torstai 26. lokakuu 2017

viikonvaihde numeroina

Olipa rento viikonloppu kotikotona. Siihen sisältyi..

..1 nähty leffa (Yösyöttö, ihan semikelpo kotimainen komedia).

..2 saunakäyntiä. Note to self: Seuraavassa asunnossa on oltava sauna. Tai semmoinen taloyhtiön sauna, johon kehtaa jäädä aina asumaan illaksi.

..3 iltaa, kun oon mennyt nukkumaan jo ennen klo 23:a.

idkollaasisyksy

..4 kierrettyä kirppistä ja tavarataloa pikkuveljen Halloween-varustelun perässä. Päättivät olla Pat ja Mat (mun ehdotuksesta, score!), pastellinsävyisiä miesten poolopaitoja on yllättävän haasteellista löytää!

..5 lasillista viiniä.

..8 lenkkeilykilometriä. Tosin tahti oli aika käyskentelyä, kun piti pysähtyä kuvaamaan jokaikinen kiinniroutinut lehti ja nahistunut omenapuu.

..1/2 levyä joulusuklaata, VIHDOIN sitä saa. Vaikka olen edelleenkin ikuisesti katkeroitunut siitä, että sitä originaalia ei ole enää olemassakaan, missä oli sekä piparkakkua että niitä jouluisia mausteita ja kuivattuja hedelmähommia. Nyt tää uljas ylijoulukombo on hajotettu varmaan kolmeksi eri levymauksi.. Mun pitää varmaan sulauttaa nuo kaikki uudet joulusuklaamuunnelmat joksikin massiiviseksi mutanttisuklaaksi ja elää sillä marraskuu. Ja hakeutua projektin päätteeksi keikkahommiin joulupukiksi johon fyysiset attribuutit alkais sen jälkeen riittää. (Ja kyllä, aion nostaa esille joulusuklaa-gaten joka ikinen vuosi :D)

..1 liian alipukeutunut muija. Siis ei käynyt pienessä mielessäkään, että voisin tarvita a. hanskoja, b. päähinettä tai c. paksumpia sukkahousuja.. Sisäistä villapaitaa nestemäisessä muodossa naukkailleet laitapuolen papatkin sen mulle ohikulkiessani huusivat: ”Hei tyttö, polovet palijaana ja talavi tulloo.”

..2 semilämmintä takkia nyt kuitenkin, saman Kenzo for H&M -malliston takin kaksi eri puolta nimittäin.

..267 kuvattua omenaa tai omenantapaista asiaa. Okei, en laskenut, mutta ärsytti kun nää kaikki listatut numerot oli niin pieniä :D


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “viikonvaihde numeroina”

 1. JokiJohanna sanoo:

  Ihastelin jo hankkiessasi tuota Kenzon HM takkia ja en voi olla vieläkään ihastelematta lisää. Niin kivan näköinen ja monipuolinen :)

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

 2. Janita sanoo:

  ”Sisäistä villapaitaa nestemäisessä muodossa”

  Ah, tää on yks syy miks rakastan sun blogia. Sulla on niin ihania ja ihanan yllättäviä sanavalintoja ♥

 3. Ida sanoo:

  Entä jos laitat kaikki ne kolme eri makuista joululevyä päällekkäin ja sit vaan haukkaat :”D

 4. Katri K sanoo:

  Oletko maistanut Kultasuklaan piparisuklaata? Voittaa mielestäni Fasun nykyisen joulusuklaan. Sen originaalin perään olen itsekin jäänyt haikailemaan…

 5. Elisa sanoo:

  Täällä toinen katkeroitunut siitä ettei _sitä_ joulusuklaata enää ole.. Ja sitten vielä frendit kehtaa sanoa että ”kyllä ne muut levyt on tarpeeks jouluisia” no ei muuten ole!! :D

 6. Jenni sanoo:

  Jes, en oo ainoa joka on ikuisesti katkera sen Ainoan Oikean Joulusuklaan katoamisesta :’D

Kommentoi