keskiviikko 02. elokuu 2017

mrs Robot

Katos, vielä oli yhdet Kajaanin kaduilla viikko sitten räpsäistyt asukuvat jemmassa!

polvisukat1

Viileähkön kesälomareissun valinta kun ei viitti viipottaa niissä hiihtohousupaksuisissa sukkiksissa: Polvisukat! Tosin se on ihan siinä rajalla että tuleeko niistä liialliset koulumuija-vibat.. Kauluspaita on omasta kirppiskasasta pelastettu (mistä lie johtuu että raidallinen kauluspaita näyttikin pukemisen arvoiselta kaikkien näiden vuosien jälkeen, köhskamnooraköh :D), mekko Monki. Takki H&M, sen ei alun perin pitänyt olla niin ”hei asun Kalliossa”-kokoinen mutta ainoa jäljellä ollut koko oli 40.

polvisukat2

Uunista tuli just vuohenjuustopinaattilasagne, aiiii että. Lähtis testailemaan, ja kattois keralla vihdoin ja viimein mr Robotin kakkoskauden vikan jakson! Onko muita mr Robotin ahmineita? Ja oonko ainoa, jonka mielestä se Ellot on jotenkin kaikessa outoudessaan aika kuuma..

polvisukat3

Koska en osaa lopettaa näitä merkintöjä toivottamatta mitään, niin oisko se sitten että hyvää torstaiyötä! Menkää nukkumaan!


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “mrs Robot”

 1. emzi sanoo:

  Pitää varmaan tutustua tohon sarjaan :D

 2. Nimetön sanoo:

  Sarja on kyl viihdyttävä, mut tällai tietoteknisellä alalla olevalle ärsyttää välillä ne tietotekniset asiavirheet/aivopierut. Siispä: tällaisiin sarjoihin tarvittais kyl aina yks henkilö, joka ymmärtää teknisten seikkojen päälle vähintään kässärivaiheessa :D.

  • ia ia sanoo:

   Hahha, ymmärrän kyllä tuskasi :D Itse sopivan vähän asiasta tietävänä ei häiritse! Välillä kyllä naurattaa ihan perus CSI:den ”hakkerit” jotka tyyliin hakkaavat wordpadissa vaan nyrkkejä näppäimistöön :,D

   • Nimetön sanoo:

    Juu, nää CSI:den hakkerit on kyl kans hupaisia. Netin syövereistä löytyy muutamia blogeja, joissa listaillaan näitä ”kovia hakkerikohtauksia” elokuvista/tv-sarjoista. Parhainta ehkä on kyl, jos kuvataan jotain todella intensiivistä hakkerikohtausta ja sitten näyttöpäätteellä pyörii jotain HTML:ää Wordpadissa :’D.

    • ia ia sanoo:

     Haha eikää :,D Kyllä ne varmasti valtavirtaan uppoaa kuin väärä raha, mutta toi wordpad on kyllä jo aika paha :D

 3. Mulla polvisukat valuu aina .___.

  • ia ia sanoo:

   Se on kyllä ärsyttävää! Mulla ne pysähtyy aina polven alapuolelle mutta ei pelkoo että ne siinä yläpuolella pysyis viittä askelta pidempään :D

 4. Milja sanoo:

  Tosi kiva asu ja musta noi polvisukat sopii tuohon asuun just hyvin!
  Määkin pelastin yhden Nooramaisen paidan kirppiskorista ja ostin punasta huulipunaa… kauhee aivopesu oikein ilmenny :D

  • ia ia sanoo:

   Haha joo, ihme aivopesua tosissaan kun vielä kaks kesää sitten tuokin paita tuntui ihan liian jäätelömyyjältä :D

 5. Tosi suloinen asu! Vaikka ehkä olisi suonut sellaiset kesäsäät, ettei polvisukkia olisi pariin kuukauteen tarvittu :D .

 6. Idu sanoo:

  ”hei asun Kalliossa”kokoinen :D :D :D kolahti.
  Juulia <3

Kommentoi