maanantai 05. maaliskuu 2018

amppari

Vein koneen huoltoon keskiviikkoiltapäivänä. Tänään, maanantaina kahdelta tuli viesti että kone olis noudettavissa. Kolme arkipäivää. Niin, että miten meni näin niinkuin omasta mielestä, kannattiko pitkittää huoltoonvientiä vuodella ja rukoilla yliolennoilta ettei akku poksahtaisi läpi laitteesta sen pullistellessa niin, että kirjoitus oli viimeiset puoli vuotta samalla myös kätevää rannetreeniä kiikkuvalla pinnalla? No mutta pääasia että mä sain aikaiseksi yhden vuoden 2018 tavoitteistani, ja ollaan vasta hei maaliskuussa!! (Kannattaa asettaa ne elämäntavoitteet tähän mittakaavaan niin tulee kuulkaas niitä onnistumisia.)

keltaraita2

Mutta ihana lomaviikko takana, se meni ihan hullua vauhtia! Alkupuoliskon viikosta sain tosiaan nauttia pikkuveljen laatuseurasta. Käytiin muun muassa salilla, mikä oli mun eka kerta ikinä. Veli jaksoi kärsivällisesti opastaa mulle niitä laitteita ja ihanaa kun mun auttamatonta tumpeloutta ja rimpuluutta kompensoi toisen Kippari Kalle -habitus :D Käytiin myös samassa porukassa juhlimassa ja yömäkkärissä (mcVegan toimi, ainakin aamuyön ”kunhan jotain nopeeta roskaruokaa” -mittarilla!), tein veljelle kasvisruokaa ja näytin että oikein mehevän pastasetin saa aikaiseksi ilman lihaakin, katsottiin yömyöhään stand uppia Netflixistä (kumpaankin uppoaa Jim Jeffriesin ”en kehtaa myöntää että nauran näille” -läpät) jaaa mitäs vielä.. Käytiin leffassa, Three Billboards Outside Ebbing Missouri oli 4+/5. Sen seurana jäätävä säkki leffairttareita ja siitä aiheutunut irttaripahaolomorkkis, 5/5.

keltaraita1

paita: Zara

Loppuviikoksi suunnattiin puolestaan ystävän kanssa kolmeksi päiväksi Tallinnaan. Sieltä voisin laittaa pienimuotoista kuvareportaasia tulemaan, mutta aikalailla se kiteytyi hyvään ruokaan, juomaan ja seuraan, iltapäivään kylpylässä, kiertelyyn Telliskivissä ja Kalamajassa ja kivoissa putiikeissa, sekä paleltuneisiin varpaisiin koska idari meitsi ei tajunnut ottaa paksuja sukkia.

keltaraita3

Niin, ja nyt taas sitten paluu arkeen. Värikokeilut violetin tukan kanssa jatkuu myös: Päätin että vanha kunnon leijonankeltainen, jossa käytännössä kylvin koko vuoden 2008, saa tehdä kymmenvuotisjuhlapaluun vaatekaappiin. Ihanaa uutta viikkoa :)


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “amppari”

 1. Smith sanoo:

  Oj, sulla on ollut niin ihana loma!! ☺️

 2. Laura sanoo:

  ihana paita ja ihana koko look! ja kuulostaa, että ois ollu kiva loma! xx

 3. Emmi-Stina sanoo:

  Sun loma kuulostaa menneen ihanissa merkeissä! Vitsit, kun itsekin voisi vain tehdä tuollaisen nopean lähdön Tallinnaan, pääsisi vähän pois tästä ikävästä arjesta… No, onneksi mullakin on pieni loma 9 päivän päästä niin saan vähän rentoutua! :D

  Vitsit sulle muuten sopii tuollaiset ihanan kirkkaat värit :) Näytät niin valloittavalta ♥ Ja tuo tukka on tosi ihanan näköinen!

  • ia ia sanoo:

   Tallinna on kyllä yllättävän kivuton matkakohde, ei oo iso kynnys ottaa äkkilähtöä :D Oi ihanaa minilomaa sitten kun se koittaa! Ja kiitos :-*

 4. Milja sanoo:

  Mää tein uuden vuoden lupauksen että varaan ajan hammaslääkäriin ja ai että tuntu siltä kun olisin just laihduttanu 50 kiloa, siivonnu kämpän lattias kattoon ja saanu unelmieni työpaikan kun viime viikolla varasin sen ajan. Että tosiaan kun asettaa sopivan matalia tavotteita niin saa niin paljon onnistumisen kokemuksia :D

  • ia ia sanoo:

   Aii hitto, mä niin fiilaan tätä!! Mulla oli sama urotyö vuosi sitten ja muistan niin tuon painolastin tipahtamisen tunteen :D Kiitti kommentista, tää piristi!

 5. Anette sanoo:

  Ooh toi paidan, farkkujen ja tukan yhdistelmä = <3

Kommentoi