maanantai 02. huhtikuu 2018

minnihiiri

Kun et tiedä mistä kirjoittaa, kirjoita säästä! Toimii myös Suomessa joka ikiseen hetkeen keskustelunlämppääjänä, ihan sama ootteko Mordorin vartija ja vihersisustaja kehittämässä jutun juurta bussia odotellessa, mikään ei ole niin yhdistävä tekijä kuin vallitsevasta sääilmiöstä päivittely. (Mordorin vartija ja vihersisustaja. Pitäydyn vertailuparissani. Kiitti aivot.). Ja aii että kun tänään elettiin taas varmaan vuoden vilkkainta small talk -päivää, kun saatiin nätti lumikuorrutus näin huhtikuun alkajaisiksi..

Mutta niin, se sää. Eli torstaina oli eka hetki tälle vuotta kun tarkeni sen taktiset 20 sekuntia ilman päällystakkia ja kerkesi ottaa kuvat takitta! (Koitappa sanoa 10 kertaa nopeasti peräkkäin takitta. Lyön vetoa että et onnistu. T. en onnistunut.)
minnihiiri1

Päivän inspiraationa oman elämänsä minnihiiri: Pikkumikkejä oli paita täys ja tukkakin piti kieputtaa asiaan kuuluvasti hiirenkorville.

minnihiiri3

Paita ja korvikset H&M, mekko Monki, kengät Vagabond, laukku Marimekko

minnihiiri2

Nii, että ei mulla sitten muuta kuin kohti huomista ja luvassa pitäis olla ihan nätti puolipilvinen sää mutta tuulee elikkäs takkia niskaan, ei tarkene vielä farkkurotsilla. Kannan nyt loppuun asti tän sääteeman ja meen nyt nukkumaan. Kivaa tynkäviikkoa hoi!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “minnihiiri”

 1. Nimetön sanoo:

  Moi!

  Onko noiden hiirenkorvien alla joku valkki, tupeeraatko tms vai miten muotoilet ne? Olen monta kertaa yrittänyt väkertää samanmoisia pitkiin liukkaisiin hiuksiini mutta huonolla menestyksellä…

  • ia ia sanoo:

   Moikka! Ei ole valkkia :) Korvat saa tehtyä parhaiten toisen päivän tukkaan kun se ei ole enää niin liukas, ja lisäksi mulla on yleensä pohjalla kuivashampoo+hiuspuuteri jotka tekee tukasta karheamman! Tupeeraan ensin hieman hiusosiota, sitten kieputan sitä itsensä ympäri jotta saan ”puikon” jonka sitten kieputan nutturaksi hiusten tyveen. Sitten vaan ponnari ympäri, vetelen nutturaa vähän isommaksi ja muotoilen ja lopuksi kiinnitän setin pinneillä! Toivottavasti tästä oli jotain apua :D

 2. Saara sanoo:

  Ai että toi tukka <3

 3. Juha sanoo:

  Kyllä vielä täytyy takkia käyttää, vaikka alla olisi noin hyvä vaateyhdistelmä.

 4. Olppa sanoo:

  Repesin ääneen tolle ”vuoden vilkkain small talk-päivä”:lle :D :D :D

 5. Silja sanoo:

  Apua, en meinannut päästä tätä postausta loppuun asti kun jumituin hokemaan takittaa. Juu tik tak vaan, ihan mahdoton! :D Mutta siis sitä piti kommentoimani, että aivan supersöpö asu. Pääsispä itekin jo vaihtamaan vähän keväisempiin tamineisiin, terveisin nimimerkki ”lumen syvyys 80 cm”. (Kai kommenteissakin sai jatkaa tätä sääteemaa? :D)

  • ia ia sanoo:

   Haha eiks ookki vaikein sana ikinä! :D Voi kiitos paljon :) Joo sääteeman jatkaminen erittäin ok, jospa se lumen syvyys ohkanisi sielläkin päässä ja vauhdilla!

Kommentoi