maanantai 11. syyskuu 2017

bullet journal update: elokuun täysiä ja syyskuun tyhjiä

Voiko näitä merkintöjä aloittaa muutoin kuin sillä lallatuksella että oho kun taas on kuukausi hurahtanut ja että jaahas olisko aika kurkata bullet journaliin? No ei voi, ja olis aika. Elokuun tyhjiä sivuja näkyi täällä, ja täytenä ne näytti tältä:

syysbujo1

syysbujo3

Pystylayout viikkonäkymissä toimi ihan kivasti, mutta homma meinasi eskaloitua aika sekavanoloiseksi kun sivuille tuli tuherrettua kaikkia pikkujuttuja ilman mitään raameja.

syysbujo2

Niin, ja kuukauden printtiteemana oli näköjään kaikki eri variaatiot auringonlaskusta..

syysbujo5

syysbujo4

Niin, siitä sekavaksi eskaloitumisesta puheenollen :D Syyskuun aukeamia puuhatessa ihan joka ikinen asia teki mieli laittaa raameihin. Pysyy ne tuhertelut jatkossa niiden laatikoiden sisällä!

syysbujo6

Tipp-Ex -rulla on muuten paras kaveri, kun kaiken tekee jääräpäänä suoraan tussilla ja näin ollen tyrii sivuille virheitä joita ei voi kumittaa. Päivänumerot ekalla viikkoaukeamalla sai sillä siististi piiloon kun aloitin numeroimisen ensin tyynesti ykkösestä..

syysbujo7

Vesiväri-innostus koitti kovasti hyökkäillä myös bujon puolelle, vaikka oon jo kerran aikaisemmin todennut, ettei siitä tule noin ohuella paperilla oikein mitään. Kokeilin sitten ottaa vesivärejä Tombow:n Blender Peniin, niin johan alkoi pysyä sivut kupruvapaana kun vettä väreihin ei tullut nimeksikään.

syysbujo8

Tästä aukeamasta tykkään kaikista vähiten vaikka siihen kuluikin eniten aikaa.. Lähinnä tuo otsikko ärsyttää kun taas paikkailin allaolevia virheitä :D Mutta nuo kukat on ihan kivoja, otin siis puhtaaseen blender peniin kuivahtaneita vesivärejä ja piirtelin epämääräisiä suhruja paperille, joiden kuivuttua piirsin sitten vielä kukkia muistuttavia tuheroita kynällä päälle.

syysbujo10

Tuosta kolmekasista tuli puolestaan kivan pelkistetty. Ei mahtunut toinen U enää syyskuuhun, mutta mitäs me pienistä.

syysbujo9

Tuo viikko 39 syyspuineen oli taas puolestaan oma lemppari!

idsyysbujo12

Mikä viikko näyttää teidän silmään kivoimmalta?

 


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “bullet journal update: elokuun täysiä ja syyskuun tyhjiä”

 1. tiinuska sanoo:

  Viikko 39. Aivan täydellinen, osaisinkohan mie? Tällä hetkellä mun bujo on hyvin minimalistinen. Mistä saat sun ideat näihin sivuihin?

  • ia ia sanoo:

   No osaisit varmasti, tuo oli supersimppeli :) Selailen Pinterestiä, Youtubea ja Instagramia, niistä saa aina jotain pikkujuttuja irti!

 2. Hanna sanoo:

  Kukka- ja puuviikot näyttää ihanilta! Onks sulla ihan normaalit vesivärit käytössä tossa?

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Joo ihan perus vesivärejä, miksailin niitä tuohon muovialustalle niin että sain mieluisia sävyjä :)

 3. emzi sanoo:

  Noi syksyiset puut on kyllä tosi kivat!

 4. Mivi sanoo:

  Oi, odotan aina näitä sun bujo-postauksia malttamattomana! Vihdoin sain ostettua pistemuistikirjan (Putinki OY:n, voin suositella) ja innostuin entisestään journaloinnista. Lokakuun kuukausinäkymänkin tein jo hyvissä ajoin valmiiksi, hehkulamppuvalosarja-teemalla :-D

  • ia ia sanoo:

   Ihana että näistä on jollekin iloa! Putinki on ihana, oon käynyt siellä kivijalkaliikkeessä monesti ^_^ Hei joo mäkin mietin hehkulamppuja lokakuuhun! :D Olispa kiva nähdä jostain sun aukeamia!

 5. Eija sanoo:

  Ääk ihania kaikki ❤❤

Kommentoi