maanantai 12. maaliskuu 2018

Bullet journal: Maaliskuun layout

Pikaiset bullet journal -kuulumiset tähän väliin, siellä joku toivon mukaan vielä näitä kaipailee!

maalisbujo3

Maaliskuusta tuli varsin vihreä. Layoutissa ei mitään sen kummempaa uutta tälle kuulle, paitsi habit trackerin asettelua muutin hieman.

maalisbujoduple

Sisällytin habit trackeriin myös pikkuisen mielialatrackerin, josta tuo värikoodinauhanpätkä alalaidassa: Täytän jokaisen päivän päätteeksi rivin yleistä fiilistä vastaavalla värillä.

maalisbujo5

Siinä vielä ekan viikon layout, jonka tosin unohdin kuvata tyhjänä.

maalisbujo2

Taloudenseurantakin jatkuu. Ihanaa mutta samalla ihan kamalaa nähdä kaikki rahanmeno yhdellä silmäyksellä.. Jaiks.

maalisbujo1

Ja sitten vielä päiväkirja-aukeama.

Onks pakko kirjottaa jos nyt ei yhtään kirjotuta? :D Mä lupaan että ens kerralla taas kirjotuttaa! Kivaa maanantaita!


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “Bullet journal: Maaliskuun layout”

 1. Laura sanoo:

  Onpa ihanan keväinen layout! <3

 2. iida sanoo:

  EN KESTÄ MITEN IHANA LAYOUT! <3

 3. Laiskamato sanoo:

  Hienoo ja luovaa! Menin ja ostin one line a day -kalenterin ja todentotta, siihen mahtuu pari lausetta tai yksi pidempi virke yhdelle päivälle. Kalenteri kestää 5 v. ja siinä näkee, mitä tulikaan kirjoitettua samana päivänä edeltävinä vuosina. Noh, kirjoitukset ovat lyhimmillään tyyppiä ”ääh”, eikä parhaimmillaankaan päivän tunnelmat muunnu haikuksi. Tuo tunnelmien värikoodaus alkoi kiinnostaa.

  • ia ia sanoo:

   Ihana idea! Jotenkin vasta nyt havahtunut siihen miten aika vaan ”puuroutuu”, ja usein pelkkä yksikin lause auttaa palauttamaan yksittäisen päivän tapahtumat mieleen :) Siitä vaan muistiinpanokynän väriä vaihtamaan mielialan mukaan! :D

 4. Outi sanoo:

  Nämä sun bujo postaukset on mahtavia! Saan niistä tosi paljon inspiraatiota omaan bullet journaliin. On niin paljon kivampaa lukea suomeksi, kuin englanniksi bullet journal juttuja. Ja sulla on niin kauniita noi sivut!

  • ia ia sanoo:

   Ihana kuulla! Joo itselläkin on seurannassa vain enkunkielisiä bujojuttuja, kiva jos tästä saa vähän suomenkielistäkin inspistä :)

 5. White Falafel sanoo:

  Moi. Olisi hienoa kuulla sun mietteitä tekstiiliteollisuudesta, erityisesti kun oot H&M:llä töissä.
  Aamukahvilla-blogin Henriikka oli kirjottanu tajuttoman hyvän postauksen lentämisestä. http://aamukahvilla.fi/2018/03/lentamisen-epaekologisuus-ja-ilmastopaastot/
  Myös lentämisen ja ylipäätään matkustelun aiheuttamista ympäristökuormituksista, vaikka et ihan niin tiuhaa tahtia kuin Henriikkaa taidakaan reissata, olisi tärkeä lukea.

  • ia ia sanoo:

   Moikka! Kiitos kommentistasi ja juttuaiheesta! Ymmärrän että aihe on tärkeä, ja että varsinkin kulutuskeskeiset blogit on varsin oivallinen alusta näitä asioita pohtimaan :) Mä kuitenkin pidän pääsääntöisesti työni blogin ulkopuolella (viittauksesi siihen että olen töissä H&M:llä), ja mitä matkusteluun tulee, niin mun matkustelutahti on keskimäärin yksi euroopansisäinen lento vuoteen, joten en (onneksi) koe olevani kovinkaan framilla näissä ilmastopäästöasioissa joten koe sitä luonnollisena sisältönä blogiini. Ihana kuitenkin, että kollegat on tarttuneet tähän tärkeään aiheeseen!

 6. Eija sanoo:

  Iih, ihanaa kiitos kun näytit bujo-juttujasi! Näitä odotan aina

Kommentoi