keskiviikko 13. joulukuu 2017

pikkujouluoutfit

Pikkujoulukausi alkaa olla taas täällä. Ah mikä ihana syy keskellä ankeinta loskatalvea valita päälle jotain muutakin, kuin sen saman neuleasian jossa oot asunut viimeisen kuukauden, ja vetää naamaan vähän upgreidatumpi ehostus kuin kosteusvoide ja huulirasva. Valitsin kaupallisessa yhteistyössä Elloksen sivuilta ittelleni tämän vuoden pikkujoululookin ja se näyttää tältä:

ellos33

Itse vierastan viimeiseen asti liian jouluspesifejä vaatekappaleita (lue: kaikkea punaista ja superkimaltavaa), joten tämän vuoden värivalinta osui neutraalimpaan puuterinväriseen samettiin. Aika villi kortti, pitkähihainen samettimekko on kaikessa tyköistuvuudessaan ja epäväriydessään niin kaukana mun normisetistä! Mutta teki mieli kokeilla kerrankin jotain muuta kuin niitä turvallisia värivärejä ja kellohelmoja. Miltä näyttää?

ellos222

Puuteri toimi itseasiassa ihan kivasti mahonginpunertavan tukan kanssa yhteen. Niin, ja tuo mekko on yllättävän mukava! Harmittaa että tää oli mustana loppuunmyyty, olis melkein ollut ainesta ”molempi parempi” -vaatteeksi. (Siis tiiättehän ne vaatteet, joista pitää ostaa molemmat saatavilla olevat värivaihtoehdot kun et vaan osaa päättää..)

ellos55

Korkkarit oon jättänyt jo monen vuoden juhlinnoista nätisti kaappiin nököttämään kun en vaan jaksa enää kävellä niillä huteruuksilla, mulla on aina jotkut kolhot nilkkurit jotka saa köytettyä tiukaksi paketiksi koipiin. Sukkavartiset nilkkurit oli yllättävän mukava ja yhtä aikaa siro valinta.

ellos44

Aitonahkaiseen laukkuun saa klipsautettua kiinni olkahihnan, joten se taipuu myös arkikäyttöön. (Edellyttäen että mun arkielämän tavarat mahtuu kaikki noin pieneen laukkuun.)

ellos66

Ja ei, ei joulunpunaista uhallakaan edes meikkiin :D Tummanliila huulipuna on Macin Heroine ja kynsissä Essien ”the lace is on”.

Vaikka itse napsin asukokonaisuuden osat Elloksen oman brändin tuotevalikoimasta, niin Ellokselta löytyy ihan jäätävä määrä muitakin merkkejä ja esimeriksi tosi kattava kodintavaraosasto. En oo itseasiassa tilannut Ellokselta kuin kerran aikaisemmin (muistaako kukaan vielä THE blogikenkiä, niitä mustia korkonilkkureita kiiltonahkayksityiskohdilla ja remmeillä? Aii että :D). Tilaus sujui varsin kivutta, tämmöisenä random plussana mainittava että nettisivulla tuotevirrassa jokaisen tuotteen kohdalla näkyy saatavilla olevat koot ilman erillistä klikkausta! Toimituslokaation valinta oli myös harvinaisen kattava.

Onko teillä tänä jouluna tiedossa pikkujoulukarkeloita? Mihin osui asuvalinta?


Saatat pitää myös näistä:

28 Responses to “pikkujouluoutfit”

 1. Salla sanoo:

  Voi mahoton että onkin suloinen kokonaisuus! :) Mistä muuten nuo korvakorut ovat? Osuivat paatuneen korviskeräilijän silmiin melkein ekana. Ihanat!

 2. JokiJohanna sanoo:

  Vitsi kuin makee lookki! Ihanan raikas :D

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

 3. Kasuuu * sanoo:

  Ihana!! Toi toimii sulle ihan kun nenä päähän, koko lookki!

  Mulla ei pikkujouluja tänä vuonna ole, mutta valmistujaiset pitäis viettää ja koko asu on vielä tyyliin kaupassa :S vielä 8 päivää aikaa..

  • ia ia sanoo:

   no voi kiitos! :) Oijoi, valmistujaiset, vielä parempi! Onneksi olkoon <3 Hyvin ehtii vielä mekko-ostoksille! Tosin suosittelen ehkä aloittamaan pikkuhiljaa ne etsinnät.. :D

 4. H sanoo:

  No ihan todella hyvältä näyttää, wau!!

 5. mennika sanoo:

  Onpa söpö kokonaisuus! Mut ei silleen ällösöpö vaan sellain tyylikäs söpö. Okei, kuulostaa tyhmältä joka tapauksessa :D Korjaan: tyylikäs sekä hempeän särmikäs kokonaisuus! Multa jää pikkujouluilut tänä vuonna kokonaan välistä mutta ajattelin panostaa jouluna silläkin uhalla että muut hengaa veluuriverkkareissa :D

  • ia ia sanoo:

   Hehoo, kivasti kuvailtu :D Kiitos! Joo vedä aattona joku ihan överijuhlava setti päälle :) Paitsi ruuan jälkeen lupaa vaihtaa veluuriin :D

 6. Suusuli sanoo:

  Sopii todella hyvin! Näytät ihan super kauniilta ja tosi hot! :D

 7. Sari sanoo:

  Ihana!!!

 8. emzi sanoo:

  Tosi kiva asu!

 9. Ellu sanoo:

  Oma joulukuu kuluu varmaan enimmäkseen ylppäreihin lukiessa :’D mutta voishan sitä kyllä jouluaatoksi kehitellä jotain kivaa päällepantavaa ja tehdä vaikka jotkut oikein överit kynnet :D

 10. Ida sanoo:

  Noista blogikengistä niin OI KYLLÄ muistan :D. Itseasiassa ostinkin ne sulta sieltä kirppikseltä ja vieläkin ovat käytössä.

  • ia ia sanoo:

   Haha ei vitsi mäkin muistan sut! Näin sut ne jalassa joskus Kajaanin H&M:n kulmilla, aii vitsit :D

 11. elli sanoo:

  Kengät ei valitettavasti sovi tyyliin mutta mekko ja meikki ovat tosi kauniit! Kiva nähdä joskus muutakin vaatetta kuin kellohelmaista kuviota

 12. saya sanoo:

  Pakko jo mainita asiasta lukijana, joka on jo vuosia pyörinyt mukana… Nyt viisi kuudesta viimeisimmästä postauksesta on ollut yhteistyöpostauksia. Tykkään kyllä niistä ja blogiarvontoihin olen yleensä samantien mukana osallistumassa, mutta liika alkaa olla liikaa… Vai liittyykö tää jotenkin siihen, että kaikki yritykset haluaa, että heitä mainostetaan juuri joulun alla? Tai näistä olisi voinut myös toteuttaa jonkinlaisen joulu-/adventtikalenterin, niin tiheät yhteistyöpostaukset tuntuisivat lukijalle loogisemmalta. Tää alkaa vaikuttaa siltä, kun omissa opinnoissa deadlinet alkoi uhkaavasti lähestyä joulun alla ja tehtäviä oli pakko vain alkaa tykittää menemään :D Tiedän, ettei asia todennäköisesti ole näin, mutta lukijalle tulee tunne, että teet vain pakolliset, sovitut yhteistyöjutut ja muuten blogi ei kiinnosta. Toivottavasti tämä ei ole merkki siitä, että aikoisit lopettaa bloggaamisen, vaan olet vain viime aikoina ollut kiireinen :) Tämä on kuitenkin yksi suosikkiblogeistani, mutta en tahtoisi kerta toisensa jälkeen palata lukemaan pelkkiä mainoksia.

  Toivottavasti saisit jouluna ladattua akkuja :)

  • ia ia sanoo:

   Joo tää kampanjasuma oli monen sattumuksen summa ja ihmettelin miten asiasta ei tullut enempää vastaavia kommentteja. Jo pidemmän aikaa suunnitteilla olleet kamppiset osuivatkin yhtäkkiä aikataulullisesti yllättävän lähelle toisiaan, ja samaan aikaan mun henkkoht elämä oli aivan ylösalaisin enkä kyennyt keskittämään energiaa mihinkään ylimääräiseen eli tässä tapauksessa ”normaaleihin” blogipostauksiin. Mutta ennalta sovitut työtehtävät oli kuitenkin hoidettava. Ja pakko tosiaan sanoa, että tällä hetkellä blogi on ollut elämän prioriteettilistalla tosi häntäpäässä muista asioista johtuen. Nyt kuitenkin on vuoden kampanjat purkissa enkä aio ottaa uusia vastaan ennenkuin saan kaiken muun balanssiin. Ja joulua on odotettu kuin kuuta nousevaa: Kone jää kerrankin kotiin enkä aio tehdä muuta kuin syödä ja nukkua ja nauttia läheisten seurasta. :) Kiitos ymmärryksestä <3

 13. Pablo Escobar sanoo:

  Va-au!

 14. Laura sanoo:

  onpa kyllä kiva mekko! xx

Kommentoi