maanantai 16. lokakuu 2017

ala-asteenopettaja 50-luvulta

Saaks änkee toisenkin syksykylläistetyn kuvasetin heti edellisen perään? No ängen silti.

opettaja1

Tuo mekko löytyi Prahasta Reserved-nimisestä liikkeestä, josta itseasiassa löytyi pari muutakin vaatetta. Voitteko kuvitella, meitsin vaatekaapissa jotain muutakin kuin H&M:ää.. :D Mekko on malliltaan jokseenkin ala-asteenopettaja 50-luvulta, mutta printti oli niin kiva että annan opettajavibat anteeksi.

opettaja2

Elämä vähän heittelee tällä hetkellä, eikä hirveästi inspais kirjoittaa. Mutta koitin kuitenkin kaivella kolme kivaa asiaa viime päiviltä:

1: Ei ole vieläkään liian kylmä juoksulenkille! Odotan kauhulla sitä päivää kun sisäänhengittäminen tuntuu siltä kuin nieluun puhaltais jääkarhu. (Tai en mä tiedä onko jääkarhun hengitys kylmää.. Ainakin siinä yhdessä kurkkupastillimainoksessa on!)

2. Varasin pitkästä aikaa junaliput kotikotiin. Salaa odotan sitä, kun pääsee kuudeks tunniks istumaan junan penkille syömään eväitä ja olemaan vähän iloinen siitä, ettei kuuteen tuntiin oikein voi tehdä mitään tuotteliasta. (Tosin en odota sitä, että lämpötila kohteessa lähellä nollaa. Aisaakeli, pitikö se kaivaa jo talvitakintapainen yläkaapista..)

3. Oon menossa huomenna seittemään töihin, mutta samaan aikaan oon myös hyvin lähellä nukkumaanmenoa. Eikä kello ole edes kymmentä! Ja tää on jo toinen ilta peräkkäin. Tältäkö tuntuu olla vastuullinen aikuinen ja ottaa naps vaan tuosta melkein seittemän tunnin yöunet. Paitsi että, eilen aloitin myös katsomaan Pakoa. Yksi jakso ennen nukkumaanmenoa, uhka vai mahdollisuus.. Aina on se eskaloitumisen riski.

opettaja3

Tsemppiä uuteen viikkoon <3


Saatat pitää myös näistä:

34 Responses to “ala-asteenopettaja 50-luvulta”

 1. Mimu sanoo:

  Aivan ihana tuo mekko! Täällä elämä heittelee kans aika pahasti tällä hetkellä, eli tiedän, miltä susta tuntuu. Tsemppiä koettelemuksiin!

 2. lusene sanoo:

  Upea mekko! Sopii sinulle täydellisesti ja printti on kyllä niin syksyinen kuin olla ja voi. Tsemppiä elämän kanssa, toivottavasti se laskee sinut pian turvallisesti maahan.

 3. aava sanoo:

  Onpa ihana mekko ja ihana sinä!

 4. Salkko sanoo:

  Kauniit kuvat ja ihana mekko, ulkomailta on kyllä aina paras ostaa vaatteita kun niitä ei ihan joka Pirkolla sit kotimaassa ole päällä! Matkustamisessa on kyllä omat hyvät puolensa. Istuin just bussin kyytiin ja melkein neljä tuntia edessä pelkkää maisemien tuijottelua ja musiikin kuuntelua, läppäri ja tenttimuistiinpanot nätisti viereisellä penkillä laukussa… Eväät tästä yhtälöstä kyllä puuttuu, vaikka mummi olis varmaan puolet jääkaapistaan mulle mukaan pakannutkin :-D

 5. Ootpoot sanoo:

  Hengitätkö juostessa suu auki? Kannattaa opetella oikea hengitystekniikka. :) Koko ajan nenän kautta tai nenän kautta sisään suun kautta ulos. Nenän kautta hengittäminen lämmittää ilman keuhkoputkelle ja keuhkoille sopivaksi. Mä tykkään eniten juosta talvella. :D Hiljaista ja rauhallista.

  • ia ia sanoo:

   Taidanpa hengittää väärin :D Hei kiitti tästä vinkistä, pitääpä alkaa kiinnittää huomiota jo seuraavalla lenkillä! Ihanaa jos vois tästä eteenpäin juosta talvellakin ^_^

 6. Petra sanoo:

  Tosi kiva mekko! Sopii sulle hyvin :)

 7. mimini sanoo:

  hei en ikinä kommentoi mihinkään, mutta nyt on pakko sanoa että täydellinen mekko! olen kade!

 8. mennika sanoo:

  Eikä miten ihana mekko!

 9. Annika sanoo:

  Wau! Upea asu!

 10. MariaK sanoo:

  Voi vitsit, mikä mekko! Sopii sulle upeasti. Harmittaa nyt aika paljon, etten eilisellä Tallinnan-reissulla tullut piipahtaneeksi Reservedin putiikkiin. Tyhmästä päästä kärsii koko garderobi!

  • ia ia sanoo:

   Joo mä en ollut aikaisemmin törmännytkään koko Reservediin, pakko kyllä seuraavalla ulkomaan visiitillä etsiä se uudestaan käsiin!

 11. Henna sanoo:

  Kaunis mekko!
  Ois mielenkiintoista kuulla vähän siun liikunnan harrastamisesta nyt kun tuon juoksun mainitsit! Ihan vaan semmonen postaus miten alottelit juoksun, millaset varusteet koet hyväks siihen, vinkkejä…jne.

  Sais ehkä inspistä enemmän kokeilla itekki nimenomaan juoksemista mutta jotenkin oon arastellu sitä lajia :’D

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Vitsit, hyvä postausaihe :) Laitan tämän ehdottomasti korvan taakse! Mutta muistan kyllä vieläkin kun nollakuntoisena aloin juoksemaan, vaatteet oli peruskotikollariosastoa, kengät Adidaksen superstarit ja 500 m oli aivan hullu suoritus :D

 12. Olppa sanoo:

  Tsemppiä myös sinulle uuteen viikkoon. :) Pakko kommentoida, että postauksesi kyllä piristi, tulin juuri vähän flunssaisena, väsyneenä ja näiden takia itkuisena töistä kotiin harmissani.. mutta aina kannattaa miettiä positiivisia asioita, niin kuin postauksessa teit. :)

 13. Tiia sanoo:

  Aivan mahdottoman ihana mekko!

  Tsemppiä vastoinkäymisiin! ❤️ Tämä jatkuva sade ja lisääntyvä pimeys meinaavat vetää mielen matalaksi täälläkin. Mutta luotetaan siihen, että asioilla on tapana järjestyä.

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitti! Joo semmoinen vaikutus tuolla syksyllä vähän meinaa olla.. Luotetaan siihen <3

 14. Annu sanoo:

  Vau, onpa kaunis mekko ja sen printti. Sopii sulle erinomaisesti.

 15. Saii sanoo:

  Aivan ihana mekko! Ja vitsit miten ihanan pieni vyötärö sulla on (kuulostipa creepyltä :D)

 16. Laura sanoo:

  Vaude! Ootpa upee!

 17. huldamaria sanoo:

  upeista upein sinä & mekko!

Kommentoi