torstai 13. heinäkuu 2017

kesälomasuunnitelmia

Vielä huominen, sitten mulla koittaa kesäloma! Kahden viikon mittainen tosin vain, nyt ärsyttää kun en puljaillut koko neliviikkoista yhteen pötköön kun joskus talven pimeinä kuukausina ajattelin että mitäs sillä on väliä.. Öö, olis ollut väliä. Musta tuntuu, että räjähdän tästä kaikesta stressistä ja muutan kohta vuodeksi Timbuktuun ja aloitan uuden elämän mangonpoimijana (liekö Timbuktussa mangoja..?), ja musta tuntuu, että kahden viikon irtiotto ei ihan riitä, mutta yritetään! Seuraavan kahden viikon kesäsuunnitelmissa on:

kesa1

Käydä festareilla. Koko loma starttaa itseasiassa viikonloppuna Ilosaaresta! En oo oikeastaan koskaan käynyt festareilla ellei yhtä muinaista Flow-päivää lasketa, joten jänskää. Erityisesti odotan Ultra Brata, Pixiesiä, Rag’n’Bone Mania, Mø:ta ja Vesalaa, ja Mewin puolesta harmittelen kun en ennätä sitä näkemään.

Viettää yhden niin kliseisen hesakesälomapäivän kuin mahdollista, johon kuuluu ainakin aamupalapiknik mukaan lähikahvilasta, turistien lailla ihmettelyä Tuomiokirkolla ja Senaatintorin kulmilla, pizzalounas ulkona, Helsingin jäätelötehtaan jätskit rannassa.. Ja mitäs tähän vielä vois sisällyttää? Ainiin joku iltakävely Lintsillä ehkä! Ja sitten kaikki jonnekin instastoryyn hashtag kesäloma hashtag parastaikinä.

kesa5

Syödä kotimaisia mansikoita. Siis miten musta tuntuu, että jotkut lapsuuden kesät oli maagista mansikkafiestaa vaan kuukausi toisensa jälkeen, kun nykyään se mansikkakausi tuntuu olevan parhaimmillaan jonkun yhden viikonlopun aikana heinäkuun loppupuolella? Perjantaina sitä ennen mansikat maksaa vielä enemmän kuin avaruusmatka ja maanantaina sen jälkeen mansikkakausi on ohi ja sato kutistunut mustikankokoisiksi.

Syödä äipän tekemää marjapiirakkaa, jos nyt näin syömisistä lähdettiin puhumaan. Ja mansikkatorttua. Ja lohta ja perunamuusia. Oikeastaan mitä vaan äipän tekemää ruokaa.

Toivoa, että kohdalle osuu ainakin kaksi sateista päivää, joiden kohdalla myös planeetat olisivat oikeassa asennossa niin, että mulle tulis hirmuinen kodinraivausboosti. Kerran oli jo lähellä kun menin makoilemaan puistoon Konmari kassissa :D (Tosin sain tästä kommentin että ”pitäiskö se kaappien siivoaminen aloittaa avaamalla ne kaapin ovet eikä kirjaa..)

Kuvata enemmän. Kamera on jätetty heitteille nyt ihan liian moneksi viikoksi, joten vois ottaa vihdoinkin vahinkoa takaisin! Ja toivoa että sen myötä mulla olis tännekin jotain muuta kuvamateriaalia kuin näiden vanhojen kierrätystä :D

Säästää yksi lomapäivä myös siihen, etten uhraa ajatustakaan millekään munpitäis-ajatukselle. Ei ainoatakaan ”mun pitäis oikeesti siivota/blogata/kuvata/miettiä mitä haluan elämältäni” -ajatusta. Maksimaalinen aivojenkäyttötaso on jäätelömaun valitseminen.

kesa4

Mutta nyt vielä yks huominen aamuvuoro. Ja sitten se perinteinen, eli hitonmoinen pakkauskriisi festareille ja vajaan viikon kotikontuvisiitille ennenkuin palaan viettämään toisen lomaviikon takaisin Helsinkiin. Loma tuuuuuuu jo!


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “kesälomasuunnitelmia”

 1. Sarppa sanoo:

  Heippa itäisestä soomesta taas pitkästä aikaa! Mie olen duunailemassa pöperöä rokkiloissa, joten huudan että mie täältä pohjjoos-karjalasta moi! Jos satutaan törmäämään! Ihanaa rokkiviikonloppua ja tervetuloa Joensuuhun!

 2. Anna sanoo:

  Hei jee nähdään Ilosaaressa! Katotaan uskallanko tulla moikkaamaan jos bongaan sut :—)
  t. eräs jolla on jo keltainen sadetakki valmiina Ultra Brata varten <3

  • ia ia sanoo:

   No tuu ihmeessä moikkaa! :) Tai sitten käyn varmuuden vuoks moikkamaassa jokaista keltasadetakkista, veikkaan että niitä voi olla muutama.. :,D

 3. Tiu sanoo:

  Tuo mansikkajuttu on niin totta. Lapsena syötiin mansikoita ja etenkin mummun mansikkakakkua kesälomilla melkein päivittäin ja nyt niitä pitäisi etsiä kissojen ja koirien kans että löytäis edes yhden minikokoisen ja triplahintaisen lootan, että vois edes vähän maistella miltä kesä+mansikat-kombo maistuikaan.

  Mut kivaa alkavaa kesälomaa ja parasta ilosaarta. Se on rakkain ja ihanin festari mitä on, että et lainkaan huonosti valinnut ekoiksi festareiksi!

  • ia ia sanoo:

   No niinpä! Yksi elämän suurista mysteereistä, mitä mansikoille tapahtui?! :D Kiitos paljon, mäkin luulen että viikonlopusta tulee kiva!

 4. Jenny sanoo:

  Mullakin vielä huominen aamuvuoro, sitten loma! We can do this!!

 5. Anne B. sanoo:

  Mukavaa lomaa!!!

  Toi juttu mansikoista on niin totta. :D

 6. lusene sanoo:

  Hauskaa lomaa! Toivottavasti säät suosivat. Luulen tosin, että sateisiakin päiviä tulee sen verran että saat aikaiseksi siivota :—D Minä olen ulkohommissa ja välillä tuntuu, ettei muunlaisia päiviä olekaan.

  Ah festarit, nekin ovat kyllä oma kokemuksensa. Muista kosteuspyyhkeet laukkuun! Kokemus on osoittanut, ettei ihan perus vessapaperistakaan ole haittaa. Pidä hauskaa :)

  • ia ia sanoo:

   Toivottavasti! Semmonen kiva kombinaatio kaikkia säitä ois optimi :,D Tsemppiä ulkohommiin, toivottavasti sullakin on vähän lomaa! Ja kiitti festarivinkistä :D

 7. Maija sanoo:

  Kivoja lomasuunnitelmia! Pidä hauskaa!

 8. Tytti sanoo:

  Näytät jotenkin superkauniilta tuossa ekassa kuvassa! :)

 9. Anniina sanoo:

  Eikö tuo kuvan mekko oo Monkin Julia Denim Dress? On niin sun tyylinen että vähän typerää edes kysyä mutta omistatko sen vielä ja oletko harkinnut siitä luopumista? ::D Mulla on se tummansinisenä ja se on vaan täydellinen, vaalea olis unelmien täyttymys niin siksi vaan ajattelin kysästä :)

  • ia ia sanoo:

   Taitaapa olla! Ja omistan vielä ja voin luopua, sitä on käytetty ihan vaan pari kertaa :D Laita mulle vaik sähköpostia?

Kommentoi