tiistai 09. tammikuu 2018

sunnuntain kolme hyvää ja kolme huonoa

Vähän sapettaa kun en ihan ehtinyt tölväistä tätä postausta ulos reaaliajassa.. Mutta eiliseltä kolme kolmikkoo. Kolme hyvää asiaa, kolme huonoa asiaa ja kolme kuvaa.

voitkoloytya

 1. Aurinko! Tuo mystinen valoilmiö, josta olen kuullut muinaisissa kansantarustoissa puhuttavan mutta jota en ole päässyt todistamaan vielä oman elinikäni aikana koskaan aikaisemmin. No okei, ainakin siltä tuo reilun kuukauden auringottomuus tuntui.. Mutta sunnuntaina se kuikki!
 2. Netflix sekä dippi ja dippivihannekset. Ja itsensähuijaamisruissipsit.
 3. Nuo valkoiset pallerot lähipuiston pusikossa. En mä tiedä mitä ne on, mutta ne ne toi mieleen sokerikuorrutetut karpalot, jota sulonen mummo koijasi maistamaan joulumarkkinoilla. Ja jotka räjähti suussa tuhannen atomin voimalla semmoiseksi megakirpeydeksi joka tuntuu takahampaiden takana. Tiiättekö sen tunteen kun miettii Missä X-iä ja alkaa kipristää jossain leuoissa!

sunnnuntai5

 1. Huono takeaway. En ole hakenut noutokinkkiä sitten lihanlopetuksen, ja ajattelin testata vakkarikiinalaisesta ”nuudeleita ja kasviksia” -setin. Nimen vois vaihtaa menuun että  ”spagetinomaisia pastapötköjä, pari sipulinpalaa ja hitosti paistettua kananmunaa”.. Äsh, oisin tehny itte parempaa!
 2. Black Mirror ja liian nopeasti ahmittu uusi tuotantokausi.
 3. Poika, joka juoksi rappusia pakkasessa ylös ja alas, pelkässä t-paidassa. Mietin siinä kohdalla että menenkö kysymään että onko kaikki ok, mutta olin sitten urpo enkä mennyt. Ja koko illan selailin uutisia että lukeeko jossain kadonneesta tai paleltuneesta pojasta. Ei onneksi lukenut, mutta miks en mennyt kysymään että onko sillä kaikki ok..

Tavoite tälle viikolle: Jos joku näyttää siltä että sillä ei oo kaikki ok, niin kysy. Tai vaikka näyttää siltäkin että olisi, niin kysy silti. :) Kivaa uutta viikkoa!


Saatat pitää myös näistä:

15 Responses to “sunnuntain kolme hyvää ja kolme huonoa”

 1. Nimetön sanoo:

  Valkoinen marja on käsittääkseni lumimarja ja ihmisille myrkyllinen, siitä voi tulla pahoinvointia ja sekavuutta. Osalle eläimistä se kuitenkin sopii (tai sitten ei, ehkä ne vain haluavat päänsä sekaisin rankan viikon päätteeksi). Hienon näköinen pensas joka tapauksessa.

  Onko sinulla farkut jalassa? Saammeko nähdä joskus lisää farkkuasuja?

  • ia ia sanoo:

   Ai kato perhana, no onneks en sokerihuuruissani niitä menny napsimaan :D Hahhah repesin ajatukselle eläimistä rankan viikon jälkeen. Joo on ne farkut, voitko uskoo! Varmasti tulee näkymään jossain vaiheessa paremminkin :)

 2. kimono sanoo:

  Testipä se listan ainoa tofuannos seuraavalla kerralla siellä lähikinkissä. Ainakin merkittävästi tuota vaihtoehtoa mielekkäämpi.

 3. lusene sanoo:

  Kiva että olet nyt innostunut postailemaan vähän useammin :) Ihania kuvia. Bongasin myös eilen noita valkoisia palleroita risujen nokassa ja pohdiskelin, mitä ne mahtavat olla.

  Minä olen saanut aikaiseksi katsoa vain pari jaksoa Black Mirroria, vaikka niin kovasti sitä uutta kautta odotinkin. Ahdistaa vain niin pahasti että ei :D Tarvitsisin jonkun kaverin seuraksi.

  Jotenkin samastuin tuohon viimeiseen kohtaan, vaikkei ihan noin ole ikinä käynytkään. Voin vain hyvin kuvitella, että jättäisin kysymättä ja sitten soimaisin itseäni ja lueskelisin uutisia. Toivotaan että pojalla oli kaikki ok! Ensi kerralla sitten molemmat kysymme, onko kaikki kunnossa.

  • ia ia sanoo:

   Joo nyt on ihan hyvä blogidraivi päällä :) Onneks mun kommentoijat on mua fiksumpia, ne on lumimarjoja ja myrkyllisiä! :D Haha joo on ne aika synkkiä jaksoja taas kerran. Ja jep, ens kerralla tehdään kumpikin oikee teko!

 4. kimonomono sanoo:

  Korjaus: on siellä listalla nykyään jopa kaksi tofuvaihtoehtoa! Mapo + schi(/e)zuan vihannekset. Vahva suositus.

 5. marjastaja sanoo:

  Nuo valkoiset marjat, juuri kysyin viime kuussa äidiltäni että mitä ne ovat. Vastaus oli että ”Lumimarjoja. Ne on sitten myrkyllisiä.” Kiitos äiti, mutta ehkä näin kolmenkympin jälkeen en enää satunnaisesti muutenkaan maistelisi tuntemattomia marjoja. :D

  • ia ia sanoo:

   Haha :D No hei onhan se vänkä asia tietää mikä on myrkyllistä ja mikä ei, vähän niinkuin kärpässienissä puolet viehätystä on se mykyllisyys! :D

 6. Taina sanoo:

  Oi mitkä ihanat kengät! Mistä ne on? :)

 7. Sanjana sanoo:

  Tuollaset ”pitäskö auttaa”-hetket jää kyllä mieleen. Yleensä autan ja jos mies on mukana, niin se varmasti menee kysymään. Joskus ei jotenki ota selvää, onko tilanne ok vai ei ja sit ei kehtaa kysyä. Vaikka eihän se mitää haittais jos oiski kaikki ok ja kysyisi, ainaki sais mielenrauhan!

  • ia ia sanoo:

   No sepä just! Hitto, ens kerralla en jää miettimään, varsinkin jos kyseessä ei oo millään lailla itselle uhkaava tilanne.

 8. Saara sanoo:

  Samaistun Missä X:iin ja auttamisjuttuun. Lenkillä näin yksinäisen pikkutytön, ehkä ekaluokkalaisen, joka käveli/harhaili lenkkipolun risteyksessä. En sitten kysynyt mitään… Toivon, että se ootti vaikka kaveria leikkimään eikä ollut eksynyt.

Kommentoi