin yritän aina kovasti olla järjestelmällinen ja suunnitelmallinen, ja haluaisin olla, mut harvoin se käytännössä toteutuu..

  Hiuskysymykseen: kannatan pastellia!! Voisithan kokeilla vaikka vähän tummempaa pinkkiä ^^ tosin punatukkakin on sulla ihan supersievä. Mutta sen ehtii värjätä sitten syksymmällä, eikö :)

  • ia ia sanoo:

   Joo, mäkin oon oman pääni sisällä hirveen järjestelmällinen ja organisoitu tyyppi, mutta jotenkin se ei ulotu sitten siihen itse elämiseen.. :D Kiitti hiusmielipiteestä! Kyllä mä varmaan jossain pinkkilila-asiassa voisin hetken pitäytyä. Ja syksyllä sitten se turvapunane :D

 13. Kasuuu* sanoo:

  Ykkösleiriin kuulutaan suurimmassa osassa, toi ruokajämät jääkaapissa on kyllä toisinaan myös jälkimmäinen :D ja välilehtiä on aina hirveesti auki, koska kaikkia tarvii koko ajan!

  Suosittelen myös vielä pastellia, sopii sulle ja jos ei muuten niin vielä on kesää jäljellä (tää biisi jää soimaan sun päähän…) repästä pastellilla!
  Tulipa sekava kommentti :S

 14. Elis sanoo:

  Mäkin huomaan löytäväni itseni melkein jokaisesta kakkosvaihtoehdosta.. tosin mä purkitan ruokaa pakastimeen..

  • ia ia sanoo:

   Pakastinkin on jääkaappia fiksumpi vaihtoehto! Antaa vähän lisää elinaikaa uusiokäyttömahdollisuudelle :D

 15. Nick sanoo:

  Itse kuulun vain tuossa ruoka-asiassa kakkoskohtaan. Muuten oon ykkönen. Varsinkin laskut tulee maksettua ajallaan aina, mutta niiden muistamista helpottaa usein oma palkkapäivä. Lähes kaikkien laskujen eräpäivä on juuri palkkapäivän jälkeen. :D Ja tuo pastellinen on niin ihana kesätukka, että anna mennä ainakin elokuun puolelle tuossa sävyssä! Syksyllä voi sitten aloittaa taas jollain uudella kivalla värillä.

  • ia ia sanoo:

   Noni, sähän handlaat tän aikuisuuden harvinaisen hyvin! :D Joo eiköhän sitä vois pastellimeiningeillä vielä ainakin pari kuukautta mennä :) Kiitti ku kommentoit!

 16. Maija sanoo:

  Hauska juttu! Pitäydy pastellissa näin kesän kunniaksi!

 17. Saara sanoo:

  Hei, täältä löytyy ykkösleiriläinen! Tosin en yleensä loihdi tähteistä mitään uutta, vaan syön samaa ruokaa niin kauan kuin sitä on :D Risotosta kyllä saa hyviä pannupalleroita (arancini) myöhemmin.

 18. Halla sanoo:

  Siis toi tukka sopii ihanasti violetin kans!

Kommentoi