sunnuntai 22. lokakuu 2017

zen-hetki ja bujon uudet sivut

Yhteistyössä Valio Eila

Terkkuja työpöydän äärestä, taas olis pitkästä aikaa luvassa bujopäivitys. Valio Eila Kerrosunelma haastoi mut nimittäin kaupallisessa yhteistyössä jakamaan omia arkisia unelmia. No oishan se lottovoitto kiva juu, mutta arkitasolla riittää, kun on silloin tällöin aikaa pysähtyä tekemään jotain mikä rauhoittaa mielen ja saa ajatukset hetkeks irti ihan kaikesta. Eikä sekään meinaa ihan itsestäänselvyys näköjään olla, viime aikoina nuo hetket on meinannut olla jotenkin tosi kiven alla.. Mutta parina viime iltana mä oon vaan repinyt sen ajan irti kaikista ”pitäis tehdä” -jutuista ja oon vaan istunut tusseineni alas kuin paraskin iltapäiväkerholainen.

eilakerros14

Taustalle jotain hyvää musiikkia (tällä hetkellä tehokuuntelussa Kaytranadan artistiradio), viereen jotain pientä hyvää, ja journal sekä instagramin inspiraatiokuvavirta tulille. Siinäpä meitsin zen-hetki arjen keskelle.

eilakerros55

Se joku pieni hyvä askartelun lomaan oli tällä kertaa nuo laktoosittomat Valio Eilan uudet Kerrosunelmat: valkosuklaa – Romanovin mansikat ja kinuski – samettinen persikka, joista erityisesti jälkimmäinen on ihan törkeän hyvää. Ne on tommosia tuplakerrosherkkuja, päällä on pehmoista vanukkaan ja jugurtin välimaastoa ja pohjalla hillohommaa. Toimii hyvin niin jälkkärinä kuin hippasen arjen tasoa nostattavana välipalanakin.

collageila

Ja sit se perinteinen aukeamakatsaus eli marraskuun tyhjät sivut!

eilakerros8

Lokakuu hurahti bujon kanssa ohi niin vauhdilla että se oli semmoinen sivu per viikko -pikarääpäisy, mutta marraskuussa otin sitten vahinkoa takaisin senkin edestä. Otsikko ei oikein mahtunut aloitusympyrän sisään, perus..

eilakerros9

eilakerros11

eilakerros10

Tombow:n sivellinkärjellä sai iisisti tommosia viuhkamaisia länttejä, joita sitten viljelin armotta vähän joka sivulle. Pyöreät muodot otsikkosivulle, to do ja notes -rinkuloihin sekä tuon viimeisen sivun sieppariin tein tyhjän vanukaspurkin kanssa, kun se sattu olemaan just sopivankokoinen :D  Love listin reunat sai skarpiksi kun sivun päällä piti postikorttia.

collageila2

Love Lististä tuli mun lempparisivu. Niin, ja hengitä -unisiepparista!
eilaaaa

 

 

Mites te muut bullet journal -tyypit (toivottavasti teitä siellä vielä on!), ootteko ehtineet syksyn arkihyökkäyksen lomassakin istua alas?


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “zen-hetki ja bujon uudet sivut”

 1. milla sanoo:

  Oot kyllä niin taitava bujoilija, ei voi kun ihailla! Mun oma iloisen keltainen bujo on jääny kesäkuulle, ei vaan oma kärsivällisyys enää riittänyt kun lopputulos ei koskaan miellyttänyt omaa silmää tarpeeksi :D

  Mutta niin kysymys: mistä tuo sun ihana kello/mikälie on ostettu? Vai onko se vaan vintagelöytö? Tarvitsisin kovasti juuri tuollaisen

  • ia ia sanoo:

   No voi kiitos! Haha voi ei, tuo turhautuminen on niin ärsyttävää, been there :D Kello on Habitatista! Taitaa olla jatkuvasti valikoimassa :)

 2. Kiia Innanmaa sanoo:

  Mulla on ollut todella kiireinen syyslokakuun vaihde ja lokakuu tähän mennessä ja kaiken sen kiireen keskellä yks harvoja asioita, jotka on pitänyt mut järjissään on kyllä bullet journal! Oon vaan ottanut sen ajan sitä varten ja se on kyllä tullut tarpeeseen :) Parasta kun voi hetkeksi istua alas, hengähtää ja vähän piirrellä, kirjoittaa ja liimailla tarroja kuin tosiaan joku kerholainen :P

  Ja hei pakko sanoa, että mua ei yhtään harmittaisi nähdä useamminkin sun blogissa näitä bujojuttuja! (Käyn aina tarkistamassa, että olisiko tullut mitään uutta :D) Jotain tutoriaaleja, ideoita, vinkkejä, tyylejä tai ihan mitä vaan olisi ihana nähdä ♥

  – Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  • ia ia sanoo:

   Ihana kuulla että jollekin muullekin journal on meditaatioväline :) joo nää bujojutut taitaa olla aika tervetulleita, mä koitan kehitellä jotain lisää tän ympärille! Kiitos kun kommentoit ^_^

 3. Teresa sanoo:

  Ihanan pirtsakka toi sun marraskuu! Ite oon pysytelly hyvin simppelissä versiossa oman bujon kans, mutta ehkäpä vielä innostun koristelemaan. Tuommonen värkkäily on kyllä niin rentouttavaa!

  • ia ia sanoo:

   Joo mullakin oli vähän mieliteko tehdä marraskuusta joku harmonisen harmaa, mutta kyllä noi värit piristää :D Joo seuraavaks vaan tussit käteen kun stressaa, heh!

 4. Eija sanoo:

  I-H-A-N-I-A juttuja taas

 5. Sariska sanoo:

  Mäkin tykkään näistä buko-jutuista, vaikken itsekään bujoile, vaikka kalenteri on kyllä tärkeä väline (ollut jo 10vuotta) kahden työn ja siinä välissä vähän koulunkin välissä palloillessa :D
  Ihanaa silmäkarkkia nää, ja tosiaan, kiinnostaa kyl noi sisällöt ja vinkitkin, kun voihan niitä halutessaan tollaisessa valmiskalenterissakin pitää :)
  Esim. viime talvena, kun lähikauppa oli rempassa niin viikon ruokalistan pitäminen kalenterissa oli aivan pakollista, ettei mitään ainesosaa tarttenut erikseen enää sit lähtee hakee kauempaa isosta marketista, vaan hankki kaiken kerralla. Ja sit tosiaan muisti mitä mistäkin oli ollut tarkoitus tehdä :D

  • ia ia sanoo:

   Joo mä koitan laittaa lisää bujojuttuja tulemaan, kiva jos näistä saa jotain irti :) Joo mä oon kans koittanut kerätä kalenteriin listaa hyvistä ruuista ettei aina tenkkapoon iskiessä tartteis kahlata googlea ympäri :D

 6. nella sanoo:

  Hei haluaisin kysyä, että mistä olet ostanut tuon kellon joka on tuossa pöydälläsi? Lisäksi tiedustelin mistä olet ostanut nuo tussit ja minkä merkkisiä ne ovat? :)

 7. Con sanoo:

  Kun jouduin sairaalaan kuukausi sitten, innostuin uudelleen värittämisestä ja piirtämisestä enkä ole ainoa: täällä on jokaisen huoneen ovessa kiinnitettynä jos jonkinmoisia kuvia, mikä on jokseenkin ihan piristävää ☺

  • ia ia sanoo:

   Oi ihana että taiteilukärpänen ön purassu! Teosmäärät alkaa kuulostaa jo riittäviltä vaik näyttelyyn :D hei kaikkee hyvää <3

 8. Janita sanoo:

  Mä teen tätä bujo-hommaa ehkä vähän eri tavalla ku kuuluis: ostin tyhjän kirjan ja aloin täyttelee ensi vuoden kuukausia sinne aika simppelisti ja ajattelin sitte päivien edetessä täytellä ja väritellä lisää :) Mutta ei tässä kai oo mitään yhtä oikeeta tapaa tehdä :D

Kommentoi