maanantai 19. maaliskuu 2018

porkkanana

Mitä mitä, piiiitkästä aikaa asukuvat ulkosalla?! Viimeisin kerta tais olla joskus joulun tienoilla.. No mutta, lohdutuksena sanottakoon, että mä oon näyttänyt tammi-helmikuun munakoisolta, ja nyt helmi-maaliskuun porkkanalta. Nimittäin alkuvuoden jumitin alesta löytyneessä tummanlilassa lyhyessä toppatakissa, ja nyt alkukeväästä takki vaihtui Monkista löytyneeseen porkkanateddyyn. Että ei siinä sen fotogeenisempää asuilottelua ole ollut, kun kaikki on kuorrutettu päivästä toiseen sen yhden ja saman takin alle :D

oranssiteddy2

Tosin olishan tuon kuvaushetken voinut valita nyt vaikka vähän toiseen ajankohtaan kun suuntana on ruokakauppa likaisessa tukassa, ja kun aamulla peiliin katsoessa on tuntunut ihan hyvältä idealta heittää samaan settiin porkkanatakki, rosollinkastikehuppari, peruskoulun kaurapuuropipo ja punajuuritukka. Huomaako kenties, että mulla on vähän nälkä..

oranssiteddy3

Ja jep, housujen voittokulku jatkuu edelleen. Ei jumalauta tarkene koikkelehtia sukkiksissa tuolla viimassa! Oon mä koittanut sankaroida varadamaskit kangaskassissa mukana jotka sitten vedän viehkeästi jalkaan kun koittaa kotiinlähtö töistä, mutta toistaiseksi helpommalla on päässyt, kun aamulla jalkaan on vetänyt jo valmiiksi jotain mistä ei kuulla läpi.

oranssiteddy4

Sunnuntaiselta ruokakauppareissulta tarttui muuten mukaan kalakeiton ja mokkapalojen ainekset. Ihana ysärimenu :D Matkalla kauppaan tosin käytiin ehkä kymmenen ääniviestin mittainen keskustelu maman kanssa että miten se kalakeitto nyt menikään ai tääl ei oo purjoo voiko korvata sipulilla ai eiks siihen tullut maitoa, ja voitko laittaa kuvan siitä mokkapalojen ohjeesta ai onks tässä nyt jo ajateltu se kuorrute kaksinkertaisena ai jos teen puolikkaan taikinan niin 5 munaa jaettuna kahdella 2 vai 3.. Mutta lopputuloksena oikein 6/5 kalakeitto ja mokkapalat! Mokkapaloista vedin tosin överit jo eilen illalla, ja joita koitin sitten pimittää itteltäni laittamalla loput pakastimeen. Mutta napsin niitä kohmeisena sieltä pakastimesta myös koko maanantai-illan.. Tämän takia mä en leivo.

oranssiteddy1

Takki Monki, huppari ja housut H&M, kengät Vagabond, laukku Marimekko

Kivaa uutta viikkoa!


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “porkkanana”

 1. Pinja sanoo:

  Ihanat asukuvat taas kerran. Kävin äänestämässä sua Blog awardseihin, sulla on aina niin nättejä kuvia. Hei mitä kokoa tuo takkisi muuten on? Oon miettinyt tuon saman ostamista eri värissä. Ja mistä toi pipo?

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos äänestäsi! ^_^ Takki on XS ja varsin passeli, se on tosi oversize :) Mutta jos nyt saisin ostaa uusiksi niin ehkä sittenkin ottaisin S :D Ja pipo on &Other Storiesilta!

 2. Hnmri sanoo:

  Tää asuhan on ihana! Mä haluaisin noiden housujen lisäksi tuollaisen täydellisen malliselta näyttävän peruskoulun kaurapuuropipon :D Onkohan se peruskouluajoilta vai tuoreempi hankinta? :D

  • ia ia sanoo:

   No voi kiitos! :) Haha kaurapuuropipo ei sentään oo peruskouluajoilta :D Se löytyi talvialesta &Other Storiesilta, josko siellä olisi samanmallisia vieläkin? Se on ihanan löysä :)

 3. roetta sanoo:

  Ihana porkkana! Ihastuin tuohon takkiin. Olisikohan niitä maailman ainoana värinä mun elämässä, eli mustana? Pitää ehkä käydä tutkimassa!

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Niitä kyllä oli muutamaa eri väriä, luulis että löytyis mustanakin. Käyhän tutkailemassa! Toi on kyllä ihana :)

 4. Laura sanoo:

  ihana takki! xx

 5. Elisa sanoo:

  Siis toi mokkapala -keissi! Syy miksi minäkään en viitsi kovin usein leipoa haha :D Ihanaa kun täällä sun blogissa on niin paljon ihan pieniä arkisia samaistuttavia asioita.

 6. emzi sanoo:

  Ihanan pirteä toi takki :D

Kommentoi