torstai 27. heinäkuu 2017

kesälomaviikko kuvina

Tän piti olla tämmönen ujo nopee ”no jos nyt muutama kännykkäkuva viime viikolta”, mutta tästä paisuikin sitten tämmönen uljas eeppinen 26 kuvan ”viime viikko kuvina” -pläjäys. Perus. No ei kait siinä muuta kuin tässäpä meitsin ekan kesälomaviikon tekemiset enemmän tai vähemmän tiivistettynä kokoelmana! Oikea kamera pysyi harvinaisen visusti repun pohjalla, mutta kyllä näistäkin fiilikseen pääsee vaikkei nyt syvyysterävyydet ja bokehit ihan mintissä olekaan.

ekatlomat1-checker

Lomaviikko starttasi matkalla Joensuuhun. Junassa mun edessä istuneelle naperolle oli mamma laittanut penkin makuuasentoon, vaikkei se jalisanteri sillä ruhtinaallista makuutilaa edes hyödyntänyt, kunhan pelaili pädillään ja heilutteli jalkojaan. Ja mä istuin takana polvet sylissä. (Mutta enhän mä tietenkään asiasta mitään ääneen sanonut, tuhisin vaan hiljaa mielessäni niinkuin kunnon suomalaisen kuuluukin :D)

ekatlomat5-checker

Ilosaari oli ihana!

ekatlomat11-checker

Me jätettiin kaverin kanssa narikkajuomaravaamiset sikseen ja keskityttiin kiertämään niin monta keikkaa kuin mahdollista. Lempparit oli aika lailla mun ennakko-oletusten mukaiset, mm. Rag’n’Bone Man (toi tyyppi tossa kuvassa)..

ekatlomat10-checker

..ja Vesala joka oli cool sekä Mø joka oli super. Suurin positiivinen ylläri oli uusi tuttavuus Parov Stelar! Oli niin kiire jammailla ettei ehtinyt kuvaa ottaa. Kuunnelkaa sitä, vaikka livenä ne oli vielä potenssiin kymmenen.

ub-checker

Niin, ja tietty Ultra Bra. Tähän perään ainakin kymmenen lähmäistä itkuista sydäntä! Yllättävän tiukkaan ne sanat oli takaraivoon peruskouluaikaisen luukutuksen jäljiltä jäänyt, voi sitä huutolaulun määrää. Tais tulla itkutkin tirautettua loppuilotulitusten aikana, haha.

ekatlomat9-checker

Pyöräiltiin iltojen päätteeksi meidän majapaikkaan! Mä olin ekaa kertaa pyörän selässä sitten kahteen vuoteen. Toivottavasti kovin moni ei ollut todistamassa mun ”me kuollaan tänne mettään kaikki” -pyöräilyinstastoryklippejä :D

ekatlomat22-checker

Sitten loppuviikoksi kotikottiin Kajaaniin! Tein meille kesäkeittoa uusista potuista, torilta ostetusta kukkakaalista, kotimaisista porkkanoista ja tuoreista herneenpaloista riivityistä herneistä. Niin ja perään iso köntsä koskenlaskijaa, ja kylkeen ruisleipää. Oltiin kuulkaas niin syvällä suomikesäruokapelissä että huhhuh.

ekatlomat24-checker

Lisäksi viikkoon mahtui useampi kirppiskierros. Löysin hienot juomalasit, neljällä eurolla neljä juomalasia symppiksessä alkuperäispakkauksessa! Täytyy antaa kyllä rakkautta Kajaanin kirppishinnoittelulle.

ekatlomat20-checker

Niin ja sit vähän lisää kotiruokaa, ja mansikoita.

ekatlomat16-checker

Sateisena tiistaina suunnistettiin Ouluun, eiks oo aika hyvä faces in places tuo kroisanttihymynaama. Kirjoitin vieraskirjaankin.

ekatlomat19-checker

ekatlomat29-checker

Kerkesin myös testaamaan Kajaanin kaupunkipyörät. Kympin pantilla kaks tuntia jopohuristelua, miten näppärä!
ekatlomat26-checker

Kerran kävin jopa ”lenkillä” eli kykin lähinnä pusikossa keräämässä päivänkakkaroita :D Jos tuo oli viikon rankin rykäys, niin voitte kuvitella että yleinen rentoustaso oli varsin kohdillaan.

Vielä on onneksi neljä päivää lomaa jäljellä!


Saatat pitää myös näistä:

5 Responses to “kesälomaviikko kuvina”

 1. Emma sanoo:

  Oi ihania kesäkuvia :D toivottavasti myös jäljellä oleviin lomapäiviin mahtuu kaikkea kivaa! Ja oi mulla on kamala festarikateus, ite en tänä kesänä oo niille päässyt

  • ia ia sanoo:

   Joo onneks niihin mahtuu vielä ainakin mökkireissu ^_^ Noi oli oikeestaan mun ekat kunnon festarit ikinä, olin kyllä ihan fiiliksissä :D Ens kesänä mennään molemmat eiksni!

 2. ruu sanoo:

  Hassua, että tunnen yhden Jali-Santerin. :D Ja tyyppi on vieläpä Kajaanista.

Kommentoi