torstai 17. elokuu 2017

pallomekon paluu

Joihinkin vaatekappaleisiin sitä tarraa niin hemmetin tiukasti kiinni ettei irti henno päästää, vaikka vaatereppanaa peittää jo ikinukka ja värit on kuin tunkkaisimman vintagefiltterin läpi käyneet.. Mutta vihdoinkin taidan raaskia päästää irti mun viis vuotta vanhasta mustavalkopilkullisesta lempimekosta (joka näkyy esimerkiksi täällä), kun tilalle löytyi korvaaja. Kiitos syksy 2017 ja pallokuosin comeback. Kiva, että mun vaatemaku on in näin kerran viidessä vuodessa :D

dotsandlots

Mekko H&M Trend. Toi mystinen sateenkaaripatukka ilmestyi tuohon alalaitaan jo kuvausvaiheessa. Ulkoavaruus, oletko se sinä?!

dotsandlots3

Huvitti muuten oma etäinen ennakkoajatukseni ottaa nämä kuvat jonkin pelkistetyn taustan edessä ”nyt kun kerrankin oon niin hillityn mustavalkoisen tyylikäs”. Mites meni taas noin niinkuin omasta mielestä tämän elegantin vähäeleisen maisemoinnin kanssa :D No ei siinä, maalaisin kämpän seinät samanlaisiksi jos vain saisin.

dotsandlots4

Oon tällä hetkellä matkalla bussissa pohjoisempaan ystävää moikkaamaan! Mulla on yksi ihmetyksen aihe: Kuka, Siis KUKA, katsoo bussissa videoita puhelimeltaan ILMAN KUULOKKEITA?! Miten raivostuttavaa. Paitsi en kyllä voi väittää olevani itse yhtään sen viehättävämpi matkakumppani: Söin tuossa eväitä ja katsoin pitkästä aikaa pari jaksoa New Girliä. En tiedä miks se joskus jäi kesken, sehän on yllättävän hauska! Itseasiassa niin hauska, että päästelin erittäin tuskallisen kuuloisia ”tukahdutettu naurahdus” -ääniä ja ”nauran äänettömästi kunnes keuhkoissa ei ole enää ilmaa jonka jälkeen vingahtaen vedän keuhkoni täyteen”  -ääniä, sekä samalla luonnollisena jatkumona ”tukehdun sämpylääni” -ääniä.. En tiedä, varmaan vähemmän olisi häirinnyt se ääneen hekottelu.

dotsandlots2

Niin ja hei vielä loppuun: Kiitos kaikille teille edelliseen merkintään kommentoineille! Mun tekis mieli kutsua kollektiivisesti teidät kaikki kahville jotka ootte lukenut mun juttuja lähemmäs kymmenen vuotta. Siis mehän ollaan käytännössä katsoen vanhoja ystäviä! Vaikkakin yksipuolisia, heh. Vaikka mun vastaukset teidän kommentteihin saattoi tuntua monotonisilta tai niukoilta (vaikka mä niihin oon jo jotain kolme tuntia käyttänytkin :D), niin luin joka ikisen teidän kommentin ajatuksella ja ne merkkas mulle paljon. Ootte ihania, ettekä taida päästä musta eroon ihan vielä kuitenkaan. <3


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “pallomekon paluu”

 1. Henna Koo sanoo:

  Oon ollut niin ”opinnäytetyökuplassa”, että kaikki lukemani on ollut lähinnä ”työyhteisön kehittäminen” ja ”laadullinen tutkimus” painotteista ja blogien lukeminen jäänyt taka-alalle. Mut nyt ehdin blogienkin pariin ja wtf, Colour me 10 vuotta?! Oon myös lukija siltä jakkaralla seisomisajalta, en ihan alusta, mutta kaukaa kuitenkin. Samanmoisen järkytyksen aiheutti tänään Nelliina, kun tajusin hänen olevan ”jo” 37-vuotias. Kauan sitä on tullut joidenkin elämää seurattua.

  Ei mulla tässä kommentoinnissa oikeasti mitään asiaa ollut, mutta sun muisteluista tuli mieleen, kun asuin vielä Jyväskylässä ja sä sit blogissasi mainitsit hukanneesi sun kameran kaukosäätimen. Mä olin se henkilö, joka lenkin varreltaan sen löysi yliopiston metsästä :”D Kaikkea sitä :D

  Mut joo, sun blogi on kaikessa arkisuudessaan ja aitoudessan paras, jatka samaan malliin. Tuun sit 10 vuoden päästä kertomaan uudestaan, kuinka edelleen oon täällä ja järkyttynyt ajan nopeasta kulumisesta… :D

  • ia ia sanoo:

   Mua oikeesti kauhistuttaa mitä vauhtia aika kuluu! Haha voi ei se kaukosäädinepisodi, olin unohtanut sen kokonaan :D ihana että oot vielä siellä kaikkien näiden vuosien jälkeen<3 tsemppii opparijuttuihin,toivottavasti oot jo voiton puolella!

 2. Sonja sanoo:

  Oi, no mutta tuo vanhahan on aivan oivallinen myös! Täällä ainakin kiinnostunut jälleenkäyttöönottaja. :—D (Onko sulla muuten jotain vakkarikirppistä tms. jossa myyt vanhoja vaatteitasi?)

  Ja siis kyllä, noi kuulokkeettomat tyypit. Siis niitä on!? Ravaan jonkin verran Rovaniemi-Helsinki-väliä bussilla ja noi on kyllä suurin vääryys selkänojaa potkivien jälkeet.

  • ia ia sanoo:

   No se on jo niin ikikulunut että ei sitä viitsi myyntiin enää laittaa :D en oo Helsingissä vielä koskaan myynyt itsepalvelukirpulla, hyviä kirppisvinkkejä otetaan vastaan! Ai kamala jos joku kehtaa vetää välin helsinki-rovaniemi ilman kuulokkeita, pistää vihaks pelkkä ajatuskin :D

 3. heinihei sanoo:

  Voi vitsi toi sun tukkas on kivan värinen, ihanan raikas!

 4. mmagic sanoo:

  Onnea kymppisynttäreistä! Melkein jo toivoin, että tämän postauksen kuvat olis ihan vitsillä ollut Tuomiokirkon portailta :D
  Ihan en kymmentä vuotta ole ollut mukana, mutta seitsemän kuitenkin, ja mukana vielä pysytään! Kiitos siis hirmusti menneistä ja tulevista <3

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Haha emmä kehtaa mennä sinne, liikaa ihmisiä :D ihana ku oot vielä siellä mmagic, oot yks niistä vakkarityypeistä jotka aina tunnistan kommenteista!

 5. Emmy sanoo:

  Tosi söpö mekko! Ja täytyy sanoa että samaistun täysin tohon tukahtuneeseen ja äänettömään nauruun :D Kerran kattosin jotain kuulokkeet päässä ja ilmesesti hekotin erittäin tukahtuneesti koska kämppis tuli kysymään itkenkö mä :’D

 6. Heidi sanoo:

  Ihana asu! Ja kiva kuvausmiljöö :)

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

 7. Emmi sanoo:

  Onpas ihana asu! ♥ Tuntuu, että sulle passaa vaate kuin vaate :D Oon ehkä hieman kateellinen, koska itse näyttäisin tuollaisessa mekossa varmastikin ihan pölöltä… Onneksi sulle tuo kuitenkin sopii paremmin kuin hyvin!

  • ia ia sanoo:

   No kiitsa! Haha aijaa :D Eiku pokkana päälle vaan, mikään ei näytä pölöltä kun vaan päättää niin ^_^

 8. emzi sanoo:

  Ihana toi tausta näissä kuvissa :)

Kommentoi