torstai 24. elokuu 2017

bullet journal update: kesäkuun täysiä ja elokuun tyhjiä

Taas vierähti kuukausi bullet journalissa sitten edellisen bujopäivityksen. Nappasin muutamat kuvat kesäkuun aikana täyttyneistä sivuista, tyhjinä ne näkyy täällä.

bujokesä1

 

Hah, kesälomapäissäni vähän jatkoin tuota otsikkosivua. (Kalenterin alla muuten aivan totaalisen epäonnistunut maalausyritys! Innostuin pitkästä aikaa maalaamaan vesiväreillä. Sain aikaan paljon kivojakin pikkujuttuja, mutta tuo ”supercoolit graafiset kolmiot teipin avulla” -yritelmä kosahti kun teippien mukana lähti myös puolet paperista..)

bujokesä3

 

Kokeilin heinäkuussa ekaa kertaa laatikkomaista kuukausinäkymää ennen viikkosivuja, ajattelin merkkailla siihen kuukauden kivoimpia juttuja jotka sitten näkis vähän visuaalisemmin yhdellä silmäyksellä kuin pelkkä gratitude/onni oli -rivilistaus. Ihan hauskaa vaihtelua, mutta täyttely meinas vähän unohtua heh..

bujokesä4

 

Kuvien printtailu vähän eskaloitui. Ennen riitti kuva per viikko, mutta nyt se näköjään meinaa olla jo kahta ja kolmea. Kiva toi mun miniprintterin arvaamattomuus, otti porkkanat kesäkeitossa vähän reippaammin väriä kuin miltä ne puhelimella näytti.

bujokesä2

Tämä oli heinäkuun lemppariaukeama!

bujokesä5

 

Ja sitten elokuuhun.

idbujoelo1

 

Elokuussa iski layoutin osalta joku ihme minimalismivaihde silmään. En jaksanut alkaa keksimällä keksimään mitään uutta ja hienoa joka aukeamalle, vaan otin pelkän mustan kynän kouraan ja istahdin partsille kirjoittelemaan parilla kivaksi havaitulla fontilla aikalailla yhtenäisen kuukauden.

bujoelo2

 

Lisäsin vähän väriä  Tombow:n Dual Brush -kynillä, sekoitin vähän vaihtelevasti vaaleanpunaista ja keltaista blender penin kautta (tekniikasta kirjoitin lisää täällä), joten koko kuukaudesta tuli tommonen persikkaoranssi. Ja huomasin, että mun mustista kynistä ainoastaan Staedtlerin Pigment Linerit ei leviä kun päälle vetää tussilla, note to self.

bujoelo3

 

Vedin kaikkiin samantyylisen hyväksi havaitun pystylayoutin kuin heinäkuussakin.

bujoelo5

 

Niin, sama aukeama kertaa viisi, mitäs näistä nyt muuta sanomaan.

bujoelo6

bujoelo7

 

Ihan mielenkiinnosta muuten, inspaako teitä nähdä enemmän tyhjiä vai täysiä aukeamia?


Saatat pitää myös näistä:

35 Responses to “bullet journal update: kesäkuun täysiä ja elokuun tyhjiä”

 1. elsa sanoo:

  heinäkuun täysiä eikä kesäkuun.

  ja miksi tossa ku lukee HEINÄKUU ekassa kuvassa niin H:n ja E:n viivat on samassa linjassa mutta Ä:n viiva on sitte valahtanu alemmas T___T

  • ia ia sanoo:

   Hups kiitti ku sanoit, korjasin! No siks kun kirjotan vapaalla kädellä ilman luonnostelua ja omaks iloks niin ei oo niin justiisa :D

  • Nimetön sanoo:

   Mä en ymmärrä millälailla ne on muka valahtanu alemmas, en vaikka kuinka tarkkaan yritän kattoa :D

   Itte tässä vaan keskityin ihailemaan että WAU miten upeeks voi joku kalenterinsa saada!

 2. Henna sanoo:

  Pitkästä aikaa tulin lukemaan blogia, ja pakko kehua että aivan super ihana ulkoasu!!

  • ia ia sanoo:

   Joo sain sen päivitettyä tuossa about vuosi sitten vihdoin ja viimein, oli kyllä aikakin :D Kiva että tykkäät!

 3. monna sanoo:

  Itse ainakin tykkään nähdä sekä tyhjiä että täysiä, kun siitä näkee sitten miten se tyhjä aukeama toimi käytännössä. :)

 4. Iinustii sanoo:

  Jee, bujopostaus! Musta on kiva aina nähdä se tyhjä versio ja sit seuraavassa postauksessa se täytettynä + seuraavan kuun tyhjä! :)

 5. Bullet sanoo:

  Ootan aina erityisesti näitä bujojuttuja, täysiä ja tyhjiä kumpiakin. Kiitos blogisi,hurahdin itsekin tähän ja täytyy sanoa että on se totta, on tässä bujoilussa järkeä. Ja kun bujo korvasi kalenterin, muistikirjan ja luonnoskirjan, niin kassikin keveni. Ehkä pääkin keveni vähän ;)

  • ia ia sanoo:

   Hei kiva jos tästä saa joku jotain irti! Mä kans rakastan kun tuohon saa ammentaa ihan kaiken mitä tekee mieli piirrustella ja kirjoitella ties mihin laskujen kirjekuoriin ja muihin satunnaisiin kauppalappuihin :D

 6. Laurahello sanoo:

  Mun mielestä tällänen postissa on just kiva missä on edellisen kuun täydet ja seuraavan tyhjät.. Niistä saa eritavalla inspiraatiota (: aivan ihania sivuja sulla taas kerran <3

 7. Jutta sanoo:

  Sulla on nii ihana käsiala osaispa itekin tehdä noin hienoja sivuja. Oon jo miettinyt minkälaisen bujon haluan ensi vuodeksi tehdä. Ihanaa saada inspistä!

  • ia ia sanoo:

   No kiitos :) Harjoittelemalla oppii ^_^ Bujossa parasta ettei sitä tartte edes aloittaa alkuvuodesta, siitä vaan syyskuulle jo bujo tulille! :D

 8. Essiiiii sanoo:

  Täysiä ois kyllä kanssa kiva nähdä! Millä kynällä sä muuten teet nykyään normimerkinnät? Entäs otsikot esim. noissa viikoissa kuvissa?

  • ia ia sanoo:

   Normimerkinnät teen Mujin mustalla 0.38:lla, se on ihan paras! Mulla on tapana painaa kuitukärkien terää sisäänpäin niin ne on hetkessä aktiivikäytöllä mulla lytyssä, joten muste/geeliasia best :D Kaikki elokuun otsikot ja muut tein Staedtlerin Pigment Linereillä koska ne ei vuoda jos vetää tussilla päälle, mulla on niistä vahvuudet 0.05 0.1 ja 0.2 niin niitä vaihtelin.

 9. Heidi sanoo:

  Näitä bujo-juttuja on niin kiva lukea ja katsella! Takaraivossa jyskyttää kateus, koska haluaisin itsekin osata :D

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  • ia ia sanoo:

   Voi kiva kuulla että tykkäät! Kävin vaklaa sun blogii, Ajaston peruskalenterit on best! Mä käytin koulussa aikaa opettelemalla kirjoittamaan niihin kaikki merkinnät mahdollisimman kivasti :D Ehkä siellä olis voinut hyödyllisempääkin tehdä..

 10. ia ia sanoo:

  Normimerkinnät teen Mujin mustalla 0.38:lla, se on ihan paras! Mulla on tapana painaa kuitukärkien terää sisäänpäin niin ne on hetkessä aktiivikäytöllä mulla lytyssä, joten muste/geeliasia best :D Kaikki elokuun otsikot ja muut tein Staedtlerin Pigment Linereillä koska ne ei vuoda jos vetää tussilla päälle, mulla on niistä vahvuudet 0.05 0.1 ja 0.2 niin niitä vaihtelin.

 11. Eeva sanoo:

  Nää bujomerkinnät on jostain toisesta todellisuudesta. Voisinko ostaa sulta kalenterin ens vuodelle… Ja sitä seuraavalle. Loppuelämäksi.

  • ia ia sanoo:

   Haha, ihana sinä! Olispa kiva tehdä kalenteri myyntiin :) Laitan sut ekana postituslistalle! :D

 12. Eija sanoo:

  Molempia! Ihania juttuja taas, sulla on niiin kaunis tyyli ❤

 13. Heli sanoo:

  Sekä että! Jaksan joka kerta ihailla näitä sun kalenterimerkintöjä. Ehkä joku kerta jotakin videota? Olis kiva nähdä videolla kuinka sä oikein liikuttelet noita kyniäs, että jäljestä saa tuollaista :)

 14. Essi sanoo:

  Aivan ihana bujo! Sun tyyli on muutenkin niin superinspiroiva :) Mistä olet tuon miniprintterin hommannut? Onko siis joku polaroid-printteri tms.?

 15. emzi sanoo:

  Niin kivalta näyttää! Osaisinpa minäkin mutta luulen että mulla menis heti hermo kun en sais ideaa paperille niin ku haluan.

  • ia ia sanoo:

   Thanks! Joo been there, voin sanoa että visio kukka-aukeamasta oli aluksi hieman erilainen :,D

 16. viivi sanoo:

  Hei mun on pakko tulla jakamaan mun lempparivinkki noihin yybersiisteihin graafisiiin vesivärikuvioihin nimittäin masking-teippi!! Ei tarraa paperiin kiinni ja voi käyttää jopa monta kertaa. Ainakin temperasta helsingistä saa ja varmaan muualtakin. Koulun esitystekniikan kurssilla opin ja nyt oon sen jälkeen käyttänyt kaikkiin bujo yms-koristeluihin! On nimittäin käynyt tuo sama tuhat kertaa että hieno vesivärityö tuhoutuu kun teippejä lähtee nyhtämään irti :D Ihania nää sun bujopostaukset, kiva nähdä niin tyhjänä kuin täytenä.

  • ia ia sanoo:

   Oo kiitti vinkistä! Mutta ootko siis vesivärimaalannut suoraan bujoon? Eikö sulla lähde sivut kupristumaan? Kiva kuulla että nää on mieluista luettavaa ^_^

   • viivi sanoo:

    Heh, oon kyllä, vaihtelevalla menestyksellä :D Leuchtturmissa oon joskus todella vähällä vedellä saanut melkein kupristumattomia sivuja, oon yrittänyt teipata sitä maalattavaa sivua pöytään ja se vähän auttaa! Nyt oon käyttänyt vihkoa jossa paperi on paksumpaa ja huokoisempaa, eikä mitään ongelmaa. Vähän niitä leuchtturmin pisteellisiä sivuja on vielä ikävä…

Kommentoi