torstai 20. heinäkuu 2017

kesän eka huokaisuhetki

Ah jes, kesäloman checklist alkaa kaventua. Saavuin kotikonnuille alkuviikosta, ja totaalirentoutumisen lisäksi olen saanut vedettyä pois listalta ainakin kohdan syö mansikoita. :D Katettiin mamman kanssa parvekkeelle mun saapumisen kunniaksi ilta-aurinkoon (tai ennemminkin iltapilvisyteen) pieni mansikkaöverihetki, johon juoman tarjosi kaupallisessa yhteistyössä Black Tower Ice.

blacktower16

Kuten viime postauksessa vähän mainitsinkin, niin tämä kevät on ollut aika kreisi. Päivätyöt on tuottaneet rutkasti enemmän hommia kuin aikaisemmin, ja vaikka pääni sisällä tein diilin itseni kanssa että koittaisin ottaa rauhallisemmin esimerkiksi blogin kanssa, niin silti en ole oikein osannut vähentää sitten kuitenkaan mistään päästä sitä tekemisen määrää. Lopputuloksena välillä aiika loppuunpalanut meitsi. Joten näitä kesälomapäiviä mä oon odottanut niiiin paljon! Kun oon henkisesti ja fyysisesti niin kaukana siitä perusarjen pääkallopaikalta, että ei oo muuta mahdollisuutta kuin ottaa vähän iisimmin ilman ainoatakaan takaraivossa jyskyttävää ”pitäis tehdä sitä, tätä ja tuota” -ajatusta. Istua vaan parvekkeella kotikollareissa, syödä mansikoita ja juoda kuplivaa, höpöttää mamman kanssa kaikkea kepeää ja odottaa, että sauna lämpiää. (Ihan sähkösauna vaan, ei nyt idyllisöidä liikaa..)

idcollage2

blacktower6Mansikat on parasta joko yksinään tai sitten vaniljakastikkeen kanssa, jolloin määrä ”hukuta ne siihen” toimii parhaiten :D

blacktower

Juoma oli puolestaan parasta jäiden kanssa! Black Tower Ice on siis luomukuohuviini, joka on parhaimmillaan hyvin viilennettynä. Tämä oli kyllä yllättävän kiva uusi tuttavuus: Se oli yhtäaikaa fresh ja makea, ja superkylmänä tarjoiltuna ihan täydellinen kesäjuoma. Mua ilahdutti myös huomata että viini oli 100% luomua ja vegaani.

blacktower7

Juomasta voi tehdä drinkinkin lisäämällä joukkoon murskattua minttua ja mansikoita, mutta mä neppasin koristeeksi vain mamman parvekepuutarhasta vähän sitruunamelissaa.

blacktower5

blacktower8

Seuraavana ohjelmassa aamupäiväsauna (ajattelin saunoa nyt koko loppuvuoden kiintiön täyteen), ja sitten varmaan maleksimaan kaupungille. Vois ehkä ostaa mansikoita.. Ihanaa kesätorstaita!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “kesän eka huokaisuhetki”

 1. Elina sanoo:

  Hei! Tuollaistahan loman täytyykin olla, harmi että jää itselläkin lomapäivät tänä kesänä aika vähille. Viikon ehdin jo pitää, mutta se viikko ei ollut ainakaan säiden puolesta kesälomaa nähnytkään… Toivottavasti sun loma ja se munkin pian koittava loppupuolisko on vihdoin oikeasti kesää!
  Miten muuten kun laittaa jäitä juomiin sekaan, niin menikö hirveän laimeaksi, kun palikat sulaa?

  • ia ia sanoo:

   Voi höh, harmi että eka lomapätkä ei mennyt putkeen! Mulla oli kans eka viikko kesäkuussa, ja säiden puolesta se olis saanut olla vaikka lokakuuta :D Toivotaan aurinkoa sit toiselle puoliskolle :) Muokkaisn kommenttiasi loppua vähäsen koska Suomen alkoholilainsäädännön mukaan alkoholia koskevia kommentteja ei saa julkaista, mutta siis oon huomannut kaikissa kylmissä juomissa jäiden kanssa toimivan sen kikan, että kun jäitä laittaa vaan tarpeeksi paljon (ja tarpeeksi isoja), niin ne eivät sula juuri ollenkaan eivätkä näin ollen laimenna juomaakaan!

 2. Jutta sanoo:

  Jee vegaanista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ia ia sanoo:

   Suomen alkoholilainsäädännöstä johtuen jouduin vähän muokkaamaan kommenttiasi, mutta jep!

 3. Nimetön sanoo:

  Missä päin suomea sun mamma asuu? Ihanat herkkulasit ja tykkään tosta seinä viherjutusta mikä kuvissa näkyy. Kesällä on lupa ottaa rennommin.

  • ia ia sanoo:

   Kainuussa asuu! :) Joo mäkin tykkään tosta köynnösjutusta, oma parveke tuntuu niin ankealta tuon viherkeitaan jälkeen :D

 4. aava sanoo:

  Vaikka sun blogi onkin yks mun suurimmista lemppareista ja luen aina suurella innolla uudet postaukset, en todellakaan toivo että poltat itseäsi loppuun tämän blogin ja meidän lukijoiden takia. On paljon parempi julkaista laadukkaita postauksia harvemmin kuin sellaisia ”teen tämän nyt äkkiä kun on pakko”-tyyppisiä postauksia joka päivä. Ainakin tähän mennessä kaikki sun postaukset on olleet mun mielestä kivoja. ”Uskolliset” lukijat pysyy kyllä paikalla. (:

  • ia ia sanoo:

   Voi ihana kommentti Aava <3 Mulle tuli niin hyvä mieli tästä! Ehkä se on ihan ymmärrettävää että kaikkien näiden vuosien jälkeen bloggailuinto vähän ailahtelee, joskus syntyy postauksia tosi iisisti ja joskus taas ei irtoa mitään. Mutta ihana kuulla että teitä on vielä siellä kaikesta huolimatta <3

 5. Riikka sanoo:

  Mistä mamma on hommannut nuo ihanat roikkuvat tuikkuasiat? :)

Kommentoi