tiistai 27. helmikuu 2018

nilikat piiloon

Veli tuli mun luo viikonlopuksi kylään ja mä näin tilaisuuteni tulleen: Vihdoinkin joku, jonka vois jallittaa ottamaan asukuvat! Aurinkokin paistaa ja kaikkee! Mutta sillä hetkellä kun astuttiin ovesta ulos suuntana sunnuntailounas, niin järki kirkui ”abort mission abort mission” ja keskityttiin vaan hengitystä pidätellen pääsemään lounaspaikkaan asti ilman kolmannen asteen paleltumia.

peach22

Nii, että otetaan ne kuvat sitten taas sisätiloissa jalustan kans ihan keskenään sit.. Pitäisköhän värvätä joku asukuvabuddy? Tai tehdä joku kuvauskaveri-jodelryhmä, josta vois saada kaverin pikaiselle lenkille ulos ja jonka kanssa vois ottaa kuvat? Miks tällaista ei oo jo olemassa kun bloggaajia on salee Helsingissä enemmän kuin patonkeja Pariisissa!

peach11

Pakkaspäivien uniformu on noudattanut aikalailla samaa kaavaa: Housut jalkaan, tolokut kengät, nilikat piiloon ja villapaita päälle. Noista viimeisimpää on ollut haasteellisinta noudattaa: Mulla on kaappi täynnä aivan ihme himpulapaitoja joiden lämmöneristyskyky on luokkaa ”huitase päälle riekale elmukelmua, kyllä se lämmittää”. Siispä sallin itselleni tuon paksun puuvillaisen Storiesin persikkaneuleen, jonka samalla päätin luokitella väriksi, joka toimii violetin hiusvärin kanssa. Niin siis tuskin toimii, kunhan keskenäni näin vaan päätin :D (Huomatkaa muuten miten koitan väkisillä pitää nuo rahapuut elämässäni vaikka ne taitaa nukkua jo ikiunta tuolla ruukuissaan.. Hei Sam Smith, I’m not that good at goodbyes.)

peach33
Paita &Other Stories, housut H&M, kengät Vagabond.

peach44

Mä voisin vihdoin koittaa uskaltaa viedä tänään tämän koneeni akunvaihtoon. Jep, en oo tehnyt sitä vieläkään ja jep, tää laitos on jo kaarella kuin perunalastu.. Vielä ei oo liian myöhäistä! En suostu luopumaan toivosta ennenkuin joku mCaren huoltopoju sen mulle sanoo että ei tästä nyt enää käyttökelpoista laitosta saada. Sillä mä tämän aikaansaamattomuuteni nyt ääneen myönnän kun voi olla, että joudun jättämään koneen huoltoon muutamaksi päiväksi joten bloggaamiseen saattaa tulla pieni paussi. Mutta toivottavasti ei nyt paria päivää pidempää, toivottavasti niiden ei tartteis tähän kivikautiseen malliin sitä akkua käydä nyt ihan aikakoneen kanssa ysäriltä metsästämässä..

Ihanaa tiistaita! Nilikat piiloon!!


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “nilikat piiloon”

 1. Mä voin ruveta asukuvauskaveriksi, ois puolin ja toisin tarvetta!

  • ia ia sanoo:

   Hei ihan mahtavaa!! Laitetaan tää ehdottomasti toteutukseen! Heti kun noi pakkaset hellittää, okei? :D

 2. stiku sanoo:

  Pakko oli tulla sanomaan,että nauroin ääneen tuolle nilikat piiloon-lausahdukselle,koska jostain syystä se kaikuu mun päässä sillä samalla äänellä ja tyylillä kun se helemat paukkuu-pappa sanoo sen siinä muinaisessa jahvat tulloo-mainoksessa

  • ia ia sanoo:

   Haha, toivon että jaffamuorin ääni kantautuu sun alitajunnasta aina jos meinaat alipukeutua pakkaseen! :,D

 3. essi sanoo:

  Mitkä noi farkut on IHANAT?!? Ei vissiin enää saa, en ainakaan löytäny sivuilta :'( Ja ihana asu muutenkin!

  • ia ia sanoo:

   Ne on kyllä ihan vasta hankittu, pitäis löytyä kaupoista vielä! Ne on LOGG-mallistoa :) Toivottavasti löytyy!

 4. Emmi sanoo:

  Varmasti jos vain blogissa laitat kyselyä kuvaajista niin löytyy joku! Metti Forssell teki saman jokin aika sitten, uskoisin että hän löysi sitä kautta kuvaajan/kuvaajia. Näin harrastelijavalokuvaajana voisin hyvinkin harkita ilmoittautuvani vapaaehtoiseksi. :) Toki se että mitä vaatimuksia sinulla on kuvaajan suhteen vaikutaa paljon siihen löytyykö innokkaita vapaaehtoisia.

  • ia ia sanoo:

   No mulla tää touhu ei oo niin ammattitasolla että ei jotenkin oo pokkaa ketään oikeeta valokuvaajaa tai harrastelijavalokuvaajaa pyytää, hui :D Ja ei mulla kyllä mitään vaatimuksia ole, varsinkin kun tuo oma kuvaaminen ja kamerakalusto on varsin harrastelijatasolla. Kunhan meitsi näkyy kokonaisena kuvassa ja mieluiten terävänä :,D

 5. anni sanoo:

  Olipa jotenkin aivan ihanasti kirjoitettu postaus!:)

 6. Rii sanoo:

  Mahtava postaus ja mahtava look! Ja miksei persikan värinen paita kävis violettien hiusten kanssa? :D Mitä psykedeelisempi kombo, sitä parempi! Vai miten se meni… Ihana muuten huomata, miten sun tekstit ja blogin fiilis ylipäätään on muuttunut viimeaikoina jotenkin rennommaksi ja iloisemmaksi (tai ainakin mun mielestä on!). En tiiä ootko huomannut sitä itse, mutta ainakin lukijana musta tuntuu, että sun persoona tulee nykyään enemmän ja värikkäämmin esiin, mikä on aivan mahtavaa! Ei siis sillä, etten olisi pitänyt sun aikaisemmista postauksista, sillä ne on kans ollu tosi hyviä, mut you know. Keep up the good work ja mahtia viikkoa sinne! :)

  • ia ia sanoo:

   Joo mieluummin väriöverit kuin -vajarit :D No voi kiitos, onpa kiva kuulla! En oo mitenkään tietoisesti muuttanut blogin perussävyä, mutta ehkä tää on nykyään jotenkin vähän rennompaa..? Mene ja tiedä, mutta mahtavaa jos tää muutos on ollut positiivisempaan suuntaan :) Ihanaa viikkoa sinnekin!

 7. Persikka ja violetti ON huippuyhdistelmä, ainakin meikeissä! Vaatteissahan en tunne muita värejä kuin mustan. :)

  • ia ia sanoo:

   Jes, sittenhän tää meni nappiin! Meikkityyppien värisilmään jos johonkin mä luotan :)

 8. Hanna sanoo:

  Mistä noi verhot muuten on? Ne on kivat :)

Kommentoi