sunnuntai 17. syyskuu 2017

nunnakaapu

Vielä yhdet kuvat tuolla vaalealla oranssipinkkitukalla! Menin nykäisemään sen nimittäin tällä viikolla astetta tummemmaksi.. Mutta vielä hetki sitten se mätsäsi kivasti yhteen tuon Monkin nunnakaavun kukkien kanssa.

nunnamekko1

Välittömät nunnavibat mikäli rintakehä on peitossa. Oh well, printti oli niin kiva että näytän ihan mielelläni nunnalta. Paitsi nunnilla tuskin on karhunkorvanutturoita.
nunnamekko2

Joo, tänään on taas semmoinen päivä kun ei meinaa irrota mitään kirjoitettavaa. Kerrottakoot kertomisen ilosta, että tämänhetkinen paras oikeiden asioiden tekemisen välttelyaktiviteetti on kattella Youtubesta Bill Skårskardin haastatteluvideoita, jossa se puhuu Pennywisen roolistaan. Mene ja tiedä sitten että minkä ihmeen takia :D Varsinkin, kun en edes uskalla kattoa kauhuleffoja muuta kuin kotisohvalta mutella ja turvallisesti suljettujen sormenpäiden lomasta.. Mutta tuo IT kyllä jotenkin houkuttelis, varsinkin kun olin aikoinani aika hard core Stephen King -fanaatikko! Tosin IT:iä en koskaan tainnut edes lukea. Olisko aika ryhdistäytyä ja hankkia kirjastokortti sitten ekaa kertaa helsinköitymisen myötä ja lukea se ensin alta pois? Helpompi olis kattoa leffaa kun tietäis kokoajan että mitä seuraavaksi tapahtuu! Löytyyks sieltä ketään kuka olis mun suurin idoli ja uskaltais käydä kattomassa kauhuleffoja teatterissa asti?


Saatat pitää myös näistä:

26 Responses to “nunnakaapu”

 1. S sanoo:

  Mä kävin! Vaikka vihaan, siis vihaaaaan kauhuleffoja, niin tuo oli pakko käydä kattoo! Näin joskus pienenä sen ekan version siitä ja sain kauheet traumat niin loogisesti aattelin että nyt jos käyn kattoo tän uuden vanhempana ja viisaampana ni ne traumat varmaan häviää :D en kerro sen kummemmin miten kävi mutta suosittelen oikeesti tota, musta se oli vähän enemmän kun kauhuleffat yleensä, tosi hyvin kuvattu ainakin!

  • ia ia sanoo:

   Haha, ihan hyvä teoria :D Toivottavasti ei pellet seurannut uudestaan uniin! Pitää kyllä ehkä harkita, viimeistään sitten kun sen voi katsoa turvasta sohvalta!

 2. Piia sanoo:

  Ihana kuosi mekossa <3

  Huh, joskus hurjassa nuoruudessa 18-vuotiaana kävin kyllä katsomassa kauhuleffoja leffateatterissa, mutta vuosien mittaan on nössähtänyt sen verran, etten enää uskalla katsoa niitä oikein kotonakaan :D Silti tuo IT vähän kiinnostelisi minuakin..

  • ia ia sanoo:

   Kiitsa :) Huh, hullu :D Mä en kyllä ikinä uskaltais leffateatteriin asti, siinä ei pääse niitä ääniäkään pakoon! Tuu raportoimaan jos päädyt pellekuvan kattomaan!

 3. Katrielli sanoo:

  Kävin viime viikolla kattomassa ITin ja se oli ihan kamala! Olen nähny sen alkuperäisen 90-luvun version monta kertaa, mutta tää uus oli ihan hirveän pelottava! Vaikka tiesinkin suunnilleen mitä tapahtuu, oli erikoistehosteet ja hieman uudenlainen story line den verran uutta että sai pelätä. Mutta kannattaa kyllä mennä kattoon!

  • ia ia sanoo:

   Eii miten ristiriitainen kommentti, yhtäaikaa se on ihan kamala ja samalla pitäs mennä kattomaan :D En mä uskalla!!

 4. Nimetön sanoo:

  Rakastin aiemmin kauhuleffoja mutta lapsensaannin jälkeen musta on tullu suurin nyhverö ikinä. Siltikin ollaan huomenna menossa miehen kaa kattomaan toi ”It” leffaan. Pelottaa jo nyt :’D Oon kattonu sen vanhemman version pienenä, 10min pätkissä koulukaverin kanssa salaa koska meitä kiellettiin kattomasta se. Pätkissä sen takia ku pelotti niin paljon hahah.

  • ia ia sanoo:

   Haha eikä :D Tuu sit kertomaan että oliko se yhtä kamala kokemus kuin silloin muksuna!

 5. Saara sanoo:

  Olen av-kääntäjä ja lupauduin kesällä kääntämään tv-leffan, jonka kuvausta en lukenut kunnolla. Se olikin kauhuleffa, ja kuulun itsekin arkajalkojen joukkoon. Meinasin pyytää vaarallisen työn lisää :D

 6. Anniina sanoo:

  Voin kyllä suositella Sitä (SE:tä öö??), siinä oli muutama karmiva kohta ja jokunen hyvä jump scare, CGI oli hyvää mutta joissain kohdissa se kuitenkin vähän söi sitä kauhukokemusta, jotenki tiedosti että toi on tietokoneella tehty ja se oli niinku se eka ajatus. Mutta siinä oli myös PALJON huumoria ja hauskoja ja hellyyttäviä kohtauksia (nuorta rakkautta yms) että se karsi kans sitä pelottavuutta pois. Ei ollu semmonen 24/7 masentava, ahdistava ja painostava niinku esim. It Comes At Night. Tykkäsin ihan sikana, varsinki lapsinäyttelijät oli niin taitavia ja hyviä ja just se ku sai kunnolla nauraakkin :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitti arviosta! Mä en oo kyllä juurikaan tietokonetehosteiden ystävä, niistä tulee just se fiilis ettei oikein voi keskittyä muuhun kuin siihen että jaa tääkin on tietokoneella tehty. Mutta ehkä mä sittenkin voisin laittaa Sen harkintaan :D

 7. Aliisa sanoo:

  Aivan ihana värimaailma tässä!

 8. Hanna sanoo:

  Eikö se ole Bill Skarskård, ei Skårskard? Ah mitä lillukanvarsia :D

 9. Helmi sanoo:

  Mäkin kuulun suurimpiin kauhukeffanyhveröihin, mutta samalla omaan ärsyttävän uteliaan mielen, joka siis käytännössä tarkoittaa sitä, että välillä menen kiinnostumaan näistä kauhuleffoista ja kidutan sinne itseäni katsomalla niitä. #weird
  Mutta olen kyllä kehittänyt todella nerokkaan (muiden mielestä lähinnä oudon) taktiikan näihin leffoihin, nimittäin selvitän niistä kaiken minkä irti saan etukäteen. :’D eli siis luen wikipediasta juonen ja kaikki spoilerit, katon youtubessa sormien välistä review-videoita, joissa on pelottavat kohdat käsitelty läpi. Sitten pystyn hyvin katsomaan leffaan, kun tiedän täsmälleen kuinka tarina etenee ja milloin mennä peiton alle piiloo ja milloin kaikki äkisti tapahtuvat pelottavat jutut tapahtuu. :’D
  Muiden mielestä lähinnä outoa ja tyhmää, mutta mun mielestä erittäi toimivaa. :DD

  • ia ia sanoo:

   No huh, sulla on kyllä jo ihan omalla tasolla tuo kauhuleffojen katselu, huikee :D Siis mä kans luen pelottavimpien leffojen juonen just jostain wikipediasta, se ei kauhistuta niin paljoa kuin leffan kattominen. Mutta en kyllä senkään jälkeen vielä uskalla katsoa :D

 10. Saarai sanoo:

  Oon koko elämäni inhonnut kauhuelokuvia, lähinnä sen takia, että ne kyseiset mitä olen nähnyt ovat olleet yleensä vain juonellisesti käsittämättömän huonoja ja/tai enemmänkin inhottavia kuin pelottavia :D mutta eihän sitä tiedä, ehkä tuon IT:in vois joskus katsoo..

  Ja hei tuo mekko on niin täydellisen syksyinen! Tykkään!

  http://ateljeesaara.blogspot.fi

  • ia ia sanoo:

   Joo ne ällötyspätkät on sitten asia erikseen, joissa just haetaan sitä shokeeraamista eikä niinkään säikyttelyä. Uskon että niitä hyviäkin kauluhuleffoja on olemassa, pitäis vaan ensin pystyä katsomaan niitä ennenkuin niitä vois löytää :,D Voi kiitti!

 11. Hanna sanoo:

  Ennen tykkäsin kovasti kauhuleffoista mutta kuten joku aiemmin jo kirjoitti, lasten saannin jälkeen olen minäkin nössähtänyt. Meinasin raahata miehen vklpna katsomaan sitä kun lapset oli pois, mut hän sit sanoi ettei todellakaan lähde mun kanssa katsomaan jotain kauhuleffaa jossa on lapsia mukana. Tajusin sitten itsekin. Toisekseen olen aina pelännyt ja pelkään edelleen klovneja.. Mut ehk joskus myös kotisohvalta, turvallisesta kainalosta voisi katsoa.

  • ia ia sanoo:

   Joo ei ehkä mikään paras lähtökohta kyseisen leffan katseluun jos on jo valmiiksi klovnikammo :D

 12. Halla sanoo:

  Siis mää kävin kattoo ton itin, eikä se ees ollu yhtään pelottava! Se oli ennemminki semmone komedia :(( olin vähä pettyny

  • ia ia sanoo:

   Niinkö! En usko että oli pelkkä komedia, tai sitten sulla on ihan ylirautaiset kauhuleffahermot :D

 13. - sanoo:

  Muistan kun katottiin kaverin kans salaa Hohtoa kakkosluokalla ja se kuollut leidi kylpyammeestahan kummitteli unissa piiitkään sen jälkeen…ehkä tuota ITtiä uskaltais lähteä kattomaan jos sais jonkun mukaan pitämään kädestä :D

  • ia ia sanoo:

   Haha hyii, hohto oli kyllä kammottava :D Leffateattereihin pitäis palkata semmosia kädestäpitäjiä!

Kommentoi