tiistai 09. tammikuu 2018

pastelligalaksimaanantai, not

Maanantai. Vaikka pusero kirkui pastelligalaksia, niin mieli ei. Ei niitä maanantaita nyt ihan turhaan viikon kamalimmiksi päiviksi tituleerata.

pastelligalaksi

Vois ees huijata ”mutta liila huulipuna piristi päivää”, mutta en mä tuota huulipunaa edes huuliin asti saanut laitettua, vaikka se laukussa koko päivän pyörikin. Mikään ei siis todellisuudessa pelastanut turvoksissa ollutta naamaa, paitsi ehkä vähän tuo Monkin alesta löytynyt pusero. Siinä on pirun kiva printti, analysoin nuo pallerot planeetoiksi. (Ja analysoin myös itteni liian höveliksi rahankäyttäjäksi, ihan hyvin olisin voinut elää 10 euroa rikkaampana yhtä puseroa köyhempänä.. Yksi uudenvuoden lupaus on kyllä alkaa tarkkailemaan omaa rahankulua vähäsen tarkemmin. Ja voi kyllä, olen jo tehnyt aiheeseen liittyvän bullet journal trackerin :D)

idpastelligalaksi3

Puna on muuten Macin Lavender Jade, ja laitan sitä taatusti ensi kerralla puseron kaveriksi. Ostin sen Oslon lentokentältä yhden viime vuoden parhaimman asian eli meidän miniatyyrimittaisen SkamOslo-reissun päätteeksi, ja puna muistuttaa mua aina siitä hölmöstä 34-tuntisesta reissusta, johon mahtui niin koulurakennuksen salakuvaamista, airbnb-kämpällä Suomesta asti kuljetetun valkkaripänikän juomista  ja Grünerløkkan baarin terassilla yön pikkutunneilla elämän fiilistelyä. Oliskohan skam-pöly laskeutunut jo sen verran että heittäis throwbackina ne kaikki reissukuvat tänne? Siitä on jo niin hemmetin kauan että ollaan menty sen rajan yli kun oon hävettävän myöhässä, nyt vois mennä jo nostalgisoinnin piikkiin :D

pastelligalaksi4

Mutta niin, onneks tänään oli taas parempi päivä.

Hyvää yötä!


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “pastelligalaksimaanantai, not”

 1. lusene sanoo:

  Hyvä että tänään oli parempi päivä <3 Vaikka täytyy myöntää, että tavallaan tykkään tämän postauksen rehellisestä vitutustunnelmasta :D Siis kurja tietenkin, että oli huono päivä, mutta tykkään ettei ole kuorrutettu millään. Tuo paita on kyllä tosi ihana, varmasti varasti huomion naamalta!

  Minä en tehnyt varsinaisia uudenvuodenlupauksia, mutta rahankäytön tarkkailun otin tässä nyt tavoitteeksi (lue: soon-to-be-PA + jäätävä pelko mahdollisista tulevaisuuden isoista kuluista). Vaikka tuloni eivät ole opiskelijana koskaan olleet suuren suuret, olen silti onnistunut elämään käsittämättömän tuhlailevaa elämää... Helvetti millaiset säästöt minulla voisi olla, jos en olisi iloisesti käyttänyt esim. lahjaksi saamiani rahoja ja vanhempien avustuksia milloin mihinkin turhaan. Kyllä ärsyttää :D Tsemppiä sinullekin rahankuluntarkkailuun.

  Laita vain Oslo-kuvia tulemaan!

  • ia ia sanoo:

   Haha, mä aattelin että on ihan jees vaikka se vitutus välillä näkyykin :D No sepä just, sitä rahaa solahtaa ihan huomaamatta vaikka mihin turhuuksiin jota ilman todellakin tulisi toimeen.. Olkoon tää meidän molempien Roope Ankka -vuosi ja harkitaan jokaisen latin kulutusta! :D Joo voispa kyllä laittaa!

 2. Tiina sanoo:

  Sun blogi on vaan niin ihana! En ala sen kummemmin analysoimaan, mutta tätä on vaan niin piristävää lukea :)!

  Ja hei – itselläni oli myös lupaus ruveta seuraamaan omaa rahankäyttöä (ei säästötavoitteita tai ostolakkoja kuitenkaan) ja olen siinä tähän mennessä ihan hyvin onnistunut! Minkälaisen trackerin teit? Mä haluaisin jonkun ihanan diagrammikaaviohärdellin bujoon, mutta tällä hetkellä on vaan tylsä taulukko päivän kulutuksesta. Mutta ehkä mä vielä jonkun innovaation keksin!

  • ia ia sanoo:

   Voi ihana kuulla, kiitos :) Mulla on kans ihan vaan semmoinen lista kuluista jotka kategorisoin, ja ajattelin sitten kuun päätteeksi tehdä jonkun kivan piirakkadiagrammin että mihin kategoriaan sitä rahaa upposi eniten :D

 3. X sanoo:

  Onko susta tullu housutyttö? :o T. Blogin pitkäaikainen lukija

 4. H sanoo:

  Siis tuo paita on ihan ehdottomasti kympin arvoinen, ihana!

Kommentoi