lauantai 24. helmikuu 2018

Hävettää myöntää, mutta..

 

..oon nukkunut tämän viikon aikana varmaan yhtä paljon päikkäritunteja kuin yöunitunteja. Terve ja tasapainoinen aikuisen työntekijän elämä, täältä tullaan! Onneks mulla on nyt talvilomaviikko.

keltakukka1

..en oo seurannut olympialaisia. Olo tuntuu varsinaiselta maanpetturilta tai vähintäänkin epäkelvolta kansalaiselta, mutta ei vaan nappaa sitten yhtään! Telkkarista tulvivasta talviurheilusta mulle tulee jostain syystä vaan käsittämättömiä mielleyhtymiä ankeaan sunnuntai-iltapäivään, pyykkipäivään, nollakeliin ja pian edessä kolkuttelevaan kouluviikkoon jolloin kaikki ketuttaa. Siis niinkuin anteeksi mitä.

..tämän päivän mun aivot on soittaneet repeatilla sitä lastenohjelman tunnaria missä lauletaan nelivuotiaasta Kaaposta. Mulla on kaksi kysymystä: Aivot, MIKSI?! Ja minkä ihmeen takia mä muistan vieläkin lyriikat siihen täydellisesti, mutta en esimerkiksi enää lausettakaan venäjää jota opiskelin melkein vuoden verran jokin aika sitten?

keltakukka2

..bloggaajaksi mun instafeed on jotain aivan käsittämätöntä tilkkutäkkioksennusta. Havahduin hetki sitten siihen, että jo mummon naapurin alakoulun talkkarin koirankin 5 seuraajan instagram-tili soljuu harmonisena yhtenäisen värimaailman kokonaisuutena silmien edessä kun kuvavirtaa skrollaa alaspäin, mutta auta armias kun erehdyin avaamaan oman kuvakokoelmani. Samassa näkymässä joku seittemän samalla lailla rajattua kuvaa mun otsalohkosta alaspäin, puseron väri vaan vaihtuu. Yhdellä silmäyksellä myös viidessä kuvassa näkyy se sama kuolemaa tekevä jukkapalmu. Eikä sillä tyylikkäällä ”hei olen yhdistävä tekijä joka tekee visuaalisesta kokemuksesta rauhan tyyssijan” -tavalla.. Mutta nyt taitaa olla ihan liian myöhäistä edes yrittää.

keltakukka3

..oon lähdössä nyt hakemaan iltapalaksi jäätelöä. Aamuyöllä syötiin yöpalaksi hamppariateria ja tänään lounaaksi pizza, joten ihan luonnollinen jatkumo? Ihanaa lauantaita!


Saatat pitää myös näistä:

20 Responses to “Hävettää myöntää, mutta..”

 1. Elbe sanoo:

  Eiih mitään harmonisia instafeedejä jooko? Rakastan sekavia kokonaisuuksia ja ne on ihan liian suuniteltuja ne ”täydelliset”. Oot best! <3

  • ia ia sanoo:

   Haha, ei kyllä ole pelkoa, ei mulla riitä kärsivällisyys ja suunnitelmallisuus siihen :D Ihana sä <3

 2. Jonna sanoo:

  Mulla on sama Kaapo ongelma! Paitsi, että se soi _joka_ päivä töissä. Tiedä sitten onko parempi kuin se Pikku kakkosen posti, joka ennen toimi työtunnarina. Eikä työ siis liity millään lailla lapsiin. :’D

  • ia ia sanoo:

   Joka päivä?! Oh god, mä tulisin hulluksi :DD Nyt alkoi kiinnostaa että mitä ihmettä sä teet työksesi? :D

   • Jonna sanoo:

    Siis soi joka päivä päässä, ei sentään taustamusiikkina. :’D Eikä onneksi koko päivää. :D

    • ia ia sanoo:

     Hahah, mä jo visioin että se jostain mystisestä syystä soi siellä teillä kaiuttimista :,D Sais kyllä olla kompensaatio kohdallaan jos semmosta pystyis suodattamaan 8 tuntia päivässä :D

     • Jonna sanoo:

      Haha. Saattaisin vaihtaa työtä, tai joutua hermolomalle, toi korvamatonakin jo välillä vähän ahdistaa. :’D Naureskelen täällä tälle keskustelulle ja sen aiheuttamille mielikuville. :D

     • ia ia sanoo:

      Hahhah, mä kans :D Kiitos näistä mielikuvista!

  • Korvamato sanoo:

   Oon nelivuotias, oppimaan innokas, sain nimen hauskimman kaaaaapo! :D
   Mites sitte nalle luppakorva?? Oolen pieni nalle vain pullea, laaasten kanssa viihdyn ain!
   En edes tykännyt k.o ohjelmista, mutta ärsyttävä rallatus jäi kyllä muistiin ikuisiksi ajoiksi…

   • ia ia sanoo:

    Joo luppakorva on kyllä myös häiritsevän tuoreessa muistissa :D Mutta mun mielestä tunnaribiisinä se ei oo läheskään niin raivostuttava kuin Kaapo!

 3. Tytti sanoo:

  Ai vitsi mä tykkään noista sun hiuksista ja tyylistä muutenkin! Kunnon inspiraatio tulee aina kun lukee sun blogia :)

  PS. Toi ryijyviritelmä on myös ihana

 4. Nimetön sanoo:

  Rennot instafeedit: kyllä kiitos! Mulla ainakin on tullut unfollattua sellaset käyttäjät, joiden joka kuva on filtteröity samalla filtterillä ja joiden feed hipoo täydellisyyttä – tai siis itse haluan instagramin etusivuni säilyvän arkisina räpsyinä, en muuttuvan mainoskatalogiksi!! :) Joten hurraa kaikille rennommille instailijoille! :)

  • ia ia sanoo:

   Kiva kuulla että uppoaa vielä nuo vähän vähemmän hiotutkin! Vielä kun sais aikaiseksi tuottaa sinne sisältöäkin useammin kuin kerran viikossa.. :D

 5. Annananas sanoo:

  Siis minulla on tismalleen samat mielleyhtymät talviurheilusta telkkarista! Ja veljelläni myös :D Tämä on joku lapsuudesta kumpuava juttu :)

  • ia ia sanoo:

   Eikä! :D Siis mä olin niin varma että oon yksin tämän oudon tunnetilani kanssa, haha. Meidän pitäis mennä jonneki joukkohypnoosiin selvittämään mistä lapsuudesta tää kumpuaa :D

 6. Elmeri sanoo:

  Hei susta oli nimetön maininta kotikatsomon Jättiläinen leffassa….

 7. Katri sanoo:

  Oon ehdottomasti rentojen instafeedien kannattaja!! Liian suunnitelluista ja harmoonisista feedeistä tulee päälleliimattu olo. Sun feedissä on ihanan paljon väriä ja just sopivasti sekamelskaa… tykkään :)

Kommentoi