maanantai 04. syyskuu 2017

hetkiä. tai joku muu yhtä herkkä yhden sanan otsikko

Moi! Kännykän muistiin on tallentunut näköjään joitain kuvia viime aikojen menemisistä, joten miksipä niitä ei jakaisi tännekin.

puhelimesta9-checker

Elokuiselle minireissulle ystävän luo mahtui enemmän aktiviteetteja kahteen vuorokauteen kuin mitä mun aikaansaamiset on olleet koko kesäkuukausien aikana yhteensä: 48 tunnissa perkattiin miljoona litraa marjoja, tehtiin raparperi-mansikkahilloa, britakakkua, kasvispiirakkaa ja granolaa. Kunnon grannyt, no juotiin me vastapainoksi vähän viiniäkin :D (Ihan pakko muuten jakaa, että mua ärsyttää jostain mystisestä syystä suuresti termi granola. Nimitän sitä itsepäisesti muromysliksi. MUROMYSLI! Suomen kieli ei ole granoloita varten.)

puhelimesta11-checker

Kaveri tilasi myös itselleen ”ei mainoksia” -kyltin, jota taiteillessa innostuin pitkästä aikaa maalailemaan vähän enemmänkin, kuin suurikin oma elämänsä Monet. Avainsana on muuten teipatut reunat: Ihan sama mitä värituhnua siihen keskelle levittelet niin lopputulos näyttää teipinpoiston jälkeen varsin harkitulta.puhelimesta10-checker

Mitäs muuta.. No sit mä oon ennättänyt käymään pienessä taidenäyttelyssä ja harkinnut lopareiden ottamista ja siirtymistä täyspäiväiseksi vesiväritaiteilijaksi, joka vois tehdä myös ajatuksia herätteleviä installaatioita kierrätyskeskuksen antimista. Ihan järkevänkuuloinen tulevaisuudenvisio! Niin, ja oon myös kadehtinut kaverin peikkistä joka on jotain nelikymppinen.

puhelimesta4-checker

Sitten oon bongaillut erityispaljon pilviä, nää oli ”myrskyn jälkeen on poutasää” -pilviä sinä pahamaineisena Flow-ukkosmyrskyviikonloppuna jota tosin tutkailin turvallisesti parvekkeelta käsin. (Ja kyllä, toivon hartaasti että teillä asettui alitajuntanne levylautaselle juuri Kari Tapiota..)

puhelimesta12-checker

Elokuussa oli myös duunipaikan synttärit/kesäjuhlat! Niissä esiintynyt Kauriinmetsästäjät -duo oli mulle uus tuttavuus, mutta useampi biisi humpsahti kyllä sen jälkeen soittolistalle. Niin, ja käytiin tsekkaamassa viime viikonloppuna myös kaverin bändin keikka, ihan hullulla adrenaliinilla kerosiinirokkia soittava Rokets.

collagekskaks

Lintsisaldo jäi tältä kesältä itse asiassa kahteen kertaan ja yhteen ostettuun laitelippuun. Voitin pitkäntikunvedon ja mentiin vuoristorataan! (Ja bondailin kolmen alakouluikäisen pikkutytön kanssa siinä odotellessa uhoten että en tasan sitten kilju, vain kiljuakseni kovempaa kuin ne pikkumimmit ja varmaan niiden äiditkin yhteensä.)

idpuhelimesta13-checker

Vielä viimeiset pilvibongailut, ja loppukesän lempparikuva. (Vähän ehkä idylliä rikkoo tuo hohkava K-market..)


Saatat pitää myös näistä:

22 Responses to “hetkiä. tai joku muu yhtä herkkä yhden sanan otsikko”

 1. Saara sanoo:

  Ihania :-). Tai joku muu omaperäinen ja vähänkäytetty kehusana.

 2. Viola sanoo:

  Moikka! Hei bujoilupostauksen yhteydessä mainitsit miniprintterin, millä tulostelet kuvia, niin onko sulla minkä merkkinen printteri ja mitä oot tykännyt? :)

  • ia ia sanoo:

   Mulla on Polaroid Zink! Oon tykännyt kyllä siihen tarkoitukseen mihin sen oon halunnutkin eli nopeita printtejä helposti :) Laatu ei ole tietenkään verrattavissa perinteisiin valokuviin, värit menee välillä vähän hassuksi, mutta ittelle kätevyys ja helppous ajaa kyllä tuon puutteen edelle!

 3. MimiH sanoo:

  Moikka! Pettikö muistini vai kosahtiko googlailu-taitoni vai kirjoititko joskus jotain Oslon matkan esittelyä? :D eilen tuli ostettua liput kuun lopulle kyseiseen kaupunkiin ja nyt kaikki tipsit paikan päällä olisi mahtavaa! Jos tällainen jo löytyy niin kiitos ja anteeksi :’D mukavaa viikkoa ❤

  • ia ia sanoo:

   Haha, ei pettänyt muisti eikä googlailutaito kosahtanut, kävin Oslossa mutta en oo vielä postannut sieltä :D Meillä oli sinne erittäin mini yhden yön reissu, mutta mun oli kyllä tarkoitus oikeesti laittaa tästä vielä joku kuvapäiväkirjatyyppinen postaus tulemaan! Mutta kysy ihmessä jos sulla on jotain missä voisin auttaa sitä ennen :)

 4. Jemina sanoo:

  Ihania kuvia!! niin tunnelmallisia ja värikkäitä <3

  Mun blogissa musikka-manteli piirakan ohje :) <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/

 5. Piia sanoo:

  Oi miten ihania kuvia ja hetkiä! <3 Ja tulin myös vähän kateelliseksi tuosta peikonlehdestä, oma peikonlehtivauva on ehkä murto-osan tuosta.. :D

  • ia ia sanoo:

   Haha joo sama, mun peikkis on pinta-alaltaan ehkä yhden tommosen lehden kokoinen ja tajuttoman ruma :,D Vielä on pitkä matka..

 6. Milja sanoo:

  Oon niin samaa mieltä tosta granolasta, ihan outo sana. Toinen mitä ihmettelin pitkään oli bircher mysli, kunnes mulle selvis että se on sama asia kun tuorepuuro. Miksei sit vaan voi sanoo tuorepuuro?

 7. TMK sanoo:

  Tää postaus oli jotenkin niin hauska! Pakosti tuli hyvälle tuulelle :D

 8. Heidi sanoo:

  Kiitos Kari Tapiosta :D Nyt on korvamatoa….

  Kiva fiilis-postaus! Tällaisia lisää.

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

 9. Anna sanoo:

  Kello on 0:44 ja luin kahdesti, että kadehdit kaverin poikkista. Joka on jotain nelikymppinen. Miä lähen nukkumaa!

 10. Ihana! Kiitos, Kari T. soi nyt päässä. Mutta se voittaa melkein viikon päässä soineen Kuuden vuoden kuuliaisuuden. Kiitos siis vielä kerran. :D

  Ja olen niin samaa mieltä: se on MUROMYSLI ja sillä sipuli. Minulla kesti hävettävän pitkään tajuta, että granola ja muromysli ovat sama juttu. Kyllä siinä pieni ihminen välillä hämääntyy!

  • ia ia sanoo:

   Kuuden vuoden kuuliaisuus, neverheard! Pitäiskö ottaa selvää ja ottaa vaihtarina sitten se sun korvamato :D Jep pitäydytään me muromysleissämme nyt kun on tää suomen kielen hienous löydetty! :D

 11. emzi sanoo:

  Vitsi noi pilvet on ihanat!

Kommentoi